Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κοριτσακια καλημερα...

Εχω μερες να μπω και δεν προλαβαινω τωρα να διαβασω, ηθελα μονο να σας χαιρετισω. Μαζευουμε κατι τελευταια και αναχωρουμε. Τα λεμε προς το τελος Αυγουστου παλι.

Επλιζω να ειστε καλα, πολλα φιαλκια σε ολες :-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έγινε τελικά το πάρτυ γενεθλίων του γιου μου...!

επιστρέψαμε κατάκοποι (έγινε σχεδόν σε ανοιχτό χώρο) και ευτυχισμένοι! ο μικρός το καταευχαριστήθηκε (ειδικά μετά την ακύρωση που είχε φάει με την οξεία αμυγδαλίτιδα...)!

η ζωή είναι ωραία... όχι πάντα μωρέ... αλλά είναι ωραία...

να τον χαίρεστε!!!!

τουλάχιστον θα το ευχαριστήθηκε περισσότερο με την τόση ταλαιπωρία που τράβηξε το καημενούλι...

travellingmum να περάσετε καλά!

καλημέρα όσο καλή μπρεί να είναι μια μέρα που μαθαίνεις άσχημα νέα....παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται τελευταία..μούντζα;γλωσσοφαγιά;ζήλεια;

πριν ενάμιση μήνα περίπου ξεκίνησε να πονάει το αριστερό χέρι του πεθερού μου (σημ. είναι νεοτατος μόλις 62 χρ.) ο φαρμακοποιός του έδωσε κάποια παυσίπονα-αφού ξεκαθάρισε οτι δεν είναι καρδιά- και του είπε οτι είναι απο το αυχενικό οπότε έπρεπε να επισκεφτεί τον γιατρό του..πήγε στον ορθοπεδικό του ταμείου του έκανε 2 πλάκες και τον συνέχισε με αναλγητικά και κολλάρο αυχένος..αφού ο πόνος συνεχιζόταν και αυξανόταν πήγε σ'ενα φυσικοθεραπευτή ο οποίος τον έστειλε για μαγνητική και την Παρασκευή πήρε τ'αποτελέσματα τα οποία εκτίμησε ορθοπεδικός που μας σύστησε ο φυσικοθεραπευτής..ο άνθρωπος είπε στην πεθερά μου οτι βλέπει μια κύστη οπότε έπρεπε να επισκεφτούμε νευροχειρούργο διότι ήταν στην σπολδυλική στήλη...μια και δυο χτες κι αφού του είχα πατήσει 2 παυσίπονες ενέσεις βρήκαμε γνωστό γιατρό στο ΘΡΙΑΣΕΙΟ και τον πήγαμε μπας και του δώσουν κάτι ισχυρο..

ο εκεί νευροχειρούργος είπε οτι είναι όγκος και όχι κύστη ή φλεγμονή...

σήμερα τον πάμε για εισαγωγή στο ΑΤΤΙΚΟ στο Ογκολογικό.

συγνώμη που σας χάλασα ένα υπέροχο κυριακάτικο πρωινό κάπου έπρεπε να τα πω.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

πωπω ρινιώ μ εστειλες τώρα...

περαστικά!

να σκέφτεστε τουλάχιστον πως μες την ατυχία σας είστε και τυχεροί που μένετε Αθήνα.

εμείς ποιος ξέρει ποτε θα βγάλουμε άκρη... πονάει πολύ ο καημένος αλλά δεν λέω να το πάρω απόφαση να τον πάω νοσοκομείο... πρώτον θα τον ταλαιπωρήσουν άδικα αφού είναι όλοι άσχετοι και κυριακάτικα είναι όλοι οι ειδικευόμενοι μόνο... και δεύτερον δεν θέλω να του διαλύσω την ψυχολογία...

Καλημέρα ladies.

Άστα Ρινιώ, αυτές τι μέρες έχω τα σκήπτρα στο να χαλάω το τόπικ με άσχημα νεα.... μη σκας μάτια μου.

Λείπει κι αυτή η άρια να πει κα'να περίεργο να στανιάρουμε βρε παιδί μου!:tongue:

Διαφημίσεις

δεν ξέρω βρε κορίτσια...συνεχώς σκέφτομαι γιατί να συμβαίνουν άσχημα πράγματα στους καλούς ανθρώπους;το ξέρω Harlow και Foubi...δεν ήξερα τί να πω όταν διάβαζα όσα μας είπατε...και τώρα δεν ξέρω τί να πω...για μας...γιατί εντάξει του πατέρα μου η κατάσταση δεν είναι μεν αναστρέψιμη αλλά είναι τουλάχιστον σταθερή εδω και κάποια χρόνια...τώρα όμως;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Να τον χαιρεστε Ζουπυ μου! Να ειναι παντα γερος και να τον καμαρωσετε οπως επιθυμει! :D

Μαζευουμε κατι τελευταια και αναχωρουμε. Τα λεμε προς το τελος Αυγουστου παλι.

