Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντωμεταξυ κοιτα τι παθαμε χτες..καθεται η ζωιτσα στην ακρογιαλια και αγναντευε την θαλασσα..της λεω ελα να βαλεις αντιηλιακο και μπρατσακια..με κοιταει και γελαει..

της λεω θα μετρησω μεχρι το τρια (γενικα αυτο πιανει, δεν θελει να μετραμε και κανει αυτο που της λεμε) ..εχτες ομως γελωντας τρεχει προς τη θαλασσα και μεχρι να την προλαβω εχει φαει δυο βουτες και δεν μπορει να ανασανει...με τα ρουχα μπηκα και την εβγαλα..στο τσακ το γλυτωσα το παιδι....

Διαφημίσεις

ναι πηρε μεγαλη τρομαρα...μετα δεν ηθελε να μπει στη θαλασσα να φανταστεις...ενταξει μεχρι το τελος της ημερας το ξεπερασε...

σημερα το πρωί μου λεει.."θυμασαι εχτες στη θαλασσα που δεν μπορουσα να παρω ανασα?"....:(

η Αθήνα άδειασε κι έχει γίνει ανθρώπινη - χάρμα οφθαλμών και... ποδιών (όσο και να μην το πιστεύετε αυτό εσείς της περιφέρειας:tongue:)

Μη σου πω ότι έχω χεστεί από την χαρά μου που είμαι Αύγουστο στην Αθήνα.

Ησυχία.............ηρεμία.................και στη δουλειά το ίδιο!!!!

η χάρλοου ακούει??

φιλενάδα, μια σχετική προετοιμασία πρέπει να έχει κάνει το παιδί...

Σχετική έχει κάνει............δεν ξέρει την αλφαβήτα όμως όπως μου λέτε.

Αυτό ρωτάω δίπλα? Θα έπρεπε σώνει και καλά?

Αν ναι...τότε φταίω εγώ που δεν την κάθισα κάτω να της τα μάθω.

Γιατί στο νήπιο δεν τους μαθαίνουν. Τους τα κάνουνε σαν ασκησούλες-παιχνιδάκια. Δεν πρέπει σώνει και καλά να τα μάθουνε όπως στην πρώτη.

Anyway μόλις έχω χρόνο θα παω δίπλα να διαβάσω αναλυτικά τι μου γράφετε και να απαντήσω.

Πάντως έχω καταλάβει ότι εγώ "φταίω" που το παιδί μου δεν ξέρει τα γράμματα του αλφαβήτου.

A! Hello everybody!

εντωμεταξυ κοιτα τι παθαμε χτες..καθεται η ζωιτσα στην ακρογιαλια και αγναντευε την θαλασσα..της λεω ελα να βαλεις αντιηλιακο και μπρατσακια..με κοιταει και γελαει..

της λεω θα μετρησω μεχρι το τρια (γενικα αυτο πιανει, δεν θελει να μετραμε και κανει αυτο που της λεμε) ..εχτες ομως γελωντας τρεχει προς τη θαλασσα και μεχρι να την προλαβω εχει φαει δυο βουτες και δεν μπορει να ανασανει...με τα ρουχα μπηκα και την εβγαλα..στο τσακ το γλυτωσα το παιδι....

Culte, τι τρομάρα θα πήρες! Βρε τα άτιμα. Εχω μία απορία.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ??????

Σχετική έχει κάνει............δεν ξέρει την αλφαβήτα όμως όπως μου λέτε.

Αυτό ρωτάω δίπλα? Θα έπρεπε σώνει και καλά?

Αν ναι...τότε φταίω εγώ που δεν την κάθισα κάτω να της τα μάθω.

Γιατί στο νήπιο δεν τους μαθαίνουν. Τους τα κάνουνε σαν ασκησούλες-παιχνιδάκια. Δεν πρέπει σώνει και καλά να τα μάθουνε όπως στην πρώτη.

Anyway μόλις έχω χρόνο θα παω δίπλα να διαβάσω αναλυτικά τι μου γράφετε και να απαντήσω.

Πάντως έχω καταλάβει ότι εγώ "φταίω" που το παιδί μου δεν ξέρει τα γράμματα του αλφαβήτου.

A! Hello everybody!

Hello. Άλλη απορία.

Πρέπει να τους μάθουμε την Αλφαβήτα πριν πάνε νήπιο?

