Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Φαίη μου το κυριότερο ξέχασα να σου πω.

με τόσα ακροβατικά που κάνει η Χ μόνη της ή με τον πατέρα της, με το φόβο μήπως πλακώσουμε την Χ στον ύπνο μας.....

έχω φτάσει τον Σ σε τέτοιο σημείο με τις απορίες μου τύπου "Σ μήπως το παιδί δεν περπατάει κανονικά; μήπως το χεράκι της το κρεμάει, μήπως το δαχτυλάκι της το κρατάει κ είναι πονεμένο; την γαργαλάς πολύ δυνατά κ της κάνεις σημάδια, μήπως την πονάς κ από αγαπη δεν διαμαρτύρεται; γιατί της μαθαίνεις να αντέχει τον πόνο από αυτόν που αγαπάει...κοκ" κ άλλες τέτοιες κουλαμάρες που εκείνη την ώρα ειλικρινά τις πιστεύω!

τον έχω ΠΡΗΞΕΙ τον άνθρωπό μου!!

πολλές φορές γελάει, άλλες κάνει γκριμάτσες κ κυρίως με συνεφέρνει με την λογική του-ειρωνικό χιούμορ στην υπερβολή της Σέβης μάνας.

δεν σου τα γράφω για να γελάσεις, αλλά μπορείς να γελάσεις με όσα γράφω.

είμαστε αλλοπρόσαλλες γλύκα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο για τον μπαμπά σου.

για την Πηνελόπη να σου πω ότι εσύ ξεχωρίζεις το ψευτόκλαμα από το στενάχωρο κλάμα. στο ψευτόκλαμα δεν υποχωρούμε, αν δεν δικαιωθούμε!

στο στενάχωρο, είμαστε σταθερές, αλλά κάνουμε κ αγκαλιά, γιατί μερικά παιδάκια-έτσι το βλέπω στην Χρύσπα-είναι πιο ευαίσθητα βιώνουν πιο δραματικά την άρνηση, ματαίωση, οριοθέτηση κλπ. εκεί μια αγκαλιά ή ένα χάδι, μια ένδειξη επιβράβευσης λύνει κάπως το θέμα ένταση. έτσι νομίζω ρε γμτ. δεν ξέρω αν τα κάνω μαντάρα,αλλά το εφαρμόζω κ στην Χ.

Σεβη,ναι..δεν ειναι ψευτοκλαμα,ειναι κανονικη στεναχωρια και παραπονο που την μαλωσαμε κι οχι πεισμα επειδη δεν μπορει να συνεχισει την σκανταλια.Μαλιστα..μετα αποφευγει το ιδιο σημειο ακομη και να το πλησιασει...Κι εγω μετα της μιλαω πιο γλυκα και προσπαθω να την ηρεμησω με χαδια αλλα αυτη η καημενη ειναι στεναχωρημενη...

Τι να πεις????

Παιδια ειναι ρε γαμωτο!!η δικια μας δεν εχει γινει ακομη χειριστικη...ειναι ζωηρη και πολυ κινητικη αλλα δεν μας εκμεταλλευεται...ακομη τουλαχιστον.

Οσο για το χερακι της Μαριγουλας της φαιης....τι να πω???Φετος το καλοκαιρι ηταν αφιερωμενο σε αυτα ως φαινεται...Δυο σπασμενες κλειδες και δυο εξαρθρωσεις η παρεα.....καλα παμε...

Φαιη μην νιωθεις τυψεις...ηταν να γινει και δεν το καταλαβες αμεσως.Κι εμεις οταν χτυπησε την πρωτη φορα δεν φυγαμε σφαιρα για το νοσοκομειο...κι οταν πηγαμε δεν βγαλαμε ακτινογραφια.Επρεπε να πεσει την δευτερη φορα ξανα και το παιδι να κλαιει και να εχει πρηστει το σημειο και να μην κουναει καν το χερακι!!!....αν και το σπασιμο εγινε στο δευτερο πεσιμο ως φαινεται...

3 τα παιδάκια με σπασμένα άκρα-Μαρία, Πηνελόπη, Μάριος.

Μαρσολανάκι μου, κ η Χ πολλές φορές εκεί που ο Σ λέει κάτι άσχετο από εκείνη βροντόφωνα, καθώς παθιάζεται από τη συζήτηση, ή εξαιτίας ήχου από αυτοκίνητο-μηχανή που περνάει από το δρόμο-γμτ είμαστε 1ος όροφος σταυροδρόμι- μπορεί να φοβηθεί κ να τρέξει κοντά μου τρομαγμένη.

