Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάρες.

Εδώ και εγώ. Τρέχω να τελειώσω τις δουλειές, μην μου μείνει τίποτα κια χάσω την άδεια μου την Παρασκευη....

Και μου σκάνε όλα τα κουλά στη δουλεια λες και το κάνουν επίτηδες, δεν μπορει....
:rolleyes:

foubi όντως ο Παπαδάκης ειναι κορυφή, αλλά δεν ξέρω. Χειρουργεί ακόμα? Ενας ξάδερφος μου ήταν στην ομάδα του, τώρα αυτός χειρουργεί εδώ, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας, οπότε δεν ξέρω τι γίνετε. Λείπει και διακοπές για να ρωτήσω. Τεσπα, το χρειαστείς πες μας να δούμε όλες τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν μπείκες φαίνετε με το δεξί ρε foubi εδω μέσα. Ελπίζω να τα αφήσεις όλα αυτά σύντομα πίσω σου.

Harlow, μία από τα ίδια και σε σένα γλυκια μου...

Για να το ελαφρύνω λίγο.

3 και σήμερα κορίτσια.......

Από το απόγευμα ξεκινάω να φτιάχνω βαλίτσες. Θα μου πάρει μέρες. Ξέρετε 2 πράγματα τώρα, άλλα 2 αύριο......χαχαχα

Μην χάσουμε και τις βόλτες μας.

Ασχετο. Ρε Active που στο λύκο είσαι?

Θέλω καφέ στο Veso Mare!!!!!

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε ρωτάω γιατί έχω αγόρι (6 ετών) κι αυτό με το... ανεβοκατέβασμα του...:oops: πάντα με μπέρδευε (διαφορετικές απόψεις) και ενίοτε με ζώνουν τα φίδια...

ζούπι έχω έναν χειρούργο γνωστό που ειδικέυεται σε αυτό το θέμα ( κάνει και σεμινάρια στο πανεπιστήμιο σε παιδιάτρους διότι τα έχει πάρει με την ασχετοσύνη τους με το θέμα ).

Θέλει κατέβασμα μέχρι κάτω και πλύσιμο με τρεχούμνο νερό...

Εμείς δεν το κάνουμε:oops:

Ο ανιψιός μου ( 11 μέρες διαφορά με τον δικό μου ) το κάνει ανελυπώς κάθε βράδυ.

καλημέρα!

αχ κορίτσια δεν θέλω άλλο να σας βαραίνω αυγουστιάτικα... ελπίζω την επόμενη φορα να γράψω κάτι ευχάριστο....

ρε ντάλια δηλαδή ο χειρούργος συστήνει να το κατεβάζετε? έχω καταμπερδευτεί... νιώθω τόσο άσχετη...

Λευκάδα. Δεν βλέπω την ώρα....

DmXup2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

αχ κορίτσια δεν θέλω άλλο να σας βαραίνω αυγουστιάτικα... ελπίζω την επόμενη φορα να γράψω κάτι ευχάριστο....

δεν μας βαραίνεις καθόλου:P

άντε περιμένουμε να γράψεις ότι είναι υπόθεση ρουτίνας...

ρε ντάλια δηλαδή ο χειρούργος συστήνει να το κατεβάζετε? έχω καταμπερδευτεί... νιώθω τόσο άσχετη...

ναι διότι δεν μπορείς να φανταστείς τι μαζεύει από ακαρθασίες και τι μολύνσεις μπορεί να προκληθούν...

ο δικός μου είχε κάνει απόστημα γύρω στα 2,5 ο καημενούλης

Λευκάδα. Δεν βλέπω την ώρα....

Λογικότατο...

Εγώ Παρασκευή σταματάω αλλά δεν αποφασίσαμε ακόμη αν θα πάμε κάπου εκτός χαλκιδικής στο εξοχικό των γονιών μου...anyway.

Nα μην παραλείψετε να κάνετε ΄τις ημερήσιες εκδρομούλες με πλοιαράκι από το Νυδρί...

Επίσης να προτειμήσετε στο πορτο κατσίκι να πάτε με το καραβάκι και όχι οδικώς

αχ θα τα πω γιατί θα σκάσω... νιώθω τόσο άχρηστη μάνα .... έχω απίστευτες τύψεις απο χτες...

