Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιτα καποια στιγμη θα γινει μαγικα απο μονο του εκει που δεν το περιμενεις. Εμενα ξυπναγε μεχρι τα δυο του χρονια συχνα μετα ξαφνικα το εκοψε και τωρα μετα τις διακοπες το ξαναρχισε αλλα πιστευω θα προσαρμοστει παλι συντομα ελπιζω.

μαρκοπολο αυτο το τραβηξα με την κορη μου 1,5χρονο και τωρα με τον γιο μου απο τοτε που γεννηθηκε συνολικα εχω να κοιμηθω σερι βραδυ απο τον μαιο του 09...Νυσταζωωωωωωωωωωωω...Εσενα οταν ξυπναγε τι του εκανες??εμενα μονο με γαλα σταματαει

:-D

Μεχρι 18 μηνων μονο γαλα ηθελε μετα μπορει να ξυπναγε να ηθελε να με δει διπλα του και ξανακοιμοταν αλλα πολλες φορες μεσα στην νυχτα αυτο το βιολι, σε καταλαβαινω.

Καλημέρα κορίτσια!

Άννια αυτό που λέει το Μαρκοπουλάκη! Θα έρθει στιγμή που θα κοιμάται όλη νύχτα και θα ρίξεις τρελούς ύπνους!!!

Dems είναι απίστευτα τα παιδιά σου! Both...Γυρίσατε από διακοπές?

Φίλη αγαπημένη Μαρκοπόλο δυστυχώς για το Σάββατο ούτε καν τόλμησα να το συζητήσω με το σύζυξ διότι δεν έχει προγραμματίσει κάτι και με θέλει πάντα παρέα του...γκρρρρρρρρρρ Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές πατάω τις δικές μου επιθυμίες για να μην χαλάσω αυτές του Γ. Και το χρειάζομαι τόσο πολύ.......

Το καλοκαίρι τελειώνει την επόμενη βδομάδα για εμάς μιας και η μικρή ξεκινάει σταθμό στις 05/09 και μαζί όλα μου τα άγχη.

Δεν μπορούμε να φτιάξουμε το πρόγραμμα με τα παιδιά και τα σχολεία!

Τον Π. τον έγραψα νήπιο ολοήμερο αλλά θέλω να τον παίρνουν στις 12.30 τα πεθερικά ούτως ώστε να τρώει στο σπίτι. Πέρυσι που πήγε τον 1ο μήνα ολοήμερο δεν έτρωγε τίποτα και είχε φτάσει 17 κιλά!!!!!!!!!!!! Δεν το διακινδυνεύω και φέτος.

Από την άλλη, η Ο. ΘΕΛΩ να πάει ολοήμερο αλλά δεν ξέρουμε ακόμη αν θα την κρατάνε επειδή δεν "δουλεύει" (με ένσημα) ο Γ.

Ουφφφφφφφφφφ

Και τώρα το θέμα είναι ότι αν σχολάνε ο ένας στις 12.30 και ο άλλος στις 13.30 δεν ξέρουμε ποιός θα τα παραλαμβάνει....

Έκανα και τη μακακία και τα έγραψα το ένα στη Δύση το άλλο στην Ανατολή. Κανένα δεν είναι κοντά ούτως ώστε να μπορεί η πεθερά μου να πηγαίνει με τα πόδια. Ο πατέρας μου δεν εργάζεται αλλά δεν έχει και διάθεση να βοηθήσει.

Και τώρα που τεθήκαν αυτά τα θέματα πάω να σκάσω!!!!

Θα πάω στο βρεφονηπιακό με τη βεβαίωση του εργοδότη μου και τα ένσημα μου ταπεινά ταπεινά και θα παρακαλέσω! Τι άλλο να κάνω?

Διαφημίσεις

μαρκοπολο αυτο το τραβηξα με την κορη μου 1,5χρονο και τωρα με τον γιο μου απο τοτε που γεννηθηκε συνολικα εχω να κοιμηθω σερι βραδυ απο τον μαιο του 09...Νυσταζωωωωωωωωωωωω...Εσενα οταν ξυπναγε τι του εκανες??εμενα μονο με γαλα σταματαει

Το μεσημέρι κοιμάται?

