Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερα - καλησπερα!

Σεβουλα: Τις δαχτυλομπογιες της Μαριας, της της δινω ως εξης: Στρωνω κατω ενα παλιοσεντονο και απο πανω χαρτι με το μετρο. Της φοραω στολη ζωγραφικης (την ποδιτσα) και της δινω ενα χρωμα τη φορα, ολοκληρο στο κουτακι του. Εκεινη βουταει μεσα τα δαχτυλακια της και χρωματιζει το χαρτι. Επισης σε στιγμες "μεγαλου οιστρου" ζωγραφιζει με ολη την παλαμη. Νερο δεν χρησιμοποιω, μονο μωρομαντηλα, αν ζητησει να πιει νερο ή να φαει τιποτα για να μην εχει λερωμενα χερια. Συνηθως της τις δινω αργα, λιγο πριν την ωρα του μπανιο, οποτε οταν βαρεθει, τη χωνω κατευθειαν στη μπανιερα! :)

Harlow ... πολυ δυσκολο αυτο, δεν θα ηθελα ποτε να ανακοινωσω σε καποιον κατι τοσο ασχημο. Αλλα η αληθεια ειναι πως θελει λιγο τακτ το θεμα. Δεν μπορεις να πεταξεις "ωμα" κατι τοσο σκληρο σε εναν ανθρωπο, οσο "σκληρος" κι αν ειναι (που στη συγκεκριμενη περιπτωση κιολας, δεν ειναι).

Foubi ευχομαι καλα κουραγια και σε εσενα! Ολα θα πανε καλα, απλα καποιος δοκιμαζει τα νευρα και τις αντοχες σας! Σου ευχομαι ο,τι καλυτερο!

Στις υπολοιπες σκορπαω πολλα φιλια και αγκαλιες ή ο,τι αλλο θετε εν πασει περιπτωσει.

Εγω σημερα πηγα και εκανα τις υπολοιπες εξετασεις για το θυροειδη και την καμπυλη σακχαρου. Την Τριτη θα μαθω τι συμβαινει. Κατα τα αλλα καλα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Foubi αν και -μάλλον- δεν έχουμε ξαναμιλήσει...Καλώς ήρθες και calm down κορίτσι μου! Περίμενε να δεις τι θα σας πει ο γιατρός. Φαντάζομαι έχεις 2 παιδιά. Υπάρχει κπ να σε βοηθάει για να είσαι στο πλευρό του άντρα σου?

Harlow ή αλλιώς Βιβίτσα με το μαλακό και χωρίς κρίσεις πανικού...Και κυρίως μην αρχίσεις να κλαις μπροστά του!!! Δύσκολη κατάσταση πολύ...

Εμάς στην οικογένεια πάλι συμβαίνει το αντίθετο. Συνήθως αυτός που παθαίνει κάτι το μαθαίνει 1ος -από το χειρότερο μέχρι το ακραίο- οι υπόλοιποι το μαθαίνουμε μετά. Και τελικά δεν ξέρουμε ποιος δίνει κουράγιο σε ποιον.

Μεταξάκι, περίεργο ε? Ναι μεν άσχημα τα πράγματα αλλά σας δίνει κουράγιο το γεγονός ότι δεν προχωράει γρήγορα...

δεν μπορώ άλλο θα κλατάρω....

φοβάμαι.... είχε ο άντρας μου συνεχείς πονοκεφάλους... κάναμε αξονική προχθές και του βρήκαν κάτι κύστες... τώρα είναι στον νευροχειρούργο κι εγώ δεν είμαι μαζί του γιατί δεν έχω που ν αφήσω τα παιδιά... θα τρελλαθώ... γράφω δίπλα ένα σωρο βλακείες να απασχολώ το μυαλο μου αλλα δεν περναει η ώρα...

θα τρελλαθω

Σε παρακαλώ να έχεις πίστη! συγκεντρώσου κ τράβα να προσευχηθείς!

εγώ αυτό θα έκανα.

