Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αερικο, ο αδελφος μου ζει στο αμπου νταμπι και λεει οτι οι ντομπιες κανουν μπανιο με μπουρκινι..

Κανε κλικ και ριξε μια ματια, ισως σ'αρεσει για του χρονου :D

καλά μέσα στη φούρια μου ξέχασα να σχολιάσω το μπουρκίνι....:D:D:D:D δεν έχω λόγια...απλά θεϊκό...

Πολύ ωραίο!! :tongue:

Γλυτώνεις και το αντηλιακό, δεν χρειάζεται να κάνεις και αποτρίχωση (καθένας με τον πόνο του :rolleyes: )

και το σχόλιο της DEMS για την αποτρίχωση ότι πιο εύστοχο μπορούσα να φανταστώ...:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν νομίζω να μην σας έλειψα παλιοκόριτσα!!:tongue:

καλησπέρα καλησπέρα!!:D

λοιπόν... τέλειωσε το πρώτο "μεγάλο" κομμάτι διακοπών - εκκρεμούν κάτι 3-4ήμερα (καλά να είμαστε) - δεν θα ευχηθώ καλό χειμώνα και σαχλαμάρες αλλά αυτό που μου είπε μια φίλη μου : καλές συνέχειες!! (στα ταξίδια μας...)(λέμε τώρα...)

ρεζουμέ : καλά περάσαμε... αλλά... 1)λίγο, για την κούραση που έχουμε μαζέψει όλο τον χειμώνα... 2)γενικά περνάω μια κρίση -ως μάνα/σύζυγος/κόρη/φίλη...

Ζηλεύω όσους έμειναν Αθήνα Αύγουστο και μετανιώνω την ώρα και στιγμή που διάλεξα επάγγελμα που ΜΟΝΟ Αύγουστο μπορώ να πάω διακοπές!

Ζούπη... μάκια όπου κι αν είσαι...

η Αθήνα άδεια ήταν ονειρική! μάκια αερικό μου κι από μένα! (που θα ήθελα να είμαι, να λες...)

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές πατάω τις δικές μου επιθυμίες για να μην χαλάσω αυτές του Γ. Και το χρειάζομαι τόσο πολύ.......

μέγα λάθος φιλενάδα... άκου και τις παλιές...

Αυτό με τη φίμωση που έγραψε η Foubi σε ποιές σελ. το διάβασες? Με ενδιαφέρει...

μην επαναφέρετε το θέμα και τόχα ξεχάσει!

Κορίτσια για πέστε αν έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο..........

Ο πατέρας μου έχει φτάσει πλέο΄ν 41 κιλά (τον ζύγισα χτες).

Δεν χρειάζεται να πάω σε γιατρό για να μου πει ότι πάσχει από κατάθλιψη και ανορεξία.

Ζαλίζεται συνεχώς (και απορεί κιόλας γιατί?) και γενικώς είναι μάρυο χάλι.

Παίρνει και ορμονοκαταστολικά φάρμακα οπότε μάλλον γίνεται ακόμα χειρότερα.

Λεω να ψάξω να βρω κάποιον γιατρό-διαοτολόγο που να έχει εμπειρία από ανορεξία σε ηλικιωμένους γιατί σεν συνδυασμό και με τις ακτινοβολίε ςπου θα χρειαστεί να κάνει, θα τον πάρω στα χέρια κάποια στιγμή τον γέρο μου.

Μήπως έχετε καμιά παρόμοια εμπειρεία ή κανένα γιατρό που να ξέρει από τέτοιες περιπτώσεις για να απευθυνθώ?

οπωσδήποτε ψυχολόγο... ο διαιτολόγος έπεται...

ξεκινάνε τα σχολεία,ε;;;;καλά κουράγια μανούλες!!!!!!!!!εύχομαι γρήγορα να μπω στη λούμπα σας!!!!:tongue::tongue:

να μπεις να μπεις, στο εύχομαι!!

όσο για τα σχολεία... μην το πιάνεις καθόλου!!

Παρομοίως :mad: Οι χειρότερες των τελευταίων 15 ετών.

