Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ Ντάλια μου.

Δεν μου έχει ξανατύχει κι έχω πελαγώσει.

Επίσης με πήρανε από το Ικα και μου ακυρώσανε το ραντεβού με έναν παπάρα ουρολόγο που είχα για σήμερα για να του γράψει συμπληρωματικές αξονικές και το επόμενο ραντεβού είναι για τέλη Αυγούστου.

Θα πάω σε όποιο προϊστάμενο βρω εκεί με την ιστολογική και αν δεν μου γράψεις τις αξονικές, απλά θα με δείτε στις ειδήσεις.:mad:

βιβή κουράγια για τον μπαμπάκα σου!

δεν υπάρχει συμβουλή για το πώς να το πεις. εσύ τον ξέρεις καλύτερα!

φαίη μου, πώς τις χρησιμοποιούν τις δαχτυλομπογιές; έχω πάρει της Χρύσπας κ δεν ξέρω πώς να τις χρησιμοποιήσω.

θα της απλώσω σεντόνι στο μάρμαρο έξω στη βεράντα. χρειάζεται να έχω νερό σε κυπελάκι να βουτάμε χεράκια;

οι κηρομπογιές είναι επικίνδυνες για τα μικρά; μου άρεσαν πολύ όταν ήμουν μικρή κ της πήρα να εξοικειωθεί, όπως κ ξηλομπογιές κ μαρκαδόρους.

μας έδωσαν κ από το φαρμακείο-όπου έκανα κάβα για διακοπές για Χ-δώρο μια πισινούλα φρέζυντερμ, μικρή, αλλά θα έχει πλάκα!

ζώπυρον τέλεια η υπογραφή σου! τα σεβη μου!

Μαρία, πώς είναι η Ιφιγένεια από όρεξη; επανήλθε;

Ταξιδιάρα, περαστικούλια. λίγες ώρες είναι, θα έρθει κ ο αντρούλης σου.

Νίτσα, πώς θα τα βάψεις;

λογικότατο, εδώ εγώ πελαγώνω μόνο στην ιδέα της αρρώστειας πελαγώνω .Γενικώς τέτοιου είδους αρρώστιες είναι από τις φοβίες μου.

Όσο αναφορά το ΙΚΑ δεν υπάρχει κάποιο που να δέχεται χωρίς ραντεβού ?

...

Μαρία, πώς είναι η Ιφιγένεια από όρεξη; επανήλθε;

...

Σέβη μου το κέφι της η Ιφιγένεια δεν το έχασε ούτε με τον πυρετό, όρεξη (αν εννοείς για φαγητό) δεν είχε ποτέ :?

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ντάλια.

Τώρα σκέφτομαι πως θα του το σκάσω το "παραμύθι" του πατέρα μου.

Από το λίγο που έψαξα στο νετ όταν πήρα στα χέρια μου την ιστολογική και από τα λόγια του γιατρού ......."δεν είναι και για να πεθάνει ο άνθρωπος", υποθέτω ότι μπορώ να του φέρω κάπως εύκολα.

Του στυλ ότι "έχεις κάποια καρκινικά κύταρα αλλά είναι σε αρχικό στάδιο και πρέπει να το προλάβουμε".

Για πέστε ρε κορίτσια εσείς που έχετε αναγκαστεί να πείτε σε άνθρωπό σας τέτοια μαντάτα, πως το είπατε?

Ωχ Βιβή μου,

τα έχουμε περάσει κι εμείς με τον μπαμπά μου... που ήταν και ΠΟΛΥ νέος... κοίτα βασικά πιστεύω πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ωραίος τρόπος να το σερβίρεις κάτι τέτοιο... είναι κάπως όταν θες να χωρίσεις πχ πώς να το πεις όμορφα στον άλλο που ξέρεις, ούτως ή άλλως, ότι τον πληγώνεις εκείνη την στιγμή ?????

Απλά, πες του την αλήθεια (είμαι υπέρμαχος τελικά) ότι οι ιστολογικές δεν είναι και τόσο καθαρές αλλά επειδή είναι σε αρχική μορφή/στάδιο ίσως χρειαστεί πχ κάποια χημειοθεραπεία... αυτό δλδ: τονισέ του όοοοοοσο μπορείς την θετική πλευρά του πράγματος...

