Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

20 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Οπωσδήποτε να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο! 

Οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται στον υψηλό κατακερματισμό μιας και η ηλικία σου είναι σχετικά μικρή για τόσες βλαστοκύστες. 
      Σ εμάς δεν προχωρούσαν σε εξωσωματική αν δεν τον ρίχναμε.. 

ειναι κρίμα να ταλαιπωριέστε..καλύτερα πρώτα να βελτιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε τους περισσότερους παράγοντες 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

τα ψέματα μαρκο έχουν πολύ πλάκα ... η μικρή είναι θέατρο μεγάλο μόνο εγώ την πιάνω οι άλλοι όλοι ψαρώνουν :-)

Βάλτην να κάνει παρέα με τη δικιά μου...............η οποία σου λέει απόλυτα σοβαρά

"Η γιαγιά με σάπισε στο ξύλο":shock::shock::shock::shock::shock:

Ακόμα και μπροστά μας λέει ψέματα ότι ο μπαμπας (π.χ) με χτύπησε όταν εγώ είμαι στο άλλο δωμάτιο και ξέρω πολύ καλά ότι δεν έχει γίνει κάτι.

Δηλαδή αν την ακούσεις θα νομίζεις ότι πρέπει να μας καταγγείλει κάποιος στην Πρόνοια για κακοποίηση:P

Που'σαι ρε και σε χάσαμε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επιστρέψαμε στη βάση... τι κάναμε τόσο σύντομα γιατί την κάναμε κι αυτήν εξω-τι περίεργο στο νοσοκομείο είναι χαλασμένο κι αυτό το μηχάνημα....

ο ακτινολόγος μας τα λεει καλά αλλά δεν θέλω να παραενθουσιαστώ μην πάρω καμιά κρυάδα απο τον νευροχειρούργο... υπομονηηηηη

εφόσον λοιπόν ο γιος τους δεν μπορεί ή δεν βλέπει λόγο να υπερασπιστεί την οικογένειά του και τέλος πάντων να βρει έναν τρόπο να τους το βουλώσει... εγώ μόνο να σωπαίνω μπορώ. Τι να κάνω; Μου βγήκε κότα το λιοντάρι....

κι εγώ την ίδια τακτική ακολουθώ aeriko μου... θεωρώ υποχρέωση του καθενός να βάζει όρια στους δικούς του... αλλά κι εμένα κακαρίζει όταν πρόκειται για τους δικούς του... έχω καταπιεί τόσα, τόσα χρόνια που πλέον τα καταπίνω αμάσητα και δεν δίνω σημασία γιατί αλλιώς θα είχα τρελλαθεί...

Αααααααα καλά, αυτό έτσι πάει μάτια μου.

Όταν τα γνωρίζουμε για πρώτη φορά τα δίποδά μας είναι όλο μαγκιά.

Μόλις σοβαρέψει το θέμα κι μπλέκεται η μαμά τους στη μεση γίνονται όλο κλανιά.

αχ ρε χαρλοου κι εγώ νόμιζα πως ο δικός μου διεκδικούσε βραβείο ... είναι λίγο παρήγορο να βλέπω πως υπάρχουν κι άλλοι...

Όλη αυτή η κατάσταση με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των παιδιών με κουράζει απίστευτα.

Όταν αφιερώνομαι σ' εκείνα με "καβαλάνε"!

Θυμάμαι τη συμβουλή της αναπτυξιολόγου...Να ασχολούμαι με τα παιδιά χωρίς να δίνομαι ολοκληρωτικά σε αυτά!

Επίσης, κάτι άλλο που συμβαίνει πολύ βασικό.. Ο Γιάννης έχει τρελή αδυναμία στην Όλγα με αποτέλεσμα να νιώθει ο Παν. ριγμένος. Αποδίδω τη συμπεριφορά και των 2παιδιών εκεί.

