Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Kαλημερα πρωτα απο ολα καλα αποτελεσματα στον αντρα της Φουμπι να μην ειναι τιποτα σοβαρο ευχομαι.

Εμεις γυρναμε το Σαββατο στην Αθηνα και φετος ειναι η πρωτη χρονια απο τοτε που γεννηθηκε ο Μαριος που καναμε πραγματικα διακοπες.

Σεβη εχει δικιο η Ελλ 22 μηνων με δυομιση χρονων εχει τεραστια διαφορα τον βλεπω και στον δικο μου. Περυσι 9 η ωρα το βραδυ κοιμοταν γιατι δεν αντεχε με τιποτα μολις κουραζοταν ειχε τρελη γκρινια δεν μπορουσε να το διαχειριστει και το σεβομασταν. Φετος κοιμοταν καλα βραδυ και μεσημερι κανενα διωρο μολις γυρνουσαμε απο την θαλασσα και μετα καλες 11 βραδυ και 12 πολλες φορες. Φετος ομως το καταφερε αυτο που μεγαλωσε πριν ηταν πολυ δυσκολο να κανεις πραγματα γιατι νυσταζε συγκεκριμενες ωρες μεσα στην ημερα και ακολουθουσαμε το προγραμμα του.

Ο δικος μου ειναι απο τα παιδια που αμα κουραστει γινεται επικινδυνος για τον εαυτο του κανει διαφορα κουλα οποτε το σεβομαστε παρολαυτα ομως φετος ηταν αλλο παιδι αντεχε περισσοτερο και εφυγε απο το μωρουδιακο προγραμμα. Σε καροτσι ο δικος μου δεν κοιμηθηκε ποτε οποτε περυσι μετα τις 9 δεν πηγαιναμε πουθενα.

Του χρονου θα δεις τεραστιες διαφορες Σεβη στις διακοπες σας θα τριβεις τα ματια σου.Εγω φετος ξεκουραστηκα και χαλαρωσα πολυ, ο Μαριος ηταν πολυ συνεργασιμος και χαρουμενος και το γεγονος οτι μιλαει κανονικα πια μας ελυσε τα χερια κοπηκε η γκρινια η περυσινη. Επιπλεον τους τελευταιους μηνες περναει φαση μπαμπακιασης οποτε το βαρος επεσε σε αυτον πιο πολυ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έρχομαι από Σαλαμίνα και οδεύω προς Πετρούπολη, νομίζω δηλαδή, γιατί ακόμα δεν κάναμε συμβόλαιο.

Άιντε να φεύγω τώρα....!!! χεχεχε

Πετρουπολη ειναι το πατρικο του αντρα μου.......αχα.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλησπεραααα!! :)

Foubi ελπιζω να εχουν παει ολα κατ' ευχην, περιμενουμε νεα σου!

Λευκη με το καλο να μας ερθεις κοριτσαρα!

Οι υπολοιπες καλα;

Εμεις τα κλασσικα κορες.. Το πρωι πηγαμε θαλασσα, γυρισαμε πριν λιγο.. Η Μαρια δεν θελει να κοιμηθει και ετσι θα ξαναπαμε θαλασσα το απογευμα. Θα το παρει σερι και θα κοιμηθει μια και καλη το βραδυ.

Κατα τα αλλα ησυχιες.. Ολα καλα, ολα ανθηρα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Καλώς ορίσατε, όσες γυρίσατε από διακοπές :D

Foubi ελπίζω όλα να πήγαν καλά :)

sevoula όπως τα λένε τα κορίτσια, μετά από μια ηλικία γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα :)

Φαίη και Κέλλυ, αν είναι να πηγαίνετε πρωί - απόγευμα για μπάνιο, μη ξαναγυρνάτε Αθήνα βρε, ελάτε εδώ :D

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

γειαααα!

