Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Φαίη, είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλα. Don't worry.

Περιμένουμε τα νέα από τον γιατρό. Μην μας ξεχάσεις.... Κάηκες.

Η γιατρος σημερα δεν ηταν σε επιφυλακη κι ετσι το ολο θεματακι παει απο Τριτη (καθως Δευτερα ειναι Δεκαπενταυγουστος). Δεν πειραζει, θα πιω 2 φρεντοτσινους παραπανω εν αναμονη! :tongue:

α! βλέπω έχει κι άλλον γιατρό το τόπικ... νόμιζα πως ήμουν η μόνη που κάνω διάγνωση στον εαυτό μου!

καλά αποτελέσματα...θα περιμένουμε νέα

Γιατρος οχι.. Απλα μια που εχω τελειωσει νοσηλευτικη, μια που ειμαι προϊδεσμενη με οσα τραβηξα στην εγκυμοσυνη, εκανα μια σκεψη! :cool: Ευχαριστω για τις ευχες... Νεα απο Τριτη!

γλυκοφλεβαρίτσα, με τα κυάλια την έχεις δει την θάλασσα φέτος...:rolleyes::tongue:

Εχουμε κανει 15 μπανια μεχρι στιγμης. Σημερα θα κανουμε το 16ο! Περυσι που μεναμε διπλα καναμε συνολο 20 ολο το καλοκαιρι.. Μαλλον επρεπε να φυγουμε απο τη θαλασσα για να την εκτιμησουμε! :lol:

Όσες είσαστε για να πάρουμε τα βουνά , παρακαλώ στοιχιστοίτε από πίσω μου.............μόλις δώσω έναρξη ξεκινάμε:P:p (όταν λέμε βουνά πιστεύω να εννοείται πεδιάδα γιατί η ορειβασία δεν και το φόρτε μου).

Οποτε παει: Harlow - Μεταξια - Εγω - ... Οποια θελει ας συμπληρωσει τη λιστα... :tongue:

Εμείς καλά είμαστε, από υγεία σκάμε. Από νεύρα, απογοητεύσεις και καυγάδες σκάμε επίσης. Τέλος πάντων δεν θέλω να επεκταθώ προς το παρόν.:-(

Ευχομαι να ηρεμησετε αμεσα. Οποτε θελεις να μιλησεις εδω ειμαστε.. Και εχω ξεχασει να σου απαντησω σε ενα πμ στο φατσοβιβλιο.... :oops: Γαϊδουρα τελειως.. Ολοκληρωνω το ποστ και τρεχω να σου στειλω!

1 και σήμερα και για εμάς !!!! ουου... αν και παραείμαι κουρασμένη και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να φτιάξω βαλίτσες... κάτι με πιάνει !!!

Ειναι ευχαριστη κουραση αυτη! Καλα να περασετε Μεταξακι μου!! :D

Λοιπόν σήμερα έχω κοιμηθεί σκάρτες τέσσερις ώρες. Μέχρι τις 2 η Ιφιγένεια μουρμούραγε και από τις 6 παρά είμαστε στο πόδι. Ενδιάμεσα ξυπνήσαμε και 2-3 φορές.

Λοιπον... Σημερα η Μαρια ξυπνησε 10 παρα 20!!! :shock::shock:

ΑΛΛΑ το παλιο μας προγραμμα, αυτο μωρε που 22:30 το αργοτερο ηταν στο κρεβατι της... Εχει κανει φτερα.. Πριν τις 00:30, δεν κλεινει το βλεφαρο.. Τουλαχιστον μας αφηνει λιγακι παραπανω τα πρωινα, αν και σκεφτομαι πως δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω να εδραιωθει το νεο ωραριο γιατι με τον παιδικο δεν συμφερει με τιποτα!

εγώ παιδιά δεν απόφασισα ακόμη αν θα σταματήσω αύριο ή αν έρθω και την επόμενη εβδομάδα έτσι ώστε να κρατήσω περισσότερη άδεια καβάτζα...

