Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα όλη μέρα :)

Το ψυχροπολεμικό κλίμα μπαίνει σε ύφεση.... αργά αργά... μην πάρει και αέρα ο κώλος μας!

Η αλήθεια είναι πως αυτό που γινόταν χθες στον συγκεκριμένο παιδότοπο στρεσάρισε εμάς... φαντάσου πόσο μάλλον τα παιδάκια!

Η δικιά μου χθες ανακάλυψε ότι μπορεί να ανεβαίνει αναποδα στην τσουλήθρα του συγκεκριμενου παιδότοπου και δεν σταμάτησε να το κάνει.... ανέβηκε ακόμα και χωρίς να κρατιέται! Μετά το πρώτο σοκ καθόμουν και την απολάμβανα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααααααααα!!!

Κρις ευχάριστα τα νέα σου! Αλοίμονο....πόσο καιρό θα ήσασταν έτσι. Μ' αρέσεις! Αργά και σταθερά ;)

Αχ το Μαράκι! Καλά να είναι το παιδί! Τα παιδιά στην ηλικία 2-3 συνήθως δεν λένε ψέμματα... Δεν έχουν πονηρευτεί ακόμη! Εξ' ου και η παροιμία "Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια"!

Μάρσυ, τα κοριτσάκια συνήθως κλαίνε για να σε πιάσουν στο φιλότιμο και να υποκύψεις. Το κατάλαβα με την κόρη μου που όταν δεν την αφήνουμε να κάνει αταξία κλαίει με σπαραγμό κι αν της δώσεις αέρα επι τόπου τα δάκρυα ξεραίνονται και παίρνει θέση ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο της. Ή τρέχει στον πατέρα της για να τη λυπηθεί και να τη χαϊδέψει... Κι εκεί δυστυχώς χάνουμε τα όρια!

Αχχχχχχχχχ Ένα εγχειρίδιο θέλω!

Καλημερα πολυ χαιρομαι για την υφεση!!!!

Η Κωτανινα ακολουθει τα χναρια του αντρα του σπιτιου χαχα , και ο Μαριος εμαθε να ανεβαινει αναποδα στην τσουλιθρα στο χωριο και παθαινα 100 εγκεφαλικα πανω κατω πανω κατω συνεχεια.

Μην το λες Νιτσα υπαρχουν και κατι αγορια που το εχουν κορομηλο το δακρυ για να ξινει το δικο τους αλλα μεινε σταθερη εκει που πρεπει οσο μπορεις ειναι και δυσκολη φαση. Τωρα που ειναι 2 και μισο εφτιαξε καπως η κατασταση κατα πολυ μολις λυθηκε η γλωσσα του εγινε πιοσυννενοησημος αλλα με πολυ μπουρ μπουρ του εξηγω συνεχως γιατι πρεπει να κανουμε κατι η να μην το κανουμε και πλεον ακουει πολυ.

Σεβη, και η δικια μου ηταν ακριβως ετσι, οπως περιγραφεις, θα μπορουσα να ειχα γραψει τα λογια σου. Και ξερεις τι εγινε; Αλλαξε. Τωρα αποφευγει επιθετικα παιδια κι εχει πολυ καλους φιλους, οι οποιοι ειναι παιδακια με τροπους οπως και η ιδια. Τα παιδια βρισκονται, που ελεγε κι η γιαγια μου.

σοφό!

για να σας δώσω όμως κ ακριβή εικόνα της Χρύσπας, δεν είναι πάντα το πιο ευγενικό πλάσμα σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια. αρπάζει των άλλων παιδιών κ δεν δίνει δικά της. έτσι έκανε κ με την Σεμίνα της Μεταξίας. δεν πα να έλεγα εγώ κ η Μεταξία. η δικιά μου το χαβά της κ με νεύρο, κλάμα, τσαμπουκά. έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να την αποακλώ παιδί με τρόπους.

παρόλο που η Χ είναι συνομήλικη της Σεμίνας, η Σεμίνα είναι παιδί πρότυπο ευγένειας! πήρε από τη μαμά της!

Τωρα οσον αφορα τη Μαλτα... μαλλον θα την κανουμε την κινηση... Με βλεπω να γινομαι Μαλτεζα το Γεναρη. Δεν ειναι οριστικο αλλα προς τα'κει οδευει η κατασταση... Αν και υπαρχουν και καποιες σκεψεις ακομα στο μυαλο μας, η Μαλτα δειχνει σαν την πιο ευκολη λυση αυτη τη στιγμη.