λόγω της κατάστασης πρέπει να αναβάλλουμε το ταξίδι με τον μικρό, έτσι μου λεει ο άντρας μου πως ο πεθερός μου έχει γνωστό τον καλύτερο ουρολόγο και να πάμε να δει το παιδί για να μας πει τι να κάνουμε.

του ξεκαθάρισα πως δεν θέλω να το πειράξει μόνο να το δει και να μας πει αν πρέπει άμεσα να φύγουμε Αθήνα.

πάμε που λέτε κορίτσια και ο μικρός δεν ήθελε να κάτσει να τον δει με τίποτα. κι έτσι όπως τον κρατούσαμε για να το δεί του κάνει μια και αρχίζει να το κατεβάζει... του φώναξα να μην το κάνει και μου λέει εντάξει παέι πια γλιτώσατε την εγχείρηση...

ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω... χωρίς αναισθησία χωρίς τίποτα... είμαι τόσο θυμωμένη με τον άντρα μου και δεν μπορώ να πω και τίποτα.

θα σκάσω...

Λογικότατο...

Εγώ Παρασκευή σταματάω αλλά δεν αποφασίσαμε ακόμη αν θα πάμε κάπου εκτός χαλκιδικής στο εξοχικό των γονιών μου...anyway.

Nα μην παραλείψετε να κάνετε ΄τις ημερήσιες εκδρομούλες με πλοιαράκι από το Νυδρί...

Επίσης να προτειμήσετε στο πορτο κατσίκι να πάτε με το καραβάκι και όχι οδικώς

Α, θα το προτιμήσω λοιπόν. Αν πάμε πουθενά και δεν αράξουμε στο ξενοδοχείο οπότε το μόνο δρομολόγιο που θα κάνουμε είναι ξενοδοχείο θάλασσα (είναι δίπλα στη θάλασσα), θάλασσα ξενοδοχείο!!!!!:D

Οπου και να πας Dalia, καλά είναι. Αν είσαι και τυχερή και έχεις δικό σου εξοχικό ακόμα καλύτερα.

DmXup2.png

Α, θα το προτιμήσω λοιπόν. Αν πάμε πουθενά και δεν αράξουμε στο ξενοδοχείο οπότε το μόνο δρομολόγιο που θα κάνουμε είναι ξενοδοχείο θάλασσα (είναι δίπλα στη θάλασσα), θάλασσα ξενοδοχείο!!!!!:D

Οπου και να πας Dalia, καλά είναι. Αν είσαι και τυχερή και έχεις δικό σου εξοχικό ακόμα καλύτερα.

βρε ότι κι αν κάνετε ωραία θα είναι... και το θαλασσα -ξενοδοχείο πολύ ωραίο είναι... με τα μικρά μη σου πω πως είναι το καλύτερο...

πέρσι είχαμε πάει 4 μερούλες με τον μικρουλη μου σε ένα ξενοδοχείο μισή ώρα από το σπίτι μας ... δεν βγήκαμε καθόλου έξω... όλη την ώρα πισίνα, θάλασσα κια παιχνίδια.... περάσαμε τέλεια.

Διαφημίσεις

Ναι, κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγω, αλλά επειδή είμαι και πνεύμα ανήσυχο, θα δείξει....:D

foubi, χρησιμοποιείς το ίδιο nick και στο forum?

DmXup2.png

ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω... χωρίς αναισθησία χωρίς τίποτα... είμαι τόσο θυμωμένη με τον άντρα μου και δεν μπορώ να πω και τίποτα.

θα σκάσω...

αφού πέρασε άστω κορίτσι μου, μην άγχεσαι και με αυτό...

σε εμάς να φανταστείς του έκανε αυτό που λες και είχε απόστημα, έτρεχε πύον....

θαλασσα -ξενοδοχείο πολύ ωραίο είναι...

δεν το έχω κάνει ποτέ αν και θα το ήθελα πάρα πολύ...

στις διακοπές μας ρε παιδιά πάντα κάνουμε πολλά χιλιόμετρα..ο σύζηγος βαριέται το ξενοδοχείο-θάλασσα

εμείς πάλι το αντίθετο εγώ αν πάω σε καινούριο μέρος θέλω να τα δω ΟΛΑ...είναι μάλλος κάποιου είδους μανία... αφού γυρνάω πάντα τόσο κουρασμένη... εκτός απ όταν πάμε Ικαρία που είναι η απόλυτη χαλάρωση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...