Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημερούδια κόρες.

Ειπα να τη δω αλλιώς και να μην "κλαίγομαι" καθώς έχουμε να κάνουμε με γέρο 76 χρονών......ενώ εδώ έχουμε παλληκάρια (της foubi π.χ.) που παιδεύονται με γιατρούς.

Αλλά το ΙΚΑ................καλά δεν παίζονται οι άνθρωποι....με τίποτε όμως.

Έστειλα τη μάνα μου στον παθολόγο ιατρό κατ'οίκον (λένε) για γράψει την αξονική, αλλά ....οοοοοοχι.....δεν μπορεί λέει να την γράψει, πρέπει να πάμε σε ουρολόγο.

Δεν μπορεί ο κωλογιατρός δημόσιος υπάλληλος με χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο και διάγνωση για καρκίνο να γράψει μια αξονική!!!!!!!!!!

Ουρολόγος ούτε για δείγμα εν μέσω Αυγούστου... για ραντεβού ελάτε τέλη Αυγούστου!!!

Πήρα στο κεντρικά του ΙΚΑ τηλέφωνο και ωρυόμουνα στην κυριολεξία.

Μια κοπέλα εκεί που μίλαγα στο τηλ. με λυπήθηκε φαίνεται γιατί της λέω - δεσποινίς δεν είναι δυνατόν με χαρτιά από δημόσιο νοσοκομείο με διάγνωση καρκίνου να μην υπάρχει ΕΝΑΣ δ/ντης να βάλει μια κωλο-υπογραφή για μια κωλο-αξονική.

Μου κράτησε το τηλ. μου και με πήρε η κοπέλα σε 5 λεπτά πίσω και μου είπε να στείλω κάποιον σε μια γιατρό εκεί να μας το φτιάξει το χαρτί.... όπερ και εγένετο.

Δηλαδή έλεος.....να εξαρτάσαι από το φιλότιμο του καθεμιανού και να σου λένε ότι - όχι εγώ είμαι παθολόγος και δεν μπορώ να γράψω αξονική.........σε άνθρωπο με διάγνωση καρκίνου από δημόσιο νοσοκομείο έτσι?

Δηλαδή ρε παπάρα παθολόγε έτσι και τη γράψεις και σε ελέγξουνε τι θα σου πούνε?

Γιατί ενέκρινες εξέταση σε σοβαρά άρρωστο άνθρωπο? Και μάλιστα με χαρτιά δημοσίου νοσοκομείου????????????????????

Μετά λένε για τους ΔΥ και του βρίζουνε.........να γιατί τους βρίζουνε και τους παίρνει η μπάλα όλους τους ΔΥ..........γιατί ο περισσότεροι είναι ακαμάτηδες και αδιάφοροι και το παίζουν ευθυνόφοβοι όπου τους συμφέρει.

Αεις στο διάολο να πάνε!!!

(τα'πα και ξεθύμανα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Το παιδι μου εχθες με διελυσε στην κυριολεξια.......

Παρολο που λιωσαμε στον Εθνικο Κηπο και δεν ειχε κοιμηθει πολλη ωρα το μεσημερι, δεν ηθελε να κοιμηθει με τιποτα. Ο πατερας της δουλευε βραδυνος και ημασταν ολη την ωρα στο περα - δωθε και την κλαψα. Δεν εδειχνε να ποναει καπου, αλλα εγω καλου - κακου της εδωσα ντεπον. Γυρω στις 2 ξαναξεκινησα τη διαδικασια υπνου απο την αρχη, που σημαινει τη σηκωσα, την εκανα ενα χλιαρο ντους, της εκανα μασαζ -στα σκοταδια ολα αυτα, ακομα και το ντους στο μπανιο-, την εντυσα, της εφτιαξα λιγο ζεστο γαλα που το ηπιε κανονικα και ξαπλωσα μαζι της νανουριζοντας τη. Εν τελει κοιμηθηκε στις 03:15 και σηκωθηκε σημερα το πρωι στις 08:30 (!!!!!!) ........ Δεν δειχνει καθολου νυσταγμενη, ειναι ορεξατη και απο φαγητο και απο διαθεση και μαλιστα σημερα δεν ειχαμε κανενα ατυχημα μεχρι στιγμης με την πανα, τσισα και κακα ολα στο γιογιο. Τι να πω, δεν ξερω..... Τωρα θα τη βαλω για υπνο να μου ξυπνησει νωρις να παω να τη "λιωσω" στη θαλασσα για να ξεραθει το βραδυ!