Νίτσα μια συμβουλή, χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη... απλώς παρατηρώ πολύ τα παιδιά και κάποιες αντιδράσεις τις προλαβαίνω γι αυτόν ακριβώς τον λόγο... έχει πολύ σημασία πως τα αντιμετωπίζεις εσύ... ας πούμε ο γιος μου-οκ το παραδέχομαι είναι εύκολο παιδί- αλλά σε μένα είναι πολύ πιο υπάκουος γιατί ακολουθώ πάντα καποιους απλούς κανόνες... στον άντρα μου που του φέρεται διαφορετικά και παραλείπει κάποια πράγματα βγάζει άλλη αντίδραση... και ενώ του εξηγώ πως είναι πολύ εύκολο να τον φέρεις στα νερά σου, εκείνος επιμένει σε κάποια πράγματα με αποτέλεσμα μετά να παραπονιέται που δεν τον ακούει...

Σεβούλα εκεί που τα είχαμε ξεπεράσει όλα αυτά τα θέματα συμπεριφοράς με τον Π. νιώθω ότι γυρίσαμε πάλι στα ίδια γμτ!

Με σκάει καθημερινώς...

δώσε τους λίγο χρόνο. τώρα γύρισαν από διακοπές.

Καλησπερα!!

Ειμαστε ολοι καλα, αν εξαιρεσετε μια λαχταρα που περασαμε εχθες με τη μικρη. Μιλαμε μας εκανε χοντρο χουνερι.. Μαλλον μας προϊδεαζει για το τι προκειται να μας κανει μεγαλωνοντας... :lol:

:cool: ρε την Μαρία!

όπως λέει η κρις, δεν είναι ψέμματα, φαντασία είναι!;)

Λοιπον 27 βαθμοι με 1 φανελακι ειναι γαματη θερμοκρασια και πολυ καλο ντυσιμο.

Ειδικα αν το κλιματιστικο ειναι ΜΕΣΑ στο δωματιο προσεχε γιατι υπαρχει κινδυνος να παθετε ψυξη.

χτυπάει στην πόρτα που είναι ανοιχτή, οπότε δεν υπάρχει θέμα.

Εμεις κοιμομαστε με 27.5-28, η μικρη με φανελακι και σορτσακι και δεν ιδρωνει.

αυτό είναι το θέμα, η Χ ιδρώνει πολύ τελευταία. αλλά νομίζω ότι εντόπισες ένα σημείο που κ εμένα μου είχε περάσει από το μυαλό, αλλά δεν το είχα κάνει πράξη. το υποσέντονο.

Εχουμε ενα μεγαλο κλιματιστικο. Ριχνω θερμοκρασια σε ολο το σπιτι με την αρκουδα και μετα την διατηρω με ενα μικρο στο γραφειο που την κραταει σταθερη σε ολο το σπιτι. Ετσι εκει που κοιματε το παιδι δεν εχω αμεσα κλιματισμο πανω της. Οποτε και να ιδρωσει λιγο δεν με νοιαζει. Στεγνωνει χωρις κινδυνο κρυωματος. Επισης να σου πω οτι εμενα ιδρωνε σαν ψαρι οταν ειχα σκετο στρωμα απο κατω απο το κατωσεντονο. Βρηκα την υγεια μου οταν εβαλα 1 πετσετα μεγαλη, απο πανω σεντονι βαμβακερο (να αεριζεται απο κατω δλδ), και απο πανω κατωσεντονο. Με αυτο το συνδιασμο ιδρωνει ΠΟΛΥ λιγο εως καθολου.

την μαμακία την έκανα πρόσφατα. πάνω από το στρώμα έχω κάλυμμα στρώματος-άλλοι το λένε επίστρωμα, άλλοι υποσέντονο δγμτ όπως κ να λέγεται-βαμβακερό.

έλα όμως που ανάμεσα στο σεντόνι που στρώνω το κρεβάτι κ το επίστρωμα-κάλυμμα στρώματος είχα βάλει μεγάλο σελτέ γιατί πού κ που την κοιμίζω με το βρακάκι.

ο σελτές επειδή είναι πλαστικούρα από κατω δεν αναπνέει ως ύφασμα, άρα την έκανα την πατάτα!!!!!!!!!!!!!!

