Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ντακταντορ η αλοιφη ειναι για μολυνσεις φλεγμονες αλλα δεν ξερω αν κανει για την δικη σας περιπτωση, σε καταλαβαινω συντομα θα ειμαστε στην θεση σας γιατι και εμας δεν παει μεχρι πανω το πετσακι εχει θεμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια έλεος.

Τι πράγμα είναι αυτό? Τόσο συνηθισμένο?

Με κάνετε να λέω ευτυχώς που δεν έχω αγόρια....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Kοριτσια διαβαζω διαβαζω και πολυ κατανοω το αγχος σας, τις πορτες των νοσοκομειων τις εχουμε φαει με το κουταλι και εμεις, ολα καλα ευχομαι να πανε και να τελειωσει γρηγορα η αγωνια σας και η ταλαιπωρια σας. Οσο για το δημοσιο συστημα υγειας θελει οχι απλα υπομονη μονο αν εισαι ο Βουδας την παλευεις. Και εγω καθε χρονο με 67 της 100 αναπηρια περναω συνεχεια επιτροπη μπας και εχω γινει καλα και δεν το ξερω.

Ποιός καλέ? Εσύ?????

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

θα ρωτήσω και στο φαρμακείο μηπως κάνει ή αν υπάρχει άλλη γιατί μ αυτήν δεν βλέπω αποτέλεσμα... ωχ.υπομονή και ψάξτε καποιον καλό μην την πατήσετε σαν εμάς... τουλάχιστον ρε παιδιά μια τοπική αναισθησία... στο δικό του το παιδί έτσι θα το έκανε?... αϊ στο καλό το θυμήθηκα πάλι και φούντωσα μεσημεριάτικα..

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια έλεος.

Τι πράγμα είναι αυτό? Τόσο συνηθισμένο?

Με κάνετε να λέω ευτυχώς που δεν έχω αγόρια....

ασε rkt εμένα αυτός ήταν ο μόνος λόγος που φοβόμουν μήπως κάνω αγόρι... και τα λούστηκα όλα... επι δύο μάλιστα

κι εμάς έτσι μας είχαν πει... τώρα βέβαια διάβασα πως σε όσο μικρότερη ηλικία το κάνει τόσο λιγότερο τραυματικό είναι... δεν ξέρω, έχω καταμπερδευτεί...και περιμένει και ο δεύτερος στη σειρά... τι τραβάω η αγορομάναααα

πόσο είναι ο γιος σου τώρα? σας έχει πει να το κατεβάζετε? δεν ξέρω τι να κάνω και με το μωρό. αυτός χθες μου είπε να το καταβάζουμε... τι μπέρδεμα... άλλη ιατρική σπουδάζει ο καθένας?

Διαφημίσεις

Δυο και τριων μηνων ειναι αλλα η προσπαθεια κατεβαζουμε και βαζουμε αλοιφη εχει αποτυχει παταγωδως. Ειμαι μονη μου οταν τον κανω μπανιο και μονο μπουνιες και κλωτσιες τρωω αδυνατω να τον ακινητοποιησω.

τι αλοιφή σου είπαν να του βάζεις?

σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν βγάζω άκρη ειλικρινά με τους γιατρούς...ο καθένας άλλα... τουλάχιστον να μην ταλαιπωρήσω και το μπεμπάκι.

ζούπι έχω έναν χειρούργο γνωστό που ειδικέυεται σε αυτό το θέμα ( κάνει και σεμινάρια στο πανεπιστήμιο σε παιδιάτρους διότι τα έχει πάρει με την ασχετοσύνη τους με το θέμα ).

Θέλει κατέβασμα μέχρι κάτω και πλύσιμο με τρεχούμνο νερό...

Εμείς δεν το κάνουμε:oops:

Ο ανιψιός μου ( 11 μέρες διαφορά με τον δικό μου ) το κάνει ανελυπώς κάθε βράδυ.

ούτε εμείς το κάνουμε!:oops:!!

μα ρε παιδί μου, αν του είχε δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, δεν θα φαινόταν/υπέφερε??:confused:

Active????? αλήθεια' date=' που έχει χαθεί αυτό το κορίτσι?????

ρε κορίτσια το παιδί μου δεν παλεύεται... βρήκε μια χειμωνιάτικη πυτζάμα να φορέσει με τριαντά τόσους βαθμούς και αφού του εξήγησα πως είναι πολύ ζέστη λέει οκ και σκάει μύτη με κάτι παντόφλες αρκουδάκια, αυτά τα χνουδωτά... έσκασα μόνο που τον είδα

από τέτοια, άλλο τίποτα!:rolleyes:

...εκτός απ όταν πάμε Ικαρία που είναι η απόλυτη χαλάρωση

μη μου ξυπνάς το παρελθόν...:cool:

Καλησπερα σε ολες σας!

ειμαι σε φαση πακεταρισματος,αυριο μετακομιζω και εχω ακομη να πακεταρω ολα τα σχετικα με την κουζινα..τζατζαλα,ματζαλα..ξεμεινα απο κουτια κι αντε ψαξε...Τα μερεμετια στο σπιτι ακομη καλα κρατουν,ελεος δηλαδη δεν αντεχω αλλο

...αυριο πρωι παω για γενικη-τελευταιο καθαρισμα και το απογευμα θα ερθουν τα φορτηγα του πατερα μου με τον αδελφο μου και κατι παλικαρια και ξεκιναμε.......

Ρευμα παιρνουμε απο το κεντρικο του κατασκευαστη..τοσο καλα....

Ειμαι τοσο κουρασμενη,ευτυχως που εχω ανθρωπους να κρατανε το παιδι και δεν το πολυ εχω εγνοια....οχι οτι σταματα ποτε το νοιαξιμο αλλα τουλαχιστον εχω καποιες ωρες να διευθετησω οσα πρεπει...

Μεσα σε ολο αυτον τον χαμο μου ελαχε να χτυπησει κι η μικρη....επεσε απο το διπλο κρεββατι το πουλακι μου και την ποναει το αριστερο χερακι...Εγω φταιω,εδωσα εμπιστοσυνη σε 15 μηνων παιδι μεσα στην κουραση μου και χτυπησε το κοριτσι μου....Το πηγαμε στον ορθοπεδικο και ειπε μυικος πονος-στουμπηγμα γιατι η μικρη πονα αλλα οχι συνεχως,κοιμαται ηρεμα και γενικα το κουνα αλλα οχι πολυ,το φυλαει...

Σημερα λοιπον...ξαναεπεσε το παιδι αυτην την φορα περδικλωθηκε στην ακρη της βασης απο το αλογακι της και παλι τρανταχτηκε και εκλαιγε η κοπελα μου..εγω δεν ημουν εκει,γυρισα και το ειδα κατακλαμμενο το καψοπαιδο ολο παραπονο και δακρυα....Εχω ολα τα αλλα,εχω και την στεναχωρια μου με ολα αυτα τα πεσιματα..........

Επισης διαβασα πολλα σχετικα με γιατρους....ευχομαι μονο να μην το ζησω κι εγω συντομα....Γιατι κι εμεις περιμενουμε αρχες Σεπτεμβρη μια βιοψια ενος σπιλου που εβγαλε ο πατερας μου και τρεμω στην ιδεα του τι μπορει να προκυψει.........Προς το παρον δεν το σκεφτομαι,ειλικρινα αρνουμαι να μπω στο τριπακι......θα δουμε......

Αυτα τα ολιγα κι απο εδω...

Φιλια σε ολες κι ελπιζω συντομα να ειμαι πιο ηρεμη γιατι προς το παρον μεσα στον πανικο βρισκομαι......

Φιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...