Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Όλα θα είναι καλά, ίσως τα συμπτώματα να οφείλονται κ ατηβ αγωνία για το αποτέλεσμα της χοριακης. Αλλά να ξέρεις πως έρχονται κ φεύγουν και εγώ στην αρχή αγχώθηκα όταν υποχώρησαν αλλά τα κορίτσια εδώ με ηρέμησαν. Περιμένουμε την επαναληπτική σου!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Η Melina που κυκλοφορεί? Εδώ ή στο από κει.

Ρε Κρις οκ αν έχεις τέτοιο θέμα.

Αλλά σκέψου ότι αυτό μπορεί να το χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία για να λένε ότι θέλουν υπό την "σκέπη" των πενθούντων γονέων.

Μπορεί να ακούγομαι σκληρή αλλά δεν είναι οι μόνοι που έχουν χάσει παιδί.

Δεν τους έχεις μιλήσει ποτέ?

Ίσως είναι καιρός να το αρχίσεις με ένα ήπιο τρόπο λόγω της κατάστασης, αλλά πάντως νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις να μιλάς.

Μη μιλώντας καθόλου τους δίνεις το ελεύθερο να μιλάνε και να πράτουν όπως θέλουν.

Και μιλάω για πράγματα που αφορούν εσένα και το παιδί και σε ενοχλούν.

Αν είναι και χειριστικά άτομα, ακόμα χειρότερα.

Εσύ τους ξέρεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φούμπι, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! θα κάνει την μαγνητική με μέθη ή χωρίς?

ευχαριστούμε!!!

τι είναι πάλι αυτό? δεν ξέρω ....

παίρνει ώρα η μαγνητική δλδ? δεν είναι σαν την αξονικη?

Κορίτσια εάν έχετε σχετική εμπερία πέστε μου.

Πήγαμε χτες σε παιδογαστρεντερολόγο γιατί η χεσο-κατάστασή μας έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Μέσα σε όλη την θεραπεία που μας έδωσε, μας είπε χτες να της κάνω ένα κλίσμα να βγούνε όσα κακά μπορούσαν που είχαν πετρώσει και να της δώσω καθαρτικό να καθαρίσει όλο το έντερο να αρχίσει από την επόμενη θεραπεία.

Μου είπε ότι το καθαρτικό μπορεί να ενεεγήσει και μετά από 24 ώρες, δηλαδή μέχρι σήμερα 8 το βράδυ είναι οι 24 ώρες.

Οκ τα δικά σας είνα λίγο μικρά αλλά μήπως έχετε ακούσει για το καθαρτικό....όντως ενεργεί μέσα στο 24ωρο ή μπορεί να μην ενεργήσει και καθόλου.

PS: Κρις κακώς κάνεις που δεν μιλάς στα πεθερικά και τα κρατάς μέσα σου.

Έτσι τους δίνεις αέρα να σε πρήζουν συνεχώς κι εσύ μετά να ξεσπάς στον Λ.

Άνοιξες το στοματάκι σου ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ για να βρεις την ησυχία σου λέμε.

καλημέρα!!δεν ξέρω για παιδιά αλλά εγω που είχα φοβερό πρόβλημα δυσκοιλιότητας έπαιρνα κάοια στιγμη,συνήθως στο 10ωρο-12ωρο έπιανε,υποθετω οτι για παιδί θα είναι σαφως ελαφρύτερη η δόση...αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να προσέξεις και να μην το προσπεράσεις είναι ο κίνδυνος αφυδάτωσης,πολύ νερό γιατί αδειάζει τελείως το έντερο και κατά συνέπεια ο,τι υγρό έχει μέσα το έντερο φεύγει οπότε για να το αναπληρώσει ο οργανισμος το παίρνει απο αλλού.

περαστικά σας εύχομαι επειδή τα έχω περάσει (φανταστείτε οτι όταν θέλω να ΄"καταραστώ" κάποιον εύχομαι ολόψυχα να στουμπώσει ο κώλος του/της και να μη μπορεί να χέσει :D:D:D)

κατά τ'αλλα Foubi όλα πριμα θα πάνε κούκλα μου να μην ανυσηχείς...φόρτσα τα πανιά κόντρα στο δεληβοριά!!

κι εγω εχτές έριξα έναν καυγά τρικούβερτο και τον ευχαριστήθηκα,με το Νικόλα φυσικά διότι μου χτύπησε κόκκινο χτες ταύρος μαινόμενος εν υαλοπωλείο!!!τι ωραία που είναι να ξεσπάς!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μαγνητική εγκεφάλου με σκιαγραφικό έχω κάνει κι εγώ χωρίς μέθη.

