Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Συμφωνώ απόλυτα με το ότι πρέπει τα παιδιά να διεκδικούν μόνα τους το χώρο τους κλπ κλπ.

Σεβούλα, προσπάθησε όσο μπορείς να περάσεις αυτή τη νοοτροπία στη Χρυσπούλα διότι όταν πάει σχολείο και θα την πειράζουν άλλα παιδάκια δεν θα αντιδρά και θα πληγώνεται!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ένα χαζό παράδειγμα...

ο γιος μου από μικρός ότι έριχνε κάτω δεν το μάζευε με τίποτα...πείιιιιισμα... όσο πιο πολύ επέμενα τόσο περισσότερο πείσμωνε...ώσπου μια μέρα έφαγα φλασιά... του λέω έλα να μετρήσω μέχρι το δέκα να δω πόσο γρήγορα θα το πας... ε απο τότε έχουμε σωθεί... αφού ψάχνει μόνος του πράγματα να πάει...

σίγουρα αυτό δεν πιάνει σε όλα τα παιδιά... όλα όμως έχουν τα κουμπιά τους... αυτά πρέπει να βρούμε...

Μπαααα στην περίπτωση μας δεν θα πιανε...

Τον πιάνω στο φιλότιμο συνήθως λέγοντας του Παναγιωτάκο μάζεψε τα σκουπιδάκια σου γιατί θα γίνω το σπίτι μας σκουπιδότοπος..Ε εκεί θα το κάνει!

Μία φορά, πρόσφατα, τρώγαμε παγωτά στο μπαλκόνι. Βγάζει ο κος το περιτύλιγμα και το πετάει κάτω, εκείνη την ώρα μου γύρισε το μάτι. Λέω δλδ έλεος κάθε φορά τα ίδια λέμε. Βέβαια εκείνος το έκανε για να δοκιμάσει την υπομονή μου.

Βγάζω το δικό μου παγωτό και πετάω κι εγώ το περιτύλιγμα κάτω.

Με κοίταξε απορημένος και μου την είπε...

Επειδή δεν του άρεσαν τα σκουπίδια τα μάζεψε όλα και τα πέταξε μόνος του!;)

Οντως ειναι και Μαννιατισα η Στεφη φυλαχτειτε χαχα της την επεσε ο Μαριος και του το φυλαγε και μετα εκει που ηταν αμεριμνος ο Μαριος του την εριξε καθως του την χρωσταγε χαχα Θεα!!!!

σκορπινα ρε! ειμαστε εκδικητικεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!

Εγώ συνήθως τα βγάζω φουσκωμένα:rolleyes::confused:

Ανήκω στην κατηγορία των Ποντίων γυναίκων:D:D:D

χαχαχαχα εσυ εισαι μια κατηγορια μονη σου......και τι κατηγορια .......:D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Οντως ειναι και Μαννιατισα η Στεφη φυλαχτειτε χαχα της την επεσε ο Μαριος και του το φυλαγε και μετα εκει που ηταν αμεριμνος ο Μαριος του την εριξε καθως του την χρωσταγε χαχα Θεα!!!!

Ναι ρε αφου προειδοποιει κιολας.......σηκωνει δαχτυλο και λεει 'ΜΗΝ το κανεις αυτο παιδακι ενταξει!!!!!!! κανονισε!' .......χαχαχαχαχαχα......αν δεν την ακουσεις την εκατσες.......κατα τα αλλα την ειδες ειναι πολυ ησυχο και συγκροτημενο παιδι......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

:lol::lol::mrgreen::mrgreen:

έτσι έλλ μου έκανα. την πρώτη φορά είπα δεν πειράζει. το σκυλομετάνιωσα στη στιγμή.

όταν όμως είδα ότι την 2η φορά που της πατούσε με το πόδι το χεράκι ένα ταλιμπανάκι κ εκείνη δεν αντιδρούσε, τότε έκανα ντου.

στο 3ο χτύπημα την εμψύχωνα να τον παρακάμψει κ να προχωρήσει στο παιχνίδι της, δίνοντάς του του άλλου παιδιού να καταλάβει ότι δεν τον φοβάται.

τζάμπα τα έλεγα όμως. η Χ προτίμησε να την κάνει για άλλα παιχνίδια.

έχουμε δρόμο μπροστά μας.:tongue:

παιχνίδια εύκολα δεν αφήνει. ήταν μια "συμμορία" από ταλιμπανάκια που είχαν μαζέψει όλα τα κουνιστά-δεν ξέρω πώς τα λένε-κ δεν άφηναν κανένα παιδί να παίξει με αυτά, λέογοντας πως είναι δικά τους.

η Χ το βιολί της, πήγε, το πήρε παραπέρα, έπαιξε, το βαρέθηκε κ μετά έφυγε. ενώ άλλα φοβόντουσαν.

ήμουν κι εγώ όμως από δίπλα.

κάτι πήγαν να μου πουν να την πάρω από τα παιχνίδια τους....αλλά δεν είχα σήμα!:P

όσο για το Μανιάτικο...έχει καραγκούνικο! δεν ξεχνάει κ πεισμώνει! κάνει μουτράκια κ απαξίεί να σου ρίξει βλέμμα. το κάνει με τρελή επιτυχία στον πατέρα της!

