Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Με το που φεύγει ο Γ. μου ζητάει ο Π. να κάνει διάλειμμα. Του λέω κι εγώ "εντάξει Π. αλλά για 5' μονάχα". Ε, εκεί έγινε ο χαμός... "Θα κάνω ότι θέλω κλπ κλπ". Δαγκώθηκα, τσιμπήθηκα και του λέω "Μήπως θέλεις να σταματήσεις την εργασία, κουράστηκες?". Εκεί καταλαβαίνεις πως η απάντηση ήταν θετική. Και αφού ηρέμησε μου ζήτησε να παίξει παιχνίδια στο λαπτοπ, κάτι που του επιτρέπεται μόνο για το ΣΚ...Αρνήθηκα και έγινε πάλι ο χαμός... Άρχισα πάλι να του εξηγώ προσπαθώντας να θέσω όρια

χμμ, δηλ. η αντίδρασή σου στις φωνές και στο "θα κάνω ό,τι θέλω" ήταν να τον ρωτήσεις αν θέλει να σταματήσει την εργασία;

γενικά, αν έχω καταλάβει καλά, όταν τα παιδιά γκρινιάζουν πολύ, και σας κουράζουν, μερικες φορές τους κάνετε το χατήρι για να σταματήσουν;

Γενικά, πώς ακριβώς προσπαθείς να θέσεις όρια, εξηγώντας μόνο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ εγώ θα βρίσω πολύ άσχημα και πρόκειται να με μπάναρουν για πολύ καιρό μάλλον.............μην ανησυχείτε αν με χάσετε

Άκου αμφισβητεί ότι τα τανκς δεν μπήκανε στο Πολυτεχνείο!!!!!!!!!!!!

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2118993&postcount=79

χάρλοου, ξέρεις πόσους γνωρίζω που το αμφισβητούν??? αν και νομίζω πως η συγκεκριμένη ήθελε να πει κάτι άλλο...

γύρισα από την βόλτα, κατάκοπη!:roll:

νιτσάκι, μήπως είναι τα φεγγάρια? και μένα ο γιος μου θηρίο έχει γίνει τελευταίως!:?

Όπως καταλαβαίνετε, με έχουν πιάσει οι μαυρες και οι κλειστές μου. Βασικά αυτό που θα ήθελα είναι να κοιμηθώ και να ξυπνήσω μετά από δύο, μην πω και τρία, χρόνια, και να έχουν στο μεταξύ λυθεί όλα αυτά και να μπορούμε να ΖΟΥΜΕ σαν φυσιολογικοί άνθρωποι, όχι μέσα στο φόβο και την αγωνία.

από μαύρες και κλειστές... εδώ... νάμαι η αρχηγός...

συγκεκριμένα, για το παιδί τώρα... επειδή μαζί σου έχω το θάρρος : ΧΑΛΑΡΩΣΕ!! τα παιδιά μας δεν έχουν κάτι ανίατο, απλά είναι πιο ευαίσθητα! κι εγώ ήμουν αρρωστιάρα (τα έχουμε ξαναπεί) κι είμαι μια γυναικάρα να (επιβεβαίωσε σε παρακαλώ νίτσα)!:rolleyes:

φιλενάδα, σε καταλαβαίνω απόλυτα τι περνάς γιατί το περνάω αλλά θα βρούμε λύση, δεν είναι το τέλος του κόσμου! το ξέρεις, εμένα αρρώστησε παραμονή των γενεθλίων του με 41 πυρετό, ακύρωσα τα πάντα (κι ήταν πολλά), στεναχωρήθηκε/στεναχωρηθήκαμε αλλά έγινε καλά και το κάναμε το πάρτυ (όχι ακριβώς όπως το αρχικό σχέδιο αλλά περάσαμε καταπληκτικά)!

να δεις που σε λίγα χρόνια, θα έχουν γίνει ολόκληροι λεβέντες και θα έχουμε άλλα βάσανα...:mrgreen:

θέλω να μπαίνεις να γράφεις - τόχω ξαναπεί, εδώ είναι οι ανώνυμες αλλοπρόσαλλες κι όχι οπωσδήποτε οι ανώνυμες ευτυχισμένες...;)

σε φιλώ!

Καλησπερα!!

Σας διαβαζω κοριτσακια αλλα πραγματικα τρεχω και δεν φτανω. Ελπιζω να καταλαβαινετε!