ό,τι κ να αποφασίσετε, να σας βγει σε καλό!

Δεν ξέρω τι έχω πάθει αλλά έχω ταυτιστεί μαζί σου... συμφωνώ για ακόμη μια φορά...

εγώ γενικότερα είμαι χαλβάς... ότι και να μου κάνεις θα σου πω κι ευχαριστώ... αλλά από τότε που βλέπω πως το παίνρει και ο μικρός αυτό προσπαθώ ν αλλάξω τις δικές μου αντιδράσεις ώστε να του περάσω το μήνυμα...

αυτό σκέφτομαι κ εγώ.

γιατί κ εγώ χαλβάς...λίγο στην αρχή να πω καμιά κουβέντα πάνω στο βράσιμο κ μετά την πάπια!

Καλησπέρα σας!

και όσο για τον πινόκιο...όλοι έχουμε από έναν :rolleyes: το μόνο καλό με τον δικό μου είναι ότι όταν σε δει να κοντοζυγώνεις το έμφραγμα, πετάει ένα "πλάκα σου έκανα" και αποσυμφορίζει την κατάσταση.

:cool:

Σέβη, καλά κάνεις και την εκπαιδεύεις, αλλά η Χρύσπα θα μάθει από το παράδειγμά σου. Αν π.χ. εσένα σου κλέβουν τη σειρά στην ουρά για το ταμείο στην τράπεζα και το δέχεσαι αδιαμαρτύρητα, ούτε και εκείνη θα διεκδικεί το δίκιο της. Αν εσύ δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, την ίδια στάση θα κρατάει και εκείνη και θα το εκπέμπει ( μιλάω εκ πείρας ;) ) Αυτό που πρέπει πάνω από όλα να της τονώσεις είναι η αυτοπεποίθηση. Δηλαδή ότι είναι ok όπως και αν επιλέξει να διαχειριστεί μια κρίση. Να ξέρει ότι έχει την έγκρισή σου είτε θελήσει να ανταποδώσει το χτύπημα ή απλά να το αποφύγει.

ωχ ωχ ωχ! δεν είμαι για μίμηση...;)

τί ωραία που τα γράφεις!!!!:)

Φιλάκια σε όλες :D

όσο για την άλλη ιδέα, πολύ ωραία είναι και εφαρμόσιμη στην περίπτωση μας γιατί η παραλία είναι 5 λεπτά αλλά έλα όμως που δεν ξεκουνάει... έχει πέσει πολύ η ψυχολογία του και δεν θέλει να κάνει τίποτα... με τον ζόρι τον τραβάω να κάνουμε τίποτα με τα πιτσιρίκια μήπως ανέβει λίγο... θα προσπαθήσω πάντως...

κ χωρίς τα πιτσιρίκια. τα δυο σας. βόλτα. να καθήσετε κάτω από ένα δέντρο, να δείτε βιτρίνες βραδυάτικα, να να να. τόσα πράγματα απλά!

ταρακούνησέ τον!

Καλησπέρα...

Για το θέμα με το γιό μου που κουβεντιάζαμε, τον ρώτησα αν θέλει να σταματήσει επειδή είχε να κάνει εργασία 1,5 μήνα τώρα. Είχαμε πει να τον αφήσουμε να ξεσαλώσει μιας και η επόμενη χρονιά θα είναι φουλ πάλι... Οπότε σκέφτηκα ότι όλη αυτή η επιθετικότητα οφείλεται εκεί...

Θέλω να βρω το κουμπί του ρε γμτ!

Και ΟΧΙ δεν τους κάνουμε τα χατήρια για να μην κλαίνε... Τους τα κάνουμε κυρίως επειδή λείπουμε όλη μέρα από κοντά τους και θέλουμε τα απογεύματα να περνάνε ευχάριστα!!!

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 2μέρες είναι κλεισμένα στο σπίτι κι έχουν απηυδήσει. Ο Π. μου ζήτησε σήμερα να πάμε βόλτα... Του υποσχέθηκα ότι αύριο το απόγευμα θα πάμε σε παιδική χαρά. Νιώθω ώρες-ώρες ότι αντιδρά επειδή βαριέται!