δεν μπορούμε να προλάβουμε τους φόβους τους πάντα. μπορούμε όμως να τα ενημερώνουμε ότι π.χ. έτσι μιλάει ο μπαμπάς κ εσύ μπαμπά καλά θα κάνεις να μη μιλάς έτσι γιατί τρόμαξε το κορίτσι μου.

αυτό που λέει το παλλαντινάκι μεπροβληματισε. αν κάνατε μπάνιο αγκαλιά χωρίς μπρατσάκια;

με προβληματισε κ αυτο που έγραψε η dems. για την εικόνα που δίνω στην Χ. μερικά πράγματα δεν μου αρέσει να τα κάνει κ εκείνη. την θέλω πιο δυναμική.

Γεια!!!

περαστικά στο κοριτσάκι σου Φαίη!!!

Απο τότε που γέννησα έχω φορτώσει τύψεις για δέκα ζωές...

Σέβη όντως πρέπει να γίνουμε πιο δυναμικές αν τα θέλουμε πιο δυναμικά...

Τώρα για τους τρόπους.... εμένα ο μικρός αν και ήταν μέχρι πρότινος μοναχοπαίδι είναι υπόδειγμα ευγένειας.... όχι γιατί γεννήθηκε έτσι αλλά επειδή απο μηνών ακούει ευχαριστώ, παρακαλώ και επιμένω όταν ζητάει κάτι να το ζητήσει ευγενικά....

βέβαια αυτό είναι ένα θέμα γιατί έμαθε ο μπαγάσας και μου λέει " μαμά μπορώ να το κάνω αυτό αφού στο ζητάω ευγενικά?" και άντε να του πεις όχι...

επίσης αρχίζω λίγο και αναθεωρώ αν αυτό που κάνω είναι σωστό... γιατί είδα κι εγώ με την ευγένεια πως πρόκοψα... πιστεύω τελικά πως το καλύτερο εφόδιο είναι το θράσος... γι αυτό σκεφτείτε 2 φορές πριν αλλάξετε γραμμή πλεύσης...

κάποιες σκέψεις από μια παθούσα....

Διαφημίσεις

Καλα εινα και στο παιδι Foubi εγω τον εχω απο μωρο με πλυση εγκεφαλου για ευγενεια ευχαριστω παρακαλω και τα λοιπα αλλα ειναι και λιγο αναρχικος και γιουτσος πολλες φορες, ειναι και στον χαρακτηρα καποια στοιχεια εκ γεννετης νομιζω.

Τωρα εχει στρωσει κατα πολυ στους τροπους του παρολαυτα ειναι εντονη προσωπικοτητα και δεν τιθασευεται ευκολα ασε που ακομα και καλο που θελει να κανει πολλες φορες ειναι τοσο αγαρμπος στις αγκαλιες που σκιαζονται τα πιτσιρικια απο το σφιξιμο.

Μεχρι στιγμης παντως δεν δεχεται να φαει ξυλο αν του ριξουν ριχνει, και ριχνει και αυτος αν κατι τον χαλασει παροτι δεν τον χτυπαμε και του εχουμε κανει πλυση εγκεφαλου οτι δεν χτυπαμε παιδακια. Ο παιδιατρος λεει οτι ειναι και ενστικτωδη καποια πραγματα τι να πω.

Γεια!!!

Σέβη όντως πρέπει να γίνουμε πιο δυναμικές αν τα θέλουμε πιο δυναμικά...

;)

Τώρα για τους τρόπους.... εμένα ο μικρός αν και ήταν μέχρι πρότινος μοναχοπαίδι είναι υπόδειγμα ευγένειας.... όχι γιατί γεννήθηκε έτσι αλλά επειδή απο μηνών ακούει ευχαριστώ, παρακαλώ και επιμένω όταν ζητάει κάτι να το ζητήσει ευγενικά....

της το μαθάινω κ εγώ. δεν το λέει, αλλά ιδίως στα δώρα που παίρνει κάνει το χεράκι στο στήθος κ μετά μάκια με το χεράκι!;)

βέβαια αυτό είναι ένα θέμα γιατί έμαθε ο μπαγάσας και μου λέει " μαμά μπορώ να το κάνω αυτό αφού στο ζητάω ευγενικά?" και άντε να του πεις όχι...

