Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κορίτσια άλλη μια φορά θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας... έστω κι αυτή η ευχή είναι πολύ σημαντική για μένα... τ αδέρφια του άντρα μου δεν πήραν καν ένα τηλέφωνο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Foubi κοριτσι μου μη σκας! Φυσικο κι επομενο ειναι να σε ενοχλησει η αδιαφορια των συγγενων, αλλα μην το αφηνεις να σε "τρωει". Εχεις τον αντρα σου, οπως φαινεται η περιπετεια της υγειας του ειναι σε καλο δρομο, εχετε τα παιδακια σας και... who cares για τα υπολοιπα; Πολυ χαρηκα για τα νεα σας!

Ρηνιω... speechless! Δεν εχω λογια, προτιμω να σωπασω..

Dems θα ειμαι κι αυριο στη γνωστη παραλια - στεκι.. Αν θες, ελα ή στειλε τους αντιπροσωπους.. Οπως σου βγει και αν σου βγει! ;)

Το παιδι μου σημερα οπως σας εχω ηδη γραψει ελιωσε ολο το πρωι στη θαλασσα.. Γυρισαμε σπιτι, κουτσοεφαγε, επαιξε και 4μιση ξαναπηγαμε θαλασσα.. Οπου οχι μονο δεν την επιασε γκρινια και μιρλα αλλα επαιξε ευδιαθετη και χαρουμενη, κολυμπησε κανονικα (καναμε μπανακι με τα καναντερ σημερα, οπου μαζευαν νερακι και μετα περνουσαν ξυστα απο τα κεφαλια μας για να σβησουν τη φωτια) και κατα τις 8μιση πηραμε το δρομο της επιστροφης. Δεν κοιμηθηκε ουτε στο αμαξι (παρολο που ειχα μια ανησυχια)! Καναμε μπανακι, ηπιαμε γαλα και οταν πια στις 10 προσπαθησα να την κοιμισω, δεν ηθελε, ηθελε να κατσει να διαβασει παραμυθια... :? Εν τελει την εβαλα με το ζορι 11 παρα. Μετα απο 3 λεπτα ροχαλιζε! :lol:

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα!

Νεα δεν εχουμε αρα ολα καλα γιατι οπως λεει και το Ελλακι no news = good news! ;)

Το καθαρματακι σηκωθηκε στις 8:20.. Τωρα την ταϊζει φρουτοκρεμα ο μπαμπας της και θα τη στειλω για υπνο για να παμε νωρις στη θαλασσα!

gM4vp2.png

Θα σιαξει μεγαλωνοντας. Χάρου τωρα γιατι μετα θα λες κοιμησου και δεν θα κοιματε λεμεεεεεεεεεε........... Εδω ειναι που μιλαμε με αλλα δεδομενα. Στην περιπτωση Φαιης και εμου, ΜΑΣ τραβολογανε τα παιδια και ας ΘΕΛΟΥΜΕ να κοιμηθουμε....ολιγων αναποδα.......θα τα ξαναπουμε του χρονου να μου πεις πως θα ειναι τοτε.

άντε να δούμε. έχω λαλήσει από την κλεισούρα.

όταν προσπάθησα να τραβήξω το πρόγραμμά της την πλήρωσα ακριβά με κλάμα, γκρίνιακ εκνευρισμό-φωνές, να πετάει πράγματα κλπ!

δεν μπορεί να διαχειριστεί την κούρασή της, νύστα, δεν μιλάει ακόμα σωστά να επικοινωνήσει τα θέλω της...

έχουμε κ ευαισθησία στο παπάκι μας, που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε πολλές ώρες έξω από το σπίτι μας. χρειαζόμαστε πλύσιμο συχνά.