αυτές οι μαμημένςς τύψεις μας έφαγαν συμπεθέρα!:(;)

Αυτό είναι λογικό ειδικά μετά το καλοκαιρινό ξεσάλωμα.... Κι εμείς την πάμε λάου λάου... Σκ δεν κατσαμε καθόλου μέσα... Δευτέρα μέσα... Τρίτη μισό μέσα μισό παιδική και σήμερα παιδότοπο... αύριο εδώ και πισίνα... να αρχίσει να καταλαβαίνει πως δεν έχει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ βόλτα πλέον...

σωστή!

Καλημερα σε ολες σας,

Οταν η Πηνελοπη παει ας πουμε να σκαρφαλωσει στο τραπεζακι απο εκει που ειμαι με σταθερη και σοβαρη φωνη-χωρις ενταση και στριγγλισμα ή νευρα της φωναζω "Μηηηηη" καμια δυο φορες...αυτη κοκαλωνει,σταματαει την σκανταλια και κατεβαζει μουτρακια,βουρκωνει και κλαιει....

Ρε σεις κοριτσια...οταν βλεπω το προσωπακι της ετσι,λιγο πριν κλαψει ολο παραπονο που την μαλωνω και αμεσως να τα μπηγει πολυ στεναχωριεμαι....αλλα τι να κανω???Ειναι ο μονος τροπος να καταλαβει η Πηνελοπη οτι καποια πραγματα δεν πρεπει να γινονται...και σκεφτειτε οτι τυχαια το ανακαλυψαμε οταν πηγαινε να πειραξει τα πραγματα στο σπιτι του θειου μου και της το εκανε εκεινος..οποτε η μικρη σταματησε και ετσι διαπιστωσαμε το αποτελεσμα...

Τελοσπαντων,δεν ξερω...νιωθω οτι πρεπει να εχει ορια αλλα κι αυτο το κλαμα της μετα,σαν να φοβαται,σαν να στεναχωριεται που την "μαλωνω" με ισοπεδωνει...(την ιδια αντιδραση εχει κι οταν της το κανει ο πατερας της).

Σας ευχομαι καλη αυριανη και θα τα ξαναπουμε...Περαστικα σε οσες αντιμετωπιζουν τα θεματα με τους ανθρωπους τους(εμεις ευτυχως και δοξασοι ο θεος ειχαμε καλα νεα απο την βιοψια του σπιλου του πατερα μου,δεν ειναι καρκινος...ενα επιδερμικο καρκινωμα ηταν που εννοειται αφαιρεθηκε)

μπράβο για τον μπαμπά σου.

για την Πηνελόπη να σου πω ότι εσύ ξεχωρίζεις το ψευτόκλαμα από το στενάχωρο κλάμα. στο ψευτόκλαμα δεν υποχωρούμε, αν δεν δικαιωθούμε!

στο στενάχωρο, είμαστε σταθερές, αλλά κάνουμε κ αγκαλιά, γιατί μερικά παιδάκια-έτσι το βλέπω στην Χρύσπα-είναι πιο ευαίσθητα βιώνουν πιο δραματικά την άρνηση, ματαίωση, οριοθέτηση κλπ. εκεί μια αγκαλιά ή ένα χάδι, μια ένδειξη επιβράβευσης λύνει κάπως το θέμα ένταση. έτσι νομίζω ρε γμτ. δεν ξέρω αν τα κάνω μαντάρα,αλλά το εφαρμόζω κ στην Χ.

Ελα μου ντε, που η Μαρία της Φαίης ΔΕΝ ελεγε ψέματα....

Εξάρθρωση αγκωνα είχε τρομάρα μου το μικρούλη και έμεινε έτσι μέχρι σήμερα που την πήγαν στο γιατρό....

θα τα πει η Φαίη αύριο πιστεύω αναλυτικα.....

Να πως την πατάς μερικες φορές.....

:shock::(όχι ρε φούστη μου!

πουλάκι μου περαστικά! κ γρήγορα!

καλημεραααααααααααααααααααα..

σημειωτεον εχει κοψει την πανα από τον Μαρτιο με ελάχιστα ατυχηματα κυριως τον πρωτο καιρο...

αγκαλιά στην Ζωίτσα!

Καλημέρα όλη μέρα :)

Το ψυχροπολεμικό κλίμα μπαίνει σε ύφεση.... αργά αργά... μην πάρει και αέρα ο κώλος μας!