από την καρδιά μου όλα να είναι μια χαρά για όλους!

δεν ξέρω.... ξέρω ότι θέλω να κλαίω αλλά δεν θέλω να με βλέπουν τα πιτσιρίκια έτσι... μακάρι να είναι όλα καλά...

εγώ που δεν είμαι εσύ θα έβαζα κ τη μικρή μου μπροστά στην εικόνα της Παναγίας να προσευχηθούμε μαζί για τον μπαμπά. αλλά ούτε ηλικίες γνωρίζω ούτε τίποτα.

πάντως, ησύχασε, όλα καλά θα πάνε!

όταν επιστρέψει από το γιατρό κ όλα είναι καλά, πάρτον μια αγκαλιά κ βάλε κ τα πιτσιρίκια να τον γεμίσουν αγάπη!

Εμεις? η μικρη σε ερωτηση θες να πας θαλασσα η παιδικη χαρα, η απαντηση ηταν 'πικιχαρα'.......κοινως το εχω μπαφιασει το παιδι με την θαλασσα.......αυτο τα λεει ολα......:D

Σε ολες τις υπολοιπες φιλια.

μάκια!

Καλησπερα - καλησπερα!

Σεβουλα: Τις δαχτυλομπογιες της Μαριας, της της δινω ως εξης: Στρωνω κατω ενα παλιοσεντονο

ο.κ. θα βγάλω ένα που δεν γουστάρω το χρώμα του χαζοπορτοκαλοκαφέ!

και απο πανω χαρτι με το μετρο.

αυτό το ξέχασα!:(

Της φοραω στολη ζωγραφικης (την ποδιτσα)

από πού την παίρνεις;:confused:

και της δινω ενα χρωμα τη φορα, ολοκληρο στο κουτακι του. Εκεινη βουταει μεσα τα δαχτυλακια της και χρωματιζει το χαρτι. Επισης σε στιγμες "μεγαλου οιστρου" ζωγραφιζει με ολη την παλαμη. Νερο δεν χρησιμοποιω, μονο μωρομαντηλα, αν ζητησει να πιει νερο ή να φαει τιποτα για να μην εχει λερωμενα χερια. Συνηθως της τις δινω αργα, λιγο πριν την ωρα του μπανιο, οποτε οταν βαρεθει, τη χωνω κατευθειαν στη μπανιερα! :)

αυτό σκέφτηκα κ εγώ!;)

Στις υπολοιπες σκορπαω πολλα φιλια και αγκαλιες ή ο,τι αλλο θετε εν πασει περιπτωσει.

Εγω σημερα πηγα και εκανα τις υπολοιπες εξετασεις για το θυροειδη και την καμπυλη σακχαρου. Την Τριτη θα μαθω τι συμβαινει. Κατα τα αλλα καλα!

Φιλακια σε ολες! :D

καλά αποτελέσματα μικρούλα μου!

Έχω παραιτηθεί από την προσπάθεια να βγάλω την πάνα της μικρής επειδή απ' ότι φαίνεται δεν είναι έτοιμη!

Στο γιογιό αρνείται να τα "κάνει", κάθεται για λίγο κάτι λέει και σηκώνεται. Το βλέπει σαν παιχνίδι περισσότερο...Προχθές έκανε τα κακά της την ώρα που περπατούσε και αφού τρόμαξε από τις αγριοφωνάρες του πατέρα της που τσίριζε Τρέχααααααα το παιδί τα 'κανε στο πάτωμα!!! τα πάτησε πασάλειψε και πασαλείφτηκε κι εγώ πανικόβλητη την βάζω στη μπανιέρα και μετά καθάρισα...

Δεν τα λέει κιόλας... Λέω να την αφήσω και μάλλον από χειμώνα, γμτ.

Διαφημίσεις

κορίτσια ευχαριστώ και που ασχολείστε...δεν μπορω να ξεσπασω κάπως...

