Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καταρχήν ελπίζω να διέκρινα από αστοχία δική μου λάθος εκνευρισμό από μέτους σου.

η ερώτησή μου δεν είναι μομφή.

έχει να κάνει με τις ανάγκες του δικού μου παιδιού, που είναι 22 μηνών, πολύ ζωηρή κ ως τώρα με πρόγραμμα στον ύπνο, φαγητό, μπάνιο.για να είναι ασφαλής κυρίως ψυχολογικά κ σε όλα της.

Καλα εσυ οτι να'ναι βλεπεις......ειπαμε παρτο ΠΙΟ χαλαρα γενικα ;) Μεχρι και στο φβ σου εκανα αφιερωση.......

22 μηνων ΕΙΝΑΙ μικρη, δεν εχει καν 2χρονισει.......εχουμε μια αρκετη διαφορα.....θα στρωσει αργοτερα......

ΥΓ: Θα γινεται 2 χρονων 2 μηνες πριν γινουμε εμεις 3.....μιλαμε με αλλα δεδομενα......:P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε Φαίη κ λοιπά ηρωικά κορίτσια, πώς γίνεται να είσαι με δίχρονο κ να ξενυχτάς εκτός σπιτιού, κυρίως σε θάλασσα, σε μπαρ; κ δη από το απόγευμα;

δεν πεινούν; δεν νυστάζουν; δεν θέλουν μπάνιο-καθαριότητα; ησυχία; δεν εκνευρίζονται όταν χάνουν το πρόγραμμά τους;

Βασικα δεν μιλαμε για ενα κλασσικο 2χρονο... Μιλαμε για το δικο μου 2χρονο οποτε ολα τα standarts ενος 2χρονου δεν υπαρχουν..

Προσωπικα το δικο μου παιδι αν εχει παρεα και ειναι ΕΚΤΟΣ σπιτιου, ουτε νυσταζει, ουτε πειναει, ουτε διψαει, ουτε γκρινιαζει...

Μπανιο καθαριοτητα θελει, ευτυχως η παραλια που παμε εχει και ντουσιερες οποτε αν ειναι να κατσουμε μεχρι αργαμιση, παιρνω μαζι αφρολουτρακι και τη μπανιαρω κανονικα εκει. Ησυχια δεν ηθελε ποτε το δικο μου παιδι, παντα ηταν τρελο σαν τη μανα του..

Αχ.. Και οχι, δεν εκνευριζεται οταν χαλαει το προγραμμα της, ισα - ισα που την καταβρισκει οταν κοιμαται στο οποτε να 'ναι.. Μιλαμε για περιπτωσαρα το παιδι μου!

Σημερα τη ρωτησα αν θα παει σε λιγο καιρο σχολειο παλι.. Ε, απαντησε αυτο: (παγωμα χαμογελου) οχι.. ο χ ι ... ΟΧΙ... Ο Χ Ι... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Ε ρε γλεντια που θα ριξουμε.. Μουρλια θα περασουμε! :cool:

Φτυσε τη Χρυσπουλα που ειναι ρολοϊ στις αναγκες της ρε.. Και μη σε στεναχωρει αυτο.. Θα μεγαλωσει και θα τα κανει κι αυτα! ;)

Χαιρομαι που περασατε καλα και ακομα περισσοτερο που γυρισατε! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

βρε Σέβη γιατί δεν την βάζεις στο καρότσι? εγώ από μωράκια τα πάω παντού έτσι...και όποτε ξυπνούσε έριχνε και την γύρα του...

όσο για το φαγητό λογικό είναι με τόσες ασχολίες να το ελαττώσει...

πάντως σίγουρα στις διακοπές θες δεν θες βγαίνεις εκτός προγράμματος...

Σεβακι αυτο που περιγραφεις ειναι μωρο, οχι νηπιο......τα νηπια εχουν φοβερες αντοχες σε ΟΛΑ αυτα που λες.......

ρε φίλε ξεραινόταν! πού να το τράβαγα το πιτσιρίκι. έλεγε άλα, νάνι!

ούτε κούνιες που ήθελα δεν τράβαγε!

