Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μπρρρρρρρρρρρρρρρ

πού μενετε εσεις καλε???????

Λαγονήσι

καλησπέρα!

εμείς αύριο μπαίνουμε για τις εξετάσεις... προσευχομαι όλα να πάνε καλά...

Σε σκεφτόμουν σήμερα...εύχομαι τα καλύτερα νέα για αύριο :)

Ψιτ?........ζω.......τι κανω?.......μπανια........:P

Φιλακια

:D:D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζα και απο εμας!

Κι εμεις ζουμε.. Αναμεσα σε μπανια και Εθνικο και επιτελους πεσαμε σε μονοψηφιο αριθμο εναπομειναντων ημερων για να ξεκινησουν επιτελους οι διακοπες μας!

Κατα τα αλλα μια χαρα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

τι εξετασεις??????? εχω χασει επεισόδια!!!!!

Είχε ο άντρας μου πολύ έντονο πονοκέφαλο και στην αξονική του βρήκαν κύστες... αύριο κάνουμε εισαγωγή για εγκεφαλογράφημα και τα περαιτέρω... ελπίζω να βγούμε Παρασκευή και να είναι όλα καλά...

Σε σκεφτόμουν σήμερα...εύχομαι τα καλύτερα νέα για αύριο :)

Ευχαριστώ πολύ!!!

Ελπίζω μόνο να βγούν τ αποτελέσματα και να μην μας πετάξουν κανενα χάλασε το μηχάνημα ή έχουν άδεια οι υπεύθυνοι γιατί το συνηθίζουν...:rolleyes:

γειά χαρά. επιστρέψαμε. ωραία ήταν! γνώρισα την Μεταξία με την ομορφοοικογένειά της!

η κοπέλα είναι αστέρι κ τα παιδιά της επίσης! ο σύζυγός της καλό παιδί κ αστεράτο-όχι που δεν θα έβρισκε ταίρι το Μεταξάκι στο ύψος της.

η Μεταξία είναι σούπερ ως μάνα! όλα τα λεφτά!

τρελάθηκα από χαρά που την γνώρισα! μακάρι να ξαναβρεθούμε! την επόμενη φορά ελπίζω το δικό μου παιδί να είναι πιο συνεργάσιμο-ευγενικό-ήσυχο....γκρρρρρρρρρρ!

η μικρή μου ξεσάλωσε, το καταευχαριστήθηκε. έκανε κ τις ζουζουνιές της, πχ. μας κλείδωσε έξω στη βεράντα κ αυτή κιουρία μέσα σκόρπιζε τις ρυζογκοφρέτες κ όλο το περιεχόμενο της πεγκ περέγκο στο δωματιο τραγουδώντας κουλικά!

κατά τα άλλα ρεκλιάζω, αλλά έχω κ πολλές εκκρεμότητες μέχρι την Δευτέρα που επιστρέφω στην εργασία κ χαρά.

φούμπι όλα καλά θα πάνε!

κόρες να είστε καλά κ τα πιτσιρίκια σας ακόμα καλύτερα!

μάκια μούκια.

έχω κάποιες απορίες αλλά τις επόμενες ημέρες θα τις διατυπώσω ολοκληρωμένα.

η μικρή μου ξεσάλωσε, το καταευχαριστήθηκε. έκανε κ τις ζουζουνιές της, πχ. μας κλείδωσε έξω στη βεράντα κ αυτή κιουρία μέσα σκόρπιζε τις ρυζογκοφρέτες κ όλο το περιεχόμενο της πεγκ περέγκο στο δωματιο τραγουδώντας κουλικά!

χαχαχα! ωραία η μικρή...

Διαφημίσεις

θα την διατυπώσω τώρα την πρώτη.

ρε Φαίη κ λοιπά ηρωικά κορίτσια, πώς γίνεται να είσαι με δίχρονο κ να ξενυχτάς εκτός σπιτιού, κυρίως σε θάλασσα, σε μπαρ; κ δη από το απόγευμα;

δεν πεινούν; δεν νυστάζουν; δεν θέλουν μπάνιο-καθαριότητα; ησυχία; δεν εκνευρίζονται όταν χάνουν το πρόγραμμά τους;

το ρωτάω γιατί το δικό μου είχε τεζάρει 9 η ώρα κ 9.30 μάξιμουμ έπαιρνε τον 2ο ύπνο!

κ ζηλεύω τις εξόδους ιδίως τις βραδινές, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα γινόταν αλλιώς...

εμότικον έτοιμο να κάψει φλάτζα!

με εντελώς φιλική διάθεση ρωτάω. δεν θέλω μούτρα κ λαλακίες.

θα σου απαντήσω εγώ που είμαι πρόχειρη προς το παρόν και που και τα δυο μου αν τα αφήσεις μπορούν να μην κλείσουν μάτι μέχρι το άλλο πρωί...το μόνο που θα ζήλευες είναι οι εξοδοι μας... γιατί φαντάσου πως αυτό το έχουμε επί καθημερινής βάσης... κλείνουν τα μάτια μας και αυτά εκεί... οπότε εγώ ζηλεύω εσένα...