Μην του το πεις στο στυλ Κοίτα μπαμπά έχεις καρκίνο, οπότε έχετε γεια βρυσούλες !!!

Ευχαριστώ Ντάλια μου.

Επίσης με πήρανε από το Ικα και μου ακυρώσανε το ραντεβού με έναν παπάρα ουρολόγο που είχα για σήμερα για να του γράψει συμπληρωματικές αξονικές και το επόμενο ραντεβού είναι για τέλη Αυγούστου.

Θα πάω σε όποιο προϊστάμενο βρω εκεί με την ιστολογική και αν δεν μου γράψεις τις αξονικές, απλά θα με δείτε στις ειδήσεις.:mad:

Ναι τρέχα με τις εξετάσεις και ζήτα από όποιον αρμόδιο ιατρό βρεις ν αγράψει πανω ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ !!!!

Σέβη μου το κέφι της η Ιφιγένεια δεν το έχασε ούτε με τον πυρετό, όρεξη (αν εννοείς για φαγητό) δεν είχε ποτέ :?

μπράβο το πουλάκι μου:D. κ για τα δύο εννοούσα!;)

είναι αναπτυγμένη κ φαντάστηκα ότι είναι κ φαγανή!

αλλά ξέχασα ότι η μαμά της είναι ψηλή...

βλέπεις κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια, από κεκτημένη ταχύτητα!:rolleyes:

να μου την γλυκοφιλήσεις!:)

Ταξιδιάρα,

Περαστικά με το δαχτυλάκι... πώς στα κομμάτια πήγες και το 'σπασες ???? εν μέσω pilates ????

Σέβη,

Αντε, τυχερούλα, τελειώνουν σε λίγες ώρες τα βάσανά σου... για τις δαχτυλομπογιές η καθύλην αρμόδια του τόπικ είναι η Φαίη νομίζω !

Τα νέα μας: βγήκαν οι εξετάσεις του θείου που είχε χειρουργηθεί - η βιοψία δλδ- είναι ναι μεν καρκίνος, αλλά δεν δείχνει να υπάρχει κάποια περαιτέρω αλλοίωση στο κομμάτι που έμεινε... οπότε δόξα τω Θεώ να λέμε, ΌΛΑ ΚΑΛΑ !

Και το Σεμινάκι μου ανεβάζει πυρετό από χθες το απόγευμα χωρίς φλέμματα χωρίς τπτ γμτ !!!!

Ζοπ,

Με γεια η υπογραφή !!! "Γράφει" λέμε

Νίτσα και Μάρκο,

Καλά να περνάτε !

Συγγνώμη εάν μου διαφεύγει κάποια ...

μπράβο το πουλάκι μου:D. κ για τα δύο εννοούσα!;)

είναι αναπτυγμένη κ φαντάστηκα ότι είναι κ φαγανή!

αλλά ξέχασα ότι η μαμά της είναι ψηλή...

βλέπεις κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια, από κεκτημένη ταχύτητα!:rolleyes:

να μου την γλυκοφιλήσεις!:)

Καλά πρώτο μπόι δεν τη λες, αλλά έχει πιασίματα :lol:

...

Και το Σεμινάκι μου ανεβάζει πυρετό από χθες το απόγευμα χωρίς φλέμματα χωρίς τπτ γμτ !!!!

...

Περαστικά της.

Ο παιδίατρος μου είπε ότι κυκλοφορεί ίωση με υψηλό πυρετό (μέχρι και 40) χωρίς άλλα συμπτώματα. Η Ιφιγένεια ξεκίνησε το Σάββατο το απόγευμα με ένα 37,5. Κυριακή έφτασε μέχρι 39, τη Δευτέρα είχε δέκατα (37,2 - 37,4 ) και την Τρίτη ήταν μια χαρά.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις.

Ειλικρινά ο σκληρός έχει κρασάρει και δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε τα πιο απλά πράγματα.

Όσο παράξενο κι αν σας ακούγεται, με βοηθάτε πολύ.

Διαφημίσεις

δεν μπορώ άλλο θα κλατάρω....

φοβάμαι.... είχε ο άντρας μου συνεχείς πονοκεφάλους... κάναμε αξονική προχθές και του βρήκαν κάτι κύστες... τώρα είναι στον νευροχειρούργο κι εγώ δεν είμαι μαζί του γιατί δεν έχω που ν αφήσω τα παιδιά... θα τρελλαθώ... γράφω δίπλα ένα σωρο βλακείες να απασχολώ το μυαλο μου αλλα δεν περναει η ώρα...