Κοιτα εγω επειδη αρνουμαι να τον αφησω να εξελιχθει σε ταλιμπανακο ειμαι διακριτικα απο πανω και παρατηρω παντα πως φερεται για να μην ξεφυγει ασχημα με αλλα παιδακια αν τον αδικουν τον αφηνω να αντιδρασει αν ενοχλει αυτος παρεμβα;ινω και τον προτρεπω να φερθει ομορφα δειχνοντας του πως να το κανει.

Τον πιάνω στο φιλότιμο συνήθως λέγοντας του Παναγιωτάκο μάζεψε τα σκουπιδάκια σου γιατί θα γίνω το σπίτι μας σκουπιδότοπος..Ε εκεί θα το κάνει!

Μία φορά, πρόσφατα, τρώγαμε παγωτά στο μπαλκόνι. Βγάζει ο κος το περιτύλιγμα και το πετάει κάτω, εκείνη την ώρα μου γύρισε το μάτι. Λέω δλδ έλεος κάθε φορά τα ίδια λέμε. Βέβαια εκείνος το έκανε για να δοκιμάσει την υπομονή μου.

αυτό εννοώ ρε συ... βρήκες το κουμπί του σ αυτό το θέμα... τώρα σου μένουν περίπου 1.986.259.982 κουμπάκια ακόμα;) άλλα τόσα περίπου έχω κι εγώ να βρώ...:rolleyes:

για το άλλο θέμα συμφωνω με την προσεγγιση της elle... κι εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω... σιγά σιγά βρίσκουμε τον δρόμο μας...

υγ: βάλτε με κι εμένα στις πόντιες...κι εγώ φουσκωμένα τα βάζω... γλιστράνε άμα τα βρέξεις και το βρισκα λογικό... δεν είναι ε?:rolleyes::confused::rolleyes::confused:

είσαι συμπεθέρα μου.-

κ εγώ στην ίδια συνωμοταξία:tongue: κ ας μην έχουμε καθόλου μπρατσάκια!

Σεβούλα, προσπάθησε όσο μπορείς να περάσεις αυτή τη νοοτροπία στη Χρυσπούλα διότι όταν πάει σχολείο και θα την πειράζουν άλλα παιδάκια δεν θα αντιδρά και θα πληγώνεται!!!

εγώ έχω κ ένα παραπάνω άγχος κ για το θεματάκι που έχουμε στο φρυδάκι μας, αλλά προς το παρόν της το έχω περάσει ως μοναδικότητα που στο κάτω κάτω είναι κ ως κάτι μη άξιο λόγου.

ως τώρα όταν ρωτούν άλλα παιδάκια είτε το απλοποιώ-απομυθοποιώ παιδιάστικα είτε στα κακόβουλα-γιατί υπάρχουν κ τέτοια-συνδέω με Κάιρο.

κ βλέπω ότι την ίδια στάση έχει κ το αγαπάκι μου. όταν της το δείχνουν με το χεράκι ή πάνε να το πιάσουν, τα κοιτάζει στα μάτια κ συνήθως τα χαμογελάει.

αν το κάνουν κοροϊδευτικά είτε αποστομώνονται από το χαμόγελό της κ σταματούν οι βλακείες είτε η Χ τα χαιρετά με ένα γειά Σε!

αυτό το να ψάχνει να διαβάσει μάτια για να κινηθεί αναλόγως, το πήρε από εμένα κ είμαι πολύ περήφανη!:D

κ τα δικά της μάτια διαβάζονται, όπως κ τα δικά μου.:cool:

Διαφημίσεις

Harlow ευχαριστω πολύυυυυ!

Δεν ήξερα πως το πολύ γάλα προκαλεί δυσκοιλιότητα....

επίσης με εξέπληξε η ποσότητα νερού... αν και πίνει πάρα πολύ βέβαια...

πως είναι η μικρή τελικά?

Μόλις χέσαμε.......

λίγο πριν είχα μιλήσει με το γιατρό και μου είπε να της κάνω κι άλλο κλίσμα και αν δεν στρώσει και μέσα στο ΣΚ να την πάω στο νοσοκομείο την Δευτέρα.

Μόλις έβλεπα τα εφημερεύοντα φαρμακεία στο νετ να στείλω τον άντρα μου να πάρει κλίσματα και την βλέπω να φεύγει αστραπή για την τουαλέτα..... βέβαια δεν ήταν και πολλά αλλά το κλίσμα το γλιτώσαμε.

Δηλαδή ακριβώς 48 ώρες από την ώρα που πήρε το καθαρτικό

Μόλις χέσαμε.......

λίγο πριν είχα μιλήσει με το γιατρό και μου είπε να της κάνω κι άλλο κλίσμα και αν δεν στρώσει και μέσα στο ΣΚ να την πάω στο νοσοκομείο την Δευτέρα.

Μόλις έβλεπα τα εφημερεύοντα φαρμακεία στο νετ να στείλω τον άντρα μου να πάρει κλίσματα και την βλέπω να φεύγει αστραπή για την τουαλέτα..... βέβαια δεν ήταν και πολλά αλλά το κλίσμα το γλιτώσαμε.

Δηλαδή ακριβώς 48 ώρες από την ώρα που πήρε το καθαρτικό

ουφ χαρλοου, φανταζομαι ποσο καλυτερα πρεπει να νιωθει, εδω ξαλαφρωσα εγω που το διαβασα :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...