θα το βγάλω να δοκιμαστικά μήπως κοιμηθεί καλύτερα.

Τελος μιας και εχεις κλιματισμο μεσα ΠΟΛΥ καλα κανεις και την αλλαζεις ΑΜΕΣΩΣ μολις ιδρωσει, και για μενα 24 βαθμοι χωρις φανελα ειναι ΠΟΛΥ λιγο. Εγω προσωπικα δεν μπορω να κοιμηθω κατω απο 26 χωρις ενα ελαφρι σεντονι απο πανω.

εγώ χρειάζομαι κοντομάνικο, πικέ κουβέρτα ως το λαιμό. αυτή είναι η πιο λάητ εκδοχή μου. αλλιώς κυκλοφορώ κ σαν αρκούδα.

με 24 θα κατέβαζα το πουπουλένιο πάπλωμα-φούρνος!!

Ελπιζω να βοηθησα.......

βοήθησες ελλάκι μου. ευχαριστώ.:D

Καλως ηρθες στο κλαμπ των ψεμματων. Παντα βεβαια θα τσεκαρεις αντιδρασεις μηπως και ειναι αληθεια μην το παθεις σαν τον λυκο με τα προβατα.

σε ποιά ηλικία τα πιάνει;

Π.χ. χθες το απόγευμα ο Γ. έδωσε στον Π. μία εργασία σύντομη -συμβουλή του εργοθεραπευτή- και μετά έφυγε σε δουλειές. Με το που φεύγει ο Γ. μου ζητάει ο Π. να κάνει διάλειμμα. Του λέω κι εγώ "εντάξει Π. αλλά για 5' μονάχα".

το τάημ άουτ το επιτρέπει η εργασία; ή κ εσύ παραβιάζεις τους κανόνες του μπαμπά;

Ε, εκεί έγινε ο χαμός... "Θα κάνω ότι θέλω κλπ κλπ". Δαγκώθηκα, τσιμπήθηκα και του λέω "Μήπως θέλεις να σταματήσεις την εργασία, κουράστηκες?".

γιατί του δίνεις εναλλακτικές; αφού αυτό που κάνει είναι για το δικό του καλό!

Εκεί καταλαβαίνεις πως η απάντηση ήταν θετική. Και αφού ηρέμησε μου ζήτησε να παίξει παιχνίδια στο λαπτοπ, κάτι που του επιτρέπεται μόνο για το ΣΚ...Αρνήθηκα και έγινε πάλι ο χαμός...

αν είσαι σταθερή, θα το ξεπεράσει. λέω εγώ τώρα...

Άρχισα πάλι να του εξηγώ προσπαθώντας να θέσω όρια και φυσικά παθαίνω την πλάκα μου διότι πριν προλάβω να τελειώσω μαζι του η μικρή είχε σκαρφαλώσει στα κάγκελα του μπαλκονιού.

άλλη ταλιμπανέζα! Σαν την Χ!

Την είδε η πεθερά μου άρχισε να ουρλιάζει

ωραία φρίκη! τί καλάαααα!

και έτρεξα να την κατεβάσω. Εκεί ήρθε και η ελαφριά στο κωλαράκι. Την οποία αγνόησε πλήρως η μικρή όπως κι εμένα. Αλλά όταν επέστρεψε ο Γ. του το είπε... Και φυσικά ο Γ. μου έκανε παρατήρηση που θίχτηκε η Ο.

μπροστά στην Ό; Όχι ρε φίλε! αυτό είναι ακύρωση! τί μήνυμα παίρνει το παιδί!

Όλη αυτή η κατάσταση με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των παιδιών με κουράζει απίστευτα.

Όταν αφιερώνομαι σ' εκείνα με "καβαλάνε"!

ωραία είναι πάντως!;)

Θυμάμαι τη συμβουλή της αναπτυξιολόγου...Να ασχολούμαι με τα παιδιά χωρίς να δίνομαι ολοκληρωτικά σε αυτά!