τα νέα μας είναι ευχάριστα, εκτός απροόπτου.... το εγκεφαλογράφημα ήταν καθαρό και κατά πάσα πιθανότητα μας είπε η νευρολόγος πως δεν θα πειράξουν την κύστη...θα ξέρουμε σίγουρα όταν δει τις εξετάσεις και ο νευροχειρούργος... του έδωσε κάτι αντικαταθλιπτικά προς το παρόν, γιατί μάλλον οι πονοκεφάλοι προέρχονται απο άγχος και θα μας ξαναδεί το Σεπτέμβριο... ελπίζω να δούμε βελτίωση... σκέφτομαι να πάμε και για δεύτερη γνώμη για τα χάπια...δεν ξέρω τα φοβάμαι... ίσως αύριο όμως να δει τις εξετάσεις και ο χειρούργος και να μας πει κι εκείνος πως να κινηθούμε... αφού φαίνονται καλά τα πράγματα θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο για να μην τον αγχώσω παραπάνω...

ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το ενδιαφέρον!!!

dems μενεις μονιμα λαγονησι ή τωρα για καλοκαιρι εισαι εκει?

εμεις μενουμε Βάρη κοντα δλδ....

Για καλοκαίρι ήρθαμε. Το χειμώνα είμαι γειτόνισσα της Φαίης ;)

γειαααα!

τα νέα μας είναι ευχάριστα, εκτός απροόπτου.... το εγκεφαλογράφημα ήταν καθαρό και κατά πάσα πιθανότητα μας είπε η νευρολόγος πως δεν θα πειράξουν την κύστη...θα ξέρουμε σίγουρα όταν δει τις εξετάσεις και ο νευροχειρούργος... του έδωσε κάτι αντικαταθλιπτικά προς το παρόν, γιατί μάλλον οι πονοκεφάλοι προέρχονται απο άγχος και θα μας ξαναδεί το Σεπτέμβριο... ελπίζω να δούμε βελτίωση... σκέφτομαι να πάμε και για δεύτερη γνώμη για τα χάπια...δεν ξέρω τα φοβάμαι... ίσως αύριο όμως να δει τις εξετάσεις και ο χειρούργος και να μας πει κι εκείνος πως να κινηθούμε... αφού φαίνονται καλά τα πράγματα θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο για να μην τον αγχώσω παραπάνω...

:D:D:D

Μπράβο, πολύ χαίρομαι!!!!! Εύχομαι να ξεμπερδέψετε γρήγορα με τους γιατρούς και σεις και η Harlow και η riniw :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γειαααα!

μπράβο!!υπέροχα νέα!!εγω δεν έχω κάποιο νεότερο οπότε τί να σας ενημερώσω;τα περισσότερα μεσημέρια στο νοσοκομείο ως τ'απόγευμα γιατί προς το παρόν βράδυ δε χρειάζεται να διανυκτερευσει κάποιος...ευτυχώς δηλαδή που ο άνθρωπος μπορεί και αυτοεξυπηρετείται..σήμερα του έκαναν προληπτικά ακτινοβολία στον όγκο στη σπονδυλική στήλη μπας και καταφέρουν κάπως να μειώσουν το μέγεθός του..οι προγνώσεις φυσικά συνεχίζουν να είναι άσχημες,εγω πιστεύω (με το κεφάλι) οτι μετράμε πια αντίστροφα ο,τι και να κάνουν οι γιατροί αλλά διατηρώ ένα ψείγμα ελπίδας (με την καρδιά) οτι ίσως το θαύμα των Χριστουγέννων για μας να έρθει νωρίτερα..αλλά πόσο θέατρό να παίζεις;πόσο;ΟΣΚΑΡ παίρνω Α γυναικείου..πνίγεσαι δαγκώνεσαι λες πάω για τσιγάρο γιατί ντρέπομαι να του μιλάω για ένα μέλλον που δε θα δει δεν πάει βρε κορίτσια η καρδιά μου,σκίζεται..τουλάχιστον να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον κι η πεθερά μου παιδιά νεότατη 52 χρονών είναι δηλαδή τί να της πω;;που κλείνει η πόρτα στο σπίτι κι είναι μόνη...νομίζω οτι ζω σ'ενα όνειρο είναι φυσιολογικό;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Foubi bravissimο , έτσι τέτοια νεα να υπάρχουν.

ρηνιώ δεν το ξέρει η πεθερά σου?