χαχαχα! ωραία η μικρή...

μέσα στην πισίνα, στη θάλασσα (όλα τα λέει αλασσή) τραγούδαγε γύκα γύκα, λαλαλαλαααααααααααα! κ στο τέλος παλαμάκια. καπάκι βούταγε κεφάλι μέσα για να δει πώς δεν αναπνέει!

αλλά τα γελαστά ματάκια της είναι το κατι άλλο!

από το πολύ όχι, όχι, όχι, Χρύσπα, Χρύσπα, Χρύσπα άρχισε να μας κοροιδεύει λέγοντας με γκριμάτσα ειρωνική-από πού το πήρε άραγε αυτό;:rolleyes:-όσι, όσι, όσι, Σύσα, Σύσα:-P:cool:

κοινώς παιδί βιολί, σαν τη μαμά!:tongue:

θα σου απαντήσω εγώ που είμαι πρόχειρη προς το παρόν και που και τα δυο μου αν τα αφήσεις μπορούν να μην κλείσουν μάτι μέχρι το άλλο πρωί...το μόνο που θα ζήλευες είναι οι εξοδοι μας... γιατί φαντάσου πως αυτό το έχουμε επί καθημερινής βάσης... κλείνουν τα μάτια μας και αυτά εκεί... οπότε εγώ ζηλεύω εσένα...

δηλαδή επειδή δεν κοιμούνται, βγαίνετε έξω κ ξενυχτάτε παρέα κ τουλάχιστον σας μένει η διασκέδαση;

κ στο μεσοδιάστημα δεν θέλουν μάμ; καθαριότητα; δεν εκνευρίζονται από την αυπνία; το θόρυβο;:confused:

Διαφημίσεις

θα την διατυπώσω τώρα την πρώτη.

ρε Φαίη κ λοιπά ηρωικά κορίτσια, πώς γίνεται να είσαι με δίχρονο κ να ξενυχτάς εκτός σπιτιού, κυρίως σε θάλασσα, σε μπαρ; κ δη από το απόγευμα;

δεν πεινούν; δεν νυστάζουν; δεν θέλουν μπάνιο-καθαριότητα; ησυχία; δεν εκνευρίζονται όταν χάνουν το πρόγραμμά τους;

το ρωτάω γιατί το δικό μου είχε τεζάρει 9 η ώρα κ 9.30 μάξιμουμ έπαιρνε τον 2ο ύπνο!

κ ζηλεύω τις εξόδους ιδίως τις βραδινές, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα γινόταν αλλιώς...

εμότικον έτοιμο να κάψει φλάτζα!

με εντελώς φιλική διάθεση ρωτάω. δεν θέλω μούτρα κ λαλακίες.

Μεχρι να ερθει το καλοκαιρι και εγω ανησυχουσα. Πλεον οχι. Με 1.5 ωρα το μεσημερι μπορει να μου παει μεχρι και 1 η ωρα το βραδυ πολυ ηρεμα. Στην θαλασσα τωρα. Πειναει φυσικα. Εχουμε φρουτα/τοστακια/πατατες τηγανιτες και φετα :P μην γελας Φαιη και γενικα δεν ειναι αναγκη να φαει σπιτι. Γιατι η μικρη σου τρωει μονο αλεσμενα?

Μπανιο θελει φυσικα και κανει στην θαλασσα μεχρι να πεσει ο ηλιος.....καθαριοτητα εχει οταν μπουμε σπιτι πριν κοιμηθει. Δεν τρελλενεται να την εχει στις 8:13 πχ.....:P Ησυχια ΔΕΝ εχει η ιδια και ΔΕΝ θελει. Θελει να τρεξει και να παιξει και να μιλησει και να τραγουδησει μεχρι τελικης πτωσεως. Οταν καναμε το αργα στην παραλια ειχε ξαπλωσει σε μια ξαπλωστρα και εβλεπε τα αστερια. Κοινως βρηκε την ησυχια της μονη της. Δεν χρειαστηκε να κανω κατι εγω. Και οχι πλεον δεν εκνευριζεται. Μεχρι πριν απο κανα 6μηνο εκνευριζοταν. Τωρα παει σερι απο 10 το πρωι μεχρι 11 το βραδυ να σερνεται στα πατωματα απο την κουραση αλλα να τραγουδαει......τι να σου πω. Μηπως ειναι πολυ 'στενο' το προγραμμα σας και θελει ΄λιγη' καλοκαιρινη χαλαρωση?