ουφ... επιτέλους διάβασα όλες τις σελίδες!!!!

Καλημέρα και καλή συνέχεια καλοκαιριού :)

Έχουμε γυρίσει από Παρασκευή για προσαρμογή και από χθες στη δουλειά εμείς και η μικρή στο σχολείο.... Χθες πήγε ανέλπιστα καλά στο σχολείο... σήμερα όμως πέσαμε πάνω σε ένα παιδάκι που έκλαιγε την τρόμαξε και γυρίσαμε στο παλιό γνωστό μας 'μαμά αγκαλιά'.... Η παιδαγωγός της όταν την ρώτησα πως πήγε πρώτη μέρα μου απάντησε "ανέλπιστα καλά... αφού το έφτυνα! Άλλο παιδί ήρθε τελείως! Συνεννοήσιμη, συνεργάσιμη, υπάκουη" κι εγώ την κοίταγα σα μαμάκας και έψαχνα να δω σημάδια πρωινού μπεκρουλιάσματος γιατί αποκλείεται να μίλαγε για το ΔΙΚΟ μου παιδί!!!! Πάντως για να μην είμαι άδικη μαζί της και το απογευμα στο σπίτι χθες ήταν άψογη!

Για τις διακοπές μας δεν θέλω να μιλήσω... θέλω να τις ξεχάσω δια παντός. Το παιδί μου πάντως πέρασε καλά και εξελίχθηκε απίστευτα σε 20 μέρες.

Χάρηκα πολύ με τα νέα της Χάρλοου και της foubi που τελικά όλα είναι καλύτερα από όσο περίμεναν :) Foubi μην νιώθεις τύψεις... όλες οι περιπτώσεις φίμωσης που έχω ακούσει με τον ίδιο τρόπο λύθηκαν... έτσι! τσακ μπαμ στο ιατρείο με ένα δυνατό τράβηγμα μη αναμενόμενο... Δεν είσαι άθλια μάνα είσαι απλώς μάνα :)

Riniw... το μόνο που μπορώ να σε συμβουλέψω είναι να εισαι ο εαυτός σου... όσο ζήσει να ξέρει ότι είσαι εκεί πραγματική... καμμια φορά στην προσπάθειά μας να γίνουμε πιο ανάλαφροι γινόμαστε 'ψεύτικοι' και αυτό γίνεται αντιληπτό όσο και αν εμείς νομίζουμε ότι ξεγελάμε.. Στον καλό σου ειδικά... Πάντως έχω θορυβηθεί απίστευτα με την περίπτωση του πεθερού σου... Γι αυτο μου πήρε και δύο μέρες να διαβάσω 10 σελίδες! (ευτυχώς έλειπε η Μάρα αλλιώς θα είχα να διαβάσω 100!!!)

Σέβη είναι και στο παιδί και στο πόσο συχνά 'βγαίνει από το πρόγραμμα'. Η δική μου για παράδειγμα που έκλεισε τα 2 πια μπορεί να πάει άνετα μέχρι τις 11.30 - 12.00 το βράδυ ξύπνια αρκεί να έχει κοιμηθεί ένα γεμάτο δίωρο το μεσημέρι. Και δεν υπάρχει περίπτωση να την βάλω καρότσι να κοιμηθεί και να κάνουμε βόλτα... θα είναι ξύπνια... Εδώ χρειάστηκε να ταξιδέψουμε στις 5.00 η ώρα το πρωί (νύχτα ακόμα) την σηκώσαμε από το κρεβάτι να την πάμε και καλά κοιμισμένη στο αμάξι έχοντας οργανώσει ολόκληρο σχέδιο φορτώματος για να την βάλουμε τελευταία και ξύπνησε και ξανακοιμηθηκε μετά από 45 λεπτά!!! Οπότε έχε εμπιστοσύνη στα κορίτσια με τα μεγαλύτερα και κάτσε κι εσύ στην αναμονή όπως κι εγώ για του χρόνου γιατί εννοείται πως ούτε εμείς βγήκαμε βράδυ και ας είμασταν υποτίθεται μαζί με ανθρώπους που θα μπορούσαν να την κρατήσουν (ξεχνάω εγώ ότι την τελευταία φορά που το κάναμε όταν γυρίσαμε στο σπίτι άκουσα το παιδί να φωνάζει από την αυλή και ανέβηκα 8-8 τα σκαλιά να πάω να δω τι θέλει και βρήκα τους άλλους να κοιμούνται του καλού καιρού; εμ δεν ξεχνάω.... )