θα τρελλαθω

δεν μπορώ άλλο θα κλατάρω....

φοβάμαι.... είχε ο άντρας μου συνεχείς πονοκεφάλους... κάναμε αξονική προχθές και του βρήκαν κάτι κύστες... τώρα είναι στον νευροχειρούργο κι εγώ δεν είμαι μαζί του γιατί δεν έχω που ν αφήσω τα παιδιά... θα τρελλαθώ... γράφω δίπλα ένα σωρο βλακείες να απασχολώ το μυαλο μου αλλα δεν περναει η ώρα...

θα τρελλαθω

Κάτσε βρε αγάπη, ΗΡΕΜΗΣΕ !!!

Ο πανικός είναι πάντα κακός σύμβουλος !!! Θα μου πεις ότι είμαι έξω από τον χορό και γι αυτό τα λέω... όχι foubi μου... επειδή κατανοώ και συμμερίζομαι απόλυτα την αγωνία σου, σου λέω να περιμένεις ... κάτσε να δεις τί θα σας πει ο Νευρολόγος και μετά βλέποντας και κάνοντας...

καλώς ή κακώς όλα για εμάς τους ανθρώπους είναι... ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ λοιπόν ΘΕΤΙΚΆ για αρχή... μην υποβάλεις τον ευατό σου σε μαύρες/άσχημες σκέψεις...

Και κάτι άλλο: αν ο μη γένοιτο κάτι δεν πάει και τόσο καλά, σκέψου ότι εσύ είσαι εκείνη που πρέπει να στηρίξει τόσο τον αντρούλη σου όσο και τα παιδιά σας !

Γι' αυτό χαλάρωσε λίγο για την ώρα - ΞΕΚΟΛΛΑ ! Όλα καλά θα είναι !

Μια αγκαλιά από μένα !!!!

foubi από Ρόδο είπες πως είσαι?

Οι κουμπάροι μου είναι Ροδίτες, αν θες οτιδήποτε πληροφορίες πες μου.

Απ΄όσο ξέρω ο παιδίατρος που έχει η κουμπάρα μου είναι καλός και δεν τον αλλάζει.

Είσαι σε κατάσταση πανικού, Ι know (μια από τα ίδια).

Όταν βάλεις τα μικρά για ύπνο, ρίξε ένα καλό κλάμα να ξεσπάσεις για να σου βγει λίγο.

Μετά θα δεις ότι θα το σκέφτεσαι λίγο πιο διαφορετικά.

να σας πω εσας μανες της Αττικης, την Κυριακη το απογευμα θα ειμαι στη Ραφηνα (καπου εκει κοντα τελοσπαντων), ειναι καμμια μανουλα εκει στην περιοχη να μας επισκεφτει; :D

Εισαι αναποδα απο εκει που παμε καθε μερα για μπανιο.......:P αλλα να κανονισουμε αν ειναι οσες απομειναμε να συναντηθουμε....;)

Ρε Βιβη......τι να πω τωρα.....κουραγιο κοριτσι μου. Και οτι χρειαστεις και μπορω να στο προσφερω μην διστασεις......:(

Μαρκο μου ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ!

Μικρο εσενα τι να σου πω......θα τα πουμε αυριο ;)

Μεταξια, ξερεις ΓΙΑΤΙ σε μπερδεψα με την Αγγελινα? (φλασια).....γιατι στο τσατ διπλα η Αγγελινα εχει αβαταρ την Καντυ Καντυ.....εμ, ελεος.....

Μαρια......αχ αυτο το χαμογελο του Ευριπιδη......

Φουμπι......ηρεμησε. Το αγχος ειναι κακος συμβουλος. Δεν θα σε βοηθησει πουθενα. Αγχωσου οταν υπαρξει λογος. ΟΧΙ προκαταβολικα.

Και μου λειπουν πολυ επισης Κικη, Κρις και Νιτσα......

Εμεις? η μικρη σε ερωτηση θες να πας θαλασσα η παιδικη χαρα, η απαντηση ηταν 'πικιχαρα'.......κοινως το εχω μπαφιασει το παιδι με την θαλασσα.......αυτο τα λεει ολα......:D

Σε ολες τις υπολοιπες φιλια.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...