Ποσο ειναι η μικρη? Ισως παιζει ρολο και η ηλικια. Εμενα Νοεμ. κλεινει τα 3.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

δηλαδή επειδή δεν κοιμούνται, βγαίνετε έξω κ ξενυχτάτε παρέα κ τουλάχιστον σας μένει η διασκέδαση;

κ στο μεσοδιάστημα δεν θέλουν μάμ; καθαριότητα; δεν εκνευρίζονται από την αυπνία; το θόρυβο;:confused:

Σεβακι αυτο που περιγραφεις ειναι μωρο, οχι νηπιο......τα νηπια εχουν φοβερες αντοχες σε ΟΛΑ αυτα που λες.......

καλά μην φανταστείς ότι είμαστε και party animals αλλά ναι μπορούμε να πάμε οπουδήποτε μέχρι ότι ώρα θέλουμε και δεν ενοχλούνται καθοοοοολου... φαι οκ μπορεί να πάρουμε μαζί μας κάτι λόγω των αλλεργιών... αλλά το πανηγύρι αρχίζει στο σπίτι που δεν θέλουν να κοιμηθούν ΠΟΤΕ... ειδικά ο μεγάλος πρέπει να κάνεις τάμα για να κοιμηθεί... γι αυτό σου λέω εκτίμησε την κατάσταση σου...

Πριν παω για υπνο Σεβουλα μου, αστην την μικρη και λιγο στο αυτοματο......δεν ειναι μωρο ;)......θα περασετε πιο ομορφα......φιλακια καλο βραδυ!

Μεχρι να ερθει το καλοκαιρι και εγω ανησυχουσα. Πλεον οχι. Με 1.5 ωρα το μεσημερι μπορει να μου παει μεχρι και 1 η ωρα το βραδυ πολυ ηρεμα. Στην θαλασσα τωρα. Πειναει φυσικα. Εχουμε φρουτα/τοστακια/πατατες τηγανιτες και φετα :P μην γελας Φαιη και γενικα δεν ειναι αναγκη να φαει σπιτι. Γιατι η μικρη τρωει μονο αλεσμενα? Μπανιο θελει φυσικα και κανει στην θαλασσα μεχρι να πεσει ο ηλιος.....καθαριοτητα εχει οταν μπουμε σπιτι πριν κοιμηθει. Δεν τρελλενεται να την εχει στις 8:13 πχ.....:P Ησυχια ΔΕΝ εχει η ιδια και ΔΕΝ θελει. Θελει να τρεξει και να παιξει και να μιλησει και να τραγουδησει μεχρι τελικης πτωσεως. Οταν καναμε το αργα στην παραλια ειχε ξαπλωσει σε μια ξαπλωστρα και εβλεπε τα αστερια. Κοινως βρηκε την ησυχια της μονη της. Δεν χρειαστηκε να κανω κατι εγω. Και οχι πλεον δεν εκνευριζεται. Μεχρι πριν απο κανα 6μηνο εκνευριζοταν. Τωρα παει σερι απο 10 το πρωι μεχρι 11 το βραδυ να σερνεται στα πατωματα απο την κουραση αλλα να τραγουδαει......τι να σου πω. Μηπως ειναι πολυ 'στενο' το προγραμμα σας και θελει ΄λιγη' καλοκαιρινη χαλαρωση?

Ποσο ειναι η μικρη? Ισως παιζει ρολο και η ηλικια. Εμενα Νοεμ. κλεινει τα 3.....

καταρχήν ελπίζω να διέκρινα από αστοχία δική μου λάθος εκνευρισμό από μέτους σου.

η ερώτησή μου δεν είναι μομφή.

έχει να κάνει με τις ανάγκες του δικού μου παιδιού, που είναι 22 μηνών, πολύ ζωηρή κ ως τώρα με πρόγραμμα στον ύπνο, φαγητό, μπάνιο.για να είναι ασφαλής κυρίως ψυχολογικά κ σε όλα της.

στις διακοπές έχασε το ενδιαφερον της για φαγητό (εκτός από το γάλα πρωί βράδυ, το γιαούρτι με το μέλι κ φυσικά τα φρούτα που τα τρώει στο χέρι ή κομμάτια-δεν τρώει αλεσμένα, αλλά ενώ είναι παμφάγο, Χαλκιδική ΔΕΝ έτρωγε), νορμάλ, αφου δεν προλάβαινε από το παιχνίδι κ τον ενθουσιασμό.

βγήκε εκτός προγράμματος ύπνου κατά τη διαρκεια της ημέρας

9κοιμόταν ακανόνιστα), αλλά το βράδυ κούτσουρο στις 9! οπότε μέναμε στο δωμάτιο. δεν μπορώ να φανταστώ το παιδί να νυστάζει κ εγώ να το βάζω στο καρότσι κ να βγαίνω τσάρκα, κ ας είμαι ΣΚΑΣΜΕΝΗ!

στην τσάντα της που κουβαλάω πάντα κ παντού έχω, είχα φρούτα. στο ξενοδοχείο είχα πάντα γιαούρτι κ μέλι σε συσκευασίες ατομικές.

τί να πω!

ελπίζω να βρούμε τους ρυθμούς μας μικροί μεγάλοι, ωριμάζοντας!:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...