γιατί οι περισσότεροι που ακούω φέτος δεν (πολυ)ευχαριστήθηκαν διακοπές??

Ευχαριστώ κρις για το κουράγιο!

όντως δεν έχω αποπειραθεί ποτέ με καρότσι να κοιμήσω την Χ. ιδίως έξω, ιδίως βράδυ!

ποτέ δεν κοιμήθηκε ο γιος μου σε καρότσι!! όταν ήμουν μικρομάνα, απλά δεν έβγαινα... ακατάλληλες ώρες!:shock:

Εγώ που το έκανα το πείραμα με την πάνα έχω να δηλώσω ότι το παιδί μου δεν είναι έτοιμο... όποτε ήθελε κι αν ήθελε της έβαζα βρακί... τώρα στην Αθήνα δεν το θέλει θέλει την πάνα αλλά αν κάνει κακά την ενοχλούν... Όποτε είναι ετοιμη...

Είναι λογικό να μην είναι έτοιμα... στα 2.5 στρώνουν οι σφιγκτήρες τους.

συμφωνώ απόλυτα!!

...τελευταία έχει κολήσει με τη φάλαινα που έφαγε τον πινόκιο. μου δείχνει ξανά κ ξανά την ίδια εικόνα από ένα πολυπαραμύθι, ρωτώντας με " τί 'ναι ατό;"-φάλαινα!

"ωωωωω!!! τί 'ναι ατό;"-φάλαινα!

"ωωωωωωωωωωωω!!!!"

γυρίζω σελίδα ...

το ξαναπαει εκεί που δείχνει τη φάλαινα "τί 'ναι ατό;"-φάλαινα (γκρρρρρρρρρρρρ)

"ωωωωωωωωωωωω!!!"

οπότε χθές έγινα λιγάκι κακιά...

τις κρύβω τις 2 πιπίλες στο ντουλάπι κ όταν κατά τις 8.15 πήγε στον πάγκο της κουζίνας κ μου ζητούσε μπιμπίλα, της είπα με ύφος λυδίας κονιόρδου "τις έφαγε η φάλαινα".

γουρλώνει ματάκια κ δώστου κλάμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την άφησα 2 λεπτά η σκύλα μάνα να σκούζει (είπα μήπως της περνούσε στο δίλεπτο, αλλά μετά συνήλθα-κατάλαβα ότι δεν έχω ελπίδες να της την κόψω σο σίμπλ) κ έτσι της έδωσα την μπιμπίλα, που τελικά την έβγαλε η φάλαινα μαζί με τον πινόκιο!

"ωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!" η Χρύσπα!

:lol::rolleyes::cool:

Εγω προσπαθω να μαζεψω τα συμμαζευτα, η αυριανη μερα εχει καλο αγγουρακι απο αποψη τρεξιματος αλλα τουλαχιστον Παρασκευη φευγουμε και αναπτερωνεται το ηθικο!

Φιλακια σε ολες! :D

ποιός σε πιάνει εσένα τώρα μικράκι!! να περάσετε υπέροχα!!!

Α και κάτι που είχατε γράψει για βουνά... βάλτε κι εμένα στη λίστα...

είμαστε πολλές οι ορεισίβιες τελικά...

Τις διακοπές (ο θεός να τις κάνει) μου τις χαλάνε μονίμως τα τελευταία 3 χρόνια τα πεθερικά αφού τις περνάω μαζί τους... απλώς φέτος έδωσαν αφενός μεν εκείνοι ρεσιτάλ αφετέρου επειδή πήγα αποφασισμένη να δείξω υπομονή γαϊδάρου ήρθα... και έσκασα.... πάντως δεν τους άφησα να με βγάλουν μπροστά τους από τα ρούχα μου, δεν τους απάντησα αλλά... φυσικά... όταν γυρίσαμε... ξέσπασα... (ευτυχώς όχι στο παιδί αλλά στον καρπό τους)

βάλε στόχο από φέτος, να μην ξανασυμβεί του χρόνου... να μην ξανακάνεις μαζί τους διακοπές... έτσι απλά...

