Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...

Dems είναι απίστευτα τα παιδιά σου! Both...Γυρίσατε από διακοπές?

...

Ευχαριστώ πολύ Νίτσα μου, αλλά κάτι μου λέει ότι και τα δικά σου δεν πηγαίνουν πίσω ε; ;)

Από διακοπές (ο Θεός να τις κάνει δηλαδή :rolleyes: ) όχι, δεν έχουμε γυρίσει ακόμα.

...

Για τις διακοπές μας δεν θέλω να μιλήσω... θέλω να τις ξεχάσω δια παντός.

...

Παρομοίως :mad: Οι χειρότερες των τελευταίων 15 ετών.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ευχαριστώ κρις για το κουράγιο!

όντως δεν έχω αποπειραθεί ποτέ με καρότσι να κοιμήσω την Χ. ιδίως έξω, ιδίως βράδυ!

χθες μου έβγαλε το λάδι με την καλλιτεχνία στο μάρμαρο κ στα μπούτια της! μια ώρα έτριβα. το φόρεμα δεν ξέρω πώς θα το ξανακάνω ανθρώπινο από τους μαρκαδόρους. πώς πλένεται;

κατά τά άλλα δείχνει σημάδια σαν να μην ανέχεται πλέον την πάνα, αλλά να εξομολογηθώ ότι δεν έχω κουράγιο να την ακολουθήσω στην προσπάθεια. νιώθω πτώμα. θέλω να ξαπλώνω συνέχεια.

μου έχει σπάσει τα νεύρα κ η απίστευτη καθυστέρηση στην περίοδο. μιλάμε για 8 μέρες κ όχι δυστυχώς δεν είμαι έγκυος. ορμόνες σε πάρτυ!

Εγώ που το έκανα το πείραμα με την πάνα έχω να δηλώσω ότι το παιδί μου δεν είναι έτοιμο... όποτε ήθελε κι αν ήθελε της έβαζα βρακί... τώρα στην Αθήνα δεν το θέλει θέλει την πάνα αλλά αν κάνει κακά την ενοχλούν... Όποτε είναι ετοιμη...

Είναι λογικό να μην είναι έτοιμα... στα 2.5 στρώνουν οι σφιγκτήρες τους.

Α και κάτι που είχατε γράψει για βουνά... βάλτε κι εμένα στη λίστα...

Όχι Νίτσα δεν πέρασα καλά και δεν έφταιγε ο Αύγουστος γι' αυτό...

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κρις για το κουράγιο!

όντως δεν έχω αποπειραθεί ποτέ με καρότσι να κοιμήσω την Χ. ιδίως έξω, ιδίως βράδυ!

Όσο ήταν μωρούλι ο Π. κοιμόταν ΜΟΝΟ σε καρότσι και ΜΟΝΟ μετά από πολύωρο κούνημα. Τυχερές σας βρίσκω:tongue:

χθες μου έβγαλε το λάδι με την καλλιτεχνία στο μάρμαρο κ στα μπούτια της! μια ώρα έτριβα. το φόρεμα δεν ξέρω πώς θα το ξανακάνω ανθρώπινο από τους μαρκαδόρους. πώς πλένεται;

Είναι ένα προϊόν -δε θυμάμαι πως λέγεται- για τοπικούς λεκέδες πριν το πλυντήριο. Το βάζεις πάνω στο λεκέ και μετά κάνεις την πλύση. Τα εξαφανίζει όλα. (όχι ο διαολάκος του λεκέ, ξένη ονομασία)

κατά τά άλλα δείχνει σημάδια σαν να μην ανέχεται πλέον την πάνα,

Στην ίδια φάση είμαστε και με την Ολγίτσα. Θα περιμένουμε συμπεθέρα...Θα περιμένουμε.

αλλά να εξομολογηθώ ότι δεν έχω κουράγιο να την ακολουθήσω στην προσπάθεια. νιώθω πτώμα. θέλω να ξαπλώνω συνέχεια.

μου έχει σπάσει τα νεύρα κ η απίστευτη καθυστέρηση στην περίοδο. μιλάμε για 8 μέρες κ όχι δυστυχώς δεν είμαι έγκυος. ορμόνες σε πάρτυ!

Εγώ πάλι πως νομίζω ότι είσαι έγκυος αλλά δεν στο έδειξε ακόμη!!!:D:D:D

Μακάρι......

