Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κ

Η ζωη ειναι πολυ γλυκια, ειδικα για εμας που εχουμε την ευλογια να εχουμε παιδια. Ειναι δυσκολα, δεν αντιλεγω, αλλα πλεον δεν εχουμε και αλλη επιλογη, δεν υπαρχει "φευγω", δεν υπαρχει "εγκαταλειπω", δεν υπαρχει "δεν μπορω", δεν υπαρχει καν "δεν θελω".

δεν υπάρχει όντως....

PS: Το Χαρλόπαιδο μου έφερε το πακέτο με το χαρτομάντιλα "για τα κλάματα" είπε......και αν χρειαστούμε κι άλλα να το φωνάξουμε να μας φέρει.

Αχ! αυτό το παιδάκι έχει την πιο άχρηστη μάνα του κόσμου.

χάρλοου και το δικό μου τα ίδια κάνει και με τσακίζει... προτιμούσα να μην μου δίνει σημασία απ αυτό το άτιμο το ένστικτο...προσπαθώ να μην καταλάβει τίποτα (το άλλο είναι μωράκι) και μας έχει πεθάνει στις αγκαλιές και στα φιλιά αυτες τις μέρες... τόσο δύσκολο είναι τελικά να ξεγελάσεις ένα ανθρωπάκι 2 μισι χρονων?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νιώθω ανεπαρκής ως μάνα σε πάρα πολλά πράγματα.

Προς το παρόν καληνυχτίζω (μην μου ανησυχείς, είπαμε είμαι ΑνΑλ με τα όλα μου), γιατί σερφάρω σε κάτι site και φόρα για την βρωμοαρρώστια.

Τα λέμε.

Xαρλοου η κορη σου εχει ανθρωπο για μανα και οχι ρομποτ, να φοβασαι τις μανες που δεν νιωθουν καποια στιγμη ανεπαρκη τον εαυτο τους σημαινει οτι δεν βελτιωνονται δεν κανουν αυτοκριτικη.

Εχεις μπει σε καναλι με καρχαριες αλλα αφου δεν γινεται αλλιως θα κολυμπησεις ειμαι σιγουρη γιαυτο. Εχεις δικαιωμα να πεφτεις αλλα σημασια εχει να σηκωθεις και να το παλεψεις και καποια στιγμη θα ανηκει στο παρελθον ολο αυτο.

Σε νιωθω και σε καταλαβαινω ειλικρινα αναδιοργανωσου και πιασε το προβλημα απο τα κερατα και εμεις εδω ειμαστε για να βγαζεις τα νευρα σου ριξε χιλια μπινελικια να ξελαφρωσεις.

Φουμπι ευχομαι πραγματικα τα καλυτερα αποτελεσματα και να ειναι απλα τα πραγματα χωρις φοβερες περιπετειες.

Καλημέρα σε όλες!

Harlow και Foubi λυπάμαι που δεν μπορώ να σας προσφέρω ουσιαστική βοήθεια, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας στείλω όλη τη θετική μου ενέργεια. Προσπαθήστε να προχωράτε βήμα - βήμα και μην αφήνετε το μυαλό σας να κάνει σενάρια.

Harlow το σερφάρισμα για την αρρώστια το είχε κάνει και ο άντρας μου και αυτά που διάβαζε τον είχαν κάνει κουρέλι (στον πατέρα του έδιναν βία 6 μήνες ζωής) αλλά τελικά τίποτα από αυτά δεν ίσχυσε στην περίπτωση του πεθερού μου. Ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε στις θεραπείες και τώρα είναι εντελώς καθαρός. Καλά κάνεις και ενημερώνεσαι αλλά μη δένεις και κόμπο ό,τι διαβάζεις. Εύχομαι και ο μπαμπάς σου να τα πάει καλά.

Είμαι σίγουρη ότι και οι δύο είστε οι καλύτερες μαμάδες για τα παιδιά σας, αλλά είστε λίγο θολωμένες για να το δείτε τώρα :)

Σεβή πως πήγε το μάθημα εικαστικών;

Φαίη και Κέλυ πότε θα σας ξαναδούμε;

Νίτσα μην αγχώνεσαι, όταν θα είναι έτοιμη θα πάει μόνη της τουαλέτα :)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλημερααα!!