Ζηλεύω όσους έμειναν Αθήνα Αύγουστο και μετανιώνω την ώρα και στιγμή που διάλεξα επάγγελμα που ΜΟΝΟ Αύγουστο μπορώ να πάω διακοπές!

Ζούπη... μάκια όπου κι αν είσαι...

Χαρά στην υπομονή σου! Εγώ δυστυχώς δεν είχα ούτε το χρόνο ούτε την υπομονή να τα διαβάσω όλα...Ναι ναι λιθοβολήστε άφοβα!!!!!!!!!

Κρις μεγαλώνει η Κωτίτα ρε! Προσαρμόζεται το παιδί. Θα δεις που όλη η χρονιά θα σας πάει χαλαρά. Τα δύσκολα πέρασαν.

Δεν κατάλαβα....Δεν πέρασες καλά στις διακοπές? Δλδ αν πήγαινες Ιούλιο θα ήταν καλύτερα? Και τον Ιούλιο ακόμα χαμός γινότανε. Μόνο τον Ιούνιο και τώρα αυτή την περίοδο μπορείς να απολαύσεις ήρεμες διακοπές που όλοι επιστρέφουν.

Αυτό με τη φίμωση που έγραψε η Foubi σε ποιές σελ. το διάβασες? Με ενδιαφέρει...

nitsa το μεσημερι κοιματε αλλα τις περισσοτερες φορες δεν κοιματε η μεγαλη ασε σου λε εχω φαει πακε το...Αερικο εγω εμεινα αθηνα αυγουστο μιλαμε πολυ ησυχια και οι αποστασεις μικρες και πολυ γρηγορες!!!!Νιτσα εμεις ειμαστε γειτονισσες ε?

:-D

Καλημέρες everybody

και καλή επιστροφή στις αδειούχες (για ποιόν βαράει η καμπάνα Κρις????)

Κορίτσια για πέστε αν έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο..........

Ο πατέρας μου έχει φτάσει πλέο΄ν 41 κιλά (τον ζύγισα χτες).

Δεν χρειάζεται να πάω σε γιατρό για να μου πει ότι πάσχει από κατάθλιψη και ανορεξία.

Ζαλίζεται συνεχώς (και απορεί κιόλας γιατί?) και γενικώς είναι μάρυο χάλι.

Παίρνει και ορμονοκαταστολικά φάρμακα οπότε μάλλον γίνεται ακόμα χειρότερα.

Λεω να ψάξω να βρω κάποιον γιατρό-διαοτολόγο που να έχει εμπειρία από ανορεξία σε ηλικιωμένους γιατί σεν συνδυασμό και με τις ακτινοβολίε ςπου θα χρειαστεί να κάνει, θα τον πάρω στα χέρια κάποια στιγμή τον γέρο μου.

Μήπως έχετε καμιά παρόμοια εμπειρεία ή κανένα γιατρό που να ξέρει από τέτοιες περιπτώσεις για να απευθυνθώ?

Διαφημίσεις

καλημέρα!!επιστροφή,ε;;;δύσκολη η φάση προσαρμογής...άντε καλο φθινόπωρο...(ο χειμώνας ας αργήσει λιγάκι,παρακαλώ....)