:lol:

Η δικιά μου χθες ανακάλυψε ότι μπορεί να ανεβαίνει αναποδα στην τσουλήθρα του συγκεκριμενου παιδότοπου και δεν σταμάτησε να το κάνει.... ανέβηκε ακόμα και χωρίς να κρατιέται! Μετά το πρώτο σοκ καθόμουν και την απολάμβανα!

από την πρώτη μέρα σε παιδότοπο μαζί μου!:P κ όχι μόνο διαλέγει τις τσουλήθρες των μεγάλων παιδιών, όχι μόνο πάει ανάποδα επειδή είδε τα μεγάλα παιδιά να το κάνουν, αλλά κάνει τσουλήθρα από ψηλά εκεί που δεν είναι τσουλήθρα, αλλά κάνουν ανάβαση με σχεδόν κάθετη κλίση του ξύλου:shock:. κόντρα στα άλλα παιδάκια. μετά ακολούθησαν την Χ στο παράδειγμά της κ άλλα ταλιμπανάκια...:tongue:

κ φυσικά δεν κάθομαι ποτέ όταν πάω σε παιδότοπο. είμαι στην τσίτα! τσιγάρο στο γυρισμό, η Χ στο καρότσι καταρρέει με την ησυχία της με την πιπίλα της κ το χεράκι στη μύτη-κλασικά τύπου νύσταξα.:rolleyes:

Καλημέρααααααααα!!!

Τα παιδιά στην ηλικία 2-3 συνήθως δεν λένε ψέμματα... Δεν έχουν πονηρευτεί ακόμη! Εξ' ου και η παροιμία "Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια"!

Αχχχχχχχχχ Ένα εγχειρίδιο θέλω!

πόσες φορές το ζήτησε ο Σ! κ εγώ!:-P

μάκια σε όλες!

χθες το απόγευμα η Χ μου φέρνει το βιβλίο με τα παραμύθια-πολλά.

κάθεται δίπλα μου κ περιμένει να της διαβάσω. της λέω να διαλέξει ποιό να της πω κ εκείνη πάλι επιλέγει τον πινόκιο.

μόλις φτάνουμε στη φάλαινα, αλλάζει σελίδα γρήγορα κ αποφασιστικά βάζει το χεράκι της στην επόμενη, λες κ την σφράγιζε! να μην την βλέπει την κακιά φάλαινα. την γυρίζω στην σελίδα της φάλαινας, για να πω το παραμύθι, το ξαναγυρίζει η Χ.

Τελικά της εξήγησα ότι η καλή φάλαινα που είχε φάει τον πινόκιο κ την πιπίλα της, επειδή είναι καλό ζώο, παρόλο που έχει τεράστιο στόμα κ πολλά κοφτερά δόντια, αγαπάει τον πινόκιο κ την Χ, γι΄ αυτό κ μας έδωσε την πιπίλα κ βγήκε κ ο πινόκιο στην αγκαλιά του παππού τζεπέτο! της έδειξα την εικόνα με την αγκαλιά του τζεπέτο με τον πινόκιο κ την καλή νεράιδα κ ησυχάσαμε.

αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι περισσότερο ευχαριστήθηκε το παραμύθι του Αισώπου με την αλεπού με την κομμένη ουρά!

χωρίς τέρατα, μάγισσες, ανθρωποφάγους, κατάρες κλπ!

κατά τα άλλα, χθες είχα μια πελώρια λαχτάρα για λουκουμάδες-όχι σπιτικούς- κ πήρα το σπλάχνο μου καροτσάδα κ πήγα στην άλλη άκρη της πόλης κ πήρα μερικούς! αμαρτωλή απόλαυση!!!!!

είδαμε βιτρίνες, συναντηθήκαμε με την αδερφή μου κ την ανεψιά μου! τί χαρά να βλέπεις τα κοριτσάκια να αγκαλιάζονται κ να παίζουν μαζί αγαπημένα!!!!!!

Διαφημίσεις

για την Πηνελόπη να σου πω ότι εσύ ξεχωρίζεις το ψευτόκλαμα από το στενάχωρο κλάμα. στο ψευτόκλαμα δεν υποχωρούμε, αν δεν δικαιωθούμε!