Στον πεθερό σου τι λέτε? Γιατί είναι και καλά στο νοσοκομείο? Τι ξέρει ότι έχει?

Μην σταματάς να πιστεύεις στα θαύματα..... μέχρι να κλείσει τελείως τα μάτια του ένα άνθρωπος δεν έχει τελειώσει τίποτε..........τίποτε ακούς?

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/213220/epanilthe-sti-zoi-otan-ti-radisan-me-agiasmeno-nero/

Εμείς τον πήγαμε νοσοκομείο σήμερα, του είπε τα νεα ο γιατρός και του έδωσε κάποιες ενέσεις και κάποια χάπια για καταστολή ορμονών.

Μας είπαν επίσης να κάνει και χημειοθεραπείες αλλά προς το παρόν ξεκινάμε με τα ορμονο-καταστολικά.

Ένεση arvekap του δώσανε....................τέτοιες έκανα εγώ παλιά σε μια εξωσωματική που είχα κάνει.

τον έχω ταράξει στο δούλεμα για να τον κάνω να "ελαφρύνει" καπως.

Συνεχώς του λέω ότι κάνει γκομενο-ενέσεις ...ο κλόουν που λέγαμε ρηνιώ.

Foubi bravissimο , έτσι τέτοια νεα να υπάρχουν.

ρηνιώ δεν το ξέρει η πεθερά σου?

Στον πεθερό σου τι λέτε? Γιατί είναι και καλά στο νοσοκομείο? Τι ξέρει ότι έχει?

Μην σταματάς να πιστεύεις στα θαύματα..... μέχρι να κλείσει τελείως τα μάτια του ένα άνθρωπος δεν έχει τελειώσει τίποτε..........τίποτε ακούς?

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/213220/epanilthe-sti-zoi-otan-ti-radisan-me-agiasmeno-nero/

η πεθερά μου φυσικά και γνωρίζει την κατάσταση...εκείνος δεν γνωρίζει ή κάνει οτι δεν το καταλαβαίνει..του είπαμε οτι λόγω πιθανού παλαιότερου ραγίσματος στο θώρακα με κάποια απότομη κίνηση έκανε κάταγμα ο σπόνδυλος και ως εκ τούτου φλεγμονή και για να δούμε μπας κι αποφύγουμε την εγχείρηση θα του κάνουμε ακτινοβολία να συρρικνωθεί η φλεγμονή..η πεθερά μου τα πέρασε μέσα σε 4 χρόνια με τους γονείς της γι'αυτό κι είναι έτσι χάλια αλλά πως βρε Harlow πως να μην κλάψω όταν του λέω για τη μπέμπα μας που θα έρθει αρχές του χρόνου και ξέρω οτι δε θα είναι εκεί;πες μου εσυ τί να κάνω;που κάνω τον μαλάκα και στο Νίκο λέω αυτά που μου λες για να του δίνω κουράγιο αλλά ξέρω οτι δεν...μέχρι και χθες του έλεγα άντε να σου κάνω και με το Νίκο τον Μανωλάκη (κι ο μπαμπάς μου κι ο πεθερός μου το ίδιο όνομα) αφού σου κάνει η Αφροδίτη (συννυφάδα μου) την εγγόνα και μετά σκέφτομαι οτι δε θα τα δει αλλά θα τα βλέπει απο κάπου αλλού...και σκέψου οτι εγω είμαι και παιδί της αισιοδοξίας μπορεί να δω κάτι "μαύρο" για 1 μέρα μόνο μετά ξυπνάω και αλλάζει όλος ο τρόπος σκέψης μου!γι'αυτό σου είπα και πριν διατηρώ ως το τέλος την ελπίδα αλλά φοβάμαι οτι το τέλος μπορεί και να είναι και πιο κοντά απο οτι περιμένουμε...ήδη μου είπε η πεθερά μου οτι δυσκολεύεται στην ούρηση...όχι οτι δεν κάνει αλλά σταγόνες και σιγά-σιγά...με τόσα σημεία διαφορετικά να παλέψεις με την κωλοαρρώστεια αυτή τί να κάνουν οι γιατροί;να κοιτάξουν τον εγκέφαλο και ν'αφήσουν τα πνευμόνια;τα νεφρά και ν'αφήσουν το συκώτι;πες μου εσυ εγω δεν ξέρω απο καρκίνο αλλά απο αυτά που λένε όλοι πες μου θα έρθει το θαύμα;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Βρε ρηνιώ είσαι και έγκυος? Δεν πολυ-παρακολουθώ και δεν το ήξερα.

