Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρηνιω ευχομαι το αποτελεσμα να δειξει οτι πιο ανωδυνο δυναμη σας ευχομαι και να πανε ολα καλα.

Fubi να σκεφτεσαι αισιοδοξα και μην αφηνεις τον εαυτο σου να πεφτει οτι θες οταν ερθεις Αθηνα ειμαι στην διαθεση σου.

Φαιη ρωτα δυο γιατρους να εισαι σιγουρη τι πρεπει να κανεις.

Εμεις ακομα χωριο ειμαστε 22 τελειωνει η αδεια του Κ.

Σας φιλω ολες και καλες διακοπες σε οσες τωρα ξεκινανε.

Εγω. Εγώ ξεκινάω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις διακοπές μου. Από τις 5:00 ώρα Ελλάδος..... Θα περάσει, δεν θα περάσει????????

Το θέμα είναι πως.....

Γιατί για να δουλέψω, αποκλειεται. Το μυαλό μου είναι κάπου σε μία παραλία.....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ που δεν θα πάρω άδεια από βδομάδα, έχω "σκιστεί" στη δουλειά.

Να ζητήσω να πάρω το βραβείο του "υπαλλήλου του μήνα"..........μαζί με κάτι κλωτσίδια:D:D:D:D (ευτυχώς που έχω δικό μου γραφείο και ο IT manager είναι καλό παλληκαράκι)

Τυχερη. Εμένα που η οθόνη κοιτάει στο διάδρομο και όποιος περνάει την βλέπει?

Πρέπει να αλλάξω θέση μου φαίνετε. Είναι πρόβλημα.

(Εμ, βγάλτε και σεις όλες τα tickerάκια σας να φαίνετε σοβαρή η ιστοσελίδα......)

DmXup2.png

Kαλημέρα σε όλες !!!

Ακούστε....από το απόγευμα θα ετοιμάσω πράγματα αλλά δεν ξέρω για που :mad::confused:για το εξοχικό μας, για κάπου αλλού ???

πες ρε σοβαρά...μου χει φάει τ' αυτιά...δεν βλέπω να την γλιτώνω..θα γίνω κουνελομάνα όπου να 'ναι...

ρε αμολυτό στο σπίτι? το εκπαιδεύσατε?... εγώ είχα ένα κουταβάκι και μου είχε καταχέσει το σπίτι...το σπίτι δλδ το έχετε έξω?

το φαϊ πόσο πάει περίπου...μη μας βγαίνει πιο ακριβο απ το γάλα του μπεμπη;)

foubi μου το κουνελάκι μηνιαίως δεν θα σου βγαίνει πάνω από 6€....μπορεί και λιγότερο...

όχι δεν το εκπαιδεύσαμε, απλά από όσο ξέρω "σημαδεύουν" το μέρος τους, και συνήθως είναι κοντά στην τροφή τους....

foubi σου στέλνω πμ δίπλα

Πφφφφ.

Θα περάσει δεν θα περάσει? Ακόμα 1 είναι.....:rolleyes:

DmXup2.png

Φαιη ρωτα δυο γιατρους να εισαι σιγουρη τι πρεπει να κανεις.

Εμεις ακομα χωριο ειμαστε 22 τελειωνει η αδεια του Κ.

Ευχαριστω Ειρηνακι, θα το κοιταξω! Μαζι με την Αερικια γυρνατε.. Αντε επιτελους, μου λειπετεεεεεε!! Απο τις 22 μεχρι τις 26 που φευγω εγω να κανονισουμε να σας δω γιατι μετα παει απο Σεπτεμβρη και δεν υπαρχει περιπτωση να κανω τοσο καιρο να σας δω! ;)

Εγω. Εγώ ξεκινάω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις διακοπές μου. Από τις 5:00 ώρα Ελλάδος..... Θα περάσει, δεν θα περάσει????????

Το θέμα είναι πως.....

Σε καταλαβαινω! Αντε, θα κυλησουν γρηγορα οι ωρες!

Kαλημέρα σε όλες !!!

Ακούστε....από το απόγευμα θα ετοιμάσω πράγματα αλλά δεν ξέρω για που :mad::confused:για το εξοχικό μας, για κάπου αλλού ???

Καλα να περασετε οπου κι αν πατε! Τουλαχιστον πατε καπου βρε.. Αλλοι δεν πανε πουθενα! ;)

Εμεις καλα!

Το παιδι μου εχθες ξαπλωσε στις 23:20, κοιμηθηκε εν τελει στις 02:00 και ξυπνησε σημερα στις 09:50....

Το απογευμα κλασσικα λεμε για θαλασσα οπως και εχθες (και προχθες και αντιπροχθες βασικα :tongue:), μενει μονο να συνενοηθω με το Ελλακι μηπως θελει να κανουμε κατι αλλο!

DEMS εχθες δεν ηρθαν ουτε οι αντιπροσωποι... Εβαλα απουσια να ξερεις! :lol:

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

rkt και Dalia καλά να περάσετε όπου και να πάτε!

...

DEMS εχθες δεν ηρθαν ουτε οι αντιπροσωποι... Εβαλα απουσια να ξερεις! :lol:

Γύρισε αργά ο Διονύσης και δεν πρόλαβαν. Θα δούμε σήμερα μηπώς έρθουμε alltogether.

Κοντεύω να κόψω τις φλέβες μου από τη βαρεμάρα. Έχω πάρει σβάρνα το δίπλα για να περνάει λίγο η ώρα. Τι ωραία που περνάμε εδώ στην εξοχή! :rolleyes:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ελα ρεεε... Βαριεσαι στο Λαγονησι?? :rolleyes: Μα... γιατιιιι?? :tongue:

Μιλησα με την Ελλ, ειπε θα ερθει κι εκεινη με τη Στεφουλα! :D Μακαρι να τα καταφερετε κι εσεις!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Kαλημέρα σε όλες !!!

foubi μου το κουνελάκι μηνιαίως δεν θα σου βγαίνει πάνω από 6?....μπορεί και λιγότερο...

όχι δεν το εκπαιδεύσαμε, απλά από όσο ξέρω "σημαδεύουν" το μέρος τους, και συνήθως είναι κοντά στην τροφή τους....

foubi σου στέλνω πμ δίπλα

Βρε ας ετοίμαζα κι εγώ πράγματα κι ας ήταν και για το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα:tongue:

όσο για το κουνελάκι προς το παρών την γλιτώσαμε με τον Αρη το ψάρι... δεν ξέρω βέβαια για πόσο καιρό:rolleyes:

Ελα ρεεε... Βαριεσαι στο Λαγονησι?? :rolleyes: Μα... γιατιιιι?? :tongue:

Μιλησα με την Ελλ, ειπε θα ερθει κι εκεινη με τη Στεφουλα! :D Μακαρι να τα καταφερετε κι εσεις!!

'Θαλαααασσα θαλασσα τους θαλασσινους, θαλασακι μου.......'

Θαλασσα? Ποια Θαλασσα? Ποιος μιλησε για θαλασσα? Εγω μονο με κυαλια την βλεπω φετος........

εμοτικον-που-φευγει-σφυριζοντας-ανεμελα.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Κοριτσάρες μου να σας χαιρετήσω κι εγώ με την σειρά μου !

Φεύγουμε αύριο πουρνό-πουρνό... τα λέμε στις 29 πρώτα ο Θεός !

Όσες φεύγετε, καλά να περάσετε - για τις υπόλοιπες καλή επιστροφή και μόνο καλά νέα να έχουμε να λέμε !!!

Φιλάκια πολλά - θα μου λείψετε !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...