Τι να πω; πριν κλείσει τα δύο τον παρακαλάγαμε (τρόπος του λέγειν) να μιλήσει και τώρα πια τον παρακαλάμε να σταματήσει να μιλάει, έστω και για πέντε λεπτά!

παρομοίως!:rolleyes:

Ουφφφφ, ρε κορίτσια δεν παλεύονται οι άνθρωποι...

ρε συ φούμπι, ακόμα δεν έχετε βγάλει άκρη με τους πανίβλακες?:mad:

αγγελίναααααα που είσαι??

υ.γ. άλλαξα και το ψευδώνυμό μου - το έκανα Ελληνικό!;):D

καλά μέσα στη φούρια μου ξέχασα να σχολιάσω το μπουρκίνι....:D:D:D:D δεν έχω λόγια...απλά θεϊκό...

και το σχόλιο της DEMS για την αποτρίχωση ότι πιο εύστοχο μπορούσα να φανταστώ...:D:D:D

Είναι που είμαι σαν την αρκούδα και με καίει το θέμα κατάλαβες; :lol::lol:

καλησπέρα καλησπέρα!!:D

...

γιατί οι περισσότεροι που ακούω φέτος δεν (πολυ)ευχαριστήθηκαν διακοπές??

Καλώς όρισες!!

Εμάς μας έφαγε η ερημιά εδώ στην Νοτιοανατολική Αττική. Αν δεν ήταν και Φαίη με την Κέλλυ, θα είχαμε κόψει τις φλέβες μας.

...

ρε συ φούμπι, ακόμα δεν έχετε βγάλει άκρη με τους πανίβλακες?:mad:

...

Ναι ρε συ foubi, αν είναι δυνατόν!! :mad:

υ.γ. άλλαξα και το ψευδώνυμό μου - το έκανα Ελληνικό!;):D

Με γειά, με γειά :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Welcome back

Before you gogo.... (Ρε που το θυμήθηκα αυτό τώρα???? Οι παλιές θα ξέρουν.... Οχι ότι είμαι παλιά......)

Πως, βεβαίως μας έλειψες. Αντε να γυρίζετε μία μία..

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλημέρα καλέεεε!

Λοιπόν τα νέα είναι ότι το κλείσαμε το σπίτι, Πετρούπολη μεριά. Ευτυχώς, γιατί είχα αγχωθεί. Τώρα βέβαια αγχώθηκα με τη μετακόμιση.:rolleyes::rolleyes:

Άντε να δούμε..

Διαφημίσεις

Χελόου Χάρλοου!!!

Μετακομίζουμε διότι εδώ θα σαλτάρω το βλέπω να έρχεται, και Πετρούπολη διότι εκεί βρήκαμε σπίτι στις διαστάσεις μας και στα λεφτά μας και κοντά στη δουλειά του Τ.

Anyway, μακριά από Σαλαμίνα να'ναι κι όπου να'ναι!:cool:

λευκή, κ πολύ αργήσατε!

με το καλό να μπείτε στο σπιτάκι σας!

καιρό έχεις να μας γράψεις τί κάνει η κέλλυ!

χθες το μικρό μου ήταν ανήσυχο στον ύπνο του. σαν να μη βολευόταν πουθενά, όλο άλλαζε θέση, ζεσταινόταν, δίψαγε...

έχει 3-4 εβδομάδες που γίνεται μούσκεμα στον ιδρώτα το βράδυ κ αναγκαστικά την αλλάζω 2-3 φορές. :confused:

κατά τα άλλα της αρέσει η διαφήμιση τζάμπο. όταν ξεκινάει, αρχίζει κ η Χρύσπα "μαμά, μπαμπά, μαμά, μπαμπά, μπαμπά" κ μετά ξεκινάει το χορευτικό πρόγραμμα!