Δεν είναι τίποτε για να χρειάζεται μέθη.

Να τους πείτε να βάλει σκιαγραφικό γιατί με αυτό δείχνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Κα'να τέταρτο παίρνει.

Γι'αυτό δεν μιλάμε?

Την Μελίνα θα την βρεις εδώ ως Medluck

Δυο φορές και έχουμε σκοτωθεί και έχουμε φύγει από τις 'κοινές' μας διακοπές. Τη δεύτερη ξεκαθάρισα ότι δεν είναι δική μου δουλειά να τους απαντάω αλλά του γιου τους... εφόσον λοιπόν ο γιος τους δεν μπορεί ή δεν βλέπει λόγο να υπερασπιστεί την οικογένειά του και τέλος πάντων να βρει έναν τρόπο να τους το βουλώσει... εγώ μόνο να σωπαίνω μπορώ. Τι να κάνω; Μου βγήκε κότα το λιοντάρι....

Διαφημίσεις

Χάρλοου μάτια μου δεν μπορώ να μιλήσω... αν το κάνω θα πω πολλά οπότε δεν λέω κουβέντα... σέβομαι τον πόνο τους για τον χαμό του γιου τους και τους αντιμετωπίζω σαν ανίατα αρρώστους. Δεν είναι δική μου δουλειά στο κάτω κάτω να τους μιλήσω. Στην μάνα μου μιλάω εγώ.

αερικό μου, μπράβο σου που τους σέβεσαι και καλά κάνεις! κι αρμόδια να μιλήσεις δεν είσαι συ, συμφωνώ...

στόπα όμως και χθες - φτιάξε έτσι τα πράγματα για να μην ξαναπάς, τουλάχιστον τόσο καιρό...

ευχαριστούμε!!!

τι είναι πάλι αυτό? δεν ξέρω ....

παίρνει ώρα η μαγνητική δλδ? δεν είναι σαν την αξονικη?

είναι άλλο μηχάνημα... η μέθη είναι ελαφριά νάρκωση... τέλος πάντων, καλή επιτυχία και πάλι!!

η ελλ που είναι?

Μαγνητική εγκεφάλου με σκιαγραφικό έχω κάνει κι εγώ χωρίς μέθη.

Δεν είναι τίποτε για να χρειάζεται μέθη.

Να τους πείτε να βάλει σκιαγραφικό γιατί με αυτό δείχνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Κα'να τέταρτο παίρνει.

Γι'αυτό δεν μιλάμε?

κι εγώ έχω κάνει, χωρίς μέθη και χωρίς σκιαγραφικό... η μέθη είναι για όσους ψυχολογικά δεν αντέχουν την διαδικασία...

ρηνιώ... θα τα πούμε αργότερα, πρέπει να φύγω τώρα! δυο κουβέντες να σου πω, όχι τίποτα σπουδαίο, εκεί που είσαι - ήμουνα...

Δεν χρειαζεται μεθη η μαγνητικη λιγο υπομονη μονο να τελειωσει. Καλα αποτελεσματα να εχετε.

Δυσκοιλιοτητα τι μου θυμησστε το περασαμε και αυτο με τον Μαριο μεχρι 6 μηνων κλισματα 182 διαφορετικα γαλατα κλαμματα χαμος.

Διαφημίσεις

Τι να κάνω; Μου βγήκε κότα το λιοντάρι....

Αααααααα καλά, αυτό έτσι πάει μάτια μου.

Όταν τα γνωρίζουμε για πρώτη φορά τα δίποδά μας είναι όλο μαγκιά.

Μόλις σοβαρέψει το θέμα κι μπλέκεται η μαμά τους στη μεση γίνονται όλο κλανιά.

Δυο γάμους έχω κάνει και ξέρω τι σου λέω.:tongue:

Καμία αλλαγή Νιτσάκι :)

Ακούω όμως και ξανακούω αυτό:

uHRnhVRAQ0E

και σκέφτομαι να το γράψω συνεχόμενα 18 φορές σε ένα audio cd και να της το βάλω στο αμάξι της!!!! Είναι αρκετά δραστικό; :lol:

Εγώ βασικά θα 'λεγα να μπεις στο youtube και να βρεις κανα τραγουδάκι που να εμπεριέχει τις λέξεις Σκάσε, Βούλωστο, Φύγε ή κάτι τέτοιο...χοχοχο

Foubi Καλά Αποτελέσματα!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...