Καλο ταξιδι και καλα να περασετε ταξιδιαρα μανα!! :D Με εμενα θα τα πεις λιγο αργοτερα, καθως οταν εσυ θα ερχεσαι - εγω θα φευγω! ;)

Αυτο να μην το ξαναπεις! Σου στελνω ολες μου τις ευχες και πολλη θετικη ενεργεια! Ολα να πανε καλα ευχομαι!

Εμεις εδω.. Κλασσικα ορθια απο τις 8 η μικρη κυρια, παρολο που ξεποδαριαστηκαμε στο Αττικο εχθες! Φαγαμε, αλλαξαμε, παιξαμε, πηγαμε στη γιαγια μας για μεσημεριανο και το απογευμα λεμε να ξεποδαριαστουμε στον Εθνικο Κηπο για ακομα μια φορα!

DEMS μην ξεχασεις το αυριανο ραντεβου μας στη "μαλαθα"! ;)

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας και από μένα!

Harlow, Foubi και riniw δεν ξέρω τι να πω...δίσεκτος είναι αυτός ο μήνας; :confused:

fistikaki καταλαβαίνω την ταραχή σου, ελπίζω να κοιμήθηκες τελικά.

zopiron χρόνια πολλά στο γιο σου!

travellingmum καλές διακοπές!

Φαίη και Κέλλυ θα τα πούμε από κοντά ;)

Εγώ έχω νεύρα :mad: Πριν λίγο έπιασε ο Διονύσης τον Ευριπίδη να έχει ανοίξει το τσαντάκι με τα καλλυντικά μου και να τα έχει κάνει κόλαση :evil::evil:

Τώρα θηλάζω την Ιφιγένεια. Μόλις τελειώσω, θα πάω να δω αν σώζεται τίποτα γκρρρ :twisted::twisted::twisted:

Σας αφήνω, φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

να τον χαίρεστε!!!!

τουλάχιστον θα το ευχαριστήθηκε περισσότερο με την τόση ταλαιπωρία που τράβηξε το καημενούλι...

Να τον χαιρεστε Ζουπυ μου! Να ειναι παντα γερος και να τον καμαρωσετε οπως επιθυμει! :D
zopiron χρόνια πολλά στο γιο σου!

κοριτσάρες μου γλυκές, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! και σε σας, εύχομαι τα ομορφότερα!! (ναι - κι εκείνος το ευχαριστήθηκε/εκτίμησε πάρα πολύ κι εμείς το ίδιο!!)

Άστα Ρινιώ, αυτές τι μέρες έχω τα σκήπτρα στο να χαλάω το τόπικ με άσχημα νεα.... μη σκας μάτια μου.

μην το ξαναπείς αυτό χάρλοου! εδώ δεν είναι το τόπικ των ανεκδότων (μόνο) ούτε η σφαίρα του απυρόβλητου!! δεν χαλάς κανένα τόπικ!

θ' αυτολογοκριθούμε κιόλας για τις ατυχίες που προκύπτουν? αν είναι δυνατόν... η ζωή δεν είναι (μόνο) χαχαχα και χιχιχι...

πωπω ρινιώ μ εστειλες τώρα...

περαστικά!

να σκέφτεστε τουλάχιστον πως μες την ατυχία σας είστε και τυχεροί που μένετε Αθήνα.

εμείς ποιος ξέρει ποτε θα βγάλουμε άκρη... πονάει πολύ ο καημένος αλλά δεν λέω να το πάρω απόφαση να τον πάω νοσοκομείο... πρώτον θα τον ταλαιπωρήσουν άδικα αφού είναι όλοι άσχετοι και κυριακάτικα είναι όλοι οι ειδικευόμενοι μόνο... και δεύτερον δεν θέλω να του διαλύσω την ψυχολογία...

φούμπι μου, δεν έχω καταλάβει : τον άντρα σου τον παρακολουθεί κάποιος (ένας) συγκεκριμένος γιατρός που δίνει τις γενικές κατευθύνσεις? που καθορίζει την πορεία εξετάσεων, φαρμάκων, κ.λ.π.?

