Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Όλα θα είναι καλά, ίσως τα συμπτώματα να οφείλονται κ ατηβ αγωνία για το αποτέλεσμα της χοριακης. Αλλά να ξέρεις πως έρχονται κ φεύγουν και εγώ στην αρχή αγχώθηκα όταν υποχώρησαν αλλά τα κορίτσια εδώ με ηρέμησαν. Περιμένουμε την επαναληπτική σου!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κοίτα μου έδωσε μια λίστα για διατροφή με φρούτα όσπρια (κατά προτίμηση με τα φλούδια τους) κλπ κλπ, αλλά δεν την έχω κοιτάξει πολύ καλά, γιατί πρώτα πρέπει να αδειάσει τελείως το άντερο.

Αν θες να στην σκανάρω να στη στείλω αύριο, στείλε ένα πμ με το μαιλ σου.

να μου το στείλεις εδώ σε π.μ. αλλιώς γράψε λίγα πράγματα με δικά σου λόγια όταν θα έχεις χρόνο.

ενημερωτικά ρωτάω. η Χ από βρεφάκι είναι εργοστάσιο!:rolleyes:;):lol:

Χάρλοου μάτια μου δεν μπορώ να μιλήσω... αν το κάνω θα πω πολλά οπότε δεν λέω κουβέντα... σέβομαι τον πόνο τους για τον χαμό του γιου τους και τους αντιμετωπίζω σαν ανίατα αρρώστους. Δεν είναι δική μου δουλειά στο κάτω κάτω να τους μιλήσω. Στην μάνα μου μιλάω εγώ.

σε βρίσκω πολύ σωστή κ βρίσκω κοινά σημεία μαζί σου!

όμως από τη δική μου περίπτωση κρίνοντας-που δεν σημαίνει ότι μιλάμε για ίδια πράγματα-τη δική σου αξιοπρέπεια-ευγένεια εκμεταλλεύονται!

Σέβη βάλε πυζάμες χειμωνιάτικες εσύ ρε :P

γέλα κιουρία μου. το έχω κάνει κ αυτό, αλλά με είχε λυπηθεί ο Σ. τώρα θα το συνεχίσω. θα θυσιαστώ η μάνα για χάρη του παιδιού μου:tongue:

καλημέρα συγκάτοικες...!

σας ευχαριστώ για τα καλοσωρίσματα!!

και κάτι άλλο - είναι παιδί αγχώδες ή όχι?

πολύ σωστό κ αυτό!

δεν μπορώ να μπω καθόλου σε ρυθμό, παίρνω το γιο μου τώρα και πάμε μάλλον για σόπινκ θέραπι... και οι δουλειές περιμένουν... ωωωωωχ...

καλά ψώνια! να περάσετε σούπερ κ να πάρετε μόνο ό,τι αγαπάτε!

Δυο φορές και έχουμε σκοτωθεί και έχουμε φύγει από τις 'κοινές' μας διακοπές. Τη δεύτερη ξεκαθάρισα ότι δεν είναι δική μου δουλειά να τους απαντάω αλλά του γιου τους... εφόσον λοιπόν ο γιος τους δεν μπορεί ή δεν βλέπει λόγο να υπερασπιστεί την οικογένειά του και τέλος πάντων να βρει έναν τρόπο να τους το βουλώσει... εγώ μόνο να σωπαίνω μπορώ. Τι να κάνω; Μου βγήκε κότα το λιοντάρι....

μα σαν να μιλάω εγώ για τα δικά μου :shock::rolleyes:

μόνο που επειδή το έφαγα νωωρίτερα αυτό το φρούτο, να μου επιτρέψεις να σου πω ότι δεν είναι κότα. έτσι σκεφτόμουν κι εγώ για τον Σ.

λάθος ντήαρ!

είναι πιο σοβαρός από τις περιστάσεις κ τους γονείς του! απλά!

εσύ πρέπει να το καταλάβεις κ να αλλάξεις κοσμοθεωρία.

ό,τι σε ενοχλεί σε αυτούς, απλά το γράφεις στα ....

αρκεί να είσαι ο.κ. με τον Λ. κοινή γραμμή σε όλα.

δεν χρειάζεται να τους μαλώσει, χώσει, βάλει στη θέση τους κλπ.