Γιατί εγω έχω ακούσει ότι δεν πρέπει να το κάνουμε αυτο, γιατί μετά βαριούνται στο σχολείο και άθελα μας μπορεί να προκαλέσουμε προβλήματα μαθησιακα, καθώς δεν συγκεντρώνονται, μιας και ήδη γνωρίζουν. Και εξαιτίας αυτού, έλεγα να μην ασχοληθω. Πρεπει?

Σε ποιο θέμα λες Harlow να ρίξω μια ματιά?

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Α, γεια σας. χιχιχι το ξέχασα.

Εγώ ξεράθηκα για μεσημέρι 3 ώρες!!!:shock:

Οι μικρές ξύπνησαν φυσικά από τις 5:00, αλλά ανέλαβε ο σύζηγος και με άφησε να κοιμηθω όσο θέλω!

Α, ωραία ξεκίνησαν οι διακοπές μου... :P

DmXup2.png

Διαφημίσεις

\

Hello. Άλλη απορία.

Πρέπει να τους μάθουμε την Αλφαβήτα πριν πάνε νήπιο?

Γιατί εγω έχω ακούσει ότι δεν πρέπει να το κάνουμε αυτο, γιατί μετά βαριούνται στο σχολείο και άθελα μας μπορεί να προκαλέσουμε προβλήματα μαθησιακα, καθώς δεν συγκεντρώνονται, μιας και ήδη γνωρίζουν. Και εξαιτίας αυτού, έλεγα να μην ασχοληθω. Πρεπει?

Σε ποιο θέμα λες Harlow να ρίξω μια ματιά?

Εννοείται ότι στο προνήπιο ΔΕΝ μαθαίνουν την αλφαβήτα..............αλλιώς θα πάω με πέσω σε κα'να γκρεμό.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=96607

Λύστε μου μια απορία.

Γιατί οι μαλακες οι δηθεν φιλόζωοι αφήνουν τα σκυλιά τους στα μπαλκόνια όοοοοολο το βράδυ να κλαίνε και να αλυχτάνε τα δόλια?????

γαμώ τη φιλοζωία που δέρνει μερικούς δηλαδή.

Παίρνουν ένα σκυλί και το αμολάνε στο μπαλκόνι.

Σήμερα έβλεπε ένα κανισοείδες να είναι στο απέναντι μπαλκόνι και να κλαίει.... όλα τα παράθυρα κλειστά.

Λέω κοίτα να δεις που φύγανε και αφήσανε το σκυλί μοναχό του............ίσα που είχα πάει αστυνομία για καταγγελία.

Κατά τις 12 -1 το μεσημέρι βλέπω λοιπόν ανοιχτά τα παράθυρα και τους κυρίους καθισμένους στο μπαλκόνι να πίνουν τον καφέ τους.

Δηλαδή τι κάνανε? Κοιμόντουσαν μέσα και είχαν αφήσει το σκυλί τους μόνο έξω στο μπαλκόνι από χτες το βράδυ?

και γω τι σου φταίω ρε παπάρα δήθεν κωλο-φιλόζωε που είμαι στο απέναντι μπαλκόνι και με ξενυχτάει το σκυλί σου? αει στο διάολο γαμώ τη φολοζωία τους γαμώ.

1η σεπτεμβρη κλεινει τα 3!!!!!! υπομονηηηηηηηηηηηηηη

και θηλαζατε μεχρι τωρα ρε;;;; Μπραβο σας!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

Και για εμας που ειχες ρωτησει οχι δεν καταφεραμε να κοψουμε πανα ουτε στις διακοπες ειναι αρνητικος τελειος δεν θελει να του βγαζω το μπειμπιλινο με τιποτα και αρνειται να φοραει μονο βρακακι. Τον αφησα θα ξαναδοκιμασουμε σπιτι μας παλι.

α καλα....

κι εμεις μια από τα ιδια.... τωρα εχω παρει ενα βιβλιο που δειχνει παιδακια χωρις πανα, να κανουν τσισα κ κακα στο γιογιο... θα ξεκινησουμε να το μελετησουμε κι ευχομαι να τα καταφερουμε!!!

Μη σου πω ότι έχω χεστεί από την χαρά μου που είμαι Αύγουστο στην Αθήνα.

Ησυχία.............ηρεμία.................και στη δουλειά το ίδιο!!!!

α ναι!!!

κι εγω οταν εμενα Αθηνα Αυγουστο πάντα δουλευα!!!! τον λατρευα αυτο το μηνα στη πολη!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ??????

