Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρααααααα! Σήμερα είναι Παρασκευήηηηηηη!!!!!

Είμαι ξενυχτυσμένη, ξύπνησα και νωρίς λόγω εξωτερικών εργασιών αλλά η διάθεση μου είναι σούπερ...περίεργο ε?

Λοιπόν...χθες το απόγευμα/βράδυ είχαμε παρέα ένα νέο ζευγάρι με τον 5χρονο γιο τους (από εξωτερικό) -το οποίο φιλοξενείται στην πεθερά μου- και κουβεντιάζαμε για τις συνθήκες ζωής στη χώρα τους κλπ κλπ. Ο Π. και η Ο. παίζανε με το γιό τους. Ο Π. είχε τσαντιστεί επειδή το αγόρι δεν καταλάβαινε ελληνικά κι ερχόταν όλη την ώρα και μου 'λεγε Μαμάααααα πες του να καταλαβαίνει τι του λέω.......είχα λυθεί στα γέλια με τον τρόπο που συνεννοούνταν. Τελικά, δεν ξέρω πως -μάλλον με τη γλώσσα του σώματος- βρήκανε τη χρυσή τομή!!!!

Harlow δόξα τω Θεό...Σας διάβαζα χθες το απόγευμα αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο λόγω επισκεπτών!

Foubi, δεν με βλέπω να προλαβαίνω να βρίσκω όλα αυτά τα κουμπιά...Είναι πολλά ρε συ!

Ζούπυυυυυυυυυ, θα ήθελα πάρα πολύ να πιούμε καφεδάκο! Θα το κανονίσουμε μετά τις 05/09 που τελειώνω με την έκθεση ;)

Dems δεν περνάτε καλά? Μη μου πεις ότι ο Ευρυπίδης και η Ιφιγένεια σε ταλαιπωρούν?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποιό θέμα κλειδώσατε πάλι? Εγώ σας έχω πει, θα μας πάρουν πρέφα και θα μας κλειδώσουν κι εμάς...Το κουβαδάκι σας και σ' άλλη παραλία!

Κρις, ξενυχτάκι είσαι ρε? για πες........

Και 10 μποφόρια να σηκώσει εγώ σήμερα φεύγωωωωωω!

Πάμε Ερέτρια όπου απ ότι έμαθα οι συνθήκες είναι καλές.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες Φαιη καλο ταξιδι καλα να περασετε!!!

Ο Γιουτσος που λεγαμε Ζοπ θα με τρελανει τον τελευταιο καιρο ειναι αλλο παιδι φτου μην τον ματιασω χθες στις κουνιες επαιζε μπαλα σαν μεγαλο παιδι με τα αλλα παιδακια εδινε τα παιχνιδια του σε ολους ηταν ευγενικος και μοιρασε σε ολα τα παιδακια τα πατατακια του φτου Παναγια μου αφου μου ελεγαν αλλες μαμαδες διχρονων ποσο υπακουος και καλοβολος ειναι χαχα, μου ηρθε να βαλω τα γελια

Παει παιδικο με ρωτησαν γιαυτο?? Χαχα κανε Παναγια μου να μην ειναι φαση και του περασει.

κακοκοιμισμένη Νίτσα γιατί η μικρή τρόμαζε από τον αέρα και τον θόρυβο που έκανε η τέντα και εμείς τα ζώα αντί να σηκωθούμε να τα κλείσουμε όλα και να βάλουμε την αρκούδα... την πήραμε στο κρεβάτι μας! (νύσταζα πάρα πολύ για να κάνω οποιαδήποτε άλλη κίνηση και το δίποδο έτσι κι αλλιώς δεν άκουσε καν το παιδί!)

Μάρκο μου νομίζω πως δεν είναι φάση :) Σας έκαναν καλό οι διακοπές ;)

Έτσι και η Κωτίτα... οι παιδαγωγοί της έχουν πάθει πλάκα... Τους μετράει μέχρι το 20, τους λέει την ΑΒ (τραγουδάκι), είναι ευγενική και κάνει απίστευτες προτάσεις (συν του ότι φτιάχνει παραμύθια με ό,τι κάναμε) και το κυριότερο; ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!! Αυτό πάλι τι να πω; Μου το είπαν σήμερα το πρωί και έμεινα άφωνη!!!

Διαφημίσεις

Αχ μακάρι να μπορούσα κι εγώ να κοιμηθώ αύριο....