αρκεί να λέτε το ίδιο πράγμα, να θέλετε το ίδιο πράγμα, να νιώθετε ένα-ξέρω το μάμησα με τα ρομαντικά, αλλά υτή είναι η ουσία.

μάκια σου κ παρτο εντελώς αλλιώς!

Καλημέραααααα!

Τρέχω τρέχω από το πρωί με τη δουλειά...

Κρις τι έγινε? "Έσπασε"?

:confused::confused: τί έσπασε;

Harlow πόσο συμφωνώ μαζί σου?!!!!!

Σεβούλα?

καλά είμαστε. ο Π, η Ο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κι από μένα κορίτσια.

Όποια διαβάζει το παλιό μας τόπικ στο φόρουμ, θα ξέρει τη φάση μας...βασικά τώρα το παιδί είναι μια χαρά, αλλα εγώ για κάποιο λόγο αισθάνομαι χειρότερα από ποτέ. Έχω κουραστεί πάρα πολύ, αισθάνομαι σαν να κρατάω την αναπνοή μου μεταξύ ασθενειών κι αντιβιώσεων. Χάλασαν οι διακοπές μας, τίποτα δεν πήγε όπως το προγραμμάτισα και τώρα ναι μεν ξαναρχίσαμε τα μπάνια και τις βόλτες, αλλά είμαι με την ψυχή στο στόμα, φοβάμαι και τον ίσκιο μου. Λείπουν αυτή τη βδομάδα και η νταντά και τα πεθερικά, η μάνα μου στην ανάρρωση κι αυτή, είχε κολλήσει και γενικώς, μη χειρότερα.

Όπως καταλαβαίνετε, με έχουν πιάσει οι μαυρες και οι κλειστές μου. Βασικά αυτό που θα ήθελα είναι να κοιμηθώ και να ξυπνήσω μετά από δύο, μην πω και τρία, χρόνια, και να έχουν στο μεταξύ λυθεί όλα αυτά και να μπορούμε να ΖΟΥΜΕ σαν φυσιολογικοί άνθρωποι, όχι μέσα στο φόβο και την αγωνία.

Σήμερα δώσαμε αίμα για εξετάσεις, θα τσεκάρουμε και ανοσοσφαιρίνες. Όταν ξαναβρώ το κουράγιο και τη διάθεση, θα σας ξαναγράψω. Ως τότε εύχομαι να περνάτε όλες καλά και τα παιδάκια σας ακόμη καλύτερα. Πολλά φιλιά.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Συμφωνώ πολύ και με την άποψη της Σεβούλας για το θέμα σου Κρις!

Ο Παναγιώτης περνάει τη φάση της απόλυτης αντίδρασης φροντίζοντας να μου κάνει σε καθημερινή βάση, πλέον, τα νεύρα δαντέλα. Λέει πράγματα τύπου "δεν με νοιάζει τι λες", "θα πάω στη γιαγιά", "Αν με ξαναμαλώσεις θα δεις τι θα σου κάνω", "θα κάνω ότι θέλω", "θα το πω στο μπαμπά" κι άλλα τέτοια ωραία!!!!!!!! Και γίνεται ένας χαμός στο σπίτι τα απογεύματα...

Η Όλγα θέλει να περνάει το δικό της ΠΑΝΤΑ!!! Άν της δώσω καμία στο κωλ@ρ@κι πάει αμέσως στον πατέρα της κλαίγοντας και του το λέει με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Σκοτώνονται μονίμως με τον Π. γιατί του πειράζει τα πράγματα. Δεν "παίζει" να πας τουαλέτα χωρίς εκείνη παρούσα, γκρινιάζει κάθε φορά που δεν της κάνεις το χατίρι με τρόπο Κωλοχτυπιέμαι στο πάτωμα τσιρίζοντας κλπ κλπ κλπ.

Και βλέπεις κάθε βράδυ στις 20.00 μία Νίτσα κι έναν Γιάννη ξεθεωμένους και να λένε ο ένας στον άλλον "Δεν τους αντέχω πλέον"...

Αυτά...ουφ τα 'πα!

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα κορίτσια.