στο στενάχωρο, είμαστε σταθερές, αλλά κάνουμε κ αγκαλιά, γιατί μερικά παιδάκια-έτσι το βλέπω στην Χρύσπα-είναι πιο ευαίσθητα βιώνουν πιο δραματικά την άρνηση, ματαίωση, οριοθέτηση κλπ. εκεί μια αγκαλιά ή ένα χάδι, μια ένδειξη επιβράβευσης λύνει κάπως το θέμα ένταση. έτσι νομίζω ρε γμτ. δεν ξέρω αν τα κάνω μαντάρα,αλλά το εφαρμόζω κ στην Χ.

ΣΩΣΤΟ!!!!!!!!!!!!!

(αντιγράφω)για να σας δώσω όμως κ ακριβή εικόνα της Χρύσπας, δεν είναι πάντα το πιο ευγενικό πλάσμα σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια. αρπάζει των άλλων παιδιών κ δεν δίνει δικά της. έτσι έκανε κ με την Σεμίνα της Μεταξίας. δεν πα να έλεγα εγώ κ η Μεταξία. η δικιά μου το χαβά της κ με νεύρο, κλάμα, τσαμπουκά. έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να την αποακλώ παιδί με τρόπους.

παρόλο που η Χ είναι συνομήλικη της Σεμίνας, η Σεμίνα είναι παιδί πρότυπο ευγένειας! πήρε από τη μαμά της!

Μην τα συγκρίνεις... Η Σεμίνα είναι δεύτερο παιδί και έχει μάθει από τον αδερφό της ενώ η Χ είναι μοναχοπαίδι... τελείως διαφορετικοί ψυχισμοί... Τα ίδια κάνει και η Κωτίτα, και ο Μάριος και η Μαρία... δεν είναι το παιδί σου... Είναι αυτό που ξέρουν από το σπίτι... ό,τι υπάρχει γύρω "μας ανήκει"... Ακόμα και η Κωτίτα που πάει παιδικό και θα έπρεπε να έχει μάθει να 'μοιράζεται' δεν το κάνει παρά μόνο μετά από πολύ δουλειά δική μας και υπενθύμιση 'μοιραζόμαστε τα παιχνίδια' όταν είμαστε μπροστά ή 'το ζητάμε ευγενικά και το "όχι" είναι αποδεκτή απάντηση'

Ελα μου ντε, που η Μαρία της Φαίης ΔΕΝ ελεγε ψέματα....

Εξάρθρωση αγκωνα είχε τρομάρα μου το μικρούλη και έμεινε έτσι μέχρι σήμερα που την πήγαν στο γιατρό....

θα τα πει η Φαίη αύριο πιστεύω αναλυτικα.....

Να πως την πατάς μερικες φορές.....

Καλημερα κοριτσακια!

Οπως ειπε και η Ρενα μας δυστυχως το Μαρακι δεν ελεγε ψεμματα εν τελει.

Εχθες πηγαμε για μπανιο το απογευμα.. Ολα καλα, η Μαρω επαιζε, γελαγε και εγω κοντευα να ξεχασω το -υποτιθεμενο- χουνερι που μας εκανε. Την ωρα που μαζευαμε τα πραγματα για να φυγουμε, ξεκινησε να κλαιει και να οδυρεται και να φωναζει πως παλι ποναει το χερι της, δειχνοντας το ιδιο σημειο. Το χερι -και εχθες αλλα και προχθες που ξεκινησε η ολη ιστορια-, το ειχε να κρεμεται "νεκρο" τις ωρες που παραπονιοταν πως πονουσε. Απλα εμενα δεν πηγε το μυαλο μου πως θα ειχαμε παθει τετοια λαχταρα γιατι ολη μερα το "δουλευε" κανονικα, επαιζε, δεν διαμαρτυρηθηκε καν. Μη σας τα πολυλεω, φευγουμε σφαιρατοι απο τη θαλασσα, ερχομαστε σπιτι, παιρνουμε τα βιβλιαρια της και παμε κατευθειαν για Αγια Σοφια (εκεινο εφημερευε).

Το παιδι αφου περασε παλι λιγη ωρα ξεκινησε παλι να το κουνα και να ζωηρευει αλλα επειδη αυριο κιολας φευγουμε για Μονεμβασια, δεν ηθελα να ρισκαρω και να το αφησω ετσι (ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!).