αν πάμε στο εξοχικό μας χαλκιδική θα πηγαινοέρχομαι ( λέω τώρα ), αν πάμε πουθενά δεν έρχομαι...

Ο,τι κι αν κανετε, να περασετε τελεια! :D

Εμεις τα γνωστα...

Τσακωθηκα με το Β το πρωι γιατι ειπε πως η Μαρια ειναι ανυπακοη και "σταρχιδιστρια" επειδη μου μοιαζει... :cool:

Τσακωθηκα και με τη Μαρια πριν λιγο γιατι δεν ηθελε να κοιμηθει και αν δεν κοιμοταν θα μας ετρωγε η μουρμουρα ολο το απογευμα.

Εχω δωσει ραντεβου με το Ελλακι για να μας σουρει ως τη θαλασσα. Ειναι η 1η φορα που το επιχειρω (μονη στη θαλασσα με το παιδι χωρις το Β) και ευχομαι να πετυχει!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατρος οχι.. Απλα μια που εχω τελειωσει νοσηλευτικη, μια που ειμαι προϊδεσμενη με οσα τραβηξα στην εγκυμοσυνη, εκανα μια σκεψη! :cool: Ευχαριστω για τις ευχες... Νεα απο Τριτη!

Εχω δωσει ραντεβου με το Ελλακι για να μας σουρει ως τη θαλασσα. Ειναι η 1η φορα που το επιχειρω (μονη στη θαλασσα με το παιδι χωρις το Β) και ευχομαι να πετυχει!

Βρε ελπίζω να μην παραξήγησες...

όσο για το μπάνιο , με ένα τα κουτσοβολεύεις...με τα δύο να δεις χαρές και πανηγύρια... εγώ είμαι σε απόσταση πεντάλεπτου κι έχω κάνει 4 μπάνια...

καλά να περάσετε...

.........

ΑΛΛΑ το παλιο μας προγραμμα, αυτο μωρε που 22:30 το αργοτερο ηταν στο κρεβατι της... Εχει κανει φτερα.. Πριν τις 00:30, δεν κλεινει το βλεφαρο.. Τουλαχιστον μας αφηνει λιγακι παραπανω τα πρωινα, αν και σκεφτομαι πως δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω να εδραιωθει το νεο ωραριο γιατι με τον παιδικο δεν συμφερει με τιποτα!

Σιγά και μην κοιμάται τόσο μεγάλες ώρες όταν θα πηγαίνει παιδικό... αφού κουράζονται βρε, θα νυχτώνει και από πολύ νωρίς...:rolleyes:

Ο,τι κι αν κανετε, να περασετε τελεια! :D

Εμεις τα γνωστα...

Τσακωθηκα με το Β το πρωι γιατι ειπε πως η Μαρια ειναι ανυπακοη και "σταρχιδιστρια" επειδη μου μοιαζει... :cool:

Τσακωθηκα και με τη Μαρια πριν λιγο γιατι δεν ηθελε να κοιμηθει και αν δεν κοιμοταν θα μας ετρωγε η μουρμουρα ολο το απογευμα.

χαχα πολύ γέλασα με τον άντρα σου !!! είναι δικής του έμπνευσης η ορολογία να υποθέσω ε???? όπως λέμε ωχαδερφιστής ????????????????:?:

1 και σήμερα και για εμάς !!!! ουου... αν και παραείμαι κουρασμένη και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να φτιάξω βαλίτσες... κάτι με πιάνει !!!

Αυτό με τις βαλίτσες....

τις έχω ήδη ανοιχτές κια κάθε μέρα ρίχνω από ενα. Στο τέλος, τελευταία στιγμή θα ρίξω μέσα ότι βρω μπροστά μου.....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

ρε κορίτσια για δώστε καμιά ιδέα διότι έχω απελπιστεί....

