Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αυτό το 'τι είναι αυτό' κοίτα να το συνηθίσεις γιατί κρατάει καιρόοοοοοοοο... η Κωτίτα το ξεκίνησε το Μάιο και τώρα το έχει κάνει διατριβή.... ξανά και ξανά και ξανά...

το έχω συνηθίσει ήδη! έχουμε από την άνοιξη αυτό το σουξέ! μάλιστα τελευταία το χρησιμοποιει κυρίως για να της δώσουμε αυτό που θέλει.:P

η μόνη λύση για να σταματήσει όταν μας σπάει το νευρικό σύστημα είναι να την αντιρωτήσεις "τι είναι αυτό;" και συνήθως σου το λέει... αν όμως δεν στο πει και συνεχίσει... αρχίζεις να ρωτάς για διάφορα άλλα πράγματα που ξέρει απανωτά... εκεί λοιπόν... κομπλάρουν για λίγο και σταματάνε... ε μετά τους αποσπας την προσοχή με κάτι άλλο :lol:

καλό!

Τις διακοπές (ο θεός να τις κάνει) μου τις χαλάνε μονίμως τα τελευταία 3 χρόνια τα πεθερικά αφού τις περνάω μαζί τους... απλώς φέτος έδωσαν αφενός μεν εκείνοι ρεσιτάλ αφετέρου επειδή πήγα αποφασισμένη να δείξω υπομονή γαϊδάρου ήρθα... και έσκασα.... πάντως δεν τους άφησα να με βγάλουν μπροστά τους από τα ρούχα μου, δεν τους απάντησα αλλά... φυσικά... όταν γυρίσαμε... ξέσπασα... (ευτυχώς όχι στο παιδί αλλά στον καρπό τους)

πρέπει να έχεις γαιδουρινή υπομονή πάντως, αν κ να ομολογήσω ότι φέτος πρώτη φορά σκέφτηκα τί καλά που θα ήταν αν πηγαίναμε διακοπές με πεθερικά, για να χαρουμε κ λίγο τα δυό μας, έστω για κάποιες ώρες. η μικρή τσακ νόρρις μας έβγαζε νοκ άουτ!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε λοιπόν για να σε παρηγορήσω... 20 μέρες... δεν μείναμε στιγμή τα δυο μας εκτός από τις ώρες που κοιμόμασταν... go figure...

...

εγώ με τις ατάκες του γιού σου γελάω περισσότερο!;)

έλα πες!πες!

Τι να πω; πριν κλείσει τα δύο τον παρακαλάγαμε (τρόπος του λέγειν) να μιλήσει και τώρα πια τον παρακαλάμε να σταματήσει να μιλάει, έστω και για πέντε λεπτά! Ένα ατελείωτο "γιατί μαμά;" είναι. Και όταν του απαντήσεις σε ξαναρωτάει "πως το ξέρεις;" Δεν του φτάνει του δώσεις την πληροφορία, πρέπει να αποκαλύψεις και τις πηγές σου :shock:

Ρε Μαρία άντε γύρνα από το κωλολαγοβουνο να σε δούμε!

:lol::lol:

Ναι ρε γμτ και εγώ θέλω να σας δω. Οσονούπω επιστρέφουμε πάντως ;) Θα σε πάρω τηλέφωνο :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Α ωραία... μετά το 'τι' έρχεται το 'γιατί' γρρρρρρρρρρρρρ

Η δικιά μου εντω μεταξύ έχει αρχίσει και χρησιμοποιεί το 'νομίζω'

Τι είναι αυτο; ρωτάω

Μπασκέτα... νομίζω!

Διαφημίσεις

Ε λοιπόν για να σε παρηγορήσω... 20 μέρες... δεν μείναμε στιγμή τα δυο μας εκτός από τις ώρες που κοιμόμασταν... go figure...

:eek::mad: αυτοί τί έκαναν; γυμνισμό;:rolleyes:

Α και για βοήθεια;..... Ευτυχώς που ήρθε και η θεία Τζο!

:shock: ούτε βοήθεια;:mad:

Τι να πω; πριν κλείσει τα δύο τον παρακαλάγαμε (τρόπος του λέγειν) να μιλήσει και τώρα πια τον παρακαλάμε να σταματήσει να μιλάει, έστω και για πέντε λεπτά! Ένα ατελείωτο "γιατί μαμά;" είναι. Και όταν του απαντήσεις σε ξαναρωτάει "πως το ξέρεις;" Δεν του φτάνει του δώσεις την πληροφορία, πρέπει να αποκαλύψεις και τις πηγές σου :shock:

:mrgreen::mrgreen:

Α ωραία... μετά το 'τι' έρχεται το 'γιατί' γρρρρρρρρρρρρρ

Η δικιά μου εντω μεταξύ έχει αρχίσει και χρησιμοποιεί το 'νομίζω'

Τι είναι αυτο; ρωτάω

Μπασκέτα... νομίζω!

να εξομολογηθώ ρε κρις ότι μου είχες λείψει πάρα πολύ. περισσότερο από ότι περίμενα...μπυχουχού!;)

όχι φυσικά γιατί είναι και του καθωπρεσπισμού ώπερ μεθερμηνευόμενο στραβό μάτι όποτε η νύφη φοράει κοντές φούστες ή σορτσάκια και πανικόβλητα βλέμματα όταν η νύφη βγαίνει στο μπαλκόνι με το μαγιό για να μπει στην πισίνα με την κόρη της...

Αυτοί κάπνιζαν αναπαυτικά στις δύο δροσερές γωνίες του μπαλκονιού πετώντας που και που τις ατάκες...

Α, καλά!

δεν μασάμε ρε από τέτοια σχόλια! με τα αγοράκια μας να είμαστε καλά!

