Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Να την αφήσεις χωρίς φανελάκι... εγώ από 10 Ιουλίου έχω βάλει στο παιδί μόνο ένα βράδυ φανελάκι.... και με σταθερή θερμοκρασία στους 26... Είναι χειρότερο να ιδρώνει στον ύπνο του και να στεγνώνει... Η δικιά μου ακόμα κι έτσι στο κεφάλι γίνεται μούσκεμα! (έχει γονίδια το παιδί από τη μάνα του)

την έχω ταράξει στο άλλαγμα. κ είναι κρίμα το γλυκούλι μου να το ενοχλώ στον ύπνο του, αλλά δεν την αφήνω μουσκίδι ποτέ.

το κακό είναι ότι ποτίζει το στρώμα με ιδρώτα.;):oops:

εγώ φταίω που κρυώνω κ στους 27...

συνήθως αλλάζουμε κ κοιμόμαστε από την κάτω πλευρά για να μην κοιμάται πάνω στα μουσκεμένα! μιλάμε για πολύ ιδρώτα!:(

θα την αφήσω σήμερα με το πάμπερ κ θα χαμηλώσω κι άλλο το κλιματιστικό. εγώ θα ντυθώ άρκούδα για να κοιμήθώ:rolleyes:

τυ κρις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εάν έχετε σχετική εμπερία πέστε μου.

Πήγαμε χτες σε παιδογαστρεντερολόγο γιατί η χεσο-κατάστασή μας έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Μέσα σε όλη την θεραπεία που μας έδωσε, μας είπε χτες να της κάνω ένα κλίσμα να βγούνε όσα κακά μπορούσαν που είχαν πετρώσει και να της δώσω καθαρτικό να καθαρίσει όλο το έντερο να αρχίσει από την επόμενη θεραπεία.

Μου είπε ότι το καθαρτικό μπορεί να ενεεγήσει και μετά από 24 ώρες, δηλαδή μέχρι σήμερα 8 το βράδυ είναι οι 24 ώρες.

Οκ τα δικά σας είνα λίγο μικρά αλλά μήπως έχετε ακούσει για το καθαρτικό....όντως ενεργεί μέσα στο 24ωρο ή μπορεί να μην ενεργήσει και καθόλου.

PS: Κρις κακώς κάνεις που δεν μιλάς στα πεθερικά και τα κρατάς μέσα σου.

Έτσι τους δίνεις αέρα να σε πρήζουν συνεχώς κι εσύ μετά να ξεσπάς στον Λ.

Άνοιξες το στοματάκι σου ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ για να βρεις την ησυχία σου λέμε.

Foubi περιμένουμε τα καλά νεα

Σέβη ναι μας είπε πολλά πράγματα, μας έγραψε και αιματολογικές εξετάσεις.

Δεν σας τα λέω να μην σας πρήζω συνέχεια.

Απλά ανησυχώ για την δράση του καθαρτικού, υπάρχει περίπτωση να μην κάνει κάτι μέσα σ'ένα 24ωρο????

ο ιδρώτας δείχνει ότι ο οργανισμός αποβάλλει τις τοξίνες.

εντάξει κ ότι ζεσταίνεται...

γι' αυτό κορακιάζει κ πίνει πολύ νερό βράδυ!

αν αύριο γίνω παγόβουνο, να με θυμάστε με αγάπη!

Διαφημίσεις

Κοίτα μου έδωσε μια λίστα για διατροφή με φρούτα όσπρια (κατά προτίμηση με τα φλούδια τους) κλπ κλπ, αλλά δεν την έχω κοιτάξει πολύ καλά, γιατί πρώτα πρέπει να αδειάσει τελείως το άντερο.

Αν θες να στην σκανάρω να στη στείλω αύριο, στείλε ένα πμ με το μαιλ σου.

ρε Χάρλοου το κλίσμα το κάνατε? δεν ενέργησε?

Μωρέ ενέρησε και παραενέργησε.... μας άκουσε όλο το τετράγωνο και δεν υπερβάλω (από το φόβο της όπως μου είπε, δεν πόναγε).

Απλά ανησυχώ πολύ για την δράση του καθαρτικού.

και ναι - ας το παραδεχτώ κι αυτό:oops::oops::oops:- έχω δώσει στο μπεμπε -κατόπιν παιδιάτρου, η οποία μετά απ αυτό έφυγε ζούμπιτη- όταν ήταν κάτι εβδομάδων νουγιόλ... είναι κάτι σαν καθαρτικό... και φυσικά αποτέλεσμα δεν είδαμε...

