Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα η μαμα μου φημιζεται για τους τρόπους της, οποτε το "κανω παρατηρηση" μεταφραστε το σε κάτι τυπου "αγαπη μου σε παρακαλώ αν μπορεις μην της τραβας το χεράκι αποτομα θα πονέσει'. πάμε παρακάτω

όπου αγάπη μου, η μάνα μου λέει "αγόρι μου" τον Σ...μιλάμε μόνο τα πόδια δεν του γλείφει...

τρελή αδυναμία-φόβος-μακακία!

μπαμπας ειναι, το λατρευει το παιδι του αλλά κάποιες φορες ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κάνει μαλακίες... γιατι ρε παιδια πως να το κάνουμε είναι μαλακία να βουτάς το δάχτυλο στην μπυρα και να το πιπιλιζει η μικρή.. εκτός αν εχω γινει αυτη που κοροδευα: μαλακισμένη υστερικιά...

πρωτον είμαστε ολίγον τί υστερικές, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε!

είμαστε στο σωστό παρτυ=αλλοπρόσαλλες!

δεύτερον, ο Σ δεν της δίνει φραπέ, απλά κλείνοντας το καλαμάκι κάπου στη μέση της δίνει να γλείψει...:mad:

το ότι γυρίζει ο μάτης μου, το αγνοεί, αλλά για πότε θα έρθει ο τάσος με τα αποτσίγαρα στα μαλλάκια του...:rolleyes:;)

.ξεχασαμε και την πε8ερα...

μανα μου....αλλαξε την πουκι και την εβαλε μεσα στην πισινα της να πλατσουρισει με τα παπια... και ηπιε μισο ουζο παρακαλώ για να μην μιλήσει... go figure...

θεά!

η δικιά μου μάνα θα της έλεγε κ ευχαριστώ συμπεθέρα.

μια χαρά θα το βρείτε μόνοι σας.λες κ όλοι μας δεν το ψάχνουμε...:P

και περι ευθύνης. καλώς η κακώς την ευθυνη την έχω εγώ...

κορίτσι, πάρε μια ανάσα! διαβάζεις τί γράφεις;

όπως εχω ξαναπει, οτι τρώει η μικρη, οτι κάνει, οτι αυτώνει, απο μένα περνάει και ΕΥΤΥΧΩΣ η μανα μου το εχει καταλαβει και μου τηλεφωνει συνεχώς για το οτιδηποτε..ακόμη και για ενα 37.2... απο το αν θα φαει γιαουρτι μεχρι αν θα πάρει ντεπον για τα δοντια και ποσο ντεπον..απλά λογω..αποστασης το..προτζεκτ το υλοποιεί η μαμά μου....και ΟΧΙ επειδη η μανα μου θελει να κάνει την έξυπνη..αλλα επειδη εμπιστοσυνη στην άλλη ΔΕΝ υπάρχει.. αντι για 3 cc δεπον 8α δώσει... 13....

αυτό με το τηλέφωνο ξεπέρασέ το σε παρακαλώ.

τα ίδια κάνει κ ο Σ κ οι γιαγιάδες τον παίρνουν 2-3 φορές ημερησίως για το πότε κ πόσες φορές έκανε κακά, πότε κ πόσο έφαγε, κοιμήθηκε κλπ η μικρή.

έχει φτάσει στο σημείο να το αντιλαμβάνεται λέγοντάς τους "είσαι η και λέγεσαι..."!!!!!:tongue:

εγώ τις έχω πει να με παίρνουν αν θέλουν να σαχλαμαρίσουν κ μπορώ ή αν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Σε λίγο κλείνω παιδιά, πάω να ετοιμάσω ρούχα για το πσκ ο μικρός θα φύγει πρωί πρωί με την αδερφή μου για χαλκιδική και εγώ κατευθείαν από τη δουλειά, οπότε πρέπει να τα έχω έτοιμα.

Επίσης πρέπει να βάλω πλυντήρια διότι αυριο έρχεται η ολγα για φασινα και πρέπει να τα έχω πλυμένα για να σιδερωθούν/τακτοποιηθούν...

Το βράδυ πρέπει να πάω τον μικρό στο γήπεδο διότι ο μπαμπάς μας θα αργήσει πολύ σήμερα....

καλά να περάσετε!

συμφωνώ!