μας εκλεισαν ραντεβου για εγκεφαλογράφημα σε δυο βδομάδες και ένα κάρο εξετάσεις... είναι λίγο μεγάλη η κύστη και μάλλον μόνο με χειρουργείο διορθώνεται αλλά θα μας πουν σίγουρα μετά την εξέταση... προσεύχομαι κι ελπίζω ... δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο έτσι κι αλλιώς...

foubi από Ρόδο είπες πως είσαι?

Οι κουμπάροι μου είναι Ροδίτες, αν θες οτιδήποτε πληροφορίες πες μου.

Απ΄όσο ξέρω ο παιδίατρος που έχει η κουμπάρα μου είναι καλός και δεν τον αλλάζει.

Είσαι σε κατάσταση πανικού, Ι know (μια από τα ίδια).

Όταν βάλεις τα μικρά για ύπνο, ρίξε ένα καλό κλάμα να ξεσπάσεις για να σου βγει λίγο.

Μετά θα δεις ότι θα το σκέφτεσαι λίγο πιο διαφορετικά.

χάρλοου αν δεν σου κάνει κόπο στείλε μου το όνομα μήπως και βρούμε άκρη γιατί εδώ είναι δύσκολα τα πράγματα από γιατρούς.

Έχω παραιτηθεί από την προσπάθεια να βγάλω την πάνα της μικρής επειδή απ' ότι φαίνεται δεν είναι έτοιμη!

Στο γιογιό αρνείται να τα "κάνει", κάθεται για λίγο κάτι λέει και σηκώνεται. Το βλέπει σαν παιχνίδι περισσότερο...Προχθές έκανε τα κακά της την ώρα που περπατούσε και αφού τρόμαξε από τις αγριοφωνάρες του πατέρα της που τσίριζε Τρέχααααααα το παιδί τα 'κανε στο πάτωμα!!! τα πάτησε πασάλειψε και πασαλείφτηκε κι εγώ πανικόβλητη την βάζω στη μπανιέρα και μετά καθάρισα...

Δεν τα λέει κιόλας... Λέω να την αφήσω και μάλλον από χειμώνα, γμτ.

αφού δεν τα λέει ούτε πριν ούτε μετά...άστο το κορίτσι. όταν θα είναι έτοιμη θα το καταλάβεις!

κ εγώ την άφησα την Χ. πλέον ούτε συγχρονισμό δεν κάνουμε, παρόλο που έχει στάνταρ ώρες.

μετά τις διακοπές θα κάνω μια απόπειρα χωρίς καθόλου πάμπερ.

πάντως η δικιά μου στον ύπνο είναι στεγνή κ τα κακά τα λέει είτε πριν είτε μετά, πάντως τα λέει! κ την ενοχλεί το πάμπερ, γιατί ζεσταίνεται κ το τραβάει.

αλλά εγώ θέλω να πάω διακοπές, όχι να τρέχω!

μας εκλεισαν ραντεβου για εγκεφαλογράφημα σε δυο βδομάδες

γνώμη μου πάντα, επειδή περάσαμε από αυτό το στάδιο με τη μαμά μου. αν ήταν κάτι κακό, θα φαινόταν κ θα τον έστελναν εσπευσμένα για εξέτάσεις ΑΜΕΣΩΣ, όχι μετά από 2 εβδομάδες.

άρα δεν φαίνεται με την πρώτη για κακό.

για να ηρεμήσετε, πιέστε για πιο γρήγορα τις εξετάσεις.

και ένα κάρο εξετάσεις... είναι λίγο μεγάλη η κύστη και μάλλον μόνο με χειρουργείο διορθώνεται αλλά θα μας πουν σίγουρα μετά την εξέταση... προσεύχομαι κι ελπίζω ... δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο έτσι κι αλλιώς...

κ μια δεύτερη γνώμη καλό είναι!

η Παναγιά μαζί σας!

κορίτσια ευχαριστώ και που ασχολείστε...δεν μπορω να ξεσπασω κάπως...