Εγώ που το έκανα το πείραμα με την πάνα έχω να δηλώσω ότι το παιδί μου δεν είναι έτοιμο... όποτε ήθελε κι αν ήθελε της έβαζα βρακί... τώρα στην Αθήνα δεν το θέλει θέλει την πάνα αλλά αν κάνει κακά την ενοχλούν... Όποτε είναι ετοιμη...

Είναι λογικό να μην είναι έτοιμα... στα 2.5 στρώνουν οι σφιγκτήρες τους.

Ναι μωρέ. Κι όταν είναι έτοιμα πλέον το ζητούν από μόνα τους. Κι εγώ είμαι της άποψης ότι δεν χρειάζεται πίεση!

Α και κάτι που είχατε γράψει για βουνά... βάλτε κι εμένα στη λίστα...

Θα τα παρεις?

Όχι Νίτσα δεν πέρασα καλά και δεν έφταιγε ο Αύγουστος γι' αυτό...

Με τρομάζεις!!!

Χαιρετω τις ομορφες!

Harlow δεν εχω ιδεα γι' αυτο που ρωτας!

Σεβη κι εμενα μπεμπε μου μυριζει! Τι μας ετοιμαζεις;;; ;)

Νιτσα καλα ξεμπερδεματα με τα σχολεια και τις αποστασεις.

Αερικο welcome back και απο εδω! :D

Εμεις καλα ομορφες! Τρεχω και δεν φτανω αυτες τις μερες γενικα. Ο Β τελικα ειναι αδειουχος απο εχθες μετα τη ληξη της βαρδιας του. Του εδωσαν 3 μαζεμενα ρεπο επειδη του χρωστουσαν και ετσι φευγει κατευθειαν για αδεια. Επισης να πω πως του χρωστανε αλλα 4 τα οποια δεν γινεται να τα πληρωθει και ετσι παμε απο Σεπτεμβρη μερια. Τι να κανεις..

Αυριο θα τον στειλω να πληρωσει ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, φυσικο αεριο και ενοικιο (για το Σεπτεμβριο) και μας μενει να δωσουμε τελη Σεπτεμβρη τον παιδικο που εχει και εγγραφη μεσα.

Εγω προσπαθω να μαζεψω τα συμμαζευτα, η αυριανη μερα εχει καλο αγγουρακι απο αποψη τρεξιματος αλλα τουλαχιστον Παρασκευη φευγουμε και αναπτερωνεται το ηθικο!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Δεν προσπαθούμε ρε! μακάρι να ήμουν! θα έχω τον τσάκι τσαν των μωρών!!!!!!!! με τόση προφύλαξη.........

δεν το λέω τσακ νόρρις, γιατί τσακ νόρρις λέω την Χρύσπα!

με τόσο πρόγραμμα, τόση κλεισούρα, αν χρειαζόταν κ κούνημα στο καρότσι για να κοιμηθεί, θα ήμουν για τα σίδερα!

η Χ λέει κακά αμέσως μόλις θέλει κακά κ τσίσα, αλλά πρέπει να έχεις το γιογιό δίπλα ή να τρέξεις να την πας τουαλέτα. κ εκεί μόνο στα τσίσα παίζει χωρίς να κάνει-τα κρατάει. ενώ τα κακά αμέσως!

τελευταία έχει κολήσει με τη φάλαινα που έφαγε τον πινόκιο. μου δείχνει ξανά κ ξανά την ίδια εικόνα από ένα πολυπαραμύθι, ρωτώντας με " τί 'ναι ατό;"-φάλαινα!

"ωωωωω!!! τί 'ναι ατό;"-φάλαινα!

"ωωωωωωωωωωωω!!!!"

γυρίζω σελίδα ...

το ξαναπαει εκεί που δείχνει τη φάλαινα "τί 'ναι ατό;"-φάλαινα (γκρρρρρρρρρρρρ)

"ωωωωωωωωωωωω!!!"

οπότε χθές έγινα λιγάκι κακιά...

τις κρύβω τις 2 πιπίλες στο ντουλάπι κ όταν κατά τις 8.15 πήγε στον πάγκο της κουζίνας κ μου ζητούσε μπιμπίλα, της είπα με ύφος λυδίας κονιόρδου "τις έφαγε η φάλαινα".

