Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια του Πολλά !!!! Να σας ζήσει το παιδί !

ευχαριστω... καθε χρονο τετοια μερα κλαιω απο χαρα που την εχω ιαιτ κοντεψα να τη χασω στη γεννα, μου γεννηθηκε πεθαμενο το μαναρι μου..... και μου το πατουσαν απο'δω κι απο'κει για ν'αρχισει η καρδουλα του... φρικη. Θυμαμαι γεννουσα τρεις μερες και σκεφτομουνα "να δεις που τα περασα ολα αυτα και τωρα θα φυγω απο'δω χωρις παιδι"... να'ναι καλα οι ανθρωποι... Κι ετυχως, περα απο κατι σπσμενα πλευρακια, βγηκε υγιεστατη απο τη περιπετειουλα της... Μετα βεβαια δεν ξυπνουσε να φαει και αφυδατωθηκε, ξανα μανα νοσοκομεια και ορους...

Αχ, τι καλα που περασανε ολα αυτα, ας ειναι καλα το πουλακι μου κι ας μου κανει πολεμο νευρων καθημερινα...

"Αυτόν τον κόσμο τον καλό

τον χιλιομπαλωμένο

βρε ράβε ξήλωνε ράβε ξήλωνε

δουλειάααααααα δουλειάαααααα δουλειά να μη σου λείπει "

Τί είστε εσείς ωρέ ???? Μια κουβέντα είπα και με δουλεύετε όλες ψιλό γαζί.... καλά -- θα σας φτιάξω εγώ τσούχτρες !!!

ευχαριστω... καθε χρονο τετοια μερα κλαιω απο χαρα που την εχω ιαιτ κοντεψα να τη χασω στη γεννα, μου γεννηθηκε πεθαμενο το μαναρι μου..... και μου το πατουσαν απο'δω κι απο'κει για ν'αρχισει η καρδουλα του... φρικη. Θυμαμαι γεννουσα τρεις μερες και σκεφτομουνα "να δεις που τα περασα ολα αυτα και τωρα θα φυγω απο'δω χωρις παιδι"... να'ναι καλα οι ανθρωποι... Κι ετυχως, περα απο κατι σπσμενα πλευρακια, βγηκε υγιεστατη απο τη περιπετειουλα της... Μετα βεβαια δεν ξυπνουσε να φαει και αφυδατωθηκε, ξανα μανα νοσοκομεια και ορους...

Αχ, τι καλα που περασανε ολα αυτα, ας ειναι καλα το πουλακι μου κι ας μου κανει πολεμο νευρων καθημερινα...

και μετα λες οτι δεν το εχεις το μαμαδιστικο ε; χαζη βλαμενη μανα μουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

dZJip3.png

Αχ βρε κούκλα μου..... τέλος πάντων, το αποτέλεσμα μετράει! Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου και χρόνια πολλά!!!!

Διαφημίσεις

:shock:

Τι να πω. Να την χαίρεσαι υγιή για πάντα....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

"Αυτόν τον κόσμο τον καλό

τον χιλιομπαλωμένο

βρε ράβε ξήλωνε ράβε ξήλωνε

δουλειάααααααα δουλειάαααααα δουλειά να μη σου λείπει "

Τί είστε εσείς ωρέ ???? Μια κουβέντα είπα και με δουλεύετα όλες ψιλό γαζί.... καλά -- θα σας φτιάξω εγώ τσούχτρες !!!

άντε κανόνισε να μαζευτούμε Αυλίδα ή εκεί κοντά για ούζα. Να δεις τι καλά θα τρέχουν οι σύζυγοι πίσω από τα μικρά κι εμείς θα μπεκροπίνουμε χαχαχαχα

μεταξια....αφου λεει να κατεβει και η λευκη προς τα μερη μου...δεν οργανωνεσαι και εσυ με το αγορι και τα παιδια και να έρ8ετε για ουζομεζεδάκιον?

έχουμε κλείσει να πάμε να δούμε το μελλοντικό μας βαφτιστήρι (τον Σεπτέμβριο) και δεν έχω κανονίσει ακόμη μέρα-ώρα... άμα είναι και κάτσει θα σε πάρω στο κιουνητό σου... αρκεί να απαντήσεις βεβαίως βεβαίως... εσύ είσαι χειρότερη από μένα με το τλ

Διαφημίσεις

η μαμα σου ειναι σχεδον μαμα, αλλα ο Η δεν ειναι σχεδον μπαμπας, ειναι εντελως μπαμπας

ο εντελως γονιος εχει ενα λογο παραπανω απο το σχεδον γονιο... Αλλιως πριν το καταλαβεις εχεις ενα παιδι που εμπιστευεται τη γιαγια του πιο πολυ απ'το μπαμπα του και νομιζει οτι οι αντρες ειναι... εκ περιτροπης γονεις και εχουν λογο μονο στις σημαντικες αποφασεις... Η ζωη ομως δεν ειναι σε ποιο σχολειο θα παει και αν θα μαθει πιανο ή μπαλετο... ειναι το μπανιο με το μπαμπα, ειναι το αν θα φαει τραχανα ή γιαουρτι, ειναι το οτι τελοσπαντων μπορει να με μεγαλωνει η γιαγια μου για τον α ή β λογο, αλλα οι γονεις μου ειναι το σημειο αναφορας μου...