Μεταξακι χαιρομαι που περασατε καλα!

Ρηνιω ευχομαι ολα να πανε κατ' ευχην!

Harlow δεν εχω λογια για την καταντια μας... Τουλαχιστον πηγαν ολα καλα και γραφτηκε η εξεταση. Εστιασε εκει και προσπαθησε να ηρεμησεις!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

..............

Αλλά το ΙΚΑ................καλά δεν παίζονται οι άνθρωποι....με τίποτε όμως.

Έστειλα τη μάνα μου στον παθολόγο ιατρό κατ'οίκον (λένε) για γράψει την αξονική, αλλά ....οοοοοοχι.....δεν μπορεί λέει να την γράψει, πρέπει να πάμε σε ουρολόγο.

Δεν μπορεί ο κωλογιατρός δημόσιος υπάλληλος με χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο και διάγνωση για καρκίνο να γράψει μια αξονική!!!!!!!!!!

Ουρολόγος ούτε για δείγμα εν μέσω Αυγούστου... για ραντεβού ελάτε τέλη Αυγούστου!!!

Πήρα στο κεντρικά του ΙΚΑ τηλέφωνο και ωρυόμουνα στην κυριολεξία.

Μια κοπέλα εκεί που μίλαγα στο τηλ. με λυπήθηκε φαίνεται γιατί της λέω - δεσποινίς δεν είναι δυνατόν με χαρτιά από δημόσιο νοσοκομείο με διάγνωση καρκίνου να μην υπάρχει ΕΝΑΣ δ/ντης να βάλει μια κωλο-υπογραφή για μια κωλο-αξονική.

Μου κράτησε το τηλ. μου και με πήρε η κοπέλα σε 5 λεπτά πίσω και μου είπε να στείλω κάποιον σε μια γιατρό εκεί να μας το φτιάξει το χαρτί.... όπερ και εγένετο.

Δηλαδή έλεος.....να εξαρτάσαι από το φιλότιμο του καθεμιανού και να σου λένε ότι - όχι εγώ είμαι παθολόγος και δεν μπορώ να γράψω αξονική.........σε άνθρωπο με διάγνωση καρκίνου από δημόσιο νοσοκομείο έτσι?

Δηλαδή ρε παπάρα παθολόγε έτσι και τη γράψεις και σε ελέγξουνε τι θα σου πούνε?

Γιατί ενέκρινες εξέταση σε σοβαρά άρρωστο άνθρωπο? Και μάλιστα με χαρτιά δημοσίου νοσοκομείου????????????????????

........................

Αεις στο διάολο να πάνε!!!

Καλά κρασιά.... ο Θεός να μην δίνει να μπλέξεις με το ΙΚΑ και όλο το λοιπό Δημόσιο για θέμα υγείας... έχω εγώ να σου διηγηθώ ιστορίες απείρου κάλλους με τον κάλλο που κουβαλάει όλο το (σάπιο) σύστημά τους !!!!

Ξέρεις τί είναι να είναι ο άλλος καρκινοπαθής και με ΧΑΠ με 97% αναπηρία, να έχει υποστεί ένα χειρουργείο ολικής λαρυγγεκτομής -κοινώς ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ- και, παρ' όλ΄αυτά να είναι υποχρεωμένος να περνάει κάθε λίγο και λιγάκι από ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ??????? Τί να δει παραπάνω η επιτροπή Χριστιανέ μου ????? Εάν θα επιστρέψει η φωνητική χορδή μόνη της πίσω (ω τί θαύμα) ή εάν αποκαταστάθηκε κι αυτό ως δια μαγείας το αναπνευστικό πρόβλημα με τους πνεύμονες ?????

όχι όχι... αυτός ο άνθρωπος που δεν μπορούσε καλά καλά να περπατήσει ιδίως το καλοκαίρι με την ζέστη και την δύσπνοια ήταν υποχρεωμένος να τρέχει δεξιά αριστερά για να συνεχίζει να πάιρνει την αναπηρική του σύνταξη... με ένσημα από τα 14 του.... τί να λέμε τώρα !!!!

Α ρε πατέρα - α ρε πατέρα ...

Καλά έκανες και τους ξέχεσες !!! Κι εγώ μαζί σου !!!

Να πω απλά ότι ναι μεν υπάρχουν ΔΥ εντελώς αδιάφοροι και βολεψάκηδες αλλά πως το όλο σύστημα είναι που είναι λάθος και δεν αφήνει κι αυτούς τους λίγους με φιλότιμο να κάνουν την δουλειά τους ....