δουλεύεις κ Σ; καλά κουράγια!

Καλημέρααααααα! Σήμερα είναι Παρασκευήηηηηηη!!!!!

Είμαι ξενυχτυσμένη, ξύπνησα και νωρίς λόγω εξωτερικών εργασιών αλλά η διάθεση μου είναι σούπερ...περίεργο ε?

Λοιπόν...χθες το απόγευμα/βράδυ είχαμε παρέα ένα νέο ζευγάρι με τον 5χρονο γιο τους (από εξωτερικό) -το οποίο φιλοξενείται στην πεθερά μου- και κουβεντιάζαμε για τις συνθήκες ζωής στη χώρα τους κλπ κλπ. Ο Π. και η Ο. παίζανε με το γιό τους. Ο Π. είχε τσαντιστεί επειδή το αγόρι δεν καταλάβαινε ελληνικά κι ερχόταν όλη την ώρα και μου 'λεγε Μαμάααααα πες του να καταλαβαίνει τι του λέω.......

:lol::lol:είχα λυθεί στα γέλια με τον τρόπο που συνεννοούνταν. Τελικά, δεν ξέρω πως -μάλλον με τη γλώσσα του σώματος- βρήκανε τη χρυσή τομή!!!!

Και 10 μποφόρια να σηκώσει εγώ σήμερα φεύγωωωωωω!

Πάμε Ερέτρια όπου απ ότι έμαθα οι συνθήκες είναι καλές.

να περάσετε τέλεια!

κ να είσαι πάντα σε κέφια!

Καλημερα σε ολες

Ο Γιουτσος που λεγαμε Ζοπ θα με τρελανει τον τελευταιο καιρο ειναι αλλο παιδι φτου μην τον ματιασω χθες στις κουνιες επαιζε μπαλα σαν μεγαλο παιδι με τα αλλα παιδακια εδινε τα παιχνιδια του σε ολους ηταν ευγενικος και μοιρασε σε ολα τα παιδακια τα πατατακια του φτου Παναγια μου αφου μου ελεγαν αλλες μαμαδες διχρονων ποσο υπακουος και καλοβολος ειναι χαχα, μου ηρθε να βαλω τα γελια

Παει παιδικο με ρωτησαν γιαυτο?? Χαχα κανε Παναγια μου να μην ειναι φαση και του περασει.

μπράβο Μάριε! μεγάλωσε!

κακοκοιμισμένη Νίτσα γιατί η μικρή τρόμαζε από τον αέρα και τον θόρυβο που έκανε η τέντα και εμείς τα ζώα αντί να σηκωθούμε να τα κλείσουμε όλα και να βάλουμε την αρκούδα... την πήραμε στο κρεβάτι μας! (νύσταζα πάρα πολύ για να κάνω οποιαδήποτε άλλη κίνηση και το δίποδο έτσι κι αλλιώς δεν άκουσε καν το παιδί!)

κάπως έτσι την πατήσαμε όλες...;)

Κορίτσια σαν "παλιά καραβάνα" θα σας πω από εμπειρία ότι υπάρχουν στιγμές που το παιδί μπαίνει από τη μια φάση στην άλλη όταν μεγαλώνει.

Ας πούμε ότι γύρω στα 4 άρχισα να συννενούμε πλήρως με τη μικρή.

Τώρα που θα κλείσει τα 6 έχει αρχίσει και μας δίνει κάτι εύστοχες απαντήσεις και μας κολλάει στον τοίχο, πράγμα που δεν τον έκανε πέρισυ.

Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας.

όχι σέβη μου δεν δουλεύω... αλλά το βιολογικό πρόγραμμα του παιδιού μου δεν έχει ΣΚ!!! Σε όλες τις διακοπές ζήτημα αν ξύπνησε μία μέρα στις 8.00... όλες τις άλλες μέρες 6.30-7.00!!!

Έτσι και η Κωτίτα... οι παιδαγωγοί της έχουν πάθει πλάκα... Τους μετράει μέχρι το 20, τους λέει την ΑΒ (τραγουδάκι), είναι ευγενική και κάνει απίστευτες προτάσεις (συν του ότι φτιάχνει παραμύθια με ό,τι κάναμε) και το κυριότερο; ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!! Αυτό πάλι τι να πω; Μου το είπαν σήμερα το πρωί και έμεινα άφωνη!!!

:eek:μπράβο!