αυτό το παιδί έχει το ρυθμό μέσα του. αφού σκέφτομαι ότι πρέπει να την βοηθήσω να την στείλω κάπου να κάνει χορό-όχι μπαλέτο το σιχαίνομαι-αλλά δεν ξέρω σε ποιά ηλικία είναι σωστό ούτε αν υπάρχει κάτι που θα της ταίριαζε στην πόλη μας.;)

χθες κατάφερα να σφουγγαρίσω βεράντα με την Χ παρουσα κ δίπλα μου. της έλεγα ότι θα με βοηθήσει αν δεν πατάει στα βρεγμένα κ ενώ δεν περίμενα να καταλάβει ούτε να δεχτεί τα λόγια μου, τελικά το σπλάχνο μου με διέψευσε ευχάριστα! ήταν συνεργάσιμη.

πηγαίναμε κάθε λίγο το σφουγγαρόπανο στην σφουγγαριστρα που την άφηνα στο μπάνιο, ανανεώναμε το νερό, της έλεγα μπράβο κ εκείνη χαιρόταν την επιβράβευση!

όταν τελειώσαμε πλύναμε τα χεράκια σαν μεγάλες κυρίες. έγινε μούσκεμα, αλλά το χαρήκαμε σαν μωρά κ οι δύο!

βάλαμε πλυντήριο, απλώσαμε, αλλά αυτά τα έχουμε ξανακάνει μαζί.

τί σας λεώ τώρα!;)

Καλημέρα :)

ζούπυ μου welcome back :) και γρήγορα να ξαναφύγεις :D

Για το μπουρκίνι δεν έχω λόγια! Είναι λύση και κατά του αφρικανικού μαυρίσματος χαχαχαχα θα το σκεφτώ σοβαρά...

Σέβη μήπως πρέπει να την αφήνεις να κοιμάται γυμνή; Τι θερμοκρασία έχετε στο δωμάτιο;

Άντε ρε foubi και μας έχει φάει η αγωνία (ενώ εσύ είσαι μια χαρά με όλους αυτούς τους αχαΐρευτους μουχαχαχαχα)... Να στείλω ένα μυδραβιοβόλο που έχω πρόχειρο;

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Σέβη μήπως πρέπει να την αφήνεις να κοιμάται γυμνή; Τι θερμοκρασία έχετε στο δωμάτιο;

η αλήθεια είναι ότι είμαι κρυουλιάρα, σε αντίθεση με Σ κ Χ!

παλιά κοιμόμουν Αύγουστο μήνα με κουβέρτα ή πάπλωμα. για χάρη της μικρής κ μόνο εγκατέλειψα. κοιμάμαι με πικέ!

στο δωμάτιο έχουμε κλιματισμό ρυθμισμένο στους 26. αλλά επειδή αφήνω λιγάκι το παράθυρο ανοιχτό-3 δάχτυλα-για να ανανεώνεται ο αέρας, δεν κατεβαίνει από τους 27! έχω ανοιχτά κ από τα άλλα παράθυρα μπας κ κάνει ρεύμα, αλλά τζίφος. η Χ κοιμάται με ένα φανελάκι μόνο. λες να την αφήσω μόνο με πάμπερ;

να ρυθμίσουμε κλιματισμό στους 24-25;

καλά ο Σ θα βρει τη χαρά του!:rolleyes:

ζώπυ μου, συμπάθα με! καλώς ήρθες!:)

Να την αφήσεις χωρίς φανελάκι... εγώ από 10 Ιουλίου έχω βάλει στο παιδί μόνο ένα βράδυ φανελάκι.... και με σταθερή θερμοκρασία στους 26... Είναι χειρότερο να ιδρώνει στον ύπνο του και να στεγνώνει... Η δικιά μου ακόμα κι έτσι στο κεφάλι γίνεται μούσκεμα! (έχει γονίδια το παιδί από τη μάνα του)

12:30 πάμε για μαγνητική.... τα νεότερα μετά...

βρε δεν παθαίνουν τίποτα χωρίς μπλουζάκι στον ύπνο... και τα δυο έτσι τα κοιμίζω γιατί και μένα μου βγήκαν πολύ θερμόαιμα... έχω την εντύπωση πως είναι καλύτερα απ το να ιδρώνουν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...