όσο για το άλλο θέμα... το έχεις δει αυτό? ~ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19748

καλημέρα όσο καλή μπρεί να είναι μια μέρα που μαθαίνεις άσχημα νέα....παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται τελευταία..μούντζα;γλωσσοφαγιά;ζήλεια;

πριν ενάμιση μήνα περίπου ξεκίνησε να πονάει το αριστερό χέρι του πεθερού μου (σημ. είναι νεοτατος μόλις 62 χρ.) ο φαρμακοποιός του έδωσε κάποια παυσίπονα-αφού ξεκαθάρισε οτι δεν είναι καρδιά- και του είπε οτι είναι απο το αυχενικό οπότε έπρεπε να επισκεφτεί τον γιατρό του..πήγε στον ορθοπεδικό του ταμείου του έκανε 2 πλάκες και τον συνέχισε με αναλγητικά και κολλάρο αυχένος..αφού ο πόνος συνεχιζόταν και αυξανόταν πήγε σ'ενα φυσικοθεραπευτή ο οποίος τον έστειλε για μαγνητική και την Παρασκευή πήρε τ'αποτελέσματα τα οποία εκτίμησε ορθοπεδικός που μας σύστησε ο φυσικοθεραπευτής..ο άνθρωπος είπε στην πεθερά μου οτι βλέπει μια κύστη οπότε έπρεπε να επισκεφτούμε νευροχειρούργο διότι ήταν στην σπολδυλική στήλη...μια και δυο χτες κι αφού του είχα πατήσει 2 παυσίπονες ενέσεις βρήκαμε γνωστό γιατρό στο ΘΡΙΑΣΕΙΟ και τον πήγαμε μπας και του δώσουν κάτι ισχυρο..

αχ ρε ρηνιώ... με πήγες πίσω με αυτό σου το μήνυμα... σχεδόν πανομοιότυπη ιστορία σαν του πεθερού μου (και με πονάει ακόμα πολύ)... δεν έχω κάτι αισιόδοξο να σου πω... ειλικρινά εύχομαι για σας τα πράγματα να είναι καλύτερα...

φούμπι μου, δεν έχω καταλάβει : τον άντρα σου τον παρακολουθεί κάποιος (ένας) συγκεκριμένος γιατρός που δίνει τις γενικές κατευθύνσεις? που καθορίζει την πορεία εξετάσεων, φαρμάκων, κ.λ.π.?

όσο για το άλλο θέμα... το έχεις δει αυτό? ~ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19748

σ ευχαριστώ πολύ zopiron, τα έχω δει τα σχετικά άρθρα καθώς και άλλα πολλά που κυκλοφορούν αλλά μπερδεύτηκα πιο πολύ γιατί οι απόψεις είναι τελείως αντίθετες... γι αυτό θέλω να βρω ένα καλό γιατρό που δεν θα μας δει σαν πορτοφόλι... έχω μιλήσει ήδη με έναν αλλά είναι σε ιδιωτικό κέντρο και φοβάμαι μην μας σπρώξει σε εγχείρηση για τα λεφτά. γι αυτό ψάχνομαι να προλάβω να πάρω δυο τρεις γνώμες... πιέζει και ο χρόνος.

όσο για τον άντρα μου, κάναμε την αξονική έξω γιατί-τι περίεργο- ο τομογράφος στο νοσοκομείο δεν δουλευει. τις είδε νευρολόγος και κανόνισαν να του κάνουν εγκεφαλογράφημα στις 18 και μετα να τον δει νευροχειρούργος. τώρα πιέζουμε να του κάνουν εισαγωγή για να κάνει τις εξετάσεις, να τελειώνουμε μ αυτό, για να μπορούμε να μιλήσουμε και με κάποιον απο Αθήνα... προς το παρόν πάμε στα τυφλά... αθάνατη ελληνική επαρχία...

κορίτσια να ζητήσω κι εγώ μια συγγνώμη που με το καλημέρα σας σας μαυρισα το θέμα...

υγ. μου συστήσαν κάποιον Βουγιούμη ή κάπως έτσι στο Υγεία , τον έχει καμιά σας ακουστά?

Διαφημίσεις

μέσα σε όλα αυτά να πω καλή δύναμη. μακάρι όλα να πάνε καλά για όλες σας!

Μαράκι, απόλαυση η καλλιτεχνία με την Χ. ζωγραφίζει παντού...εκτός από το χαρτί!

παίξαμε στην πισίνα, πήγαμε (θ)αλάσση, μαγειρέψαμε, φάγαμε, κάναμε σάπινγκ...

σας γλυκοφιλώ.

Νιώθω ανεπαρκής ως μάνα σε πάρα πολλά πράγματα.