έτσι θέλω κ την Χ:) ούτε εγώ θα του έλεγα όχι.

επίσης αρχίζω λίγο και αναθεωρώ αν αυτό που κάνω είναι σωστό... γιατί είδα κι εγώ με την ευγένεια πως πρόκοψα... πιστεύω τελικά πως το καλύτερο εφόδιο είναι το θράσος... γι αυτό σκεφτείτε 2 φορές πριν αλλάξετε γραμμή πλεύσης...

κάποιες σκέψεις από μια παθούσα....

θράσος δεν ξέρω να της δείξω. δεν έχω σταγόνα.:P

αλλά μαχητικότητα έχω μπόλικη. την είχα χρόνια κρυμμένη!!!!:rolleyes:

κάλα σίγουρα είναι και στον χαρακτήρα... γι αυτό λέω πάντα πως έχω εύκολο παιδί...

δεν ξέρω το μπεμπέδι πως θα μου βγεί...

λίγο όμως με προβληματίζει... δεν θέλω να γίνει σαν κι εμένα και να τον πατάνε όλοι... γι αυτό λέω πως το θράσος είναι προτιμότερο απ την πολλή ευγένεια...

Εμεις απο θρασσος εχουμε μπολικο αυτο προσπαθουμε να κουμανταρουμε αλλα ευτυχως ειναι και φιλοτιμος οποτε τις περισσοτερες φορες καταλαβαινει το λαθος του και προσπαθει να επανορθωσει αμα ξεφευγει.

Foubi, ακριβώς τα ίδια κάνει ο Παναγιώτης σ' εμένα.

Απαιτώ ότι θέλει να το ζητάει ευγενικά. Κάποιες φορές είμαι και υπερβολική βέβαια!

Όταν θέλει κάτι πολύ έρχεται και μου λέει "Μαμά σε παρακαλώ, σε ικετεύω να κάνω αυτό.. Σε παρακαλώ άφησε με"..Ο άτιμος!

Προχθές, μ' "έστειλε"...

Ήρθε η μανικιουρίστ στο σπίτι και προτού προλάβω να τη ρωτήσω Τι θα πιεί την είχε ήδη ρωτήσει ο Παν. Ζήτησε νερό η κοπέλα, σκαρφάλωσε στη ντουλάπα πήρε ποτήρι το γέμισε με νερό από το ψυγείο και της το πρόσφερε!

Μου λέει η κοπέλα Τι καλό παιδί που έχεις!!! (ναι όταν θέλει, σκέφτηκα!)

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να καταλαβαίνει το παιδί ότι θα πάρει αυτό που θέλει ανάλογα με τον τρόπο που το ζητάει!

Με την Όλγα να δω τι θα κάνω...

Διαφημίσεις

Εμεις απο θρασσος εχουμε μπολικο αυτο προσπαθουμε να κουμανταρουμε αλλα ευτυχως ειναι και φιλοτιμος οποτε τις περισσοτερες φορες καταλαβαινει το λαθος του και προσπαθει να επανορθωσει αμα ξεφευγει.

πιστεύω πως είσαστε σε καλό δρόμο... θα βρει μόνος του την ισσοροπία

(ναι όταν θέλει, σκέφτηκα!)

βρε όλοι έτσι δεν είμαστε τελικά?

ίσως πρέπει να βρεις τον τρόπο να τν κάνεις να θέλει...

ένα χαζό παράδειγμα...

ο γιος μου από μικρός ότι έριχνε κάτω δεν το μάζευε με τίποτα...πείιιιιισμα... όσο πιο πολύ επέμενα τόσο περισσότερο πείσμωνε...ώσπου μια μέρα έφαγα φλασιά... του λέω έλα να μετρήσω μέχρι το δέκα να δω πόσο γρήγορα θα το πας... ε απο τότε έχουμε σωθεί... αφού ψάχνει μόνος του πράγματα να πάει...

σίγουρα αυτό δεν πιάνει σε όλα τα παιδιά... όλα όμως έχουν τα κουμπιά τους... αυτά πρέπει να βρούμε...

με προβληματισε κ αυτο που έγραψε η dems. για την εικόνα που δίνω στην Χ. μερικά πράγματα δεν μου αρέσει να τα κάνει κ εκείνη. την θέλω πιο δυναμική.