χθες έκανε σαν άντε να μην πω από τη στιγμή που τα έφτυσε.:(

καλημεραααααααααααααααα

και εγω ειμαι υπερ του προγραμματους με την μικρη...δλδ και τωρα στις διακοπες κομοτανε το σταθερο της προγραμμα 10-7..δεν της το χαλαω με τιποτα

αυτο ομως δεν σημαινε οτι δεν ξεσαλλωνε την υπολοιπη μερα...φευγαμε 11 απο το ξενοδοχειο και γυρναγαμε 7..στο ενδιαμεσο εκανε μπανιο, ετρωγε εξω, κοιμοταν 1-1,5 ωρα το μεσημερι στο αυτοκινητο..ξυπνουσε πισινα, παιχνιδι και μετα γυρνουσαμε και εμπαινε στο προγραμμα της κανονικα!

μοιάζει στο δικό μας πρόγραμμα.

η δικιά μου κοιμάται μια ώρα το πρωί, αλλιώς δεν ξέρει τί της φταίει.

κ γύρω στις 2 ώρες το μεσημέρι.

στις διακοπές την προηγούμενη Κυριακή προκειμένου να βρεθούμε με την Μεταξία δεν κοιμήθηκε το πρωί κ μετά ήταν μέσα στα νεύρα κ τον εκνευρισμό! κ η συμπεριφορά της απαράδεκτη!

Λοιπόν, μέσα στον Σεπτέμβρη μετακομίζω. Βρήκαμε σπίτι που μας άρεσε και (αν και έχουμε μερικά να δούμε ακόμα), στο τέλος του μήνα θα το κλείσουμε. Θα έρθω κοντά σας.....BEWARE:mrgreen::mrgreen::mrgreen:8):cool:

με το καλό!

κ η μαρσολαν μετακόμισε, αλλά έχει καιρό να μπει να μας πει νέα της. ιδίως της Πηνελόπης.

κ ήθελα να σε ρωτήσω μαρσολανάκι για μωρομάντηλα από βιολογικά.

Εμεις γυρναμε το Σαββατο στην Αθηνα και φετος ειναι η πρωτη χρονια απο τοτε που γεννηθηκε ο Μαριος που καναμε πραγματικα διακοπες.

χαίρομαι!

Σεβη εχει δικιο η Ελλ 22 μηνων με δυομιση χρονων εχει τεραστια διαφορα τον βλεπω και στον δικο μου. Περυσι 9 η ωρα το βραδυ κοιμοταν γιατι δεν αντεχε με τιποτα μολις κουραζοταν ειχε τρελη γκρινια δεν μπορουσε να το διαχειριστει και το σεβομασταν. Φετος κοιμοταν καλα βραδυ και μεσημερι κανενα διωρο μολις γυρνουσαμε απο την θαλασσα και μετα καλες 11 βραδυ και 12 πολλες φορες. Φετος ομως το καταφερε αυτο που μεγαλωσε πριν ηταν πολυ δυσκολο να κανεις πραγματα γιατι νυσταζε συγκεκριμενες ωρες μεσα στην ημερα και ακολουθουσαμε το προγραμμα του.

Ο δικος μου ειναι απο τα παιδια που αμα κουραστει γινεται επικινδυνος για τον εαυτο του κανει διαφορα κουλα

τα ίδια κ η Χ. κ πολλά ακόμα. αφού η αδερφή μου είχε γουρλώσει ματια κ απορούσε μαζί μου πώς δεν της έδωσα καμιά στων πωπούλη να πα΄ρει από λόγια κ να σταματήσει :(;)

οποτε το σεβομαστε παρολαυτα ομως φετος ηταν αλλο παιδι αντεχε περισσοτερο και εφυγε απο το μωρουδιακο προγραμμα. Σε καροτσι ο δικος μου δεν κοιμηθηκε ποτε οποτε περυσι μετα τις 9 δεν πηγαιναμε πουθενα.

η δικιά μου κοιμόταν μόνο όταν πηγαίναμε για καφέ ή στο δρόμο για τη θάλασσα πρωινές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.

η Χ όμως συνήθως κοιμάται μαζί μου, αγκαλιά. με ζητάει, οπότε...

Του χρονου θα δεις τεραστιες διαφορες Σεβη στις διακοπες σας θα τριβεις τα ματια σου.Εγω φετος ξεκουραστηκα και χαλαρωσα πολυ, ο Μαριος ηταν πολυ συνεργασιμος και χαρουμενος και το γεγονος οτι μιλαει κανονικα πια μας ελυσε τα χερια κοπηκε η γκρινια η περυσινη.