μπορούμε να πάμε οπουδήποτε μέχρι ότι ώρα θέλουμε και δεν ενοχλούνται καθοοοοολου... φαι οκ μπορεί να πάρουμε μαζί μας κάτι λόγω των αλλεργιών... αλλά το πανηγύρι αρχίζει στο σπίτι που δεν θέλουν να κοιμηθούν ΠΟΤΕ... ειδικά ο μεγάλος πρέπει να κάνεις τάμα για να κοιμηθεί... γι αυτό σου λέω εκτίμησε την κατάσταση σου...

την εκτιμώ, αλλά σκέφτομαι ότι αφενός είναι καλό που έχει μάθει με πρόγραμμα ύπνου κλπ, αφετέρου έχω λαλήσει από την κλεισούρα. όμως δεν έχω κότσια να το ρισκάρω να το χαλάσω, ξεμυτίζοντας.

μάλλον κάπου στη μέση βρίσκεται το κλειδί...

Πριν παω για υπνο Σεβουλα μου, αστην την μικρη και λιγο στο αυτοματο......δεν ειναι μωρο ;)......θα περασετε πιο ομορφα......φιλακια καλο βραδυ!

αυτόματος κ Χρύσπα προς το παρόν δεν έχουν καλές σχέσεις! χάνεται από τον εκνευρισμό!

καληνύχτα!

ρε φίλε ξεραινόταν! πού να το τράβαγα το πιτσιρίκι. έλεγε άλα, νάνι!

ούτε κούνιες που ήθελα δεν τράβαγε!

Θα σιαξει μεγαλωνοντας. Χάρου τωρα γιατι μετα θα λες κοιμησου και δεν θα κοιματε λεμεεεεεεεεεε...........δεν νομιζω κανενας παντως να τραβολογαει τα παιδια ενω θελουν να κοιμηθουν. Εδω ειναι που μιλαμε με αλλα δεδομενα. Στην περιπτωση Φαιης και εμου, ΜΑΣ τραβολογανε τα παιδια και ας ΘΕΛΟΥΜΕ να κοιμηθουμε....ολιγων αναποδα.......θα τα ξαναπουμε του χρονου να μου πεις πως θα ειναι τοτε.

Διαφημίσεις

Θα σιαξει μεγαλωνοντας. Χάρου τωρα γιατι μετα θα λες κοιμησου και δεν θα κοιματε λεμεεεεεεεεεε...........δεν νομιζω κανενας παντως να τραβολογαει τα παιδια ενω θελουν να κοιμηθουν. Εδω ειναι που μιλαμε με αλλα δεδομενα. Στην περιπτωση Φαιης και εμου, ΜΑΣ τραβολογανε τα παιδια και ας ΘΕΛΟΥΜΕ να κοιμηθουμε....ολιγων αναποδα.......θα τα ξαναπουμε του χρονου να μου πεις πως θα ειναι τοτε.

Αυτο ακριβως!

Πανε κοιμησου εσυ λεμεεεε!!!!!!!!;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αυτο ακριβως!

Πανε κοιμησου εσυ λεμεεεε!!!!!!!!;)

ΤΩΡΑ τελειωσε το φαι γ!μωτο τον Αλαχ μου μεσα......:shock: Τι θυμηθηκα ρε φιλε?.......την μικρη συζητηση χθες το βραδυ που ηταν ημινεκρη απο το μπανιο.....

εγω: 'Αντε να πεσουμε να κοιμηθουμε τωρα ενταξει?'

Στεφη: 'Οχι ενα ακομα' (ενα παιδικο).....ηταν ΗΔΗ 11 η ωρα.

εγω:'πηγαμε θαλασσα, καναμε μπανιο, κλεισαμε παραλια, περασαμε ωραια, αντε να ξεκουραστουμε να δουμε την Μαρια αυριο΄

Στεφη:'Οχι ακομα, αλλο ενα αλλο ενα-δυο' να χοροπηδαει πανω κατω.

εγω: 'ρε Στεφη ΝΥΣΤΑΖΩ θελω να κοιμηθω!'

Στεφη: 'Δεν πειραζειιιιιι'

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Φυτεψε το.........