...Μιλαμε μας εκανε χοντρο χουνερι.. Μαλλον μας προϊδεαζει για το τι προκειται να μας κανει μεγαλωνοντας... :lol:

εμένα - παλιότερα - με είχε φωνάξει ο γιος μου από την τουαλέτα που έκανε τα κακά του και με είχε πείσει (με όλες του τις αντιδράσεις) ότι τυφλώθηκε, ότι έχασε το φως του...:shock: μιλάμε για πολύ μεγάλο παραμυθατζή...

εντωμεταξύ..., καλές διακοπές να 'χετε!!!

επιστρέψαμε στη βάση... τι κάναμε τόσο σύντομα γιατί την κάναμε κι αυτήν εξω-τι περίεργο στο νοσοκομείο είναι χαλασμένο κι αυτό το μηχάνημα....

ο ακτινολόγος μας τα λεει καλά αλλά δεν θέλω να παραενθουσιαστώ μην πάρω καμιά κρυάδα απο τον νευροχειρούργο... υπομονηηηηη

μπράβο φούμπι μου, ΜΠΡΑΒΟ!! όλα καλά!!

(για την ιστορία... ναι, δεν είναι απαραίτητη η μέθη στην μαγνητική αλλά πολλοί την προτιμούν γιατί δεν αντέχουν την εξέταση)

Αν της το κάνουν συνεχόμενα θα τη μάθεις να αμύνεται.

Την πρώτη φορά προειδοποιούμε ευγενικά

Την δεύτερη αυστηρά

Την τρίτη (όταν μας κοπανάμε) ανταποδίδουμε

Ακριβώς έτσι!!!

ρηνιώ μου...

για να μην σε κουράζω και σένα και τους υπόλοιπους, θα είμαι σύντομη... και ξέρω πως θα με καταλάβεις...

- ο καρκίνος είναι μια "εξευτελιστική" ασθένεια, για όλους που εμπλέκονται αλλά κυρίως για τον ίδιο τον ασθενή...

- απαιτεί τεράστια αποθέματα ψυχραιμίας, κουράγιου, αντοχής, δύναμης, αγάπης...

- όσο τραγελαφικό είναι να θρηνεί κανείς τον ασθενή πριν το οριστικό τέλος, άλλο τόσο τραγελαφικό είναι να κάνει κάποιος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα ή σαν να έχει συμβεί κάτι μικρό...

- ο άντρας μου στην κηδεία του πεθερού μου ήταν σχετικά "ψύχραιμος"... όταν ερωτήθηκε και μάλιστα κυρίως από τους... καλοπροαίρετους... για την στάση του... απάντησε πως "εγώ τον πατέρα μου τον έκλαψα όταν συνειδητοποίησα την τελική διάγνωση, όταν κατάβα πως σίγουρα θα πεθάνει" (κι όντως... τότε ήταν πολύ χάλια...)

- προστάτεψε και τον εαυτό σου (έχεις βιώσει ήδη μια τραγική απώλεια σε πολύ νεαρή ηλικία) και μην παίρνεις τον ρόλο (μόνο) της δυνατής...

- δώσε αγάπη και υπομονή... δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!

Διαβάζω από το πρωί, αλλά τώρα βρήκα ευκαιρία να γράψω.

Αγαπημένο Aeriko μακριά και αγαπημένοι είναι η μόνη λύση. Trust me ;)

Foubi όλα καλά θα πάνε :D

Φαίη καλές διακοπές (πρώτα απ' όλα) :D και όσο για τον πινόκιο...όλοι έχουμε από έναν :rolleyes: το μόνο καλό με τον δικό μου είναι ότι όταν σε δει να κοντοζυγώνεις το έμφραγμα, πετάει ένα "πλάκα σου έκανα" και αποσυμφορίζει την κατάσταση.

Νίτσα οι αντοχές όλων μας δοκιμάζονται καθημερινά. Για να ανταποκριθούν τα παιδιά στα όρια χρειάζεται σταθερότητα και κοινό μέτωπο από τους γονείς.

Σέβη, καλά κάνεις και την εκπαιδεύεις, αλλά η Χρύσπα θα μάθει από το παράδειγμά σου. Αν π.χ. εσένα σου κλέβουν τη σειρά στην ουρά για το ταμείο στην τράπεζα και το δέχεσαι αδιαμαρτύρητα, ούτε και εκείνη θα διεκδικεί το δίκιο της. Αν εσύ δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, την ίδια στάση θα κρατάει και εκείνη και θα το εκπέμπει ( μιλάω εκ πείρας ;) ) Αυτό που πρέπει πάνω από όλα να της τονώσεις είναι η αυτοπεποίθηση. Δηλαδή ότι είναι ok όπως και αν επιλέξει να διαχειριστεί μια κρίση. Να ξέρει ότι έχει την έγκρισή σου είτε θελήσει να ανταποδώσει το χτύπημα ή απλά να το αποφύγει.