μεγάλη υπόθεση αυτό. πιστεύω ότι της δημιουργεί εκνευρισμό η έλλειψη έκφρασης των θέλω της.

Επιπλεον τους τελευταιους μηνες περναει φαση μπαμπακιασης οποτε το βαρος επεσε σε αυτον πιο πολυ.

μια χαρά. μπράβο Μαριούλη!

Γεια σας κορίτσια!

Καλώς ορίσατε, όσες γυρίσατε από διακοπές :D

sevoula όπως τα λένε τα κορίτσια, μετά από μια ηλικία γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα :)

αυτή την ηλικία περιμένω...:rolleyes:

Φιλάκια :D

γειαααα!

τα νέα μας είναι ευχάριστα, εκτός απροόπτου....

το ήξερα!

ρηνιώ, να κοιτάξεις να είσαι καλά, εσύ κ ο σύζυγος, μετά όλα τα άλλα! όσο σκληρό κ αν ακούγεται!:cool:

Διαφημίσεις

καλημέρα κι από μένα!! Τι καλημέρα δηλαδή, μεσημέριασε, μολις (!) έβαλα το φαγητό στο φούρνο (μας βλέπω να τρώμε κατα τις 4 ) , ο μικρός την έπεσε για νάνι... Θα του κάνω ενα ζελέ και θα αράξω στον καναπέ , με τα πόδια ψηλά!

Καλημερα και απο εδω!

Ολα καλα κι εμεις! Ησυχια - ταξη και ασφαλεια! :)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες σας!

Τι μου κανετε?Πως περνατε??

Εμεις ειμαστε στο χωριο,επιτελους,απο την Τεταρτη.Αφησαμε το σπιτι μισοτελειωμενο γιατι ειχαμε φρικαρει,δεν πηγαινε αλλο και επρεπε να ηρεμησουμε λιγακι οποτε την καναμε και διακοπευουμε by the sea εδω και λιγες μερες.Θα καθησουμε μεχρι τις 29 Αυγουστου και μετα επιστροφη διοτι 1 Σεπτεμβρη παρουσιαζομαι στην δουλεια......και με περιμενει και η τακτοποιηση των υπολοιπων πραγματων εκει μεσα...εχει πολλη δουλιτσα ακομη!!:confused:

Η Πηνελοπη ειναι καλα,το χερακι δεν την πονα πια και το σηκωνει κανονικα,εχει αφηνιασει και κανει ολο ταρζανιες,σκαρφαλωνει οπου βρει-σε τραπεζακια σε καρεκλες-δεν την κραταει τιποτε...ανεβηκε τις σκαλες μονη της με τα τεσσερα που λεμε..γενικα θελει να τρεχεις απο πισω της ολη την ωρα,δεν ειναι και το απολυτα ασφαλες σπιτι για παιδια ιδως της ηλικιας της,δεν βγαινει απο το νερο με τιποτε και της αρεσει πολυ η θαλασσα και γενικα η ολη φαση εδω στο χωριο.Εμενα μου εχει βγει ολη η κουραση και θελω να κοιμαμαι ολη την ωρα..το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχουμε βρει ακομη τον τεχνικο να μας συνδεσει το κλιματιστικο και το μεσημερι ειναι λιγο αφορητη η ζεστη...και πλεον η συκια μας δεν εχει τον παλιο καλο ησκιο ωστε να βγαλουμε κρεββατακια εξω....

Επισης προχτες το βραδυ με επιασε ενα πραγμα και ξερναγα απο τις 2 το πρωι μεχρι τις 5.30 ακαπαταυστα....δεν ξερω αν ηταν ιωση της στιγμης η απλα αν με πειραξε κατι αλλα ευτυχως δεν συνεχιστηκε γιατι με εξαντλησε...την επομενη μερα ενιωθα τελειως κομματια...