Ξέρεις τί είναι να είναι ο άλλος καρκινοπαθής και με ΧΑΠ με 97% αναπηρία, να έχει υποστεί ένα χειρουργείο ολικής λαρυγγεκτομής -κοινώς ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ- και, παρ' όλ΄αυτά να είναι υποχρεωμένος να περνάει κάθε λίγο και λιγάκι από ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ??????? Τί να δει παραπάνω η επιτροπή Χριστιανέ μου ????? Εάν θα επιστρέψει η φωνητική χορδή μόνη της πίσω (ω τί θαύμα) ή εάν αποκαταστάθηκε κι αυτό ως δια μαγείας το αναπνευστικό πρόβλημα με τους πνεύμονες ?????

Το ξέρω ότι υπάρχουν και χειρότερα και ότι θα τα αντιμετωπίσω οπότε προσπαθώ να κουλάρω λίγο.

Έπρεπε να τους πείτε- ναι ρε παιδιά κόφτε του την αναπηρική, του βάλαμε νεο λαρύγγι και περιμένει εδώ απ'εξω να σας γαμωσταυρίσει....μισό να τον φωνάξουμε.......στα διάλα οι απάνθρωποι.

I.Κ.Α. = Ιδρυμα Καθαρα Ανεγκεφαλων

Στην Φυλής δε (τον δρομο με τα μπουρδελα) το ΙΚΑ εχει ΚΑΙ εκεινο λευκο φωτακι απεξω για να προδιδει το τι ειναι.......αφου περνοντας μετραγα μπουρδελα και μετρησα και αυτο μεσα.......μετα ειδα οτι ειναι ΙΚΑ και σκεφτηκα να το αφαιρεσω απο την προσθεση, αλλα θα ηταν μαλακια γιατι ειναι μεγαλυτερο μπουρδελο απο τα αλλα.........:@

Φαιη εχουμε αμαξι, θα σε δουμε θαλασσα σημερα...........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Καλά αποτελέσματα σε όλους τους ασθενείς και καλό κουράγιο στους γύρω τους.

Όσο για το ΙΚΑ και τα συναφή...είναι να μην πέσεις στην ανάγκη τους :mad:

Σέβη έτσι είναι οι καλλιτέχνες! δεν μπορούν να περιορίσουν το ταλέντο τους σε ένα κομμάτι χαρτί :-P

Φαίη ούτε η Ιφιγένεια κοιμήθηκε καλά (είχε κάτι η νύχτα; :roll: )

Κέλλυ μην ξεχάσεις να φέρεις το μπεταντίν ;):-P (πας και συ ρε παιδί μου και μπλέκεις σε κάτι συζητήσεις) :lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλησπέρα στις εναπομείνασες αλλοπρόσαλλες!!:rolleyes:

για το ικα που λέγατε... έχετε δει ν' απαιτούν να κατεβάσεις εσύ από τριώροφη κατοικία χωρίς ασανσέρ... καρκινοπαθή/κατάκοιτο (στην κυριολεξία)... να τον πας στα γραφεία τους... για να περάσει από επιτροπή...?

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΕΤΣΙ???? φούντωσα τώρα πάλι!

τέλος πάντων...

ρηνιώ μου, το πρόβλημα με τον πεθερό σου εντοπίζεται στην σπονδυλική στήλη?

φούμπι κοριτσάκι, τον νευροχειρούργο που λες στο υγεία δεν τον ξέρω αλλά ξέρω τον παπαδάκη (πατέρα της νευροχειρουργικής, αν και μεγάλος) και κάποιους από τους συνεργάτες του - όταν βγάλετε μια άκρη με τις εξετάσεις, πες μου να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω κάπου από την εμπειρία που (δυστυχώς) έχω...

το πρόβλημα με την φίμωση πως έχει προκύψει? σε ρωτάω γιατί έχω αγόρι (6 ετών) κι αυτό με το... ανεβοκατέβασμα του...:oops: πάντα με μπέρδευε (διαφορετικές απόψεις) και ενίοτε με ζώνουν τα φίδια...

εμείς... λίγη δουλειά, πολλές και διάφορες βόλτες και οι διακοπές... έρχονται!:tongue:

φιλιά!!:D

Διαφημίσεις

φούμπι κοριτσάκι, τον νευροχειρούργο που λες στο υγεία δεν τον ξέρω αλλά ξέρω τον παπαδάκη (πατέρα της νευροχειρουργικής, αν και μεγάλος) και κάποιους από τους συνεργάτες του - όταν βγάλετε μια άκρη με τις εξετάσεις, πες μου να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω κάπου από την εμπειρία που (δυστυχώς) έχω...