Αγγελίνα δεν έχω προλάβει να διαβάσω το θέμα σου. Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι έχει να κάνει με υγεία, οπότε εύχομαι περαστικά :)

Harlow το συγκεκριμένο μέλος έχει δώσει εριστικές απαντήσεις και σε άλλα θέματα. Κράτα την ψυχραιμία σου.

Ζώπυρον ...διώξε τη λύπη παληκάρι, πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι...

Αρια σου είπα ότι χάρηκα που σε γνώρισα; ευκαιρία να στο πω τώρα :)

Ελπίζω ότι δεν μου ξέφυγε καμμία.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

από μαύρες και κλειστές... εδώ... νάμαι η αρχηγός...

α! μην πας να κλεψεις τη θέση...θα τσακωθούμε...

εμένα - παλιότερα - με είχε φωνάξει ο γιος μου από την τουαλέτα που έκανε τα κακά του και με είχε πείσει (με όλες του τις αντιδράσεις) ότι τυφλώθηκε, ότι έχασε το φως του...:shock: μιλάμε για πολύ μεγάλο παραμυθατζή...

καλά σ αυτό παίρνεται βραβείο πρωτοτυπίας...δεν παιζεται ο μικρός...χαχαχα

μπράβο φούμπι μου, ΜΠΡΑΒΟ!! όλα καλά!!

(για την ιστορία... ναι, δεν είναι απαραίτητη η μέθη στην μαγνητική αλλά πολλοί την προτιμούν γιατί δεν αντέχουν την εξέταση)

ναι την έκανε τελικά χωρίς μέθη αν και μου είπε πως είναι λίγο κλειστοφοβικά...ενδεχομένως γι αυτό κάποιοι να την κάνουν...

Αγαπημένο Aeriko μακριά και αγαπημένοι είναι η μόνη λύση. Trust me ;)

Πόσο συμφωνώ, απο τότε που το έχω εφαρμόσει έχω βρει την ησυχία μου;)

Foubi όλα καλά θα πάνε :D

Ευχαριστούμε!!!

Φαίη καλές διακοπές (πρώτα απ' όλα) :D και όσο για τον πινόκιο...όλοι έχουμε από έναν :rolleyes: το μόνο καλό με τον δικό μου είναι ότι όταν σε δει να κοντοζυγώνεις το έμφραγμα, πετάει ένα "πλάκα σου έκανα" και αποσυμφορίζει την κατάσταση.

Α καλά αυτό το " πλάκα σου έκανα βρε" μπορεί να με στείλει...

Νίτσα οι αντοχές όλων μας δοκιμάζονται καθημερινά. Για να ανταποκριθούν τα παιδιά στα όρια χρειάζεται σταθερότητα και κοινό μέτωπο από τους γονείς.

Επίσης συμφωνώ... έίναι το βασικότερο

Σέβη, καλά κάνεις και την εκπαιδεύεις, αλλά η Χρύσπα θα μάθει από το παράδειγμά σου. Αν π.χ. εσένα σου κλέβουν τη σειρά στην ουρά για το ταμείο στην τράπεζα και το δέχεσαι αδιαμαρτύρητα, ούτε και εκείνη θα διεκδικεί το δίκιο της. Αν εσύ δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, την ίδια στάση θα κρατάει και εκείνη και θα το εκπέμπει ( μιλάω εκ πείρας ;) ) Αυτό που πρέπει πάνω από όλα να της τονώσεις είναι η αυτοπεποίθηση. Δηλαδή ότι είναι ok όπως και αν επιλέξει να διαχειριστεί μια κρίση. Να ξέρει ότι έχει την έγκρισή σου είτε θελήσει να ανταποδώσει το χτύπημα ή απλά να το αποφύγει.

Δεν ξέρω τι έχω πάθει αλλά έχω ταυτιστεί μαζί σου... συμφωνώ για ακόμη μια φορά...

εγώ γενικότερα είμαι χαλβάς... ότι και να μου κάνεις θα σου πω κι ευχαριστώ... αλλά από τότε που βλέπω πως το παίνρει και ο μικρός αυτό προσπαθώ ν αλλάξω τις δικές μου αντιδράσεις ώστε να του περάσω το μήνυμα...