Όποια διαβάζει το παλιό μας τόπικ στο φόρουμ, θα ξέρει τη φάση μας...βασικά τώρα το παιδί είναι μια χαρά, αλλα εγώ για κάποιο λόγο αισθάνομαι χειρότερα από ποτέ. Έχω κουραστεί πάρα πολύ, αισθάνομαι σαν να κρατάω την αναπνοή μου μεταξύ ασθενειών κι αντιβιώσεων. Χάλασαν οι διακοπές μας, τίποτα δεν πήγε όπως το προγραμμάτισα και τώρα ναι μεν ξαναρχίσαμε τα μπάνια και τις βόλτες, αλλά είμαι με την ψυχή στο στόμα, φοβάμαι και τον ίσκιο μου. Λείπουν αυτή τη βδομάδα και η νταντά και τα πεθερικά, η μάνα μου στην ανάρρωση κι αυτή, είχε κολλήσει και γενικώς, μη χειρότερα.

Όπως καταλαβαίνετε, με έχουν πιάσει οι μαυρες και οι κλειστές μου. Βασικά αυτό που θα ήθελα είναι να κοιμηθώ και να ξυπνήσω μετά από δύο, μην πω και τρία, χρόνια, και να έχουν στο μεταξύ λυθεί όλα αυτά και να μπορούμε να ΖΟΥΜΕ σαν φυσιολογικοί άνθρωποι, όχι μέσα στο φόβο και την αγωνία.

Σήμερα δώσαμε αίμα για εξετάσεις, θα τσεκάρουμε και ανοσοσφαιρίνες. Όταν ξαναβρώ το κουράγιο και τη διάθεση, θα σας ξαναγράψω. Ως τότε εύχομαι να περνάτε όλες καλά και τα παιδάκια σας ακόμη καλύτερα. Πολλά φιλιά.

πάρε μια ανάσα!

έχουν φύγει πεθερά κ νταντά κ έχεις φρικάρει από κούραση.

δεν μιλάει η λογική.

σου είχα γράψει στο τί μαγειρεύουμε σήμερα για τον ομοιοπαθητικό που πηγαίνει η ανεψιά μου. σωθήκαμε από αμυγδαλές χωρίς επέμβαση κ κυρίως σωθήκαμε από αντιβιώσεις.

αν θέλεις το διαβάζεις, αν βαριέσαι να διαβάσεις ή δεν έχεις χρόνο πες μου να σου στείλω π.μ.

ένα βήμα τη φορά!:cool:όλα καλά θα πάνε!

Ο Παναγιώτης περνάει τη φάση της απόλυτης αντίδρασης φροντίζοντας να μου κάνει σε καθημερινή βάση, πλέον, τα νεύρα δαντέλα. Λέει πράγματα τύπου "δεν με νοιάζει τι λες", "θα πάω στη γιαγιά", "Αν με ξαναμαλώσεις θα δεις τι θα σου κάνω", "θα κάνω ότι θέλω", "θα το πω στο μπαμπά" κι άλλα τέτοια ωραία!!!!!!!! Και γίνεται ένας χαμός στο σπίτι τα απογεύματα...

η στάση της γιαγιάς ή του Γ σε όλο αυτό ποιά είναι; εκεί είναι το ζουμί!

Η Όλγα θέλει να περνάει το δικό της ΠΑΝΤΑ!!! Άν της δώσω καμία στο κωλ@ρ@κι πάει αμέσως στον πατέρα της κλαίγοντας και του το λέει με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Σκοτώνονται μονίμως με τον Π. γιατί του πειράζει τα πράγματα. Δεν "παίζει" να πας τουαλέτα χωρίς εκείνη παρούσα,

τα ίδια ρε Νίτσα!

γκρινιάζει κάθε φορά που δεν της κάνεις το χατίρι με τρόπο Κωλοχτυπιέμαι στο πάτωμα τσιρίζοντας κλπ κλπ κλπ.

κ αυτό πολλές φορές!

Και βλέπεις κάθε βράδυ στις 20.00

εσείς έχετε δύο κ ξεφορτίζεστε νωρίς. έλα δες μας εμένα κ τον Σ 9.30!:rolleyes::tongue:

μία Νίτσα κι έναν Γιάννη ξεθεωμένους και να λένε ο ένας στον άλλον "Δεν τους αντέχω πλέον"...

Αυτά...ουφ τα 'πα!

σε νιώθω πουλί μου!αχ, πόσο σε νιώθω!

Μπήκα κι έγραψα στο θέμα της Αγγελίνας. Είχα να μπω πάρα μα πάρα πολύ καιρό στο φόρουμ!!!:oops:

Ελπίζω να βοήθησα...:(

Σεβούλα εκεί που τα είχαμε ξεπεράσει όλα αυτά τα θέματα συμπεριφοράς με τον Π. νιώθω ότι γυρίσαμε πάλι στα ίδια γμτ!