Για καλη μας τυχη, μπαινοντας στο νοσοκομειο, εξεταζοταν το νουμερο 55 και εμεις ειχαμε το 58. Καθησαμε στην αναμονη 10 λεπτα (καθως τα προηγουμενα περιστατικα τα εστελναν για ακτινογραφιες και δεν αργουσαν) μονο. Εν τελει μας πηρε λεπτομερες ιστορικο ο γιατρος, μας ρωτησε τι καναμε τις προηγουμενες μερες και ανακαλυψαμε πως η "ζημια" εγινε κανοντας ενα συγκεκριμενο ακροβατικο που το κανει εδω και 1 χρονο σχεδον με τον πατερα της. Το κανανε και προχθες και εκει βγηκε ο αγκωνας, ο οποιος ομως ξαναμπηκε μονος του στη θεση του αλλα.... στραβα... :roll: Εχθες στη θαλασσα κανανε παλι ταλιμπανιες στο νερο και ξαναβγηκε. Την ωρα που φτασαμε στο νοσοκομειο ειχε ψιλομπει, αλλα ηταν εντελως στραβα, οποτε ο γιατρος της τον ξεκολλησε και της τον ξανακολλησε παλι. Ουτε 1 λεπτο υποθεση και ηρεμησε και η Μαρια σχεδον αμεσως.

Περιττο να σας πω τι εντυπωση μου εκανε η αντιδραση της μικρης εχθες. Περιμενε ησυχη, μιλουσε κανονικα στο γιατρο (τη ρωτουσε που ποναει και απαντουσε δειχνοντας "εγιω", την εβαζε να σηκωνει και να περιστρεφει το χερι της και εκεινη επαναλαμβανε τις ασκησεις κανονικα) και στο τελος του ειπε και "καηνυτα" =καληνυχτα. Μεγαλωσε η σκατουλα τελειως..

Εγω παλι... αισθανομαι αθλια.. Δηλαδη κοπελια μαμω τις νοσηλευτικες που σπουδασες αν αφησες το ιδιο σου το παιδι με κακοβαλμενο αγκωνα 24 ωρες. Μη μου πω που να το βαλω το πτυχιακι καλυτερα.. Αφηστε δε οι μνημες που μου ξυπνησαν μπαινοντας στο νοσοκομειο.. Ποσα θυμηθηκα που νομιζα πως ειχα ξεχασει... Απλως νομιζα, δεν εχω ξεχασει τιποτα παιδες.. Και ο πονος ειναι το ιδιο μεγαλος με τοτε.

Ο πατερας της εχει κατακλυστει με τυψεις ο ιδιος.. Πιστευει πως εκεινος ευθυνεται για την περιπετεια της μικρης και ειναι στα ταρταρα απο εχθες.

Τελος παντων, μη σας ζαλιζω αλλο.. Οι οδηγιες που δωθηκαν απο το γιατρο ηταν πολλη προσοχη, οχι ακροβατικα και ταλιμπανιες, φευγουμε για διακοπες κανονικα και μπανια μπορει να κανει αφοβα. Απλα πολλη προσοχη στο πονεμενο χερι και πως ισως παραπονεθει πως ποναει το χερι της τις επομενες ημερες. Ειναι φυσιολογικο.

Αυτα κοριτσακια...

Σας φιλω ολες και σας ευχαριστω για περαστικα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μην τα συγκρίνεις... Η Σεμίνα είναι δεύτερο παιδί και έχει μάθει από τον αδερφό της ενώ η Χ είναι μοναχοπαίδι... τελείως διαφορετικοί ψυχισμοί... Τα ίδια κάνει και η Κωτίτα, και ο Μάριος και η Μαρία... δεν είναι το παιδί σου... Είναι αυτό που ξέρουν από το σπίτι... ό,τι υπάρχει γύρω "μας ανήκει"... Ακόμα και η Κωτίτα που πάει παιδικό και θα έπρεπε να έχει μάθει να 'μοιράζεται' δεν το κάνει παρά μόνο μετά από πολύ δουλειά δική μας και υπενθύμιση 'μοιραζόμαστε τα παιχνίδια' όταν είμαστε μπροστά ή 'το ζητάμε ευγενικά και το "όχι" είναι αποδεκτή απάντηση'

αυτό δεν το είχα σκεφτεί καν!:eek:

δίκιο έχεις. αλλά πότε μαθαίνουν να μοιράζονται τα μοναχοπαίδια; σε ποιά ηλικία;

γιατί για 2ο ντεν το βλέπω καρντιά μου! κ είναι πολλές φορές που το βλέπω να κοιτάζει με τόση αγάπη τα άλλα παιδιά, κ ιδίως όταν εκείνα φεύγουν, το δικό μου σπαράζει στο κλάμα!