:eek::shock:σοβαρά; κ πώς να δίνεσαι με σταγονόμετρο;:confused::confused:

λες να έχει δίκιο; την πάτησα!;)

Επίσης, κάτι άλλο που συμβαίνει πολύ βασικό.. Ο Γιάννης έχει τρελή αδυναμία στην Όλγα με αποτέλεσμα να νιώθει ο Παν. ριγμένος. Αποδίδω τη συμπεριφορά και των 2παιδιών εκεί.

έχεις 2 ζουζουνάκια να βοηθήσεις! εγώ με 1 κ ώρες ώρες νομίζω ότι θα τσιρίξω!

Βάλτην να κάνει παρέα με τη δικιά μου...............η οποία σου λέει απόλυτα σοβαρά

"Η γιαγιά με σάπισε στο ξύλο":shock::shock::shock::shock::shock:

Ακόμα και μπροστά μας λέει ψέματα ότι ο μπαμπας (π.χ) με χτύπησε όταν εγώ είμαι στο άλλο δωμάτιο και ξέρω πολύ καλά ότι δεν έχει γίνει κάτι.

Δηλαδή αν την ακούσεις θα νομίζεις ότι πρέπει να μας καταγγείλει κάποιος στην Πρόνοια για κακοποίηση:P

Που'σαι ρε και σε χάσαμε?

αχχαχαχαχχαχαχα έλα ρε !!!! τόσο πολύ ε;;;; χαχαχαχαχχαχχαχαχαχχα

είναι καλη ηληκία τα δύχρονα να μαθαίνουν το σταματαω - στοπ

σαν παιχνίδι ... !

οδηγίες εδώ :

ελπίζω να είσετ όλες καλα τα φιλιά μου ) :-)

το έχουμε ξεκινήσει κ εμείς εδώ κ 2 μέρες, αλλά χωρίς μουσική. με λόγια-προτάσεις όπου μιμούμαι την ντόρα! στη φωνή, δεν θέλω χαζά!:rolleyes:

"έπιασε" χθες στο σφουγγάρισμα της βεράντας!:P

το μην κλέβεις κλέφτη το έκανα "σταμάτα" κ προτάσσω το χέρι μου. το ίδιο κάνει κ η Χ! "ταμάτα"!!!

αλλά για να ακινητοπιηθεί πλήρως ούτε λόγος ακόμα. απλά άρχισε νααντιλαμβάνεται διαχωριστικές γραμμές "από εκεί δεν περνάμε-σταμάτα!χεράκι μπροστά!":tongue:

επιστρέψαμε στη βάση...

ο ακτινολόγος μας τα λεει καλά αλλά δεν θέλω να παραενθουσιαστώ μην πάρω καμιά κρυάδα απο τον νευροχειρούργο... υπομονηηηηη

όλα καλά είναι φούμπι μου. τα ίδια θα σας πει κ ο νευροχειρούργος! πίστεψέ με!

προετοιμάσου να πάρεις τον άντρα σου να πάτε κάπου να χαλαρώσετε. το αξίζετε! ετοίμασέ του μια εκπληξούλα-απόδραση, κάτι που θα σας χαλαρώσει!

μάκια σου!

Διαφημίσεις

προσπαθώ να την προετοιμάσω για το ξύλο που θα φάει στον παιδικό.

θέλω να μάθει το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν κάποιο παιδάκι την χτυπήσει-θα το ζήσω κ αυτό η μάνα-να του πει "σταμάτα" αποφασιστικά κ σταθερά.

τί μόνο στην αλεπού θα το λέμε;

απλά χρησιμοποιώ το χεράκι στοπ που κάνουμε για την αλεπού την κλέφτρα κ λέμε αντί για αλεπού μην κλέβεις-σταμάτα (κολλάει παντού)!

κ αφού το κάνει παίρνει επιβράβευση κ δώστου ζήτω κ αγκαλιές!

