Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μόλις χέσαμε.......

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Περιττό να σου πω πως την ίδια αντίδραση έχουμε όταν χέζει το μπεμπε!

Γεγονος για πανηγυρισμούς!!!!

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μου φαινόταν τόσο ενδιαφέρον αν έχεσε κάποιος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι έχω και τον άντρα μου να θέλει να πάρει μεζούρες να μετρήσει μήκος και πλάτος της σκατούλας:-D:grin:.... η οποία σκατούλα έφυγε κατευθείαν και πήγε στον υπόνομο (μάλλον) και δεν μπορούσα να δω το μέγεθος μέσα στο νερό.... και μου'βαλε και χέρι που δεν πρόλαβα να τη δω........... θα τον σκοτώσω καμιά ώρα:-P:razz:

By the way παραγγείλαμε Μεσογειακή πίτσα με λαχανικά για να το γιορτάσουμε (μέχρι εκεί έχουμε φτάσει:tongue:)

Κι έχω και τον άντρα μου να θέλει να πάρει μεζούρες να μετρήσει μήκος και πλάτος της σκατούλας:-D:grin:.... η οποία σκατούλα έφυγε κατευθείαν και πήγε στον υπόνομο (μάλλον) και δεν μπορούσα να δω το μέγεθος μέσα στο νερό.... και μου'βαλε και χέρι που δεν πρόλαβα να τη δω........... θα τον σκοτώσω καμιά ώρα:-P:razz:

By the way παραγγείλαμε Μεσογειακή πίτσα με λαχανικά για να το γιορτάσουμε (μέχρι εκεί έχουμε φτάσει:tongue:)

κοίτα να δεις που οι μικρές χαρές και οι μεγάλες σκατούλες:rolleyes: δίνουν αξία στη ζωή... άντε ας ξεκινήσει το πάρτι

καλά ο άντρας σου ωραίος... μήπως ήθελε να την βάλετε στα ρεκόρ γκίνες???

οι δουλειές πολλές, οι υποχρεώσεις περισσότερες, το κέφι... όχι και στο ζενίθ...

έγιναν στα γρήγορα οι συνεννοήσεις...;)

έτσι σήμερα το πρωί - πήρα τον γιό μου, την μια μου κολλητή και την κόρη της, ανεβήκαμε στον προαστιακό και πήγαμε μονοήμερη στο Κιάτο! κολύμπι, παιχνίδια, φαγητό, καφέδες, τρένο, θάλασσα... περάσαμε μούρλια!! παρ' ότι ο γιος μου περνάει την φάση "ζούγκλας" (μ' ακούς νίτσα?), αυτή η κοπάνα-απόδραση ήταν τέλεια!!!!:D

τα παιδιά χάρηκαν πολύ την αλητεία μας... ξαναβρήκα τη φιλενάδα μου που την είχα χάσει λίγο... γενικώς, κατάφερα και ξέφυγα...

και για να γκρινιάξω λίγο : κάπως ακριβούτσικα μας βγήκε και κυρίως... τι στραβωμένοι είναι οι ντόπιοι εκεί καλέ?:confused: τι στρουτζομούτρα ήταν αυτά?:confused: δεν νομίζω να είναι καμιά σας από κει και παρεξηγηθεί!:roll:

καλησπέρα!!

Διαφημίσεις

λίγο περιληπτικά...:rolleyes: γιατί είμαι ψιλοκομματάκια...:-)

(και θα εκθέσω τις δικές μου απόψεις, για το δικό μου παιδί, μην παρεξηγηθώ με καμιά φιλενάδα εδώ:cool:)

Σας φιλω ολες και σας ευχαριστω για περαστικα!

περαστικά... και ξέχνα τα όλα! καλές διακοπές!!

δίκιο έχεις. αλλά πότε μαθαίνουν να μοιράζονται τα μοναχοπαίδια; σε ποιά ηλικία;

τηρουμένων των αναλογιών, από την αρχή! μετά, γίνεται πολύ δύσκολο...

Ξέρεις τι γίνεται όμως? Κι εγώ του μιλάω πολύ...Αλλά όταν αυτά που ακούει δεν του αρέσουν ξεκινούν οι εκρήξεις, μου ανεβάζει την πίεση 19 και δεν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα!

πότε θα πιούμε κανά καφεδάκι ν' ανταλλάξουμε... απόγνωση?:confused:

με προβληματισε κ αυτο που έγραψε η dems. για την εικόνα που δίνω στην Χ. μερικά πράγματα δεν μου αρέσει να τα κάνει κ εκείνη. την θέλω πιο δυναμική.

άγια τα λόγια αλλά τα παιδιά ακολουθούν πρότυπα συμπεριφορών (μας)...

...πιστεύω τελικά πως το καλύτερο εφόδιο είναι το θράσος... γι αυτό σκεφτείτε 2 φορές πριν αλλάξετε γραμμή πλεύσης...

κάποιες σκέψεις από μια παθούσα....

κι εγώ παθούσα... αλλά, θράσος με την καμία...

Καλα εινα και στο παιδι Foubi εγω τον εχω απο μωρο με πλυση εγκεφαλου για ευγενεια ευχαριστω παρακαλω και τα λοιπα αλλα ειναι και λιγο αναρχικος και γιουτσος πολλες φορες, ειναι και στον χαρακτηρα καποια στοιχεια εκ γεννετης νομιζω.

σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο και η κληρονομικότητα! βρε συ μάρκο, γέλασα πάρα πολύ με το γιούτσος!:lol:

θράσος δεν ξέρω να της δείξω. δεν έχω σταγόνα.:P

αλλά μαχητικότητα έχω μπόλικη. την είχα χρόνια κρυμμένη!!!!:rolleyes:

η μαχητικότητα ναι, είναι φοβερό χαρακτηριστικό!!

Αλλα εμαθε να κανει το παιχνιδι κυριαρχιας. Ουτε αυτο με ενοχλει. Ας το κανει, αρκει να μην κινδυνεψει αλλο παιδι. ΕΚει μπαινω στην μεση.

αν το παιχνίδι κυριαρχίας έχει να κάνει με το να διεκδικεί το δίκιο του-την ησυχία του-την όποια ακεραιότητά του-τα πράγματά του όταν του τα αρπάζουν, ΝΑΙ! σε καμία άλλη περίπτωση όμως...

Εγώ συνήθως τα βγάζω φουσκωμένα:rolleyes::confused:

Ανήκω στην κατηγορία των Ποντίων γυναίκων:D:D:D

κι εγώ!:rolleyes: τ' αρπάζω από τα πλαινά, τα "ξεχειλώνω" και γλυστράνε!

Συμφωνώ απόλυτα με το ότι πρέπει τα παιδιά να διεκδικούν μόνα τους το χώρο τους κλπ κλπ.

Σεβούλα, προσπάθησε όσο μπορείς να περάσεις αυτή τη νοοτροπία στη Χρυσπούλα διότι όταν πάει σχολείο και θα την πειράζουν άλλα παιδάκια δεν θα αντιδρά και θα πληγώνεται!!!

σεβούλα, μερικά πράγματα θα έρθουν και στην ώρα τους, θα βρει/βρείτε λύσεις όταν προκύψουν...

σκορπινα ρε! ειμαστε εκδικητικεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!

ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΚΟΡΠΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

μπράβο για όλα!!

φανταστείτε να μην ήμουνα και κουρασμένη - πόσα θα έγραφα?:confused::mrgreen:

καλέ, η μπουνίτσα που είναι??

αγγελίνααααααααααααααα!!!!!

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μου φαινόταν τόσο ενδιαφέρον αν έχεσε κάποιος...

Είναι απίστευτο με τι ασχολούμαστε και από τι αντλούμαι χαρά, όταν γίνουμε μανούλες.....:rolleyes:

Ζώπυρον, η bounitsa είναι στο νοσοκομείο με πνευμονεία.

Ελπίζω να μάθουμε νέα της σύντομα και όλα να πάνε καλά.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Οκ, Ακυρο. ΔΕΝ είναι στο νοσοκομείο. Την έδιωξαν. Ούτε εκεί δεν την άντεξαν....:D

Παίρνει τα φάρμακά της από το σπίτι....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλημέρα σε όλες!

Ένα "γεια" μπήκα να πω. Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. (Ωρέ τι ωραία που περνάμε εδώ στην εξοχή :rolleyes: Άλλοι μετράνε τις μέρες να αρχίσουν οι διακοπές τους και εγώ μετράω τις μέρες να γυρίσω σπίτι μου να ξεκουραστώ :confused: )

Εύχομαι να είστε όλες καλά και να περάσετε ένα ήρεμο και χαλαρό Σαββατοκύριακο!

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερααααααααααααααααααααα

παρασκευή σημερα!!!!!!!!!!!!

θελουμε ολη την εβδομαδα να παμε για μπανιο αλλά ποιος παει με 8 μποφορια?????? το τόλμησε κανεις εντος αττικης?????

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Ναι ρε κιουτάκι, είδες ρε γαμώτο?

Πάνω που είχα τα νεύρα μου χτες που δεν μπορούσε να χέσει η μικρή και είχα σκοπό να ρίξω τα σχετικά μπινελίκια, μπήκανε και το κλειδώσανε.

Ειλικρινά αν ήξερα ποιός ήταν ο amdin θα τον έπαιρνα επιτόπου τηλέφωνο.

Άσε καλέ μου άνθρωπε μια στρεσαρισμένη μάνα να ξεσπάσει και μετά μπανάρισέ την............πολλά ζητάω????:tongue:

Πάω στο άλλο με το άσυλο των Πανεπηστιμίων.........

Καλημερα!

Περιμένουμε να ξυπνήσει το Μαρακι και φεύγουμε!!

Καλα να περνάτε και τα λέμε πάλι στις 06/09 (η μπορεί και αργότερα... Who knows? ;)

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημέρα σε όλες.

Φαίη καλό δρόμο! με το καλό να πάτε, με το καλό να γυρίσετε!

ρε βιβή, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Ειρήνη, με τόσα μποφόρ δεν πας θάλασσα κ κυρίως δεν πας το παιδί. εμείς δηλαδή μια φορά έτυχε να μη δούμε δελτίο καιρού-ίντερνετ- κ φτάνοντας παραλία βλέπουμε κύμα κ αέρα. μεταβολή κ πίσω στο σπίτι.

είμαστε καλά!

τί ωραία η Παρασκευή! αύριο θα κοιμηθώωωωωωωωωω!

Καλημέρα 7431509-sleeping-emoticon.jpg9848274-sleeping-kitten.jpg

Φαιάκι καλό δρόμο :) Μην ξεχάσεις να έχεις αντιηλιακό πρόχειρο στο αμάξι ;)

Αχ μακάρι να μπορούσα κι εγώ να κοιμηθώ αύριο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...