Με σκάει καθημερινώς...

Καλησπερα!!

Σας διαβαζω κοριτσακια αλλα πραγματικα τρεχω και δεν φτανω. Ελπιζω να καταλαβαινετε!

Ειμαστε ολοι καλα, αν εξαιρεσετε μια λαχταρα που περασαμε εχθες με τη μικρη. Ειχαμε παει βολτα και γυρισαμε σπιτι στις 12. Μολις πηγε ο Β να την κατεβασει απο το αυτοκινητο, πριν προλαβει καν να την αγγιξει, αρχισε και εκλαιγε με λυγμους και υποστηριζε πως χτυπησε και ποναει το χερι της. Τη ρωτουσαμε που, εδειχνε ενα συγκεκριμενο σημειο. Αφηναμε, περνουσε λιγη ωρα, την ξαναρωτουσαμε και εδειχνε παλι το ιδιο σημειο. Εκει τα ψιλοεπαιξα γιατι καταλαβα πως πραγματικα πονουσε το χερι της, μιας και δεν εδειχνε μια εδω και μια αλλου. Τη βαλαμε για υπνο αλλα συνεχιζε το κλαμμα και ξεκινησαμε για Παιδων.

Στο δρομο προς το νοσοκομειο, ξεκινησε να χορευει, να τραγουδαει, να γελαει και να κουναει κανονικα το χερι. Ζητησε χυμο και της πηρε ο Β. Της τον εδωσε και χρησιμοποιουσε το -υποτιθεμενα- πονεμενο χερι για να τον πιει. Της λεει ο Β ποναει το χερι τωρα Μαρακι? Και του απαντα με πλατυ χαμογελο "παει τωλα, πελαθε".... :roll: Μολις της ειπαμε πως θα παμε σπιτι να κοιμηθουμε αφου περασε, ξεκινησε να ζηταει "κουνιεθ" και "μαλαθα".... Τι να πω ρε παιδια!

Μου ηρθε να το πεταξω στην παραλιακη μιλαμε... Εν τελει πηγαμε μια βολτα μεχρι Παλαιο Φαληρο, ειδε τη θαλασσα και γυρισαμε σπιτι. Κοιμηθηκε σερι ως τις 11 παρα.. Τωρα τρωει φρουτοκρεμα.. Μιλαμε μας εκανε χοντρο χουνερι.. Μαλλον μας προϊδεαζει για το τι προκειται να μας κανει μεγαλωνοντας... :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

η αλήθεια είναι ότι είμαι κρυουλιάρα, σε αντίθεση με Σ κ Χ!

παλιά κοιμόμουν Αύγουστο μήνα με κουβέρτα ή πάπλωμα. για χάρη της μικρής κ μόνο εγκατέλειψα. κοιμάμαι με πικέ!

στο δωμάτιο έχουμε κλιματισμό ρυθμισμένο στους 26. αλλά επειδή αφήνω λιγάκι το παράθυρο ανοιχτό-3 δάχτυλα-για να ανανεώνεται ο αέρας, δεν κατεβαίνει από τους 27! έχω ανοιχτά κ από τα άλλα παράθυρα μπας κ κάνει ρεύμα, αλλά τζίφος. η Χ κοιμάται με ένα φανελάκι μόνο. λες να την αφήσω μόνο με πάμπερ;

να ρυθμίσουμε κλιματισμό στους 24-25;

καλά ο Σ θα βρει τη χαρά του!:rolleyes:

ζώπυ μου, συμπάθα με! καλώς ήρθες!:)

