Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα :) Kinkajoujou καλώς ήρθες :) Νομίζω πως κι εσύ εδώ ανήκεις :lol:

Κική κάνε accept το friend request και θα δεις.

Εγώ θέλω όλες τις καυτές λεπτομέρειες για τον λατίνο χορευτή... τι χόρεψε πως το χόρεψε κ.λπ.

Σήμερα είναι μια ΓΕΜΑΤΗ μέρα όταν θα αρχίσουμε να τρέχουμε. Και θα αρχίσουμε να τρέχουμε όταν έρθει το πετρέλαιο της πολυκατοικίας.... Είμαστε διαχειριστές. Θα παραλάβει ο Λευτέρης και μετά θα φύγει σφαίρα να πάει το παιδί στην πεθερά μου να γυρίσει να με πάρει να πάμε για σαλόνι, λαϊκή, Σ/Μ. 4.00 πρέπει να είμαστε στον παιδικό σταθμό.... αν προλάβουμε να πάμε στο Μητέρα να δω την ξαδέρφη μου και την μικρή και μετά πίσω Αγ. Παρασκευή για έξοδο με την κολλητή που είχε γενέθλια χθες! Ουφ κουράστηκα και μονο που τα έγραψα!

Εσείς κιουλτάκι τι έχετε κανονίσει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γκουντ μορνινγκ γκερλς!

Πως ειναι εκεινο το ε μοτικον που του χουν πεσει τα ματια κατω απο την νυστα?:evil::evil::evil:

Απο τις 3 (τα χαραματα) ειμαι στο ποδι! Δε ξερω τι επαθε ο μικρος....μες στη τρελη χαρα κι εγω να σερνομαι στα πατωματα. Γιατι:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Κικιτσα! Το αλμπουμ! Και γρηγορα παρακαλω!

καλημεραααααααααααααα (που την ειδα?????:confused:)

απο τις 7 στο ποδι κι εμεις.......ο μικρος φυσικα ξυπνησε με ενα έντονο κλαμα που πνίγηκε απο το σαλιο του και το επακολουθο ηταν ο εμετος (εβγαλε το γαλατακι που ηπιε:confused: νωρις νωρις.μετα φυσικα ηπιε αλλο και τωρα εχει καμια ωρα περιπου που κοιμαται.......;)

εγω αφου αλλαξα σεντονια και εβαλα πλυντήριο,εκατσα να πιω το καφεδακι μου!!!!!!!

ωραιο ξεκίνημα του σκ......δε βρησκετε????

κικιτσα θεσ/νικη μενω,απο τρικαλα ειμαι.....εσυ απο που?????

ραννια παλι πρωινη???????μας καλομαθαινεις:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αερικο γεματη η μερα σου ε????

μπεμπααααααααααα τι ωραριο ειναι αυτο που εχει η κορακλα σου βρε κοριτσι........το γαλα μοιραζει????:mrgreen:

καλως το και το καινουριο μας κοριτσι.

ποντια ε????μας αρεσουν οι ποντιοι οπως ειπε και η μπεμπα!!!!!!:P

ξυπνησε και το καμαρι μου........αρχισε το τραγουδι......:-D

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Πρώτον δεν είπε πόντια... είπε υπερπόντια :lol: Δεύτερον δεν μενει στην Αμερική αλλά στη Νάουσα προς το παρόν :lol:

Ράννια κούκλος ο μικρός... εσύ πάλι ρε παιδί μου... κακάσχημη :P και δεν σε είχα για κοκκινομάλα :lol: Σε είχα για μελαχροινή :lol:

Κιουλτάκι αλλάζουμε; χαχαχα

Τι πρωινη ρε Δωρα...απο το βραδυ εχω ξεμεινει εδω...:evil::evil::evil::evil:[/quote

εεεεεεεεμ ετσι ειναι......μεχρι χθες ξενύχταγες μονη......χθες σου εκανε παρεα ο γιος1!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

r.gif

Πρώτον δεν είπε πόντια... είπε υπερπόντια :lol: Δεύτερον δεν μενει στην Αμερική αλλά στη Νάουσα προς το παρόν :lol:

Ράννια κούκλος ο μικρός... εσύ πάλι ρε παιδί μου... κακάσχημη :P και δεν σε είχα για κοκκινομάλα :lol: Σε είχα για μελαχροινή :lol:

Κιουλτάκι αλλάζουμε; χαχαχα

που ειναι η διαφορά?????:mrgreen:

r.gif

Το πετρέλαιο ήρθε, Λευτέρης και μικρή έφυγαν και εγώ πρέπει να ετοιμαστώ! Σας ασπάζομαι... δεν ξέρω πότε θα ξανακάτσω στο pc :lol:

Φιλιά

Διαφημίσεις

Κι εκεί που ετοιμαζόμουν έφαγα ένα φλας! Η kinkajoujou όντως είναι αμερική :lol: η travellingmum είναι Νάουσα :lol:

Λοιπον κοριτσια...κατεβαζω τραγουδια για το γιο μου....οποια θελει να της στειλω ας μου (αν και δε ξερω κατα ποσο θα ειναι του γουστου σας :cry:)

τι τραγούδια ράννια? εγώ ενδιαφέρομαι!!

παιδικες συλλογες απο μανο λοιζο,γιαννη μαρκοπουλο, διαφορα αλλα μεμονομενα...τετοιο στυλ

Geia sas koritsakia!

Kinkajoujou meine stin parea mas...na sizitame kai gia ta emvolia!:mrgreen:

Rannia, mpas kai vgazei kanena dontaki to baby?

Kiki, ta enzima legontai ULTRA LEVURE kai pairneis ena me kathe xapi antiviosis.

Aeriko, sas perase o piretos? Emena o mikros ekane ena 37,8 stis 5 to proi...kai xthes to proi itan ligo zestos, alla oli mera mia xara...ki efaga flash oti perasan 10 meres apo to MMR. Auto den einai pou kanei tin kathisterimeni antidrasi?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...