το ξέρω είμαι για πολλές σφαλιάρες... στην απελπισία του όμως ο άνθρωπος...

Διαφημίσεις

Κοίτα μου έδωσε μια λίστα για διατροφή με φρούτα όσπρια (κατά προτίμηση με τα φλούδια τους) κλπ κλπ, αλλά δεν την έχω κοιτάξει πολύ καλά, γιατί πρώτα πρέπει να αδειάσει τελείως το άντερο.

Αν θες να στην σκανάρω να στη στείλω αύριο, στείλε ένα πμ με το μαιλ σου.

ρε συ στείλτην και σε μένα αν δεν είναι κόπος...

Μωρέ ενέρησε και παραενέργησε.... μας άκουσε όλο το τετράγωνο και δεν υπερβάλω (από το φόβο της όπως μου είπε, δεν πόναγε).

Απλά ανησυχώ πολύ για την δράση του καθαρτικού.

ωχ το καημενούλι...

έχω δώσει στο μπεμπε -κατόπιν παιδιάτρου, η οποία μετά απ αυτό έφυγε ζούμπιτη- όταν ήταν κάτι εβδομάδων νουγιόλ... είναι κάτι σαν καθαρτικό... και φυσικά αποτέλεσμα δεν είδαμε...

το ξέρω είμαι για πολλές σφαλιάρες... στην απελπισία του όμως ο άνθρωπος...

το νουγιολ δεν είναι καθόλου κάτι σαν καθαρτικό, πρέπει να το παίρνεις σταθερά και για πολυ καιρό για να δεις αποτέλεσμα.

Καλά παιδίατρός έδωσε σε λεχούδι νιουγιολ???????? σπίτσλεσ μιλάμε

Στείλε με με πμ το μαιλ σου.

Αύριο θα φέρω το χαρτί στο γραφείο να το σκανέρω και να στο στείλω

Χάρλοου μάτια μου δεν μπορώ να μιλήσω... αν το κάνω θα πω πολλά οπότε δεν λέω κουβέντα... σέβομαι τον πόνο τους για τον χαμό του γιου τους και τους αντιμετωπίζω σαν ανίατα αρρώστους. Δεν είναι δική μου δουλειά στο κάτω κάτω να τους μιλήσω. Στην μάνα μου μιλάω εγώ.

Για το καθαρτικό δεν ξέρω... δεν στέλνεις ένα πμ στην Melina? Εκείνη τα έχει κάνει όλα.

Σέβη βάλε πυζάμες χειμωνιάτικες εσύ ρε :P

καλημέρα συγκάτοικες...!

σας ευχαριστώ για τα καλοσωρίσματα!!

φούμπι, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! θα κάνει την μαγνητική με μέθη ή χωρίς?

χάρλοου, μην ανησυχείς για το καθαρτικό - απλά θα νοιώσει λίγο "άβολα", όπως όταν έχουμε διάρροια ή γαστρεντερίτιδα αλλά μετά θ' ανακουφιστεί! γενικά, η διατροφή της μικρούλας σου πως είναι? και κάτι άλλο - είναι παιδί αγχώδες ή όχι?

η ρηνιώ που είναι??

η αγγελίνα??

δεν μπορώ να μπω καθόλου σε ρυθμό, παίρνω το γιο μου τώρα και πάμε μάλλον για σόπινκ θέραπι... και οι δουλειές περιμένουν... ωωωωωχ...

Χάρλοου μάτια μου δεν μπορώ να μιλήσω... αν το κάνω θα πω πολλά οπότε δεν λέω κουβέντα... σέβομαι τον πόνο τους για τον χαμό του γιου τους και τους αντιμετωπίζω σαν ανίατα αρρώστους. Δεν είναι δική μου δουλειά στο κάτω κάτω να τους μιλήσω. Στην μάνα μου μιλάω εγώ.

Aeriko σε καταλαβαίνω απόλυτα:( άλλωστε σε μερικούς ανθρώπους ότι και να πεις... μόνο τα λόγια σου ξοδεύεις...

Σέβη βάλε πυζάμες χειμωνιάτικες εσύ ρε :P

σωστή! φαντάζομαι μόνο τη σκηνή...:)

κορίτσια πάω να ετοιμάσω το τσούρμο... θα μπω μετά να ενημερώσω... εύχομαι να είναι θετικά τα πράγματα και να σταματήσω πια την κλάψα γιατί ούτε εγώ δεν με αντέχω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...