Να σου πω κουκλι μου και εγω; Λοιπον 27 βαθμοι με 1 φανελακι ειναι γαματη θερμοκρασια και πολυ καλο ντυσιμο. Ειδικα αν το κλιματιστικο ειναι ΜΕΣΑ στο δωματιο προσεχε γιατι υπαρχει κινδυνος να παθετε ψυξη. Εμεις κοιμομαστε με 27.5-28, η μικρη με φανελακι και σορτσακι και δεν ιδρωνει. Εχουμε ενα μεγαλο κλιματιστικο. Ριχνω θερμοκρασια σε ολο το σπιτι με την αρκουδα και μετα την διατηρω με ενα μικρο στο γραφειο που την κραταει σταθερη σε ολο το σπιτι. Ετσι εκει που κοιματε το παιδι δεν εχω αμεσα κλιματισμο πανω της. Οποτε και να ιδρωσει λιγο δεν με νοιαζει. Στεγνωνει χωρις κινδυνο κρυωματος. Επισης να σου πω οτι εμενα ιδρωνε σαν ψαρι οταν ειχα σκετο στρωμα απο κατω απο το κατωσεντονο. Βρηκα την υγεια μου οταν εβαλα 1 πετσετα μεγαλη, απο πανω σεντονι βαμβακερο (να αεριζεται απο κατω δλδ), και απο πανω κατωσεντονο. Με αυτο το συνδιασμο ιδρωνει ΠΟΛΥ λιγο εως καθολου.

Τελος μιας και εχεις κλιματισμο μεσα ΠΟΛΥ καλα κανεις και την αλλαζεις ΑΜΕΣΩΣ μολις ιδρωσει, και για μενα 24 βαθμοι χωρις φανελα ειναι ΠΟΛΥ λιγο. Εγω προσωπικα δεν μπορω να κοιμηθω κατω απο 26 χωρις ενα ελαφρι σεντονι απο πανω.

Ελπιζω να βοηθησα.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Να τα ωραια που σου ελεγα Φαιη αρχισε και η δικη σου τα ψεμματακια, εχει και εμενα κανενα διμηνο και που λεει διαφορα ψεμματα ποναει η κοιλια μου και τα λοιπα αλλα μολις παει να παιξει η του κανεις κανει κατι ενδιαφερον αυτοματα του περναει.

Καλως ηρθες στο κλαμπ των ψεμματων. Παντα βεβαια θα τσεκαρεις αντιδρασεις μηπως και ειναι αληθεια μην το παθεις σαν τον λυκο με τα προβατα.

Διαφημίσεις

Ο Παναγιώτης περνάει τη φάση της απόλυτης αντίδρασης φροντίζοντας να μου κάνει σε καθημερινή βάση, πλέον, τα νεύρα δαντέλα. Λέει πράγματα τύπου "δεν με νοιάζει τι λες", "θα πάω στη γιαγιά", "Αν με ξαναμαλώσεις θα δεις τι θα σου κάνω", "θα κάνω ότι θέλω", "θα το πω στο μπαμπά" κι άλλα τέτοια ωραία!!!!!!!! Και γίνεται ένας χαμός στο σπίτι τα απογεύματα

εσύ τι ακριβώς κάνεις όταν στα πει αυτά;
Η Όλγα θέλει να περνάει το δικό της ΠΑΝΤΑ!!! Άν της δώσω καμία στο κωλ@ρ@κι πάει αμέσως στον πατέρα της κλαίγοντας και του το λέει με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Σκοτώνονται μονίμως με τον Π. γιατί του πειράζει τα πράγματα. Δεν "παίζει" να πας τουαλέτα χωρίς εκείνη παρούσα, γκρινιάζει κάθε φορά που δεν της κάνεις το χατίρι με τρόπο Κωλοχτυπιέμαι στο πάτωμα τσιρίζοντας κλπ κλπ κλπ.
σε τι περιστάσεις ας πούμε της δίνεις μια στο κωλαρακι;

Δεν είναι ψέμματα ;) Φαντασία είναι :) Και το ομολογώ... γέλασα πολύ με της Μαρίας... εμπνεύστηκε από την Στέφη χαχαχαχαχα

Pal, ο Παναγιώτης ήταν πάντοτε ένα παιδί στο οποίο δυσκολευόμασταν να θέσουμε όρια. Δεν είναι κάτι που μας προέκυψε τώρα...