εντωμεταξύ, βρε λαβ μου... όταν λες αυτό το... μάνα μου... το λες (μαζί με τα υπόλοιπα λόγια σου) πολύ χαριτωμένα!! είσαι σκέτη γλύκα!!

είναι όλα τα λεφτά!

:D:D:D:D Αααααχ τώρα σου κάνω "δοντάκια" που λένε και οι συνάδελφοι εδώ και με κοροϊδεύουν τα γαϊδούρια...

επειδή η άνω με την κάτω γνάθο δεν πατάνε στο ίσιωμα όταν γελάω-χαμογελάω κλπ είναι στραβά ! :confused:

Όταν είμαι χαρούμενη λοιπόν έτσι κάνω !

Και που να με δεις από κοντά !!!!! ε ????? thanks

άμα σε λέω μπαχτσέ...:P

πρέπει να είσαι μάλαμα!

"Αυτόν τον κόσμο τον καλό

τον χιλιομπαλωμένο

βρε ράβε ξήλωνε ράβε ξήλωνε

δουλειάααααααα δουλειάαααααα δουλειά να μη σου λείπει "

Τί είστε εσείς ωρέ ???? Μια κουβέντα είπα και με δουλεύετε όλες ψιλό γαζί.... καλά -- θα σας φτιάξω εγώ τσούχτρες !!!

τί ωραίο τραγούδι!

σεβη...κανεις προοδους λεμε! μουαχαχαχαχα να σαι καλα ρε κουκλα!

μαρή δουλεύω κ μήνυση ταυτόχρονα κ δεν σας προλαβαίνω...

πάγαινε να άλλάξεις πλευρό στο πάπλωμα...

Καλησπέραααααααα!!!!

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα ποστς, κορίτσια...

Μάρα υπομονή! Υποθέτω ότι ο λόγος που μένει η Πούκι Αυλίδα είναι καθαρά η φύλαξη και δεν έχεις άλλη επιλογή? Ο Η. τα χει παίξει προφανώς επειδή του λείπει το παιδί και θέλει να έχει κι εκείνος λόγο σε κπ απλά καθημερινά πράγματα. Κι εσύ κατά κάποιο τρόπο του το κόβεις....ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Στην ταξιδιάρα μάνα να ευχηθώ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ και ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!

Αδιαθέτησα χθες οπότε για μερικές μέρες δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνια. Έχει μαυρίσει το πρόσωπο μου κι είμαι gipsy εντελώς. Πρέπει αναγκαστικά ν' αλλάξω χρώμα στο μαλλί για να μη χτυπάει άσχημα... χοχοχοχο

Την επόμενη βδομάδα θα πάμε Σαλαμίνα σε φίλους 1ήμερη, λίγο Ερέτρια -μάλλον- και στο χωριό για 5μέρες!!! Περιμένω πως κ πως!

Αύριο τελευταία μέρα για πολλές από εσάς. Καλές Διακοπές τσούπρες και Καλή Ξεκούραση!!!

Θα είμαι εδώ κοντά ;)

Τσα! Λιγο σας αφησα και γεμισατε 2 σελιδες!! :tongue:

Λοιπον.. Για το θεμα του Η. και της Μαρας μας, δεν εχω να πω και πολλα.. Απλα με αυτον τον τροπο ισως προσπαθει να κρυψει τυχον ανασφαλειες και το οτι φυσικα του λειπει η Πουκυ! Μαρα μου σε εμπιστευομαι, βρες τις ισορροπιες σας και ολα θα πανε καλα.. Μεχρι τοτε, μην πολυδινεις σημασια.. Μπαινακης - Βγαινακης γιατι τα νευρα ΟΛΩΝ σας ειναι τεντωμενα!

Ταξιδιαρα μανα, να σου ζησει το παιδακι σου! Ευχομαι αυτες να ηταν οι τελευταιες σας λαχταρες! Και σε καταλαβαινω απολυτα, εχω περασει κι εγω τα θεματακια μου με τη μικρη και ξερω. Αν κι εγω δεν το εχω το μαμαδιστικο πολυ, τωρα που ο παιδικος σταματησε, δυσκολευομαι παρα πολυ να ανταπεξελθω στην καθημερινοτητα που απαιτει να εισαι ΟΛΗ μερα με το παιδι!

Νιτσα, καλα να περασετε στις διακοπουλες σας!