καλημεραααααααααααααααα

φουμπι περιμενουμε νεα σου..ελπιζω να πανε όλα καλα

και εγω ειμαι υπερ του προγραμματους με την μικρη...δλδ και τωρα στις διακοπες κομοτανε το σταθερο της προγραμμα 10-7..δεν της το χαλαω με τιποτα

αυτο ομως δεν σημαινε οτι δεν ξεσαλλωνε την υπολοιπη μερα...φευγαμε 11 απο το ξενοδοχειο και γυρναγαμε 7..στο ενδιαμεσο εκανε μπανιο, ετρωγε εξω, κοιμοταν 1-1,5 ωρα το μεσημερι στο αυτοκινητο..ξυπνουσε πισινα, παιχνιδι και μετα γυρνουσαμε και εμπαινε στο προγραμμα της κανονικα!

φουμπι περιμενουμε νεα σου..ελπιζω να πανε όλα καλα

Άντε να σου κάνω ένα update δυσάρεστο....

Ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο προστάτη (μάλλον αρχικό στάδιο)

Ο πεθερός της Ρηνιώς με καρκίνο.........everywhere.

Της foubi τα διάβασες.

Αυτά................ (μές την ψυχαγωγία είμαστε αυτό το καλοκαίρι βρε παιδί μου)

Διαφημίσεις

ασε ρε φιλεναδα επιασες πονεμενο θεμα...πεντε χρονια ταλαιπωρηθηκε η μητερα μου με καρκινο..στο τελος παρακαλουσα να πεθανει για να μην ποναει..τι να λεμε...τιποτα ρε δεν μετραει πανω απο την υγεια μας...

αρχικο ο μπαμπας? θα το ξεπερασει μωρε....

Πάλι μιλάτε για πονεμένα θέματα...

Λοιπόν, μέσα στον Σεπτέμβρη μετακομίζω. Βρήκαμε σπίτι που μας άρεσε και (αν και έχουμε μερικά να δούμε ακόμα), στο τέλος του μήνα θα το κλείσουμε. Θα έρθω κοντά σας.....BEWARE:mrgreen::mrgreen::mrgreen:8):cool:

Το σημαντικό σε όλα αυτά που γίνανε είναι να είναι περαστικά κι αγύριστα για τους νέους ανθρώπους όπως ο άντρας της foubi.

Βέβαια και ο πεθερός της ρηνιώς 62 χρονών άνθρωπος δεν είναι γέρος.

Εντάξει ο δικός μου είναι 76 χρονών, αλλά μη συνεργάσιμος......είδωμεν.

Σήμερα τον έστειλα μαζί με τη μάνα μου στο νοσοκομεί να του φορμάρει ο γιατρός τα νεα και να του πει τι θεραπεία πρέπει να ακολουθήσει.

Το καλύτερο είναι να μπει χειρουργείο να βγάλει τελείως τον προστάτη να ησυχάσει, αλλά στην κατάστασή του (πνεύμονες, καρδιά) πιθανολογώ ότι δεν θα αντέξει την νάρκωση και γενικά το χειρουργείο.

Και ζει και η μάνα του..........που το πας αυτό?

Να πάθει κάτι και πάμε να το πούμε στη γριά 102 χρονών????? Που έχει χάσει κι άλλο παιδί??????? Ποτέ των ποτών.

Πάλι μιλάτε για πονεμένα θέματα...

Λοιπόν, μέσα στον Σεπτέμβρη μετακομίζω. Βρήκαμε σπίτι που μας άρεσε και (αν και έχουμε μερικά να δούμε ακόμα), στο τέλος του μήνα θα το κλείσουμε. Θα έρθω κοντά σας.....BEWARE:mrgreen::mrgreen::mrgreen:8):cool:

που καλε????????

Το σημαντικό σε όλα αυτά που γίνανε είναι να είναι περαστικά κι αγύριστα για τους νέους ανθρώπους όπως ο άντρας της foubi.

αυτα ειναι τα δυσκολα..αλλα ακομη δεν εχει διαγνωστει τιποτα ετσι δεν ειναι??????

και η δικια μου η μανα νεοτατη ηταν..56 χρονων οταν εμφανιστηκε..61 εφυγε

Ρίξε κι εσύ ένα update.

Από που έρχεσαι και που θα πας???:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...