μας εκλεισαν ραντεβου για εγκεφαλογράφημα σε δυο βδομάδες και ένα κάρο εξετάσεις... είναι λίγο μεγάλη η κύστη και μάλλον μόνο με χειρουργείο διορθώνεται αλλά θα μας πουν σίγουρα μετά την εξέταση... προσεύχομαι κι ελπίζω ... δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο έτσι κι αλλιώς..

αυτό ακριβώς που σου έγραψε και η φίλτατη Σεβη....

Πίστεψε στο καλό ΚΑΙ να ελπίζεις για το καλύτερο - περίμενε πρώτα να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και μετά θα δείτε πώς πρέπει να κινηθείτε... και, ναι, εάν ήταν κάτι πολύ άσχημο θα σας έστελναν σούμπιτους για εξετάσεις ή/και χειρουργείο !

Ξέσπασε μόνη σου όσο θες - όχι μπροστά στα παιδιά και στον άντρα σου κάνε τον Καραγκιόζη, δώσ' του ένα φιλάκι, κάν' του μια αγκαλιά και πες του στο αυτί "Τπτ δεν είναι - ΜΑΖΙ θα το περάσουμε και αυτό !!!"

Σεβουλα μου, την ποδιτσα την αγορασαμε απο τα jumbo στα ειδη ζωγραφικης! Μας εχει βολεψει παρα πολυ! Νομιζω μπορεις να βρεις και σε μεγαλα βιβλιοπωλεια αλλα και σε μαγαζια με ειδη ζωγραφικης και λοιπα.

Νιτσα, εσεις σταματησατε, εμεις ξαναξεκινησαμε! :rolleyes: Αν και πιστευω πως δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει πανα, ειπα να την ξαναπροσπαθησω και θα σας πω. Μεχρι στιγμης δειχνει πιο θετικη απο την αλλη φορα, αλλα και παλι δεν μπορεις να το πεις αυτο "προοδο". Θα κανουμε ο,τι ειναι να κανουμε και αν μεχρι τις διακοπες δεν δω εστω και ελαχιστη βελτιωση, θα την αφησω για οταν κλεισει τα 3 κι ας ειναι και χειμωνας! Τι να κανουμε!

Παντως αυτη τη φορα ειμαστε πιο καλα απο αποψη αξεσουαρ... Εχουμε γυρω στα 20 βρακακια.. :lol:

gM4vp2.png

Πάντως εγώ σήμερα το απόγευμα για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου κατάλαβα απολύτως γιατί κάποιοι άνθρωποι παίρνουν την απόφαση να αφήσουν τον μάταιο τούτο κόσμο και γιατί το θεωρούν λύτρωση.

Βέβαια όπως είπα, προτιμώ να πάρω το παιδί μου να εξαφανιστώ από προσώπου γης να ησυχάσω από τους πάντες και τα πάντα.... και αν συνεχίσει έτσι το πράγμα θα αρχίσω να το οργανώνω.

Διαφημίσεις

Harlow μη λες μ@λ@κίες. Συγκεντρώσου, μάζεψε δύναμη από οπουδήποτε σε εμπνέει και βρες το κουράγιο να αντιμετωπίσεις αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.

(ορισμένες φορές τα δίποδα προσφέρουν στήριξη εκεί που δεν το περιμένεις;) )

Καλη μου Harlow...