ή όταν βλέπει μωράκια τσιρίζει από χαρά νινί, νινίσι (χρησιμοποιεί σε πολλές λέξεις κατάληξη σι, τελευταίως, όχι πάντα. να ανησυχήσω;).

εκεί που έλεγε νεό ή ιιό, έχει κάτι μήνες που απλά στριγκλίζει κ δεν λέει τη λέξη. άντε να δούμε πώς θα πίνει νερό στο σταθμό:(

έχω κ άλλα άγχη, αλλά φτάνει για σήμερα:rolleyes::P;)

Εγω παλι... αισθανομαι αθλια.. Δηλαδη κοπελια μαμω τις νοσηλευτικες που σπουδασες αν αφησες το ιδιο σου το παιδι με κακοβαλμενο αγκωνα 24 ωρες.

"Άχρηστη" μάνα κι εσύ ε?

Στην σειρά απο πίσω μου παρακαλώ:tongue::tongue:

Περαστικά στο Μαράκι και Καλές διακοπές να'χετε.

Καλημερα κοριτσακια!

Απλα εμενα δεν πηγε το μυαλο μου πως θα ειχαμε παθει τετοια λαχταρα γιατι ολη μερα το "δουλευε" κανονικα, επαιζε, δεν διαμαρτυρηθηκε καν.

κι εγώ έτσι θα σκεφτόμουν ρε Φαίη!

Μη σας τα πολυλεω, φευγουμε σφαιρατοι απο τη θαλασσα, ερχομαστε σπιτι, παιρνουμε τα βιβλιαρια της και παμε κατευθειαν για Αγια Σοφια (εκεινο εφημερευε).

Το παιδι αφου περασε παλι λιγη ωρα ξεκινησε παλι να το κουνα και να ζωηρευει αλλα επειδη αυριο κιολας φευγουμε για Μονεμβασια, δεν ηθελα να ρισκαρω και να το αφησω ετσι.

ανακαλυψαμε πως η "ζημια" εγινε κανοντας ενα συγκεκριμενο ακροβατικο που το κανει εδω και 1 χρονο σχεδον με τον πατερα της.

τα ίδια κ χειρότερα κάνει κ ο Σ με την Χ! λες κ είναι οι άντρες μας οι μόνοι μπαμπάδες που παίζουν με τα πιτσιρίκια τους...

δεν θέλω να ακούσω για άλλες τύψεις. φτάνει το αυτομαστίγωμα ρε αγάπη!

Περιττο να σας πω τι εντυπωση μου εκανε η αντιδραση της μικρης εχθες. Περιμενε ησυχη, μιλουσε κανονικα στο γιατρο (τη ρωτουσε που ποναει και απαντουσε δειχνοντας "εγιω", την εβαζε να σηκωνει και να περιστρεφει το χερι της και εκεινη επαναλαμβανε τις ασκησεις κανονικα) και στο τελος του ειπε και "καηνυτα" =καληνυχτα. Μεγαλωσε η σκατουλα τελειως..

Μαρία, Μαρία εσύ είσαι κιουρία!:D

να περάσετε πιο τέλεια από ποτέ στις διακοπές κ ξεκόλλα!

το παιδί σου-θα σε πρίξω με τις επαναλείψεις-είναι αστεράτο! να το χαίρεστε!

μάκια στα όμορφα μαγουλάκια σου!

Διαφημίσεις

Ρε Φαίη... όλες το ίδιο με εσένα πιστέψαμε έτσι όπως περιέγραψες τα πράγματα ειδικά όσες γνωρίζουμε τη Μαρία!!! Σταμάτα με τις τύψεις! Να πεις ότι το παιδί σπάραξε όπως η Στέφη και το αγνόησες να πω οκ... είσαι άχρηστη μάνα! Αλλά δεν το έκανε... έδειξε απλώς πως ήταν 'γκρίνια'...