ο πεθερός μου εχτές βγήκε απο το νοσοκομείο και περιμένουμε τυπικώς τα αποτελέσματα της βιοψίας να δούμε ......τί να δούμε;ούτε κι εγω ξέρω.δε μπορώ να διαχειριστώ την καθολική άρνηση του Νικόλα ως προς την κατάσταση...του έχει κολλήσει στο κεφάλι οτι η βιοψία θα βγει καθαρή..επειδή έκαναν ακτινοβολία ισχυρή και η αλήθεια είναι οτι μετρίασε αρκετά τους πόνους του πεθερού μου στην πλάτη και φυσικά ο άνθρωπος ανέκαμψε λιγουλάκι...μήπως φταίω κι εγω λιγάκι που του είπα να διατηρεί την ύστατη ελπίδα;;οτι ως το τέλος ΠΡΕΠΕΙ και ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ να ελπίζουμε;δεν ξέρω.

ξεκινάνε τα σχολεία,ε;;;;καλά κουράγια μανούλες!!!!!!!!!εύχομαι γρήγορα να μπω στη λούμπα σας!!!!:tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Άννια ναι ρε! Μένουμε στην ίδια περιοχή...

Να κανονίσουμε κπ στιγμή να πάμε παιδότοπο! Τα ΣΚ ή τις μέρες που είναι ο σύζυγος σου στο σπίτι δεν μπορεί να τα κρατήσει για να ξεκουραστείς?

Harlow ο πατέρας σου χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη περισσότερο. Περνάει μεγάλα ζόρια ρε συ... Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να απευθυνθείς σε ψυχολόγο ή σε ανθρώπους που ασχολούνται με εναλλακτικές θεραπείες από διατροφολογία/ρεφλεξολογία μέχρι ψυχανάλυση!

Καλημέρες everybody

και καλή επιστροφή στις αδειούχες (για ποιόν βαράει η καμπάνα Κρις????)

Κορίτσια για πέστε αν έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο..........

Ο πατέρας μου έχει φτάσει πλέο΄ν 41 κιλά (τον ζύγισα χτες).

Δεν χρειάζεται να πάω σε γιατρό για να μου πει ότι πάσχει από κατάθλιψη και ανορεξία.

Ζαλίζεται συνεχώς (και απορεί κιόλας γιατί?) και γενικώς είναι μάρυο χάλι.

Παίρνει και ορμονοκαταστολικά φάρμακα οπότε μάλλον γίνεται ακόμα χειρότερα.

Λεω να ψάξω να βρω κάποιον γιατρό-διαοτολόγο που να έχει εμπειρία από ανορεξία σε ηλικιωμένους γιατί σεν συνδυασμό και με τις ακτινοβολίε ςπου θα χρειαστεί να κάνει, θα τον πάρω στα χέρια κάποια στιγμή τον γέρο μου.

Μήπως έχετε καμιά παρόμοια εμπειρεία ή κανένα γιατρό που να ξέρει από τέτοιες περιπτώσεις για να απευθυνθώ?

καλημέρα!!μετά τον χημειοβολισμό έχασε ο πατέρας μου 10 κιλά οπότε του έδωσε ο γιατρός διατροφή.εσας ο δικός του γιατρός δεν σας είπε κάτι;έχω την αίσθηση πάντως οτι σε οποιοδήποτε γιατρό διαιτολόγο-διατροφολόγο και να πας θα σου δώσει διατροφή αρκεί να του πας τις εξετάσεις του μπαμπά σου..δυστυχώς η κατάθλιψη είναι αυτό που πρέπει ν'αντιμετωπίσεις πρώτα,δε μιλάς και με κάποιο ψυχολόγο;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Μόλις τελειώσε από το νοσοκομείο ο πατέρας μου και του είπαν αυτά που λέω κι εγώ.

Ρε κορίτσια ξέρετε κανέναν καλό γιατρό διαιτολόγο?

Να είναι γιατρός όμως, να έχει σπουδάσει ιατρική κι όχι απλά αυτά τα ΙΕΚ που σου δίνουν ένα τίτλο του κερατά.

Μόλις τελειώσε από το νοσοκομείο ο πατέρας μου και του είπαν αυτά που λέω κι εγώ.

Ρε κορίτσια ξέρετε κανέναν καλό γιατρό διαιτολόγο?

Να είναι γιατρός όμως, να έχει σπουδάσει ιατρική κι όχι απλά αυτά τα ΙΕΚ που σου δίνουν ένα τίτλο του κερατά.

Σου έστειλα πμ.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...