Θελω να ευχηθω πολλη πολλη δυναμη και να στειλω αγκλιτσες σε οσες παλευετε με θεματα υγειας... Καποιες απο τις ιστοριες σας σημερα μ'εκαναν να δακρυσω... Ποση δυναμη εχετε...

Σεβη, και η δικια μου ηταν ακριβως ετσι, οπως περιγραφεις, θα μπορουσα να ειχα γραψει τα λογια σου. Και ξερεις τι εγινε; Αλλαξε. Τωρα αποφευγει επιθετικα παιδια κι εχει πολυ καλους φιλους, οι οποιοι ειναι παιδακια με τροπους οπως και η ιδια. Τα παιδια βρισκονται, που ελεγε κι η γιαγια μου.

Τωρα οσον αφορα τη Μαλτα... μαλλον θα την κανουμε την κινηση... Με βλεπω να γινομαι Μαλτεζα το Γεναρη. Δεν ειναι οριστικο αλλα προς τα'κει οδευει η κατασταση... Αν και υπαρχουν και καποιες σκεψεις ακομα στο μυαλο μας, η Μαλτα δειχνει σαν την πιο ευκολη λυση αυτη τη στιγμη.

Καλησπέρα...

Για το θέμα με το γιό μου που κουβεντιάζαμε, τον ρώτησα αν θέλει να σταματήσει επειδή είχε να κάνει εργασία 1,5 μήνα τώρα. Είχαμε πει να τον αφήσουμε να ξεσαλώσει μιας και η επόμενη χρονιά θα είναι φουλ πάλι... Οπότε σκέφτηκα ότι όλη αυτή η επιθετικότητα οφείλεται εκεί...

Θέλω να βρω το κουμπί του ρε γμτ!

Και ΟΧΙ δεν τους κάνουμε τα χατήρια για να μην κλαίνε... Τους τα κάνουμε κυρίως επειδή λείπουμε όλη μέρα από κοντά τους και θέλουμε τα απογεύματα να περνάνε ευχάριστα!!!

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 2μέρες είναι κλεισμένα στο σπίτι κι έχουν απηυδήσει. Ο Π. μου ζήτησε σήμερα να πάμε βόλτα... Του υποσχέθηκα ότι αύριο το απόγευμα θα πάμε σε παιδική χαρά. Νιώθω ώρες-ώρες ότι αντιδρά επειδή βαριέται!

Αυτό είναι λογικό ειδικά μετά το καλοκαιρινό ξεσάλωμα.... Κι εμείς την πάμε λάου λάου... Σκ δεν κατσαμε καθόλου μέσα... Δευτέρα μέσα... Τρίτη μισό μέσα μισό παιδική και σήμερα παιδότοπο... αύριο εδώ και πισίνα... να αρχίσει να καταλαβαίνει πως δεν έχει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ βόλτα πλέον...

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες σας,

ελπιζω να ειστε πολυ καλα.Σας γραφω απο το χωριο-βρηκα λιγο χρονο να ασχοληθω με τα διαδικτυακα κι ειπα να μπω να διαβασω τα νεα σας.

Εμεις καλα ειμαστε,χαλαρωνουμε,κανουμε μπανακια μετα τις 6 το απογευμα και νομιζω οτι οι μερες κυλανε πολυ γρηγορα.Πεμπτη αυριο και εμεις Δευτερα επιστρεφουμε στην βαση μας....

Η μικρη μεγαλωνει,απολαμβανει την φυση και συνεχιζει να ειναι απαιτητικη...Βρηκαμε ομως εναν τροπο να βαζουμε φρενο στις επικινδυνες σκανταλιες ο οποιος δειχνει να αποδιδει αν και η αντιδραση της μικρης με στεναχωρει...Τι εννοω??Οταν η Πηνελοπη παει ας πουμε να σκαρφαλωσει στο τραπεζακι απο εκει που ειμαι με σταθερη και σοβαρη φωνη-χωρις ενταση και στριγγλισμα ή νευρα της φωναζω "Μηηηηη" καμια δυο φορες...αυτη κοκαλωνει,σταματαει την σκανταλια και κατεβαζει μουτρακια,βουρκωνει και κλαιει....