πως να τακτοποιήσω τα παιχνίδια στο δωμάτιο του που είναι πάααααααρα πολλά έτσι ώστε να εξοικονομηθεί και χώρος...

πρέπει να βάλουμε γραφείο...

δεν πάει άλλο να μην μπορείς να πατήσεις εκεί μέσα...

Διαφημίσεις

παιδιά και'γω δεν έχω κάνοι απολύτως τίποτα...

βασικά δεν πολυτρελλένομαι στην ιδέα του εξοχικού όπου θα ήμαστε 10 άτομα min...

anyway...

επίσης πως στο καλό θα χωρέσω βαλίτσες,ποδήλατο, κουνέλι και σπίτι κουνελιού ????

αν του πω να πάρουμε και τα 2 αυτοκίνητα θα με σφάξει ή θα το γλιτώσω λέτε ??

Βρε ελπίζω να μην παραξήγησες...

όσο για το μπάνιο , με ένα τα κουτσοβολεύεις...με τα δύο να δεις χαρές και πανηγύρια... εγώ είμαι σε απόσταση πεντάλεπτου κι έχω κάνει 4 μπάνια...

καλά να περάσετε...

Δεν παρεξηγησα καλε! :D Ευχαριστουμεεεε!!

πως να τακτοποιήσω τα παιχνίδια στο δωμάτιο του που είναι πάααααααρα πολλά έτσι ώστε να εξοικονομηθεί και χώρος...

Παιχνιδοκουτα... Απλα προσπαθησε να κανεις μια μινι - ταξινομηση ωστε να μην στα πεταει ΟΟΟΟΛΑ εξω καθε φορα που ψαχνει ενα συγκεκριμενο παιχνιδι να παιξει... Π.χ. "Θεοφιλε στο κουτι με τους πειρατες εχει τα αμαξακια σου, στο κουτι με τον winnie εχει τα στρατιωτακια σου και ολα τα υπολοιπα στο κουτι του θησαυρου".. Πηγαιντε να τα διαλεξετε μαζι και μετα καντε μαζι το διαχωρισμο των παιχνιδιων στα κουτια, ωστε να μην του κακοφανει.

παιδιά και'γω δεν έχω κάνοι απολύτως τίποτα...

βασικά δεν πολυτρελλένομαι στην ιδέα του εξοχικού όπου θα ήμαστε 10 άτομα min...

anyway...

επίσης πως στο καλό θα χωρέσω βαλίτσες,ποδήλατο, κουνέλι και σπίτι κουνελιού ????

αν του πω να πάρουμε και τα 2 αυτοκίνητα θα με σφάξει ή θα το γλιτώσω λέτε ??

Βασικα δεν συμφερει οικονομικα να μετακινησετε και τα δυο αμαξια.. Βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα.. Εγω παντως θα επελεγα στριμωξιδι και ενα αυτοκινητο. Εκτος πια κι αν δεν χωρατε ουτε να ανασανετε!

Μεταξακι μου... πεταει συχνα τετοια πετυχημενα ο Β! Ορεξη να 'χεις μονο! :lol:

Λευκη εχεις πμ! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

...

ΑΛΛΑ το παλιο μας προγραμμα, αυτο μωρε που 22:30 το αργοτερο ηταν στο κρεβατι της... Εχει κανει φτερα.. Πριν τις 00:30, δεν κλεινει το βλεφαρο.. Τουλαχιστον μας αφηνει λιγακι παραπανω τα πρωινα, αν και σκεφτομαι πως δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω να εδραιωθει το νεο ωραριο γιατι με τον παιδικο δεν συμφερει με τιποτα!...

Δεν νομίζω, θα επανέλθει :)

Εμεις τα γνωστα...

Ευτυχώς που σου μοιάζει :cool:

...

Εγώ τα πηγαίνω και τα δύο, αρκεί να είναι η παραλία λίγο οργανωμένη (ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνα)

Αυτό με τις βαλίτσες....