Πρωτο εχει να κανει με την ηλικια. Κατω των 2 δεν μπορω να κρινω 'τασεις' σε ενα παιδι. Δευτερον εχει να κανει με το πως θα το αντιμετωπισεις εσυ εχει δικιο απολυτο η ΝΤΕΜΣ. Αν το παιδι σε βλεπει να το σπρωχνουν και να λες δεν πειραζει παιξε αλλου ετσι θα κανει. Το εκανε η Σ μεχρι καποια ηλικια. Ως οτου μια μερα στην παιδικη την ειχε κανει κλωτσοσκουφι ενα αγορακι. Κλωτσιες, μπουνιες, της τραβαγε μαλλια. Η δικια μου εφευγε και εκλαιγε και ερχοταν σε μενα. Ε, γυριζει το ματι και γονατιζω και της λεω 'γιατι κλαις? Σε χτυπησε?' μου λεει 'ναι, μου πηρε το μωω μου' (ενα κουκλακι) και της λεω 'με το να κλαις ΔΕΝ θα το παρεις πισω, παμε μαζι τωρα!' και την παιρνω απο το χερι και παμε της λεω 'παρτο' διστασε στην αρχη 'παρτο του' και ορμαει και αρχιζει να το τραβαει. Την σπρωχνει και μετα της τραβαει το μαλλι. Της λεω 'σηκω και σπρωξε τον και τραβα του τα μαλλια΄. Ημουν διπλα της. Με ειδε να τον πλησιαζω και να τον σπρωχνω ελαφρα. Τελος αυτο ηταν. Στροφη 180 μοιρες. ΑΠο εκεινη την ημερα εχει γινει αλλος ανθρωπος.

ΔΕΝ αφηνει παιδι να παρει πραγμα της με ΤΙΠΟΤΑ! Απαιτει τον χωρο της και προστατευει τα πραγματα της και τον εαυτο της. Αν την σπρωξουν ή την χτυπησουν αρχιζει κλωτσομπουνιδια και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. Πρεπει να μαθει να αυτοπροστατευεται. Βεβαια υπαρχει και ενα θεμα εκει.....απο τοτε που ειδε οτι ΜΠΟΡΕΙ να προστατευτει και οτι οταν αντιδρασει τα αλλα παιδια κανουν πισω, δυστυχως επιτιθετε πλεον και εκεινη στα πιο 'ηρεμα' παιδια. Βεβαια ειμαι εκει κοντα και την μαζευω. Αλλα εμαθε να κανει το παιχνιδι κυριαρχιας. Ουτε αυτο με ενοχλει. Ας το κανει, αρκει να μην κινδυνεψει αλλο παιδι. ΕΚει μπαινω στην μεση.

all in all.......την προτιμω ετσι........κατα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.........και ναι ολα ξεκινησαν απο το πως ειδε εμενα να αντιμετωπιζω το θεμα ;).....οσο ημουν ηρεμη και υποχωρητικη το ιδιο ηταν και εκεινη.

ΥΓ: Ξεχασα να πω οτι επισης η Σ κραταει μανιατικα. Το συγκεκριμενο παιδι τις ετρωγε απο το πουθενα μεχρι να της φυγει η καψα......σε αψυχολογητες στιγμες. Καποια στιγμη το λυπηθηκα........:P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Φαιη μου περαστικά!

Να πω κάτι χαζό; Μήπως ο αγκώνας επιδεινώνεται με το βάλσιμο και βγάλσιμο από τα μπρατσάκια;

Οχι Μαριανθη μου γιατι τα μπρατσακια τα βαζουμε και τα βγαζουμε ξεφουσκωτα δεν τραβολογαμε χερια για να το κανουμε......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Οντως ειναι και Μαννιατισα η Στεφη φυλαχτειτε χαχα της την επεσε ο Μαριος και του το φυλαγε και μετα εκει που ηταν αμεριμνος ο Μαριος του την εριξε καθως του την χρωσταγε χαχα Θεα!!!!

Οχι Μαριανθη μου γιατι τα μπρατσακια τα βαζουμε και τα βγαζουμε ξεφουσκωτα δεν τραβολογαμε χερια για να το κανουμε......

Εγώ συνήθως τα βγάζω φουσκωμένα:rolleyes::confused:

Ανήκω στην κατηγορία των Ποντίων γυναίκων:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...