Το παιδι μου σημερα ξυπνησε στις 9 παρα τεταρτο!!!!! Γιουπιιιιι!!! Φαινεται το βοηθησε το χθεσινο ξεπατωμα στο πανηγυρι!! :lol: Θα μπαινω να βρισκω που εχει πανηγυρια καθημερινα και θα την πηγαινω να ξεδινει!

Κατα τα αλλα καλα, εγω αποφασισα σημερα να φτιαξω κολοκυθοκεφτεδες παρολο που ειχαμε ετοιμο φαγητο και ευχομαι να βγουν καλοι!

Μαρακι Δευτερα θα ερθουμε στανταρ! Στην ιδια μερια, την ιδια ωρα! ;) Σ/Κ δεν παταμε μετα το πατατρακ εκεινο (θυμασαι). Απο Δευτερα εως και Τεταρτη που ο Β δουλευει πρωινες βαρδιες θα ερχομαστε κανονικα, μετα βασιζομαι στο Κελλιδιο, αν ερθει κι εκεινη δηλαδη, να μας κουβαλησει ως τα περα! :lol:

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

κορίτσια ευχαριστώ και που ασχολείστε...δεν μπορω να ξεσπασω κάπως...

μας εκλεισαν ραντεβου για εγκεφαλογράφημα σε δυο βδομάδες και ένα κάρο εξετάσεις... είναι λίγο μεγάλη η κύστη και μάλλον μόνο με χειρουργείο διορθώνεται αλλά θα μας πουν σίγουρα μετά την εξέταση... προσεύχομαι κι ελπίζω ... δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο έτσι κι αλλιώς...

να είσαι αισιόδοξη... και να μπαίνεις να μας μιλάς! όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, μήπως πρέπει να ' ρθετε Αθήνα να τον δει ένας καλός νευροχειρούργος??

Πάντως εγώ σήμερα το απόγευμα για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου κατάλαβα απολύτως γιατί κάποιοι άνθρωποι παίρνουν την απόφαση να αφήσουν τον μάταιο τούτο κόσμο και γιατί το θεωρούν λύτρωση.

Βέβαια όπως είπα, προτιμώ να πάρω το παιδί μου να εξαφανιστώ από προσώπου γης να ησυχάσω από τους πάντες και τα πάντα.... και αν συνεχίσει έτσι το πράγμα θα αρχίσω να το οργανώνω.

δες χάρλοου... λογικά, θα συμφωνήσω με ότι σου είπαν τα υπόλοιπα κορίτσια - συναισθηματικά, θα σου πω ότι το μήνυμά σου αυτό ήταν σαν να το έχω γράψει εγώ (σε παρόμοιες δύσκολες φάσεις), σε νοιώθω απόλυτα... ψυχή βαθιά κορίτσι μου... κι εμείς εδώ είμαστε για ότι θες...!

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη..... μέσα από τη καρδιά μου.

Μακάρι όλη η θετική ενέργεια που μου δίνετε να σας γυρίσει πίσω σε χίλια καλά.

Αποφάσισα να μην πω τίποτε στον πατέρα μου προς τα παρόν.

Θα τον πάω να κάνει μια αξονική που θέλει ο γιατρός για να δει εάν έχει μετάσταση ή όχι.

Αν δεν έχει θα συννενοηθώ με το γιατρό να μου πει κάτι άλλο να του πω και όχι τη λέξη καρκίνος.

Αλλιώς ....... θα δούμε πάλι τι θα γίνει.

Στο μεταξύ το διποδάκι μου έχει χάσει τον πατέρα του από καρκίνο πριν από 25 χρόνια, οπότε θα του'ρθει κι αυτουνού κάπως αν το ξαναζήσει.

Πάντως ο τίτλος γενικά του συγκεκριμένου καφέ είναι "ψυγαγωγικού" περιεχομένου και μεις του έχουμε αλλάξει το αδόξαστο!!!