το έχουμε ξεκινήσει κ εμείς εδώ κ 2 μέρες, αλλά χωρίς μουσική. με λόγια-προτάσεις όπου μιμούμαι την ντόρα! στη φωνή, δεν θέλω χαζά!:rolleyes:

"έπιασε" χθες στο σφουγγάρισμα της βεράντας!:P

το μην κλέβεις κλέφτη το έκανα "σταμάτα" κ προτάσσω το χέρι μου. το ίδιο κάνει κ η Χ! "ταμάτα"!!!

αλλά για να ακινητοπιηθεί πλήρως ούτε λόγος ακόμα. απλά άρχισε νααντιλαμβάνεται διαχωριστικές γραμμές "από εκεί δεν περνάμε-σταμάτα!χεράκι μπροστά!":tongue:

μάκια σου!

πλήρη ακιτηνοτοποιηση για πάνω από 5 δευτερα θα πετύχετε μετά τα 3 , 3 1/5 αλλα όπως παρατήρησες είναι μια αρχή και πιάνει ...μετά το δουλεύετε όπως θέλετε εσείς ... με τον δικό σας τρόπο ...αλλα πρώτα πρέπει να ξεκινήσει ως παιχνίδι και μετά να μπείτε στην δοκιμή και εξάσκηση του στην καθημερινότητα ! :wink::-)

και βέβαια η κατάχρηση βγάζει το fun element από την όλη φάση και μετά δεν πιάνει ... !

θέλει μέτρο που λεμε το ΣΤΟΠ ... για να πιάνει ..!

εγώ το χρησιμοποιώ σε εκτατές ανάγκες μόνο στο δρόμο πχ η σε επικίνδυνες καταστάσεις ... (πάει να πνίξει κάποιον χαχαχχαχαχαχα παράδειγμα) και το ίδο βέβαια και αυτή στυς άλλους την έχω δει να το κάνει μόνο σε sos καταστάσεις ...!

προσπαθώ να την προετοιμάσω για το ξύλο που θα φάει στον παιδικό.

θέλω να μάθει το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν κάποιο παιδάκι την χτυπήσει-θα το ζήσω κ αυτό η μάνα-να του πει "σταμάτα" αποφασιστικά κ σταθερά.

τί μόνο στην αλεπού θα το λέμε;

απλά χρησιμοποιώ το χεράκι στοπ που κάνουμε για την αλεπού την κλέφτρα κ λέμε αντί για αλεπού μην κλέβεις-σταμάτα (κολλάει παντού)!

κ αφού το κάνει παίρνει επιβράβευση κ δώστου ζήτω κ αγκαλιές!

νομίζω ότι κάνεις πολύ καλα :-)

well done dear !:-)

αχχαχαχαχχαχαχα έλα ρε !!!! τόσο πολύ ε;;;; χαχαχαχαχχαχχαχαχαχχα

You have no idea λεμε:D

Πάντως κι εγώ είμαι η μοναδική που την πιάνω.

Πριν από μερικές μέρες γυρνάω σπίτι και μου λέει η μάνα μου ότι της έλεγε ότι μπήκε αγκάθι στο πόδι...........μέσα στο σπίτι????

Μάλλον χαϊδευεται -μου λέει.

Έρχεται σε μένα μουρτζούφλα μυξοκλαίογοντας και μου ζητάει λευκοπλάστ (θεωρεί ότι θεραπεύεται με αυτό:tongue:).

Της το δίνω, τίποτε η γκρίνια γκρίνια.

Την έβλεπα και δεν πάταγε καλά το πόδι της κάτω και ξαφνικά τραβάω φλασιά......πριν από 2 μέρες είχε σπάσει ένα γυαλικό στην κουζίνα και η μαντάμ έχει το συνήθειο να ξυπολιάζεται.

Βλέπω το πόδι της από κάτω και φυσικά είχε δίκιο το παιδάκι, της είχε μπει ένα σχεδόν αόρατο μικροσκοπικό γυαλάκι.

Θέλω να πω ότι με το πέρασμα του χρόνου θα τα καταλάβετα καλύτερα τα παιδιά σας και θα "προπονηθείτε" καλά στα ψέματά τους.