Κι εμεις εδω, γυρισαμε πριν απο λιγο απο τη θαλασσα! Ξεδωσε για τα καλα η μικρη κυρια και σημερα και φυσικα παλι εμεις την κλεισαμε την παραλια! Κελλυ και Μαρακι (DEMS) ευχαριστουμε πολυ για την παρεα και φυσικα τα λεμε κι αυριο! Οχι πως κοντευουμε να γινουμε γυφτακια απο το μαυρισμα!! :lol:

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καταπληκτικα: Εσπασα το δαχτυλο του ποδιου μου!

1+σημερα, ο αντρας μου θα γυρισει στις 5 κι εγω εδω με δυο παιδια και του κοσμου τις ετοιμασιες με σπασμενο δαχτυλο

Ελατε δωστε μου λιγη ιντερεντικη αγαπη φιλεναδεεεεεεεες :cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

να σας πω εσας μανες της Αττικης, την Κυριακη το απογευμα θα ειμαι στη Ραφηνα (καπου εκει κοντα τελοσπαντων), ειναι καμμια μανουλα εκει στην περιοχη να μας επισκεφτει; :D

Καλημέρα κορίτσια!

Επειδή συνήθως είμαι αγκαλιά με την Ιφιγένεια, γράφω με ένα χέρι και δεν σας προλαβαίνω, όταν πατάτε γκάζι :)

travellingmum περαστικά για το πόδι :)

...

Κι εμεις εδω, γυρισαμε πριν απο λιγο απο τη θαλασσα! Ξεδωσε για τα καλα η μικρη κυρια και σημερα και φυσικα παλι εμεις την κλεισαμε την παραλια! Κελλυ και Μαρακι (DEMS) ευχαριστουμε πολυ για την παρεα και φυσικα τα λεμε κι αυριο! ...

...και σήμερα και αύριο...σαν τους μεσσίες σας περιμένουμε κάθε απόγευμα :D

Καλές Διακοπές σε όσες φεύγουν σήμερα!!

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καταπληκτικα: Εσπασα το δαχτυλο του ποδιου μου!

1+σημερα, ο αντρας μου θα γυρισει στις 5 κι εγω εδω με δυο παιδια και του κοσμου τις ετοιμασιες με σπασμενο δαχτυλο

Ελατε δωστε μου λιγη ιντερεντικη αγαπη φιλεναδεεεεεεεες :cry::cry::cry:

Καλημέρααααα

Περαστικούλια. Πως το κατάφερες αυτό? Λίγες μέρες πριν τις διακοπές σου??

Ποιο δαχτυλο έσπασες?

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Kaλημερα κοριτσια, Χαρλοου ευχομαι την λιγοτερη δυνατον ταλαιπωρια για εσενα και τον πατερα σου μολις γυρισω θα σε περιμενω σπιτι για καφεδακι γειτονακι κρατα γερα.

Ταξιδιαρα περαστικα!!!!Καλες διακοπες και μην αγχωνεσαι θα ετοιμαστειτε σιγα σιγα.

Φαιακι και Ελλ να μου φιλησετε τα βλασταρια σας.

Φιλια στελνω σε ολες σας.

Μαρα δικιο εχει και ο αντρας σου η αληθεια ειναι αν δεν το ζησει το παιδι μεσα στο σπιτι δεν θα βρει και αυτος τον ρολο του και τις ισορροπιες σας γενικως.

Οταν λαλουν πολλοι κοκοροι ειναι δυσκολες οι ισορροπιες και για σας και για το παιδι οσο θα μεγαλωνει, προσηλωσου στον πως θα ερθει σπιτι η μικρη και ολα τα αλλα θα βρουν τον δρομο τους.

Μην στενοχωριεσαι θα περασει αυτη η φαση μολις ενωθειτε οικογενειακως. Ο καθενας θα βρει τον ρολο του.

Εμεις παραμενουμε στο χωριο μου και ο μικρος ειναι ξετρελαμενος που ειναι συνεχεια με τον πατερα του κοιμηθηκαν αγκαλια αποψε τα πουλακια μου. Με την θαλασσα ακομα παλευουμε να συνηθισει και χθες πηγαμε και του πηραμε παπουτσια αθλητικα κλειστα για να φοραει και να περπαταει στην αμμο γιατι με τιποτα δεν περπαταγε στην αμμο με τα παπουτσακια θαλασσης.