Καταλαβαινω πως εισαι σε μια πολυ δυσκολη κατασταση και αυτη τη στιγμη δεν βλεπεις φως στο τουνελ.. Σου ομολογω πως δεν θα ηθελα να βρισκομαι στη θεση σου. Θυμαμαι, μια καποια στιγμη η μανα μου επεσε κατω (λιποθυμησε) και με ενημερωσαν μεσω κινητου οι συγγενεις μας να παω να την παρω και να την παω νοσοκομειο. Ημουν Θηβα και επινα ποτακι στο μπαρακι ενος φιλου του Β. Για ποτε φτασαμε Αθηνα δεν καταλαβα, ευτυχως που δεν σκοτωθηκαμε. Σε ολη τη διαδρομη εκλαιγα και σκεφτομουν πως δεν με νοιαζουν τα λαθη της, το μονο που θελω ειναι να ειναι γερη και να μη μου παθει τιποτα. Περνουσε μπροστα απο τα ματια μου ταινια, με σκηνες απο ολους μας τους τσακωμους και τις βαριες κουβεντες που της ειχα πει. Οσα μου ειχε πει εκεινη, ειχαν απλα....... διαγραφει! Πηγαμε στο νοσοκομειο, ηταν ενα τυχαιο περιστατικο, της ειχε πεσει απλα ο αιματοκριτης και δεν χρειαστηκε καν να νοσηλευτει, φυγαμε την ιδια μερα, λιγες ωρες αργοτερα (ξημερωματα). Ακομα και τωρα ομως θυμαμαι αυτο το "αδειασμα", αυτο το κενο, αυτο το αισθημα "τωρα τη βαψαμε.. και τωρα τι????".......

Αλλα....

Η ζωη ειναι πολυ γλυκια, ειδικα για εμας που εχουμε την ευλογια να εχουμε παιδια. Ειναι δυσκολα, δεν αντιλεγω, αλλα πλεον δεν εχουμε και αλλη επιλογη, δεν υπαρχει "φευγω", δεν υπαρχει "εγκαταλειπω", δεν υπαρχει "δεν μπορω", δεν υπαρχει καν "δεν θελω".

Ή μαλλον εχεις δυο επιλογες... Να φυγεις και μετα να ζεις μια ζωη με τις τυψεις οτι δεν ησουν "εδω" για τους ανθρωπους που αγαπας και σε χρειαζοντουσαν (αυτο για εμενα ειναι Κολαση) Ή να μεινεις, να πολεμησεις, να τα βαλεις με τους φοβους σου, να εισαι απλα "παρουσα" (κι αυτο πολλες φορες ειναι ΜΕΓΑΛΟ πραγμα) και οκ με τη συνειδηση σου...

Θυμησου κατι: Ο,τι δεν σε σκοτωνει, σε κανει πιο δυνατο!

Και δεν σε εχω κοψει για ανθρωπο που τα βαζει ευκολα κατω! ;) Αν η απομονωση σου κανει καλο, καντο! Τολμησε το! Παρε τη μικρη και εξαφανισου για λιγες μερες.. Φορτωσε μπαταριες, κανε μια ανασκοπηση, παρε αποφασεις και γυρνα να δωσεις τον αγωνα σου! :D

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! Εμεις οι γυναικες και δη οι μαμαδες εχουμε δυναμεις που δεν ξερουμε καν πως εχουμε! ;)

Εμεις πριν λιγο ξεραθηκαμε! Πηγαμε κουνιες τελικα και μετα στο πανηγυρι της Μεταμορφωσης του Σωτηρος που ειναι κοντα στο σπιτι μας! Μου την εβγαλε τη γλωσσα το καθαρματακι (ημασταν οι δυο μας, ο Β δουλευε) αλλα χαλαλι της! Μετα γυρισαμε σπιτι, καναμε ντουσακι, φαγαμε γιαουρτι με μελι και ξαπλαραμε!

Φιλακια σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Σ' ευχαριστώ ρε Φαιάκη, είσαι γλύκα.

Δεν μπορώ να εξαφανιστώ για λίγες μέρες, θα χάσω τη δουλειά μου πάνω απ όλα έτσι και και το κάνω.

Τεσπα θα περάσει κι αυτό.

PS: Το Χαρλόπαιδο μου έφερε το πακέτο με το χαρτομάντιλα "για τα κλάματα" είπε......και αν χρειαστούμε κι άλλα να το φωνάξουμε να μας φέρει.

Αχ! αυτό το παιδάκι έχει την πιο άχρηστη μάνα του κόσμου.

Ρε μ@λακα θα σε χτυπησω! Σταματα να το κανεις αυτο! Αχρηστη μανα εσυ???

Με στεναχωρεις! Συνελθε, please! :(

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...