Σε γενικες γραμμες περναμε καλα και ησυχα οπως εχουμε συνηθισει να περναμε στο χωριο....γι αυτο αλλωστε και το προτιμαμε καθε χρονο,ειναι η απολυτη σιεστα,το μονο που χρειαζεται ειναι να βαλουμε τα μαγιω και να βγουμε απο την πορτα μας και να βουτηξουμε στην θαλασσιτσα η οποια ειναι δροσεροτατη....Αν δεν ερχομασταν εδω και καθομασταν αλλη μια μερα να τακτοποιουμε το σπιτι θα ειχαμε λαλησει και οχι τιποτε αλλο αλλα τι θα εφταιγαν και τα καημενα τα παιδια στο σχολειο τον Σεπτεμβριο να ανεχονται τα νευρα μου:D:D

Δεν προλαβα να διαβασω πολλα απο τα νεα σας...δεν εχουμε και συνδεση εδω available ολο το 24ωρο αλλα εν ταχει ειδα οτι υπαρχουν δυσκολιες,υπαρχουν και ευχαριστα....Τι να πω για τα μεν πρωτα,μακαρι να περασουν και να εχουν ευτυχες τελός για τα δε ευχαριστα να συνεχισουν και να πολλαπλασιαζονται οι χαρες!!!

Ααααα...Σεβη εχεις πμ!

Σας φιλω ολες,να περνατε οσο καλυτερα μπορειτε!

Καλησπέρα σε όλες!!!

Οι διακοπές μας τελείωσαν από την Πέμπτη και είμαστε σε φάση προσαρμογής.

Νιώθω πολύ ξεκούραστη και χαλαρή. Ο Π. ξεσάλωσε στο χωριό, εμείς πάλι το καταευχαριστηθήκαμε. Πολύ ωραίες στιγμές...

Μου λείψατε όλες, έχω χάσει επεισόδια γενικότερα!!!

Κρις, κρίμα που δε βρεθήκαμε αλλά δεν πήγαμε καθόλου Ερέτρια. Τη μία ήμουν αδιάθετη, την άλλη ήταν οι γονείς μου και η αδελφή μου με την οικογένεια της οπότε δεν θέλαμε να φορτωθούμε. Καταλαβαίνεις...

Ρηνιώ λυπάμαι πολύ...Δύσκολη κατάσταση... Δεν έχω τρόπο να σε παρηγορήσω!!! απλά κουράγιο...

καλημέρα κορίτσια!!τα πράγματα εδω ίδια αλλαγή καμία σε αναμονή για τ'αποτελέσματα της βιοψίας..

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,το άνοιξα και θέμα απ'εκεί...χρησιμοποιεί καμιά σας συσκευή παραγωγής όζοντος;ή γνωρίζετε κάποιους να χρησμοποιούν;κάνει δουλειά;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα σε ολο το καφε!

Ρηνιω δεν εχω ιδεα για αυτο που ρωτας!

Εμεις ολα καλα κορες, οπως τα ξερατε.. Καμμια αλλαγη, εξακολουθουμε να εχουμε λιωσει στο "εξω" και το σπιτι να μας βλεπει ελαχιστα.. Αυριο θα βαλω πλυντηρια, Τριτη θα σιδερωσω και Τεταρτη θα κανω γενικη μιας και ο μπαμπας μας θα ειναι σπιτι και θα μπορεσει να παει τη μικρη καπου εξω να ξεδωσει και να κανω κι εγω τις δουλειες μου με την ησυχια μου. Πεμπτη φτιαχνω αποσκευες και Παρασκευη πρωι.... adios! Γεματη εβδομαδα πολυ, αλλα δεν παραπονιεμαι.. Φυσικα στα παραπανω προσθεστε τα κλασσικα μπανια (που δεν εχουμε σκοπο να σταματησουμε κι ας φευγουμε για διακοπες), τις βολτες με τη μικρη και την καθημερινη ρουτινα φαγητου - υπνου.. Τι λετε; Θα τα καταφερω; :-P

Νιτσα καλως μας ηρθες κι εσυ! Καλο Χειμωνα δεν λεω, θα πω ΑΦΟΥ γυρισουμε κι εμεις! ;)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...