γουρλώνει ματάκια κ δώστου κλάμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την άφησα 2 λεπτά η σκύλα μάνα να σκούζει (είπα μήπως της περνούσε στο δίλεπτο, αλλά μετά συνήλθα-κατάλαβα ότι δεν έχω ελπίδες να της την κόψω σο σίμπλ) κ έτσι της έδωσα την μπιμπίλα, που τελικά την έβγαλε η φάλαινα μαζί με τον πινόκιο!

"ωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!" η Χρύσπα!

ρηνιώ κ βιβή, κουράγια.

Νίτσα, κάτι έχεις κ δεν το λες!

Χριστίνα, τί σου χάλασε τις διακοπές;

Φαίη κοντεύετε!

κόρες σας έστειλα με την απάνθρωπη συμπεριφορά μου; σιγή ιχθύος, άλλως μιουτ!!!!!!!

xaxaxaxxaxaxaxaxxa Τι γέλιο με τη Χρύσπα!!!!!!!!!!!

Τρώνε κάτι κολλήματα τα παιδιά ώρες-ώρες...

Και η Ο. άρχισε να μιλάει κι έχει πολύ γέλιο!

Αν εξαιρέσεις το άγχος με τα σχολεία των παιδιών είμαι πολύ καλά! Έχω γεμίσει μπαταρίες στο φουλ... Το μυαλό μου είναι ακόμη στις διακοπές!

Εσείς πως περάσατε? Καθώς ανεβαίναμε Σέρρες και περνούσαμε έξω από τη Λάρισα σε σκεφτόμουν..

Διαφημίσεις

Δεν προσπαθούμε ρε! μακάρι να ήμουν! θα έχω τον τσάκι τσαν των μωρών!!!!!!!! με τόση προφύλαξη.........

δεν το λέω τσακ νόρρις, γιατί τσακ νόρρις λέω την Χρύσπα!

με τόσο πρόγραμμα, τόση κλεισούρα, αν χρειαζόταν κ κούνημα στο καρότσι για να κοιμηθεί, θα ήμουν για τα σίδερα!

η Χ λέει κακά αμέσως μόλις θέλει κακά κ τσίσα, αλλά πρέπει να έχεις το γιογιό δίπλα ή να τρέξεις να την πας τουαλέτα. κ εκεί μόνο στα τσίσα παίζει χωρίς να κάνει-τα κρατάει. ενώ τα κακά αμέσως!

τελευταία έχει κολήσει με τη φάλαινα που έφαγε τον πινόκιο. μου δείχνει ξανά κ ξανά την ίδια εικόνα από ένα πολυπαραμύθι, ρωτώντας με " τί 'ναι ατό;"-φάλαινα!

"ωωωωω!!! τί 'ναι ατό;"-φάλαινα!

"ωωωωωωωωωωωω!!!!"

γυρίζω σελίδα ...

το ξαναπαει εκεί που δείχνει τη φάλαινα "τί 'ναι ατό;"-φάλαινα (γκρρρρρρρρρρρρ)

"ωωωωωωωωωωωω!!!"

οπότε χθές έγινα λιγάκι κακιά...

τις κρύβω τις 2 πιπίλες στο ντουλάπι κ όταν κατά τις 8.15 πήγε στον πάγκο της κουζίνας κ μου ζητούσε μπιμπίλα, της είπα με ύφος λυδίας κονιόρδου "τις έφαγε η φάλαινα".

γουρλώνει ματάκια κ δώστου κλάμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την άφησα 2 λεπτά η σκύλα μάνα να σκούζει (είπα μήπως της περνούσε στο δίλεπτο, αλλά μετά συνήλθα-κατάλαβα ότι δεν έχω ελπίδες να της την κόψω σο σίμπλ) κ έτσι της έδωσα την μπιμπίλα, που τελικά την έβγαλε η φάλαινα μαζί με τον πινόκιο!

"ωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!" η Χρύσπα!

:lol::lol::lol::lol:

sevoula εγώ άργησα να απαντήσω, γιατί δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Θυμήθηκα ανάλογα σκηνικά με τον Ευριπίδη.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Χαιρετω τις ομορφες!

Harlow δεν εχω ιδεα γι' αυτο που ρωτας!