αχαχαχαχαχαχαχ

οταν βριες την απαντηση σφυρα τη και σε εμας....... οκ;;;;

Λύστε μου μια απορία.

Γιατί οι μαλακες οι δηθεν φιλόζωοι αφήνουν τα σκυλιά τους στα μπαλκόνια όοοοοολο το βράδυ να κλαίνε και να αλυχτάνε τα δόλια?????

γαμώ τη φιλοζωία που δέρνει μερικούς δηλαδή.

Παίρνουν ένα σκυλί και το αμολάνε στο μπαλκόνι.

μη ξυνεις πληγες.....

ηγ αγελη=7 σκυλια, που εχω κατω απο το παραθυρο των παιδιων χαλαει το κοσμο.... φαντασου 7 σκυλια να γαβγιζουν ολα μαζι, να τσακωνονται, να κοπανανε τα σπιτια τους.....

αλλα εχω καταλαβει οτι μερικοι δε παιρνουν απο λογια... δε καταλαβαινουν τιποτα αλλο εκτος απο το να ικανοποιουν δικα τους "θελω" και δε νοιαζονται για τιποτα αλλο.....

συνοψιζοντας: ο ηλιθιος ειναι ανικητος.....

και γω τι σου φταίω ρε παπάρα δήθεν κωλο-φιλόζωε που είμαι στο απέναντι μπαλκόνι και με ξενυχτάει το σκυλί σου? αει στο διάολο γαμώ τη φολοζωία τους γαμώ

αγαπη, δεν τον νοιαζει απλα....

οπως δε νοιαζει και τον δικο μας το κοπανο που ενα παιδι 28 μηνων κ ενα μωρο 11 μηνων ξυπνανε απο τα σκυλια του.....

Εννοείται ότι στο προνήπιο ΔΕΝ μαθαίνουν την αλφαβήτα..............αλλιώς θα πάω με πέσω σε κα'να γκρεμό.

Ναι βρε. Για το νήπιο λέω.

DmXup2.png

καλημέρα....ελπίζω να είσατε όλες για μπανάκι και ν'απολαμβάνετε τον ήλιο και τη θάλασσα με τις οικογένειές σας.

εμείς λοιπόν μετά την αξονική ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για τα χειρότερα....δυστυχώς η αξονική μας αποκάλυψε την αλήθεια σε όλο της το μέγεθος..ο πεθερός μου έχει καλπάζων μεταστατικό καρκίνο..η αξονική έδειξε 5 μεγλαλες εστίες:πνεύμονες,συκώτι,νεφρά,εγκέφαλο και σπονδυλική στήλη...απο μια πρώτη εικόνα και εκτίμηση μας είπε ο άνθρωπος οτι δεν είναι παραπάνω απο 1,5 μήνα που έχει ξεκινήσει όλο και φυσικά δεν μας είπε και πόσος χρόνος του μένει επ'ακριβώς..απο Τρίτη θα συνεδριάσει το ογκολογικό και θα έχουμε νεότερα.

κορίτσια δεν ξέρω τί είναι ο καρκίνος...δεν το έχουμε αντιμετωπίσει στην οικογένεια μας...η μαμά μου πέθανε απο κληρονομική ασθένεια...ο παππούς απο άνοια κι η γιαγιά απο γεράματα...δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω και πως να μιλήσω.ο Νίκος είναι χάλια εχτές τρόμαξα να τον κάνω να συνελθει..χωρίς να είμαι αποστασιοποιημένη ωστόσο επειδή έχω βιώσει την απώλεια απο μικρή είμαι πολύ πιο ψύχραιμη.

βοηθήστε με...τί να του πω;πως να μιλήσω;στην πεθερά μου;τί μπορώ να κάνω που να τους ανακουφίσω;πως να κρυφτώ και να κάνω τον καραγκιόζη;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ετοιμαζόμουν να μπω να γράψω κάποια από τις σαχλαμαρίτσες μου αλλά έπεσα πάνω στο μήνυμά σου ρηνιώ μου...

δυστυχώς, ο καρκίνος μου είναι γνώριμος... αυτή την στιγμή δεν είμαι καθόλου ψύχραιμη για να σε συμβουλεύσω, θα μπω ξανά μετά...

προς το παρόν, σου (σας) στέλνω όλη μου την αγάπη και μια τεράστια αγκαλιά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...