Προσοχή όμως γιατί πολλές φορές λένε και αλήθεια , αλλά πως να το ξεχωρίσεις.

Όπως πχ όταν λέει η δικιά μου..........."Ουφ έχω ένα πόνο εδώ μπροστά στο στό στήθος" και πάει και ξαπλώνει σαν κλαίουσα ητιά.

Περιμένω λίγο να δω τι μέλλει γενέσθαι πριν αρχίσω να τρέχω σε παιδο-καρδιολόγους για τέστ κοπόσεως σε 6χρονο:tongue:

το κάναμε στο σφουγγάρισμα κ αφού σταματούσε πέρα από τα σφουγγαρισμένα πηγαίναμε μαζί κ αλλάζμαε νερό στην σφουγγαρίστρα-η οποία όμως σφουγγ. είναι λατρεία για την Χ. όπου σκούπα, φαράσι, κουβάδες κλπ η Χ γουρλώνει ματάκια!

το κάναμε κ προχθές σε κάτι άλλο, αλλά δεν θυμάμαι τί! πάντως έπιασε κ δεν το καταχράστηκα!

όχι τίποτα άλλο, αλλά κ η ίδια κουράστηκε κ μου ζήτησε αγκαΓιά!

Διαφημίσεις

άντε κ η Χ το μαθαίνει κ όταν αντιμετωπίσει τη βία των άλλων παιδιών θα πει σταμάτα, άντε κ πιάσει σε κάποια παιδάκια-θέλω να ελπίζω.

αν κάποιο είναι επίμονο κ ανεπίδεκτο;

μήπως αντί για χορό να την στείλω πολεμικές τέχνες; μη γελάτε. όταν μου το πονάει κάποιος θέλω να χτυπήσω το κεφάλι μου!

να έχει μπακ άπ το παιδί να αντιμετωπίσει τα ζόρια!

τώρα μπορείτε να γελάσετε!

Αν της το κάνουν συνεχόμενα θα τη μάθεις να αμύνεται.

Την πρώτη φορά προειδοποιούμε ευγενικά

Την δεύτερη αυστηρά

Την τρίτη (όταν μας κοπανάμε) ανταποδίδουμε

όλα καλά είναι φούμπι μου. τα ίδια θα σας πει κ ο νευροχειρούργος! πίστεψέ με!

προετοιμάσου να πάρεις τον άντρα σου να πάτε κάπου να χαλαρώσετε. το αξίζετε! ετοίμασέ του μια εκπληξούλα-απόδραση, κάτι που θα σας χαλαρώσει!

ασε δεν υπάρχει σάλιο... και πολύ υποψιάζομαι πως είναι απο κει όλη αυτή η ανακατωσούρα... η κύστη έτσι κι αλλιώς προέκυψε απ την αξονική και απ ότι διαβάζω αυτές είναι εκ γενετής και χωρίς συμπτώματα τις περισσότερς φορές... μάλλον το άγχος μας έφαγε

άντε κ η Χ το μαθαίνει κ όταν αντιμετωπίσει τη βία των άλλων παιδιών θα πει σταμάτα, άντε κ πιάσει σε κάποια παιδάκια-θέλω να ελπίζω.

αν κάποιο είναι επίμονο κ ανεπίδεκτο;

μήπως αντί για χορό να την στείλω πολεμικές τέχνες; μη γελάτε. όταν μου το πονάει κάποιος θέλω να χτυπήσω το κεφάλι μου!

να έχει μπακ άπ το παιδί να αντιμετωπίσει τα ζόρια!

τώρα μπορείτε να γελάσετε!