Συνήθως, κάνουν κάτι και τα 2 μαζί και επικρατεί κατάσταση τρέλας στο σπίτι διότι δεν ξέρεις ποιό από τα δύο να μαζέψεις. Π.χ. χθες το απόγευμα ο Γ. έδωσε στον Π. μία εργασία σύντομη -συμβουλή του εργοθεραπευτή- και μετά έφυγε σε δουλειές. Με το που φεύγει ο Γ. μου ζητάει ο Π. να κάνει διάλειμμα. Του λέω κι εγώ "εντάξει Π. αλλά για 5' μονάχα". Ε, εκεί έγινε ο χαμός... "Θα κάνω ότι θέλω κλπ κλπ". Δαγκώθηκα, τσιμπήθηκα και του λέω "Μήπως θέλεις να σταματήσεις την εργασία, κουράστηκες?". Εκεί καταλαβαίνεις πως η απάντηση ήταν θετική. Και αφού ηρέμησε μου ζήτησε να παίξει παιχνίδια στο λαπτοπ, κάτι που του επιτρέπεται μόνο για το ΣΚ...Αρνήθηκα και έγινε πάλι ο χαμός... Άρχισα πάλι να του εξηγώ προσπαθώντας να θέσω όρια και φυσικά παθαίνω την πλάκα μου διότι πριν προλάβω να τελειώσω μαζι του η μικρή είχε σκαρφαλώσει στα κάγκελα του μπαλκονιού.

Την είδε η πεθερά μου άρχισε να ουρλιάζει και έτρεξα να την κατεβάσω. Εκεί ήρθε και η ελαφριά στο κωλαράκι. Την οποία αγνόησε πλήρως η μικρή όπως κι εμένα. Αλλά όταν επέστρεψε ο Γ. του το είπε... Και φυσικά ο Γ. μου έκανε παρατήρηση που θίχτηκε η Ο.

Όλη αυτή η κατάσταση με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των παιδιών με κουράζει απίστευτα.

Όταν αφιερώνομαι σ' εκείνα με "καβαλάνε"!

Θυμάμαι τη συμβουλή της αναπτυξιολόγου...Να ασχολούμαι με τα παιδιά χωρίς να δίνομαι ολοκληρωτικά σε αυτά!

Επίσης, κάτι άλλο που συμβαίνει πολύ βασικό.. Ο Γιάννης έχει τρελή αδυναμία στην Όλγα με αποτέλεσμα να νιώθει ο Παν. ριγμένος. Αποδίδω τη συμπεριφορά και των 2παιδιών εκεί.

η μία στη πανα δεν βοηθάει το μόνο σίγουρο !

δλδ δεν βοηθάει τι εννοώ ; έχουμε τν αίσθηση ότι είναι κάποιας μορφής τιμωρία ή απειλή - με πάντα καλές προθέσεις - που δεν πιάνει ...!

η μια μετά γίνεται μια γερή και δυνατή ... ( ε αφού δε καταλαβαίνει με την μια την απαλή άθελα - και πάντα με καλές προθέσεις - γίνεται μια πιο γερή )

είναι καλη ηληκία τα δύχρονα να μαθαίνουν το σταματαω - στοπ

σαν παιχνίδι ... !

οδηγίες εδώ :

3.σταματω ξεκινω...

καθως κανετε τις δουλειές σας και το μικρο αλωνίζει στο σαλονι...του βαζετε λίγη μουσικη , κρατατε το κοντρολ του κασετοφώνου και του λετε οταν σταματα η μουσική να μενει αγαλμα....ακίνητο...κι οταν ξανα πατάτε το play να συνεχίσει ...(εξέλιξη ...μπορειτε να βάζετε το fast forword και να παρακινήσετε το μικρο να κανει πιο γρηγορες κινήσεις , αναλογες με αυτες τις μουσικης ... και ετσι εναλλάσσετε μουσικη .σταμάτημα. γρηγορη μουσικη. κανονικη κλπ κλπ)

(με αυτο το παιχνιδι βοηθάτε το παιδι να εχει μεγαλύτερο ελενχο των κινήσεων του και του σωματος του)

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=54408

το ξεκινάμε δλδ υπό την μορφή παιχνιδιού και στην συνέχει ατό χρησημοποιούμε σε περιπτώσεις τις καθημερήνότητας που το θεωρούμε απαραίτητο

(σκαρφάλωμα στα κάγκελα - τρέχει στο δρόμο ξαφνικά κοκ )

τα ψέματα μαρκο έχουν πολύ πλάκα ... η μικρή είναι θέατρο μεγάλο μόνο εγώ την πιάνω οι άλλοι όλοι ψαρώνουν :-)

θέλει όμως έναν αλφα χειρισμό όπως είπες για να μην γίνει το ανέκδροτο με τον βοσκό και τον λύκο !

(σημείωση : σόρι για την πάρε΄μβαση ελπίζω να είσετ όλες καλα τα φιλιά μου ) :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...