Kaλημερα κοριτσια, Χαρλοου ευχομαι την λιγοτερη δυνατον ταλαιπωρια για εσενα και τον πατερα σου μολις γυρισω θα σε περιμενω σπιτι για καφεδακι γειτονακι κρατα γερα.

Καλημέρα everybody

Ρε συ Μάρκο, θυμήθηκα μετά από τόοοοσο καιρό ότι σούχω στείλει ένα πμ.

Το'χεις πάρει μάτια μου?

Λοιπόν εχτές "εγραψα" πάλι.

Πήγα στο σπίτι της μάνας μου και με άρχισε στην γκρίνια και τα περί αχαριστίας κλπ κλπ.

Προσπάθησα να της εξηγήσω ότι ναι μεν έχεις δίκιο και το ξέχεσα το δίποδο αλλά....................... μετά το αλλά αρνείται να ακούσει.

Μετά πήγα σπίτι μου και έβριζα το δίποδο με το παραμικρό, ότι και να μου έλεγε -και τέλος ξέσπασα και στο παιδί.............πολύ καλή μάνα είμαι.

Και παρόλα αυτά ερχότανε να με αγκαλιάσει μετά το κακόμοιρο......... ήθελα να'ξερα γιατί έκανα παιδί εγώ..........δεν έπρεπε.

Διαφημίσεις

Και παρόλα αυτά ερχότανε να με αγκαλιάσει μετά το κακόμοιρο......... ήθελα να'ξερα γιατί έκανα παιδί εγώ..........δεν έπρεπε.

Aπλά γιατί είσαι άνθρωπος και φέρθηκες ανθρώπινα.

Ανθρώπινα=αδυναμίες...

;)

Καλημέρα !!!!

Καλημέρα Ντάλια.

Τώρα σκέφτομαι πως θα του το σκάσω το "παραμύθι" του πατέρα μου.

Από το λίγο που έψαξα στο νετ όταν πήρα στα χέρια μου την ιστολογική και από τα λόγια του γιατρού ......."δεν είναι και για να πεθάνει ο άνθρωπος", υποθέτω ότι μπορώ να του φέρω κάπως εύκολα.

Του στυλ ότι "έχεις κάποια καρκινικά κύταρα αλλά είναι σε αρχικό στάδιο και πρέπει να το προλάβουμε".

Για πέστε ρε κορίτσια εσείς που έχετε αναγκαστεί να πείτε σε άνθρωπό σας τέτοια μαντάτα, πως το είπατε?

καλημερούδια σας!!

χάρλοου, δύσκολες στιγμές έχουμε όλοι... και το παιδί καταλαβαίνει πως είσαι πιεσμένη...

τράβελινκ, περαστικά! καλό ταξίδι και καλές διακοπές!!

έφτιαξα και την υπογραφή μου, όπως ήθελα - ευτυχώς υπάρχουν και καλές νεράιδες...;)

φεύγω τώρα, φεύγωωωω!!!

...

Για πέστε ρε κορίτσια εσείς που έχετε αναγκαστεί να πείτε σε άνθρωπό σας τέτοια μαντάτα, πως το είπατε?

Εξαρτάται από τον άνθρωπο...άλλοι θέλουν με το μαλακό και άλλοι στα ίσα. Οι γονείς του άντρα μου είναι και οι δύο καρκινοπαθείς. Η πεθερά μου έχει κάνει αφαίρεση μαστού εδώ και 6 χρόνια και το αντιμετώπισε ψύχραιμα από την αρχή. Ήθελε να ξέρει τα πάντα. Ο πεθερός μου εμφάνισε καρκίνο στον πνεύμονα (μη χειρουργίσιμη μορφή) και παραλίγο να πεθάνει από τη στενοχώρια του. Του τα λέγαμε σιγά σιγά. Έκανε χημιοθεραπείες και ακτινοβολίες και ενώ εδώ και 3 χρόνια όλες οι εξετάσεις του είναι καθαρές, αυτός εξακολουθεί να φέρεται σαν άρρωστος.

Κουράγιο σου εύχομαι.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ευχαριστώ πολύ DEMS.

Το θέμα με τον πατέρα μου είναι ότι δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος και πολύ κλειστός άνθρωπος.

Μπορεί και να μην πάει καθόλου να κάνει καμία θεραπεία.

Μιλάμε για άνθρωπο που τον επαναφέρανε με απεινιδωτή για να του κάνουν εγχείρηση Bypass.

Ότι και να πω είναι λίγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...