κοίτα για να μην πάθεις τα καλά τα δικά μου που ήθελα και σαβουαρ βιβρ-τρομάρα μου- μην τυχον και χτυπήσει κανέναν ποτέ.... μάθε της πως από μόνοι μας δεν χτυπάμε και δεν δαγκώνουμε...αλλά να μας χτυπήσει κάποιος μπορούμε μια χαρά να χτυπήσουμε κι εμείς.... είχα ανοίξει και σχετικό τόπικ δίπλα γιατί την πρώτη φορά που πήγε παιδικό τα είδαμε όλα... ακόμα και τώρα που πέρασαν τόσοι μήνες που σταμάτησε φοβάται τον Ανδρέα που τον δάγκωνε και δεν θέλει με τίποτα ν ακούσει για παιδικό... θέλει προσοχή και να τους δώσουμε εφόδια να ανταπεξέλθουν...

Αν της το κάνουν συνεχόμενα θα τη μάθεις να αμύνεται.

Την πρώτη φορά προειδοποιούμε ευγενικά

Την δεύτερη αυστηρά

Την τρίτη (όταν μας κοπανάμε) ανταποδίδουμε

έτσι το σκέφτομαι κ εγώ. αλλά οι σκέψεις είναι δικές μου ρε γμτ! όχι της Χ ούτε καν των άλλων παιδιών:rolleyes:

ασε δεν υπάρχει σάλιο...

στο δίπλα "τί μαγειρεύουμε" μια κοπέλα έκανε με τον σύζυγό της κάτι πολύ απλό κ ανθρώπινο κ πολύ την ζήλεψα-της βγάζω το καπέλο.πήγαν για πικ νικ μετά τη θάλασσα κ το καταευχαριστήθηκαν. οπώς κάναμε παλιά όταν τα χρόνια δεν ήταν τόσο καθώς πρέπει κ κομ ιλ φω το κέρατό μου! να φανούμε ότι τρώμε σε κυριλέ μαγαζί, ότι πίνουμε καφέ σε πολυσύχναστο μοδάτο μέρος κλπ.

πάρε ένα μπουκάλι κρασί, κάτι που τρώγεται κ από τους δυο σας κ αράξτε σε ένα αγαπημένο μέρος αγκαλιά, τα δυό σας!

και πολύ υποψιάζομαι πως είναι απο κει όλη αυτή η ανακατωσούρα... η κύστη έτσι κι αλλιώς προέκυψε απ την αξονική και απ ότι διαβάζω αυτές είναι εκ γενετής και χωρίς συμπτώματα τις περισσότερς φορές... μάλλον το άγχος μας έφαγε

τα ίδια κ χειρότερα έπαθε ο σύζυγός μου. δεν θέλω να τα θυμάμαι. άλλαξε λιγάκι τη στάση σου στα καθημερινά πράγματα κ όσο μπορείς απάλλαξέ τον από μερικά βάρη, σε άλλα δώσε του να καταλάβει ότι τον θέλεις ζωντανό να τον αγαπήσεις, όχι ............

κοίτα για να μην πάθεις τα καλά τα δικά μου που ήθελα και σαβουαρ βιβρ-τρομάρα μου- μην τυχον και χτυπήσει κανέναν ποτέ.... μάθε της πως από μόνοι μας δεν χτυπάμε και δεν δαγκώνουμε...αλλά να μας χτυπήσει κάποιος μπορούμε μια χαρά να χτυπήσουμε κι εμείς.... είχα ανοίξει και σχετικό τόπικ δίπλα γιατί την πρώτη φορά που πήγε παιδικό τα είδαμε όλα... ακόμα και τώρα που πέρασαν τόσοι μήνες που σταμάτησε φοβάται τον Ανδρέα που τον δάγκωνε και δεν θέλει με τίποτα ν ακούσει για παιδικό... θέλει προσοχή και να τους δώσουμε εφόδια να ανταπεξέλθουν...

τα ίδια μου λέει κ ο σύζυγος. να της μάθω να αμύνεται με μπουνιές, κλωτσιές κ γενικά με τον ίδιο κ πιο άγριο τρόπο από ό,τι της επιτίθενται!

δεν θέλω να την φοβούνται, να την αγαπούν θέλω.