Σεβη κι εμενα μπεμπε μου μυριζει! Τι μας ετοιμαζεις;;; ;)

Νιτσα καλα ξεμπερδεματα με τα σχολεια και τις αποστασεις.

Αερικο welcome back και απο εδω! :D

Εμεις καλα ομορφες! Τρεχω και δεν φτανω αυτες τις μερες γενικα. Ο Β τελικα ειναι αδειουχος απο εχθες μετα τη ληξη της βαρδιας του. Του εδωσαν 3 μαζεμενα ρεπο επειδη του χρωστουσαν και ετσι φευγει κατευθειαν για αδεια. Επισης να πω πως του χρωστανε αλλα 4 τα οποια δεν γινεται να τα πληρωθει και ετσι παμε απο Σεπτεμβρη μερια. Τι να κανεις..

Αυριο θα τον στειλω να πληρωσει ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, φυσικο αεριο και ενοικιο (για το Σεπτεμβριο) και μας μενει να δωσουμε τελη Σεπτεμβρη τον παιδικο που εχει και εγγραφη μεσα.

Εγω προσπαθω να μαζεψω τα συμμαζευτα, η αυριανη μερα εχει καλο αγγουρακι απο αποψη τρεξιματος αλλα τουλαχιστον Παρασκευη φευγουμε και αναπτερωνεται το ηθικο!

Φιλακια σε ολες! :D

άντε καλές διακοπούλες!!!!!πόσο ζηλεύω!!!!!!!!!να ρωτήσω κάτι όσο πληρώνεις περίπου φυσ. αέριο;εδω που νοικιάσαμε έχει και θα ήθελα να ξέρω...είχες το καλοριφέρ σταθερό;όλη μέρα οι συγκεκριμένες ώρες;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Αυτό το 'τι είναι αυτό' κοίτα να το συνηθίσεις γιατί κρατάει καιρόοοοοοοοο... η Κωτίτα το ξεκίνησε το Μάιο και τώρα το έχει κάνει διατριβή.... ξανά και ξανά και ξανά... η μόνη λύση για να σταματήσει όταν μας σπάει το νευρικό σύστημα είναι να την αντιρωτήσεις "τι είναι αυτό;" και συνήθως σου το λέει... αν όμως δεν στο πει και συνεχίσει... αρχίζεις να ρωτάς για διάφορα άλλα πράγματα που ξέρει απανωτά... εκεί λοιπόν... κομπλάρουν για λίγο και σταματάνε... ε μετά τους αποσπας την προσοχή με κάτι άλλο :lol:

Τις διακοπές (ο θεός να τις κάνει) μου τις χαλάνε μονίμως τα τελευταία 3 χρόνια τα πεθερικά αφού τις περνάω μαζί τους... απλώς φέτος έδωσαν αφενός μεν εκείνοι ρεσιτάλ αφετέρου επειδή πήγα αποφασισμένη να δείξω υπομονή γαϊδάρου ήρθα... και έσκασα.... πάντως δεν τους άφησα να με βγάλουν μπροστά τους από τα ρούχα μου, δεν τους απάντησα αλλά... φυσικά... όταν γυρίσαμε... ξέσπασα... (ευτυχώς όχι στο παιδί αλλά στον καρπό τους)

xaxaxaxxaxaxaxaxxa Τι γέλιο με τη Χρύσπα!!!!!!!!!!!

Τρώνε κάτι κολλήματα τα παιδιά ώρες-ώρες...

Και η Ο. άρχισε να μιλάει κι έχει πολύ γέλιο!

Αν εξαιρέσεις το άγχος με τα σχολεία των παιδιών είμαι πολύ καλά! Έχω γεμίσει μπαταρίες στο φουλ... Το μυαλό μου είναι ακόμη στις διακοπές!

Εσείς πως περάσατε? Καθώς ανεβαίναμε Σέρρες και περνούσαμε έξω από τη Λάρισα σε σκεφτόμουν..

δεν με πήρες φώνι όμως να βρεθούμε...:(

:lol::lol::lol::lol:

sevoula εγώ άργησα να απαντήσω, γιατί δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Θυμήθηκα ανάλογα σκηνικά με τον Ευριπίδη.

εγώ με τις ατάκες του γιού σου γελάω περισσότερο!;)

έλα πες!πες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...