το πρόβλημα με την φίμωση πως έχει προκύψει? σε ρωτάω γιατί έχω αγόρι (6 ετών) κι αυτό με το... ανεβοκατέβασμα του...:oops: πάντα με μπέρδευε (διαφορετικές απόψεις) και ενίοτε με ζώνουν τα φίδια...

αχ ρε zopiron -και τα υπόλοιπα κορίτσια φυσικα- ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον... σήμερα τσακώθηκα με την μάνα μου... με βλέπει φρικαρισμένη με όλα αυτά και κάθεται και μου κλαιγεται για βλακείες... αν ο ανθρωπος που με γέννησε δεν μπορεί να με στηρίξει αυτές τις στιγμές,που να στραφω?...

ακόμα παλευουμε να βγάλουμε άκρη με την εισαγωγή... έχω απογοητευτεί ρε κορίτσια τελείως... τρέχει ο άντρας μου ο καημένος να μαζέψει λεφτά απο δουλειές που μας χρωστάνε και θα τα χρειαστούμε τώρα μ αυτή την κατάσταση και δεν νοιάζεται κανείς... σε μια κυράτσα μάλιστα που πήγε τον αποκάλεσε και γυφτο:shock: επειδή έχει λέει το θράσος να ζητήσει τα λεφτα που μας χρωσταει... τι να πω?

για τη φίμωση τώρα:

ο μικρός όπως σου είπα έχει αλλάξει τους μισούς παιδιάτρους στο νησί και ο καθένας έλεγε το μακρύ και το κοντό του... στην προτελευταία που πήγαμε μας είπε να περιμένουμε μέχρι να βγάλει την πάνα... τώρα λοιπόν που τα καταφέραμε βλέπω πως όταν κάνει τσίσα το πουλάκι του γίνεται σαν μπαλόνι, είναι πολύ κλειστό μπροστά... πάντα ήταν βέβαια και το υποψιαζόμουν αλλά τώρα φαίνεται πια πως υπάρχει θέμα... οπότε πιστεύω πως εσύ δεν χρειαζεται ν ανυσηχείς, αν υπήρχε κάτι δεν πιστεύω να μην το καταλάβαινες, κάνει μπαμ.

καλησπέρα στις εναπομείνασες αλλοπρόσαλλες!!:rolleyes:

για το ικα που λέγατε... έχετε δει ν' απαιτούν να κατεβάσεις εσύ από τριώροφη κατοικία χωρίς ασανσέρ... καρκινοπαθή/κατάκοιτο (στην κυριολεξία)... να τον πας στα γραφεία τους... για να περάσει από επιτροπή...?

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΕΤΣΙ???? φούντωσα τώρα πάλι!

τέλος πάντων...

ρηνιώ μου, το πρόβλημα με τον πεθερό σου εντοπίζεται στην σπονδυλική στήλη?

εμείς... λίγη δουλειά, πολλές και διάφορες βόλτες και οι διακοπές... έρχονται!:tongue:

φιλιά!!:D

ναι στην σπονδυλική στήλη στη θωρακική μοίρα..θα έχω νεότερα τετάρτη

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα στην καινούργια μέρα.

Όλα θα πάνε καλά για όλους..........don't worry people......ο Θεός είναι μεγάλος.

Σας στέλνω κι εγώ την θετική μου ενέργεια (κάπου την βρήκα τώρα τελευταία).

Μη μου δίνετα σημασία..........κάπου διάβασα ότι οι τρελλοί έχουν πολλές ψυχικές μεταπτώσεις οπότε είμαι σε καλό δρόμο για το Δαφνί.:tongue:

Καλημέρα στην καινούργια μέρα.

Όλα θα πάνε καλά για όλους..........don't worry people......ο Θεός είναι μεγάλος.

Σας στέλνω κι εγώ την θετική μου ενέργεια (κάπου την βρήκα τώρα τελευταία).

Μη μου δίνετα σημασία..........κάπου διάβασα ότι οι τρελλοί έχουν πολλές ψυχικές μεταπτώσεις οπότε είμαι σε καλό δρόμο για το Δαφνί.:tongue:

ωραία δίπλα είμαι απο το σπίτι φαίνεται η μάντρα μην άγχεσαι εγω θα είμαι σίγουρα δίπλα σου!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...