Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αφού της βάλω στο παρκέ το άλμπουμ, σιδερώνω τα πάντα όλα χωρίς να νοιάζομαι!

μου αρέσει που δείχνει τον εαυτό της κ γελώντας λέει νινί!

λες κ τώρα είναι μεγάλη!

φιλάει τις φωτογραφίες από όσους συμπαθεί περισσότερο, ιδιαίτερα τη μάνα μου, την ξαδερφούλα της, την αδερφή μου, τον μπαμπά της, εμένα (μαμάσι, αγκαλιάσι, νινί), γέλια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οκ, Ακυρο. ΔΕΝ είναι στο νοσοκομείο. Την έδιωξαν. Ούτε εκεί δεν την άντεξαν....:D

Παίρνει τα φάρμακά της από το σπίτι....

:shock::shock: τι λες τώρα??:shock::shock:

περαστικά στην κοπέλα! γρήγορη και καλή ανάρρωση!!

καλημέρα κόρες! παίρνω τον γιούτσο μου (γεια σου ρε μάρκο με τα ωραία σου!) και την κοπανάω για καφέ!!

φιλιά!!

Αυτά είναι... άλλοι δουλεύουμε σαν είλωτες κι άλλοι βολτάρουν μετά καφεδίων και μας το παίζουν πηγμένοι :P

Αντε ρε Φαίη. Κάλό ταξίδι, να περάσετε όμορφα. Και σας περιμένω.....

Εγώ το απόγευμα φεύγω για το χωριό. Και αύριο επιστρέφω. Και Δευτέρα δουλειά... Μπρρρρρρ. Πως πέρασαν έτσι 2 βδομάδες?

Ρε, πάλι το κλειδώσατε? Και μπήκα με χαρά να γράψω... Α να χαθείτε. Αφήστε να διασκεδάσουμε λίγο και εμείς.....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλό ταξίδι Φαίη, καλά να περάσετε!

Μάρκο και Κρις, ακριβώς έτσι και η Σοφία, με το που έκλεισε τα 2 έκανε τεράστιο άλμα, και στην ομιλία, και στη συμπεριφορά/ συνεργασιμότητα. Και νομίζω ότι ακόμα συνεχίζεται η πρόοδος! Τώρα πια λέει κανονικά ιστορίες, πχ τι έκανε χτες στο πάρκο με την γιαγια "μια μέα στο πάκο, μπήκε ένας σκύλος!" "Ναι, Σοφία μου; Και μετά τι έγινε;" "Μετά η γιαγιά είπε φύγε και πήγε πίτι του!"

Διαφημίσεις

Κρις εύχομαι να καταφέρεις να ξεκουραστείς!

Ειρηνάκι μου καλό, συμπεθερούλα και Κακοκοιμισμένη τα παιδιά σας μεγαλώνουν!!!!! Μην εκπλήσσεστε από τα διάφορα που κάνουν...

Ειδικά όταν ξεκινούν από μικράκια παιδικό σταθμό εξελίσσονται πολύ γρήγορα. Το είδα στον Παναγιώτη μου και από Σεπ. ευελπιστώ ότι θα το δω και στην Ο.

Η Ο. ξεκινάει στις 05/09 παιδικό και τη βλέπω πολύ μωρούλι ακόμη. Μιλάει αλλά λίγο και μπεμπεδιάζει γενικότερα -θα μου πείτε Μωρό είναι ακόμα! Ο Π. που πήγε 2,9ετ. παιδικό σε σύγκριση με την Ο. που θα πάει 2,2 κάνει μεγάλη διαφορά...

Φαίη έφτασε η ώρα ε? Καλό Ταξίδι να έχετε και να περάσετε τέλεια!!!!!!!!

Εύχομαι σε όλες να έχετε ένα καλό ΣΚ. Τα λέμε από Δευ.

BOUNITSA Περαστικάααα, Σιδερένια κοπέλα μου!!!!!!!!

Κρις εύχομαι να καταφέρεις να ξεκουραστείς!

κι εγώ σου το εύχομαι αερικό! πόσο καιρό είχα νε σε πω έτσι!

Ειρηνάκι μου καλό, συμπεθερούλα και Κακοκοιμισμένη τα παιδιά σας μεγαλώνουν!!!!! Μην εκπλήσσεστε από τα διάφορα που κάνουν...

ναι, γίνονται παιδάκια!:D

Ειδικά όταν ξεκινούν από μικράκια παιδικό σταθμό εξελίσσονται πολύ γρήγορα. Το είδα στον Παναγιώτη μου και από Σεπ. ευελπιστώ ότι θα το δω και στην Ο.

Η Ο. ξεκινάει στις 05/09 παιδικό και τη βλέπω πολύ μωρούλι ακόμη. Μιλάει αλλά λίγο και μπεμπεδιάζει γενικότερα -θα μου πείτε Μωρό είναι ακόμα! Ο Π. που πήγε 2,9ετ. παιδικό σε σύγκριση με την Ο. που θα πάει 2,2 κάνει μεγάλη διαφορά...

η Χ θα είναι σχεδόν 23 μηνών.

Φαίη έφτασε η ώρα ε? Καλό Ταξίδι να έχετε και να περάσετε τέλεια!!!!!!!!

Εύχομαι σε όλες να έχετε ένα καλό ΣΚ. Τα λέμε από Δευ.

BOUNITSA Περαστικάααα, Σιδερένια κοπέλα μου!!!!!!!!

σιδερένια κ από εμένα. καλά που είναι κ η συμπεθέρα μου κ ακολουθώ...;)

οι βρεφονηπιακοί δεν ξεκινούν από 1η Σεπτ.;:confused::shock::confused:

δεν βρήκα κανένα να μιλήσω στο τηλέφωνο, αλλά εγώ θέλω από 1η Σεπτ. έχουμε αγωνία κύριος, τί μας αφήνεις στα σκοτάδια χωρίς μια υπάλληλο στο τηλέφωνο!:rolleyes::P:tongue:;)

θα χρειαστώ πακέτο έξω στο προαύλιο του σταθμού...:mrgreen::roll::oops::lol:

Kαλημερα την γνωμη σας θα ηθελα σε κατι.

Σημερα εχουμε σκοπο να παμε να του παρουμε μεγαλο ποδηλατο για αγορακια και οχι μικρο παιδικο και σκεφτομουν ειναι καλυτερο να παμε μαζι και να το διαλεξει αυτος η να του το εμφανισουμε ξαφνικα ως εκπληξη αφου το εχουμε επιλεξει εμεις????

Διαφημίσεις

καλημέρα, καλημέρα!!

Kαλημερα την γνωμη σας θα ηθελα σε κατι.

Σημερα εχουμε σκοπο να παμε να του παρουμε μεγαλο ποδηλατο για αγορακια και οχι μικρο παιδικο και σκεφτομουν ειναι καλυτερο να παμε μαζι και να το διαλεξει αυτος η να του το εμφανισουμε ξαφνικα ως εκπληξη αφου το εχουμε επιλεξει εμεις????

να το διαλέξετε εσείς μάρκο μου! δεν έχει νόημα να το διαλέξει το παιδί που αγνοεί τα "τεχνικά" χαρακτηριστικά - το χρώμα μόνο αλλά κι αυτά πάλι, ψιλοσυγκεκριμένα είναι!

προσέξτε μόνο από τον ενθουσιασμό σας να μην το πάρετε πολύ μεγάλο (την έχω πατήσει), έχουν νούμερα/μεγέθη τα ποδήλατα!

ρηνιώ μου, πως πάνε τα πράγματα??

η φούμπι τι κάνει??

η κικίτσα που έχει χαθεί??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...