άσε που δεν νομίζω να το έχει. την προηγούμενη εβδομάδα σε παιδότοπο ένα της πατούσε με το πόδι το χεράκι της κ το δικό μου απλά το κοιτούσε, μέχρι που έκανα ντου κ λέγοντάς του "τί κάνεις εκεί", πήρε το πόδι του από το ψυχουλάκι μου.

φταίω εγώ που σε προγενέστερη φάση ένα άλλο παιδάκι της έσπρωξε απότομα. τότε η Χ με κοίταξε περιμένοντας από εμένα οδηγίες.

εγώ ο μακάκας της χαμογέλασα κ της είπα δεν πειράζει, παίξε!

τότε το πουλάκι μου πήγε για λίγο στην άκρη κ με κοιτούσε με παράπονο τύπου "γιατί ρε μαμά με χτύπησε; τί να κάνω;" με χειλάκια προς τα κάτω!

σε άλλη φάση άλλο της έκλεινε το δρόμο για την τσουλήθρα με κλωτσιές στον αέρα. η δικιά μου πήγε να φύγει. εκεί πείσμωσα κ κυρίως επειδή το άλλο έπαιρνε θάρρος από την παρουσία της μάνας του, πήγα κ εγώ κ είπα στην Χ να προχωρήσει στην τσουλήθρα γιατί ενώ ο Λ είναι καλό παιδί κάνεει κάτι κακό κ θα σταματήσει όταν του το ζητήσουμε. πράγματι σταμάτησε ο Λ, αλλά η Χ προτίμησε να φύγει.

σας ζάλισα, αλλά αυτά με απασχολούν, αυτά λέω!

τα ίδια μου λέει κ ο σύζυγος. να της μάθω να αμύνεται με μπουνιές, κλωτσιές κ γενικά με τον ίδιο κ πιο άγριο τρόπο από ό,τι της επιτίθενται!

δεν θέλω να την φοβούνται, να την αγαπούν θέλω.

αχ!!! κι εγώ τα ίδια έλεγα και διαφωνούσαμε με τον άντρα μου σ αυτό το θέμα αλλά τώρα αναγκαστικά τα βλέπω κι εγώ αλλιώς τα πράγματα.... δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να τον παροτρύνω να είναι βίαιος... μου αρέσει που έχει αυτή την ηρεμία... αλλά δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να νιώθει πως δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

άσε που δεν νομίζω να το έχει. την προηγούμενη εβδομάδα σε παιδότοπο ένα της πατούσε με το πόδι το χεράκι της κ το δικό μου απλά το κοιτούσε, μέχρι που έκανα ντου κ λέγοντάς του "τί κάνεις εκεί", πήρε το πόδι του από το ψυχουλάκι μου.

φταίω εγώ που σε προγενέστερη φάση ένα άλλο παιδάκι της έσπρωξε απότομα. τότε η Χ με κοίταξε περιμένοντας από εμένα οδηγίες.

εγώ ο μακάκας της χαμογέλασα κ της είπα δεν πειράζει, παίξε!

τότε το πουλάκι μου πήγε για λίγο στην άκρη κ με κοιτούσε με παράπονο τύπου "γιατί ρε μαμά με χτύπησε; τί να κάνω;" με χειλάκια προς τα κάτω

άσε από τέτοιες φάσεις τι να σου πρωτοπώ! εμένα πάντως με βοήθησαν οι συμβουλές απ τα κορίτσια εδώ γιατί στην αρχή είχα πελαγώσει και δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω... !

τώρα να δούμε πως θα παέι παιδικό βέβαια...κάθε μέρα συζητάμε και όλο και πιο αρνητικός είναι... έχω αγχωθεί...

όσο για την άλλη ιδέα, πολύ ωραία είναι και εφαρμόσιμη στην περίπτωση μας γιατί η παραλία είναι 5 λεπτά αλλά έλα όμως που δεν ξεκουνάει... έχει πέσει πολύ η ψυχολογία του και δεν θέλει να κάνει τίποτα... με τον ζόρι τον τραβάω να κάνουμε τίποτα με τα πιτσιρίκια μήπως ανέβει λίγο... θα προσπαθήσω πάντως...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...