ώστε φόραγες καυτά σορτσάκια κ κοντές φουστίτσες εεεεεεε;;;;;;;

όσο για τη βοήθεια, ειλικρινά απορώ! κ να πω ότι κουράστηκαν όλη τη χρονιά!

τί να πουν τα δικά μου γιαγιοπαππούδες που τους έχω πήξει...

ο πεθερός μου για την Χρύσπα είναι ικανός να ανέβει βουνό να της φέρει ένα φυλλαράκι για να χαρεί!

για να μην πω για τους δικούς μου γονείς!

στην πισίνα η σωστή νύφη-σου τα λέω για να μαθαίνεις άτακτο κορίτσι-μπαίνει με βέρμαχτ, ζιβάγκο κ παντελόνι κοτλέ!

άμα δε την βλέπουν κ τα πεθερικά, βάζει κ αντιηλιακό, να μην καεί από την ακτινοβολία...

χαχαχαχαχαχαχ οκ... του χρόνου ΑΝ έχω αλλάξει γνώμη και πάω... θα βάλω μπούργκα

χαχαχαχα

Διαφημίσεις

επεστρεψα κι εγω.... αλλα τι να πρωτοδιαβασω ρε κοριτσια, δυο εβδομαδουλες ελειψα, γλωσσα δε βαλατε μεσα... τεσπα, παω να δω τι θα προλαβω να διαβασω μεχρι να φερει ο συζυξ την πιτσα :-)

αερικο, ο αδελφος μου ζει στο αμπου νταμπι και λεει οτι οι ντομπιες κανουν μπανιο με μπουρκινι..

Κανε κλικ και ριξε μια ματια, ισως σ'αρεσει για του χρονου :D

αερικο, ο αδελφος μου ζει στο αμπου νταμπι και λεει οτι οι ντομπιες κανουν μπανιο με μπουρκινι..

Πολύ ωραίο!! :tongue:

Γλυτώνεις και το αντηλιακό, δεν χρειάζεται να κάνεις και αποτρίχωση (καθένας με τον πόνο του :rolleyes: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ουφφφφ, ρε κορίτσια δεν παλεύονται οι άνθρωποι... την παρασκευή μας είπαν πως δεν έιχαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων γιατί άφησαν τα μπουκαλάκια με το αίμα μισή μέρα -αυγουστιάτικα-και περίμεναν-άραγε τι? να βαρεθούν και να κινήσουν μόνα τους για το μικροβιολογικό????- και -τι παράξενο - αλλοιώθηκαν τα δείγματα και δεν έβγαζαν αποτέλεσμα.... να πάμε έξω λέει να την ξανακάνουμε... εντωμεταξύ είχαμε κάνει ολόκληρη ιστορία -εισιτήρια-εξιτήρια για τις εξετάσεις....

πάει αυτό... χθες πάμε νευροχειρούργο... όχιιιιι λέει αυτός, και βέβαια σχετίζονται οι πονοκεφάλοι με την κύστη, πρέπει να κάνει μαγνητική.... μου κόβονται πάλι τα πόδια... σήμερα όλη την μέρα την φάγαμε σε δρομολόγια από νοσοκομείο, τέβε, γιατρό, ξανάμανά τέβε, ξανά γιατρό, ξανά τέβε για να μας γράψουν μια γ@#%^νη εξέταση.... θεϊκό το σύστημα ε? ελπίζω να βγάλουμε άκρη και να μην μας πουν πάλι σε κανα μήνα η μαγνητική... θα σκάσω...

τα πα και ξεθύμανα...

καλωσορίσατε οι αδειούχες....

Harlow κουράγιο...

Ρινιώ αστον μωρέ να ελπίζει... και να απελπιστεί απο τώρα τι θα κερδισει?

Νίτσα ρώτα ότι θες για την φίμωση... έχουμε κάνει όλα όσα δεν πρέπει...οπότε θα αποκτήσεις πολυτιμες γνώσεις για το τι να αποφύγεις...

Όσο για το πάμπερς.... εμένα είναι δυόμισι και είχα αγχωθεί για τον παιδικό.... πάνω που είχα απελπιστεί και έλεγα πως δεν υπάρχει περίπτωση, βρήκε μόνος του ένα βιβλιαράκι με το παριζάκι που κατουρούσε σ ένα θάμνο, εμπνεύστηκε το βλαστάρι μου και αυτό ήταν.... μας κατούρησε βέβαια όληηη την αυλή αλλά χαλάλι....

Μα για όνομα του θεού!! Μία μέρα δεν διάβασα και γράψατε 2 σελίδες??? Ελεος. Σε ποια να δώσω το βραβείο της πολυλογούς? Θα το σκεφτώ ακόμα λίγο....:D

Για τις διακοπές μας δεν θέλω να μιλήσω... θέλω να τις ξεχάσω δια παντός.

Αυτό δεν είναι καλό.....

Ζηλεύω όσους έμειναν Αθήνα Αύγουστο και μετανιώνω την ώρα και στιγμή που διάλεξα επάγγελμα που ΜΟΝΟ Αύγουστο μπορώ να πάω διακοπές!

Μαζί σου. Και για να το κάνω χειρότερο, μόνο 15 μέρες, όχι μέρα παραπανω...

Και μέχρι στιγμής, ΔΕΝ υπάρχει μέρα που να μην μίλησα με πελάτη, ενώ είμαι σε διακοπές. Υποτίθεται.... Την τύχη μου μέσα.

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ!!!!! Περιμένω τα νέα σου. Πως πέρασες, τι είδες εκεί κλπ κλπ...

Ωραίο και το μπουρκίνι. Οτι πεις για το Αερικό μας. :D:D:tongue:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...