τις έχω ήδη ανοιχτές κια κάθε μέρα ρίχνω από ενα. Στο τέλος, τελευταία στιγμή θα ρίξω μέσα ότι βρω μπροστά μου.....

Πάντα τελευταία στιγμή ετοιμάζω βαλίτσες. Όποτε δοκίμασα να τις ετοιμάσω νωρίτερα, ξεχνούσα standard κάτι σημαντικό :?

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ρε συ ντάλια πες για το κουνέλι, έχει φαγωθεί ο μικρός...τι το ταϊζετε?..δώσε καμιά συμβουλή γιατί δεν βλέπω να το αποφεύγω... σήμερα θα πάμε να πάρουμε ψαράκια μήπως ξεχαστεί , αν και δεν το βλέπω...

Παιχνιδοκουτα... Απλα προσπαθησε να κανεις μια μινι - ταξινομηση ωστε να μην στα πεταει ΟΟΟΟΛΑ εξω καθε φορα που ψαχνει ενα συγκεκριμενο παιχνιδι να παιξει... Π.χ. "Θεοφιλε στο κουτι με τους πειρατες εχει τα αμαξακια σου, στο κουτι με τον winnie εχει τα στρατιωτακια σου και ολα τα υπολοιπα στο κουτι του θησαυρου".. Πηγαιντε να τα διαλεξετε μαζι και μετα καντε μαζι το διαχωρισμο των παιχνιδιων στα κουτια, ωστε να μην του κακοφανει.

εμείς που πήραμε έπιπλο απο ικεα με κουτιά για ταξινόμηση εκτός απ τα παιχνίδια έχουμε και τα κουτιά τώρα πεταμένα... αν βρεις λύση πες μου κι εμένα

Εγώ τα πηγαίνω και τα δύο, αρκεί να είναι η παραλία λίγο οργανωμένη (ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνα)

DEMS σε θαυμάζω και περιμένω οδηγίες... εμένα μου φαίνεται απλώς ακατόρθωτο... οκ είναι και η ηλικία του μπεμπε τέτοια,αλλά ούτε για του χρόνου το σκεφτομαι...για πες κανα μυστικό

Διαφημίσεις

Εξαρτάται από τα παιχνίδια...

Εμείς έχουμε δύο τεράστια τροχήλατα μπαούλα από IKEA στα οποία βάζει όλα τα οχήματα (αυτοκίνητα, φορτηγά, μπολντόζες κλπ) και χάρτινα κουτιά διαφόρων μεγεθών που ταξινομεί τα μικρότερα (π.χ. στο ένα έχει όλους τους δεινόσαυρους playmobil, στο άλλο ιππότες και δράκους κλπ). Όλα στιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο. Δεν ξέρω αν σε εξυπηρετεί αυτό το σύστημα...

Ο Ευριπίδης βγάζει κάθε φορά αυτό που θέλει να παίξει και μετά τον παρακαλάμε να το μαζέψει :lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

DALIA μου, σε κάποια φάση που έλειπαν τα παιδιά από το σπίτι κάθισα κάτω με τον άντρα μου και τα ξεχωρίσαμε (με τί παίζουν δλδ και ποιά είναι εκείνα που, απλά, τα ξεσκονίζουμε)... σε πληροφορώ ότι έδωσα πάρα πολλά...

τα υπόλοιπα αγόρασα από την ΙΚΕΑ 2 από αυτά τα μεγάλα πλαστικά κουτιά αποθήκευσης -τα διαφανή- κι άλλα 2 πιο μικρά και τελικά κάνουμε την δουλειά μας μέσες άκρες πάντα...

τους τα έχω ταξινομημένα πχ χωριστά τα παζλ, αλλού τα αυτοκινητάκια, αλλού τα λούτρινα κλπ κλπ

και κάπως έτσι πορευόμαστε ...