έχει προχωρήσει πάρα πολύ!:):D

Διαφημίσεις

όχι σέβη μου δεν δουλεύω... αλλά το βιολογικό πρόγραμμα του παιδιού μου δεν έχει ΣΚ!!! Σε όλες τις διακοπές ζήτημα αν ξύπνησε μία μέρα στις 8.00... όλες τις άλλες μέρες 6.30-7.00!!!

σε νιώθω. έτσι κ σηκωθώ εγώ νωρίς από το κρεβάτι, σηκώθηκε κ η ουρά μου!

το να πιω έναν καφέ με την ησυχία μου δεν έπαιζε ούτε στις διακοπές!

αφού για να πάω τουαλέτα προχθές βράδυ, την πήρα αγκαλιά! αλλιώς έκλαιγε!:tongue:

η Χ λέει αριθμούς ακανόνιστα με ιδιαίτερη αδυναμία στο ένα, οτώ, τέσσεη, έτσι, ετά!

από άλφα βήτα ούτε μισό γράμμα!

μόνη της δεν τρώει, δεν το προσπάθησα. πού κ πού της αφήνω πιατάκι με κέηκ ή μπουρεκάκια, φρούτα, αλλά το ταλιμπανάκι μου προτιμά να αρπάζει από τη μαμά κ το μπαμπά ό,τι τρώνε κ κυρίως να την ταίζουμε!

ακόμα κ το γάλα δεν το κρατάει, που μπορεί, αλλά προτιμά να χαιδεύεται στην αγκαλιά του μπαμπούλη της! σουλτάνα!

έχει 2 εβδομαδες που μετά το βραδινό γάλα, παίρνει μαξιλάρια από τον άλλο καναπέ, τα φέρνει στον μπαμπά της, τον βάζει να ξαπλώσει κ κουρνιάζει αγκαλίτσα του. εκεί αποκοιμιέται κ την πάω κοιμισμένη στο κρεβάτι μας.

Μην φανταστείς... την Αλφαβητα την έμαθε επειδή 4 παιχνίδια της έχουν το αντίστοιχο τραγουδάκι.... ε πάτα πάτα το κουμπί... την έμαθε ως τραγουδάκι χαχαχα

Το μέτρημα το κάναμε από 3 μηνών ως το 10 γιατί το βράδυ που της κάναμε μασάζ στα πόδια μετράγαμε τα δαχτυλάκια (για να μας αφήσει να τα μασαζάρουμε).

Τώρα την προπονεί ο πατέρας στο 20-30 αν κι εγώ νομίζω πως απλώς της κάνουμε κακό και θα βαριέται απίστευτα στο προνήπιο / νήπιο...

Μην φανταστείς... την Αλφαβητα την έμαθε επειδή 4 παιχνίδια της έχουν το αντίστοιχο τραγουδάκι.... ε πάτα πάτα το κουμπί... την έμαθε ως τραγουδάκι χαχαχα

κ τα δικά μας παιχνιδάκια έχουν την ΑΒ, αλλά την έχει κλασμ...

να της βάλεις τραγούδια μουσική, ο.κ. θα δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας. αλλά για ΑΒ δεν συγκινείται.;)

Το μέτρημα το κάναμε από 3 μηνών ως το 10 γιατί το βράδυ που της κάναμε μασάζ στα πόδια μετράγαμε τα δαχτυλάκια (για να μας αφήσει να τα μασαζάρουμε).

ρε κρις, κ στη δικιά μου τα λέγαμε από μικράκι, αλλά μάλλον πήρε τη δική μου απέχθεια για τα μαθ. οπότε κ εγώ εγκατέλειψα με χαρά.

τελευταία ο μπαμπάς μου της ξεκίνησε τους αριθμούς με τα σκαλιά κ μου είπε ότι της άρεσε.:confused:

είναι κ στο παιδί, τί το κεντρίζει στο ενδιαφέρον!

Τώρα την προπονεί ο πατέρας στο 20-30 αν κι εγώ νομίζω πως απλώς της κάνουμε κακό και θα βαριέται απίστευτα στο προνήπιο / νήπιο...

αρκεί να διασκεδάζει η Κωτίτα!

στη δικιά μου αρέσουν πιο πεζά πράγματα. φορέματα, αξεσουάρ, χοροί, χτένες, κλπ

α, κ βιβλία με εικόνες.

τελευταία έχει μεγάλο σουξέ το άλμπουμ φωτογραφιών από τη βάφτιση, όπως κ το dvd, κορνίζες!...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...