Το θαύμα δεν μπορεί να στο τάξει κανείς δυστυχώς.

Θα κάνεις το κλόουν για χάρη του πεθερού σου και μόνο.

Ο άντρας σου μεγάλο παιδί είναι και πρέπει να "αναλάβει τις ευθύνες του" στο συγκεκριμένο κομμάτι εφόσον είσαι έγκυος.

Εγώ στη θέση σου θα το είχα απωθήσει από τη σκέψη μου και θα ζούσα για το τώρα που έχει αυτός ο άνθρωπος.

Όταν (ή μάλλον αν) επιδεινωθεί η κατάστασή του θα δεις πως θα το αντιμετωπίσετε τότε.

Ένα ένα τα πράγματα ρηνιώ γιατί δεν βγαίνει αλλιώς κορίτσι μου.

Αν δυστυχώς φύγει πριν γεννήσεις, θα έχεις και τον "ετοιμο" Άγγελο για το μωρό σου.

Μπορεί να λέω λαλακίες..........θεούσα δεν είμαι..............αλλά πιστεύω στις ψυχές, σε αγγέλους, σε κόλαση και παράδεισο και πιστεύω ότι για κάποιο λόγο γίνονται κάποια πράγματα.

Δεν τον έχω βρει ακόμα βέβαια (και ούτε πρόκεται) αλλά αυτά (μπορεί και βλακωδώς) είναι τα πιστεύω μου.

one step at a time riniw.........................be careful

Βρε ρηνιώ είσαι και έγκυος? Δεν πολυ-παρακολουθώ και δεν το ήξερα.

Το θαύμα δεν μπορεί να στο τάξει κανείς δυστυχώς.

Θα κάνεις το κλόουν για χάρη του πεθερού σου και μόνο.

Ο άντρας σου μεγάλο παιδί είναι και πρέπει να "αναλάβει τις ευθύνες του" στο συγκεκριμένο κομμάτι εφόσον είσαι έγκυος.

Εγώ στη θέση σου θα το είχα απωθήσει από τη σκέψη μου και θα ζούσα για το τώρα που έχει αυτός ο άνθρωπος.

Όταν (ή μάλλον αν) επιδεινωθεί η κατάστασή του θα δεις πως θα το αντιμετωπίσετε τότε.

Ένα ένα τα πράγματα ρηνιώ γιατί δεν βγαίνει αλλιώς κορίτσι μου.

Αν δυστυχώς φύγει πριν γεννήσεις, θα έχεις και τον "ετοιμο" Άγγελο για το μωρό σου.

Μπορεί να λέω λαλακίες..........θεούσα δεν είμαι..............αλλά πιστεύω στις ψυχές, σε αγγέλους, σε κόλαση και παράδεισο και πιστεύω ότι για κάποιο λόγο γίνονται κάποια πράγματα.

Δεν τον έχω βρει ακόμα βέβαια (και ούτε πρόκεται) αλλά αυτά (μπορεί και βλακωδώς) είναι τα πιστεύω μου.

one step at a time riniw.........................be careful

όχι δεν ξεκαθαρίστηκα δεν είμαι εγω έγκυος η συννυφάδα μου είναι...τώρα αν είμαι και δεν το ξέρω :P:p!!!ναι έχω κολλήσει με το ..."μετά".......χάνω το τώρα μάλλον ο φόβος όλα μαζί δεν ξέρω...κι εχω χάσει τη μαμά μου απο παιδί,σκέψου και πάλι η απώλεια με φοβίζει ξέρω οτι θα πάει κάπου καλύτερα αλλά γιατί γιατί γιατί να τον χάσουμε;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...