Η αλήθεια είναι πως από Σεπτέμβρη θα παίξει άλλη μια εκκαθαριστική (σε ανύποπτο χρόνο χι χι ) !!!!:cool:

...........

........

Α ούτε εγώ νομίζω πως μπορώ να τα πάω και τα δυο μόνη μου -- με την καμία όμως !!! :shock:

ρε συ ντάλια πες για το κουνέλι, έχει φαγωθεί ο μικρός...τι το ταϊζετε?..δώσε καμιά συμβουλή γιατί δεν βλέπω να το αποφεύγω... σήμερα θα πάμε να πάρουμε ψαράκια μήπως ξεχαστεί , αν και δεν το βλέπω...

μακαρόνια με κιμά είναι το αγαπημένο του...

μαρή πέρνουμε τροφή από το per shop και χορταράκι...:D:D

εμείς το έχουμε ελευθερο μέσα στο σπίτι...οχι δεν κατουράει, βγαίνει έξω στο σπιτάκι του, εκεί που είναι το φαί του..

αυτή την εποχή όμως αλλάζει τρίχα ( κακώς χαμός, τούφες )

ανευ πλάκας τώρα ότι θες ρώτα...

κορίτσια θα μελετήσω όλες τις ιδέες ( τις περισσότερες τις έχω εφαρμόσει ) και μάλλον κάτι σε ΙΚΕΑ θα δω...

Τα καλύτερα που μπόρεσα να βρω

zombie-302.gifyou-fool-038.gif

Καλημέραααα!

ένα για σένα00020661.gif

κι ένα για μένα00020309.gif

τελεία και παύλα... μ' έχει πιάσει διακοπείτιδα...:lol: ακόμη, έτσι είμαι...:roll:

έχω παρατήσει τα πάντα:shock: κι αερίζω από δω κι από κει τον πισινό μου...:rolleyes: (παρομοίως ζωπυρόπαιδο/λιγουλάκι κι ο ζώπυρος):cool:

ντάλιααααααα... θέλει ξεσκαρτάρισμα-πέταμα-κουτιά αποθήκευσης!!! τα λέω για να τ' ακούω φυσικά...:mrgreen:

άντε, καλό μας μεσημέρι!! και το πρώτο μέρος των διακοπών μου έρχεται λέμε!!!:D (γιατί τώρα κουράζομαι υποτίθεται, χαχαχαχαχα:lol::lol:)

φιλάκια σας!!

μακαρόνια με κιμά είναι το αγαπημένο του...

μαρή πέρνουμε τροφή από το per shop και χορταράκι...:D:D

εμείς το έχουμε ελευθερο μέσα στο σπίτι...οχι δεν κατουράει, βγαίνει έξω στο σπιτάκι του, εκεί που είναι το φαί του..

αυτή την εποχή όμως αλλάζει τρίχα ( κακώς χαμός, τούφες )

ανευ πλάκας τώρα ότι θες ρώτα...

κορίτσια θα μελετήσω όλες τις ιδέες ( τις περισσότερες τις έχω εφαρμόσει ) και μάλλον κάτι σε ΙΚΕΑ θα δω...

πες ρε σοβαρά...μου χει φάει τ' αυτιά...δεν βλέπω να την γλιτώνω..θα γίνω κουνελομάνα όπου να 'ναι...

ρε αμολυτό στο σπίτι? το εκπαιδεύσατε?... εγώ είχα ένα κουταβάκι και μου είχε καταχέσει το σπίτι...το σπίτι δλδ το έχετε έξω?

το φαϊ πόσο πάει περίπου...μη μας βγαίνει πιο ακριβο απ το γάλα του μπεμπη;)

ξέρω ξέρω απορίες που έχω κι εγώ μεσημεριάτικα...τι να κάνω η μάνα που του σφηνώθηκε στο μυαλό και κοιμάται και ξυπνάει με την ιδέα του κουνελιού????:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...