Σέβη δεν την έχω την απάντηση ακόμα :lol: ... στον παιδικό θα τα βγάλει πέρα μην σε αγχώνει... το κάθε παιδί βρίσκει το δικό του κώδικα να ανταπεξέρχεται στα δύσκολα... κανένα δεν έχει διψάσει στον παιδικό χαχαχαχαχα

Μην το λες Νιτσα υπαρχουν και κατι αγορια που το εχουν κορομηλο το δακρυ για να ξινει το δικο τους αλλα μεινε σταθερη εκει που πρεπει οσο μπορεις ειναι και δυσκολη φαση. Τωρα που ειναι 2 και μισο εφτιαξε καπως η κατασταση κατα πολυ μολις λυθηκε η γλωσσα του εγινε πιοσυννενοησημος αλλα με πολυ μπουρ μπουρ του εξηγω συνεχως γιατι πρεπει να κανουμε κατι η να μην το κανουμε και πλεον ακουει πολυ.

Ξέρεις τι γίνεται όμως? Κι εγώ του μιλάω πολύ...Αλλά όταν αυτά που ακούει δεν του αρέσουν ξεκινούν οι εκρήξεις, μου ανεβάζει την πίεση 19 και δεν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα! δεν το αντέχω να τσιρίζει κλαψουρίζοντας...Δλδ έλεος, τα αυτιά μου βουίζουν! :(

Καλά κορίτσια μην τρελαίνεστε!!!!!!!!!!!!! Ε όχι ότι είστε και άχρηστες...

Υπερβολές! Φαίη με το Μαράκι έτυχε αλλά το αντιλήφθηκες και έτρεξες...Συμβαίνουν αυτά με τα παιδιά, δυστυχώς!

Να μην νιωθεις τυψεις Φαιη συμβαινουν αυτα και τα μικρα ειναι πολυ ανθεκτικα και εμενα οταν εσπασε την κλειδα ο Μαριος εκλαψε λιγο και μετα τον πηρε ο πατερας του αγκαλια και κοιμηθηκε μιαμιση ωρα με σπασμενη κλειδα και θα μπορουσα να μην τον εχω καταλαβει μιας και ο πατερας του επεμενε οτι αφου κοιμηθηκε δεν επαθε τιποτα. Γενικα εχουν μεγαλες αντοχες σε αυτη την ηλικια.

Να περασετε καλα και μην στενοχωριεστε συμβαινουν αυτα. Τουλαχιστον δεν ελεγε ψεμματα. Κατι ειναι και αυτο.

γέλα κιουρία μου, αλλά εγώ όταν πάω να κοιμηθώ το βράδυ κάτι τέτοιες μακακίες σκέφτομαι κ μετά το κοιτάζω που κοιμάται ήσυχα κ με παίρνει κ εμένα ο ύπνος στο δευτερόλεπτο.

είναι το ηρεμιστικό μου.

αχ, ξέχασα να σας ευχαριστήσω για τις χθεσινές συμβουλές.

βγάλαμε τον σελτέ, που είναι τεράστιος, είχα όλη την ώρα μαζί μου την ενδοεπικοινωνία που βλέπω τη θερμοκρασία-υγρασία δωματίου κ το παιδί κοιμήθηκε χωρίς να ιδρώσει, κρυώσει!

βέβαια είχε γκρίνια κ ξυπνούσε με κλαματάκια, σαν να έβλεπε εφιάλτη. σφιχτή αγκαλιά κ νάνι, δεν ήθελε νερό. μπορεί κ να πείναγε, γιατί κοιμήθηκε με γάλα, χωρίς να τσιμπολογήσει ως συνήθως από εμάς.

δόντια βγαίνουν 4 μαζί.

αλλά ο μπαμπούλης μας λέει ότι θα φτάσει η Χ να παντρεύεται κ κάθε γκρίνια της θα την ερμηνεύω ως δοντάκια!:rolleyes:;):mrgreen::roll::lol:

Νιτσακι στην ηλικια σας και εμας ετσι εκανε και χειροτερα τρομερες εκρηξεις τωρα εστρωσε καπως και αποδεικνυεται οτι τον νευριαζε πολυ και το γεγονος οτι δεν μπορουσε να μιλησει. Και εγω μιλαγα τοτε αλλα με εγραφε τωρα ειναι αλλιως, κανε υπομονη να μεγαλωσει λιγο και συνεχισε να της μιλας πολυ και να της εξηγεις ασχετως αν κλαιει η οχι και σε αυτη την ηλικια πιανει πολυ και ο αποπροσανατολισμος να της αποσπας την προσοχη πριν γινουν οι εκρηξεις ανεξελεγκτες

Απο την ημερα που εκλεισε τα δυο μεχρι και 4 μηνες μετα ειδαμε τεραστιες αλλαγες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...