Ρε σεις κοριτσια...οταν βλεπω το προσωπακι της ετσι,λιγο πριν κλαψει ολο παραπονο που την μαλωνω και αμεσως να τα μπηγει πολυ στεναχωριεμαι....αλλα τι να κανω???Ειναι ο μονος τροπος να καταλαβει η Πηνελοπη οτι καποια πραγματα δεν πρεπει να γινονται...και σκεφτειτε οτι τυχαια το ανακαλυψαμε οταν πηγαινε να πειραξει τα πραγματα στο σπιτι του θειου μου και της το εκανε εκεινος..οποτε η μικρη σταματησε και ετσι διαπιστωσαμε το αποτελεσμα...

Τελοσπαντων,δεν ξερω...νιωθω οτι πρεπει να εχει ορια αλλα κι αυτο το κλαμα της μετα,σαν να φοβαται,σαν να στεναχωριεται που την "μαλωνω" με ισοπεδωνει...(την ιδια αντιδραση εχει κι οταν της το κανει ο πατερας της).

Σας ευχομαι καλη αυριανη και θα τα ξαναπουμε...Περαστικα σε οσες αντιμετωπιζουν τα θεματα με τους ανθρωπους τους(εμεις ευτυχως και δοξασοι ο θεος ειχαμε καλα νεα απο την βιοψια του σπιλου του πατερα μου,δεν ειναι καρκινος...ενα επιδερμικο καρκινωμα ηταν που εννοειται αφαιρεθηκε)

Ελα μου ντε, που η Μαρία της Φαίης ΔΕΝ ελεγε ψέματα....

Εξάρθρωση αγκωνα είχε τρομάρα μου το μικρούλη και έμεινε έτσι μέχρι σήμερα που την πήγαν στο γιατρό....

θα τα πει η Φαίη αύριο πιστεύω αναλυτικα.....

Να πως την πατάς μερικες φορές.....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλημέρα

Έλα ρε το Μαράκι.... αυτό που λέω και για την δικιά μου.... ανάλογα τον τρόπο που παραπονιέται, μετά πάντα έχει δίκιο, κάτι έχει πάθει το παιδί.

Περαστικούλια στο Μαράκι. Καλά πως την έπαθε την εξάρθρωση?

Εδώ εγώ θα βρίσω πολύ άσχημα και πρόκειται να με μπάναρουν για πολύ καιρό μάλλον.............μην ανησυχείτε αν με χάσετε

Άκου αμφισβητεί ότι τα τανκς δεν μπήκανε στο Πολυτεχνείο!!!!!!!!!!!!

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2118993&postcount=79

μπαινωωωωωωωωωωωωωωωωω μαζί σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Ελα μου ντε, που η Μαρία της Φαίης ΔΕΝ ελεγε ψέματα....

Εξάρθρωση αγκωνα είχε τρομάρα μου το μικρούλη και έμεινε έτσι μέχρι σήμερα που την πήγαν στο γιατρό....

θα τα πει η Φαίη αύριο πιστεύω αναλυτικα.....

Να πως την πατάς μερικες φορές.....

ελα ρε...εχτες δεν μας ειπε τίποτα..πώς το έπαθε αυτο??????

καλημεραααααααααααααααααααα..

εμενα η δικιά μου εχτες κατουρηθηκε στον παιδότοπο..και μετά την ειχαμε μισή ωρα στην τουαλέτα να κλαιει και να την παρηγορούμε γιατι ντράπηκε..

το βραδυ που γυρισαμε σπιτι ήπιε πολύ νερο και γάλα..εκανε και τσισα πριν κοιμηθει...

το βραδυ ήταν ησυχη..κατι όμως το ένστικτο της μανας και παω 6 στο κρεβατι της και την βρισκω στην ακρουλα να καθεται και να εχει κατουρηθει πανω της..της λεω..γιατι δεν με φωναζες???????? ηρθε αγκαλια χωρις να μιλησει..ντράπηκε που τα ξαναεκανε? φοβήθηκε μηπως της φωναξουμε? σημειωτεον εχει κοψει την πανα από τον Μαρτιο με ελάχιστα ατυχηματα κυριως τον πρωτο καιρο...

Ναι ρε κιουλτάκι ντρέπονται και αισθάνονται άσχημα.

Και φυσικό είναι στα 3 της να μην προλάνει να φωνάξει το παιδάκι και να της φεύγουν, ιδίως αν έχει πιει τόσα υγρά που λες.

Παίχτο ότι δεν τρέχει κάτι μην τρομάξει επειδή νομίζει ότι κάνει κάτι κακό.

Μήπως στρεσαρίστηκε με κάτι?

Τα παιδάκι ξεχνιούνται κιόλας όταν παίζουν, οπότε γι'αυτό και τα αμόλησε στον παιδότοπο:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...