Προς το παρόν καληνυχτίζω (μην μου ανησυχείς, είπαμε είμαι ΑνΑλ με τα όλα μου), γιατί σερφάρω σε κάτι site και φόρα για την βρωμοαρρώστια.

Τα λέμε.

Ναι καλά Βιβή...

εάν βρεις μάνα να περπατάει επί Γης που θα σου πει ότι δεν είναι ανεπαρκής.... να μας την δείξεις και σ εμάς βρε !!! Η ανεπάρκεια κάνει καλό και η αυτοκριτική επίσης ... η αναισθησία αντιθέτως κάνει κακό... και ο νοών νοείτο !!!

Pls σταμάτα να ενημερώνεσαι για την αρρώστια μέσω internet... άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου ...

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη..... μέσα από τη καρδιά μου.

Μακάρι όλη η θετική ενέργεια που μου δίνετε να σας γυρίσει πίσω σε χίλια καλά.

Αποφάσισα να μην πω τίποτε στον πατέρα μου προς τα παρόν.

Και πολύ καλά θα κάνεις εάν εσύ αισθάνεσαι καλύτερα έτσι και θες να τον προστατεύσεις... μοιράσου όμως με κάποιον το φορτίο που κουβαλάς ... έλεος !!!

Θα τον πάω να κάνει μια αξονική που θέλει ο γιατρός για να δει εάν έχει μετάσταση ή όχι.

Αν δεν έχει θα συννενοηθώ με το γιατρό να μου πει κάτι άλλο να του πω και όχι τη λέξη καρκίνος.

Αλλιώς ....... θα δούμε πάλι τι θα γίνει.

Στο μεταξύ το διποδάκι μου έχει χάσει τον πατέρα του από καρκίνο πριν από 25 χρόνια, οπότε θα του'ρθει κι αυτουνού κάπως αν το ξαναζήσει.

Πάντως ο τίτλος γενικά του συγκεκριμένου καφέ είναι "ψυγαγωγικού" περιεχομένου και μεις του έχουμε αλλάξει το αδόξαστο!!!

Πάω να αιτηθώ στη διαχείρηση να μας ρίξουν μερικές κάρτες για off topic:D:D:D κι αν βρω διαχειριστή Αυγουστιάτικα να κάτσω να με χέσετε:tongue::tongue:

επιστρέψαμε κατάκοποι (έγινε σχεδόν σε ανοιχτό χώρο) και ευτυχισμένοι! ο μικρός το καταευχαριστήθηκε (ειδικά μετά την ακύρωση που είχε φάει με την οξεία αμυγδαλίτιδα...)!

η ζωή είναι ωραία... όχι πάντα μωρέ... αλλά είναι ωραία...

Ζωπ μου,

Να χαίρεστε το παιδάκι σας ! Πολύχρονος και καλότυχος να είναι !!!

κοριτσακια καλημερα...

Εχω μερες να μπω και δεν προλαβαινω τωρα να διαβασω, ηθελα μονο να σας χαιρετισω. Μαζευουμε κατι τελευταια και αναχωρουμε. Τα λεμε προς το τελος Αυγουστου παλι.

Επλιζω να ειστε καλα, πολλα φιαλκια σε ολες :-P

Ταξιδιάρα,

Καλά να περάσετε... καλές ανακαλύψεις στη νέα γη... και θα τα πούμε άμα τη επιστροφή σας, πρώτα ο Θεός !

Ρηνιώ μου,

Είναι όντως πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει στον παθερό σου... να λες πάλι καλά που το μυρίστηκαν... γιατί δεν θα το καταλάβαινε ποτέ ! Τουλάχιστον είναι από τις περιπτώσεις που σηκώνει θεραπεία ή χειρουργείο ? Κάτι τελοσπάντων ???

Καλό κουράγιο + καλή δύναμη εύχομαι...

σ ευχαριστώ πολύ zopiron, τα έχω δει τα σχετικά άρθρα καθώς και άλλα πολλά που κυκλοφορούν αλλά μπερδεύτηκα πιο πολύ γιατί οι απόψεις είναι τελείως αντίθετες... γι αυτό θέλω να βρω ένα καλό γιατρό που δεν θα μας δει σαν πορτοφόλι... έχω μιλήσει ήδη με έναν αλλά είναι σε ιδιωτικό κέντρο και φοβάμαι μην μας σπρώξει σε εγχείρηση για τα λεφτά. γι αυτό ψάχνομαι να προλάβω να πάρω δυο τρεις γνώμες... πιέζει και ο χρόνος.