Πάω να αιτηθώ στη διαχείρηση να μας ρίξουν μερικές κάρτες για off topic:D:D:D κι αν βρω διαχειριστή Αυγουστιάτικα να κάτσω να με χέσετε:tongue::tongue:

να είσαι αισιόδοξη... και να μπαίνεις να μας μιλάς! όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, μήπως πρέπει να ' ρθετε Αθήνα να τον δει ένας καλός νευροχειρούργος??

ήδη ψάχνουμε να δούμε τι άκρη θα βρούμε με την Αθήνα.

Κορίτσια αν έχετε κάποιον αξιόλογο γιατρό υπόψιν σας θα το εκτιμούσα πολύ, γιατί είναι πολύ λεπτο το θέμα και θέλω να πάρουμε κάποιες γνώμες...

Μ' έχει πιάσει φοβερό άγχος-είναι και τα μικρούλια στην μέση- ειδικά ο μεγάλος περνάει φάση προσκόλλησης και δεν ξέρω πως θα το πάρει που θα λείψουμε... δεν ξέρω πως θα καταφέρει η μανα μου να τα προσέχει και τα δυό... όλα μου φαίνονται βουνό

πρέπει μάλλον πρώτα να το συνειδητοποιήσω... μετά θα ψάξω για λύσεις...

ευχαριστώ κορίτσια που με ακούτε

Μαρακι Δευτερα θα ερθουμε στανταρ! Στην ιδια μερια, την ιδια ωρα! ;) Σ/Κ δεν παταμε μετα το πατατρακ εκεινο (θυμασαι). Απο Δευτερα εως και Τεταρτη που ο Β δουλευει πρωινες βαρδιες θα ερχομαστε κανονικα, μετα βασιζομαι στο Κελλιδιο, αν ερθει κι εκεινη δηλαδη, να μας κουβαλησει ως τα περα! :lol:

ΕΝΝΟΕΙΤΕ τις μερες που δεν μπορει ο Β θα ερχομαι εγω να σας παιρνω.......απλα Δευτερα εχουμε θεμα γιατι γυρναει πεθερος σπιτι απο νοσοκομειο και θα θελει ο Λ το αμαξι ;) Απο εκει και μετα ειμαστε οκ! Φιλακια Μαρια!

Χαρλοου και Φουμπι κορες σαν στελνω τονους κουραγιο. Εχω χασει τους γονεις και εχω ζησει χρονια μεσα σε νοσοκομεια, ξερω τα ζορια σας :(

Αυτο αφιερωμενο στο Μαρακι σημερα που οδηγουσε το καροτσι του πανω στα ποδια μας.......τοσο αφοσιωμενα......:D

http://www.youtube.com/watch?v=yrKdDLhtvls

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Γεια σας και χαρα σας!

Ειμαι ενα κινουμενο πτωμα που περιπλανιοταν επι 3,5 ωρες στο Αττικο παρεα με την Κελλυ και τη Στεφη! Ευτυχως σημερα ειχαμε μαζι την καλυτερη "ξεναγο" (την Κελλυ εννοω), και ειδαμε πολυ ομορφα πραγματα. Αξιζε τον κοπο! Και επειδη μας πορωσατε και εχουμε ξετρελαθει με το παρκο, αποφασισαμε με το Β να βγαλουμε με τον επομενο μισθο μια ετησια καρτα και να φουλαρουμε και το e-pass της Αττικης Οδου και να το κανουμε στεκι! Ηταν απλα τελεια, καθε φορα που παμε, τοσο περισσοτερο το ερωτευομαι, αφου στο γυρισμο ειδαμε ενα μαυρο σκυλι που ετρεχε και μου φανηκε πως ηταν πουμα. Το μυαλο μου ειχε μεινει εκει.... Ειμαι εκ-στα-σι-α-σμενη!