όσο για τον άντρα μου, κάναμε την αξονική έξω γιατί-τι περίεργο- ο τομογράφος στο νοσοκομείο δεν δουλευει. τις είδε νευρολόγος και κανόνισαν να του κάνουν εγκεφαλογράφημα στις 18 και μετα να τον δει νευροχειρούργος. τώρα πιέζουμε να του κάνουν εισαγωγή για να κάνει τις εξετάσεις, να τελειώνουμε μ αυτό, για να μπορούμε να μιλήσουμε και με κάποιον απο Αθήνα... προς το παρόν πάμε στα τυφλά... αθάνατη ελληνική επαρχία...

κορίτσια να ζητήσω κι εγώ μια συγγνώμη που με το καλημέρα σας σας μαυρισα το θέμα...

υγ. μου συστήσαν κάποιον Βουγιούμη ή κάπως έτσι στο Υγεία , τον έχει καμιά σας ακουστά?

Φουμπι μου,

Μακάρι να γίνουν γρήγορα οι εξετάσεις για να ξέρετε που βαδίζετε... ο άντρας σου πώς είναι ? από ψυχολογία εννοώ ????

Καλή εβδομάδα σας είπα ????

Αντιγράφω τα νέα μας από δίπλα...

Το Σεμινάκι από την Παρασκευή το βράδυ είναι εντελώς απύρετο, ευτυχώς ! Δεν έχω ιδέα τί ήταν !

Περάσαμε ένα όμορφο Σ/Κ. Το Σάββατο πήγαμε στην ΙΚΕΑ και πήραμε κρεββάτι του Νικόλα... έκανε μεγάλη χαρά το παιδί μου ! Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν όμως !

Κι εχθές την βγάλαμε σχεδόν όλη μέρα έξω... Πήγαμε σχεδόν και κατοικοεδρεύσαμε στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα... ήταν κλειστά τα μαγαζιά βέβαια (έχουν γνώση οι φύλακες !!!) αλλά αφήσαμε τα παιδιά κι έπαιζαν με τις ώρες στον ανοιχτό παιδότοπο... κατά τις 12 που άνοιξαν 1-2 καφετέριες καθίσαμε και ήπιαμε ένα ωραιότατο καφεδάκι και τα πιτσιρίκια ξελύσσαξαν να τρέχουν πάνω κάτω αλλά χωρίς φόβο αφού ήταν σχεδόν άδειο... ο χώρος μου άρεσε πολύ. Είναι σα να βρίσκεσαι όντως σε χωριό, από τιμές (λίγο που κοίταξα μια δυο βιτρίνες δλδ) δεν μου φάνηκε να παίζει και κάτι τρελό... μάλλον είναι πιο ωραία για βόλτα !

Μετά πήγαμε και φάγαμε και καταλήξαμε σπίτι στις 6 η ώρα το απόγευμα... όπου, φυσικά, ήθελαν κι άλλη βόλτα !!!!

Ξέχασα να πω είμασταν μαζί με τους κουμπάρους μας που έχουν ένα αγοράκι στην ηλικία του Ν ακριβώς -γεννήσαμε με κάτι ώρες διαφορά- και τα δίδυμα που είναι 9 μηνών !!! Πολύ παιδοβούρβουρο !

Φιλιά σε όλες !!!

καλημέρα αύριο θα γίνει η εισαγωγή στο ΑΤΤΙΚΟ οπότε και θα έχω περισσότερη πληροφόρηση μες στη βδομάδα...παραδόξως διατηρώ τις ελπίδες μου πολύ υψηλα διότι οι μέχρι τώρα τακτικές αιματολογικές εξετάσεις δεν έδειχναν καμια ιδιαίτερη ανωμαλία...σαφως και δε γνωρίζουμε τί θεραπεία θα ακολουθηθεί μιας και μόνο νευροχειρούργος εκτίμησε απλώς τη μαγνητική..υποθέτω οτι ένας ειδικός ογκολόγος θα μας πει με ακρίβεια τί ακριβώς γίνεται και πως θα αντιμετωπιστεί.ο Νίκος είναι πολύ χάλια εγω πιο ψύχραιμη μιας και τα έχω περάσει τα περνάω μάλλον τόσα χρόνια με τον πατέρα μου έχω φάει ήδη και την ψυχρολουσία με το θάνατο της μητέρας μου απο παιδί κι εχω πλήρως συμβιβαστεί με τη ίδέα (όσο μπορεί κανείς να συμβιβαστεί).

σας ευχαριστώ κορίτσια,σας ευχαριστώ για τον καλό σας τον λόγο δεν κοστίζει αλλά είναι τα πάντα

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...