Κελλυ σε ευχαριστω πολυ για ΟΛΑ μεσα απο την καρδια μου! Και για την εισοδο, και για τη χλαπατσα, και για τις τροφες στις χελωνες, και για την ξεναγηση, και για τα κερασια, και για το δωρακι στο τελος! Σ' αγαπαμε πολυ!!! Και φυσικα σου χρωσταμε! ;)

Οπως καταλαβατε, κλεισαμε και το Αττικο σημερα.! Γυρισαμε σπιτι 10 παρα, το καθαρματακι εκανε μπανιο, εφαγε τραχανα και ξεραθηκε. Φαγαμε κι εμεις, καναμε μπανιο κι ειμαστε ετοιμοι να την πεσουμε!

gM4vp2.png

ρε συ χαρλ-εακι... ειχα καιρο να μπω και δεν ηεξερα τα ζορια που τραβας.. :-(

λυπαμαι πολυ.......

ομως, ο μπαμπας σου ειναι ζωντανος, ο ανθρωπος θα το παλεψει, κανεις δεν πρεπει να προεξοφλει καταστασεις.. ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα κατ ευχην!!

σημερα πηγα το απογευμα στα τζαμπο, με την μικρη, στη βαρη...

επρεπε να παρω ενα δωρο για τη βαφτιστηρα μου...

αλλα, σκυλομετανιωσα....

πεσαμε πανω σε 2 πολυ σοβαρα τροχαια... και στο πηγαινε, και στο ελα..

το χειροτερο ηταν στο λαγονησι...... μηχανη επεσε πανω σε αμαξι.... ειδα εναν αντρα και ενα κοριτσακι -προφανως απο τη μηχανη- στην ασφαλτο... πολυ ασχημα, μην σας περιγραψω...... :(:(:(:(:( δεν νομιζω οτι ζουσαν... :(:(:(:( απο κεινη την ωρα ειμαι χαλια...

πηγαμε με τον αντρα μου και την μικρη στον παιδοτοπο μετα, για φαγητο, κι εγω ακομα δεν μπορω να συνελθω... εχει κολλησει το μυαλο μου στο παιδι στην ασφαλτο

τες πα, θελω να ξεκολλησω γιατι δεν θα κλεισω ματι το βραδυ...

ετοιμαζομαστε για το παρτυ μας.. ειναι νωρις ακομα, 6/9 ειναι, αλλα θα φυγουμε την αλλη βδομαδα και θα γυρισουμε 2/9, οποτε θελω να ειμαι ετοιμη

Parents are the last people on earth who ought to have children

Τι λες ρε Φυς τωρα.......... :(:(:(

........ Speechless ...........

Για το παρτυ σας προσπαθουμε και κανουμε τα αδυνατα, θελω να πιστευω με λιιιγη μουρμουρα παραπανω θα τα καταφερουμε, απλα ισως σκασουμε μυτη με μπαγκαζια και ρουχα ταξιδιου.. Υποθετω πως δεν εχει dress code, ε? :-P:razz::-P

Και τωρα πραγματικα, παω να λιποθυμησω!

gM4vp2.png

Κελλυ σε ευχαριστω πολυ για ΟΛΑ μεσα απο την καρδια μου!

Και εμεις σας αγαπαμε.....! Και ευχαριστουμε για την συνεχομενα υπεροχη παρεα, για το 'ΚΕΛΛΥ ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ' με το οποιο γελαω ακομα!, και με το ΄φεγγαρακι μου λαμπρο' που εβαλε η Στεφη τον πατερα της να της το τραγουδαει μεσω τηλεφωνου.......α, ρε Β τι μας κανεις.......

Νενη?.........ΞΕΚΟΛΛΑ......ερχομαι να σου κανω τον τοιχο σου revenge of rock που λεει και η Γιουλη...........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

έγινε τελικά το πάρτυ γενεθλίων του γιου μου...!

επιστρέψαμε κατάκοποι (έγινε σχεδόν σε ανοιχτό χώρο) και ευτυχισμένοι! ο μικρός το καταευχαριστήθηκε (ειδικά μετά την ακύρωση που είχε φάει με την οξεία αμυγδαλίτιδα...)!

η ζωή είναι ωραία... όχι πάντα μωρέ... αλλά είναι ωραία...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...