μια χαρά τα λες ταξιδιάρα!

στην πράξη όμως, παίζουν κ αλλοι παράμετροι.

κοιτα, μπορει και να λεω εντελως ασχετα, ειμαι ΠΑΝΤΑ δυστυχως επηρεασμενη απο μια δουλεια που εκανα παλιοτερα για τα social services και ειδα οικογενειες να διαλυονται επειδη η μαμα με τη μαμα της νομιζαν οτι ειναι οι γονεις...

μπαμπά με μαμά του έχεις αντιμετωπίσει; το βρίσκω πιο ενδιαφέρον...

σοβαρά με ενδιαφέρει η γνώμη σου!

Ισως εγω να εχω φτασει και στο αλλο ακρο με ολα αυτα και εχω αποκλεισει τη μανα μου (βεβαια η δικη μου μανα ειναι και ενα ειδος ανθρωπου που δε θελω κοντα στα παιδια μου, αλλα αυτη ειναι αλλη ιστορια)..

μου αρέσουν οι ιστορίες των άλλων. μαθαίνω χρήσιμα πράγματα κ για τη ζωή μου.

σε παρακαλώ πες!

η αληθεια ειναι κάπου στη μέση...

σε όλα σχεδόν!

αυτό που πρπσπαθω να του πω ειναι οτι σε κάποια πράγματα ας την ακουμε την γιαγιά.. διοτι πολύ απλά η γιαγια ζει την καθημερινοτητα της και ξέρει κάποια χουγια της ας πουμε...

κ η μάνα σου κ ο Η έχουν δίκιο, ο καθένας άπό τη μεριά του.

κ εσύ έχεις δίκιο.

στο τέλος όμως η αλήθεια είναι η πούκι κ οι ανάκγες της-επιθυμίες της!

εσύ φρόντισε να αποβάλλεις τις ενοχές σου, γιατί έτσι δεν θα ισορροπήσεις ποτέ!

κ σου το λέω με πολλή αγάπη, εγώ που έχω λαλήσει από ενοχές!...

σήμερα έχω φάει ταύτιση μαζί σου λέμε!:rolleyes:

ξερεις τι ΔΕΝ καταλαβαινω? ΓΙΑΤΙ οι μαναδες μας περιμενουν απο εμας να τους τα λεμε ΟΛΑ; δλδ... οκ το κατανοώ ειναι μαναδες και πονουν κλπ κλπ αλλά εχουμε πλεον το δικό ΜΑΣ μαγαζι πώς να το θέσω...

κ να μην τους τα λέμε, τα έχουν διαβάσει στα μάτια μας ή τα έχουν ψηλαφήσει στη φωνή μας! η δικιά μου μάνα έχει το χάρισμα...δεν μπορώ να κρυφτώ με τίποτα.

σε κανέναν δηλαδή δεν μπορώ να κρυφτώ, αλλά αυτή με αποκωδικοποιεί εντελώς!

βασικα ολα ξεκινανε απο το οτι ο Η, μαλακωδώς, νιωθει αποκλεισμένος απο το παιδι..και λεω μαλακωδώς γιατι έτσι είναι.... θωρει εαυτον αποκλεισμένο επειδη του εχω τονισει 54545465454 φορεσ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΘΗΝΑ οεο. και ειλικρινα δεν ξερω αν καμια φορά νιωθει ετσι απο αγαπη για το παιδι ή είναι καπριτσιο επειδη απλά δνε γινεται το δικό του...

δεν ξέρω αν σε βοηθάω, αλλά πες του χαιρετίσματα ότι αποκλεισμένος από το παιδί του νιώθει κ ο δικός μου άντρας που μένει με το παιδί του, αλλά επειδή εργαζόμαστε, εγώ 8ωρο +, εκείνος πρωί απόγευμα, θεωρεί ότι είμαστε ντεμέκ γονείς, ανάξιοι κ όλα τα κάτά Πρέκα άσματα!

και ότι οι γιαγιαδοπαππούδες τον γράφουν, τον υποκαθιστούν, τον αγνοούν επιδεικτικά κλπ.

δεν χαλιέται απλά, φθείρεται, στενοχωριέται...πρέπει να έχει να κάνει με δική τους ανασφάλεια κ με το ότι δεν έχουν τον έλεγχο.

κάτι στην ψυχολογία τους έχει πιτσικάρει κ

ειλικρινά προσπαθώ να εντοπίσω πού έχει φάει φλασιά. γιατί από αλλού ξεκινάει κ αλλού δείχνει η φθορά... :confused:

είναι πόσο θα της αφήσει το ζευγάρι να κάνουν κουμάντο στο δικό του μαγαζί...

πολύ σωστό!:cool:

αυτο νταλια ξαναπέστο....δλδ οταν παει ο άλλος και ξεβρακώνεται στη μάνα του περι του τι συμβαινει γενικοτερα...ε χεσε με......ας πιω ενα τσαι να το βουλώσω....

κ αυτό σωστό!

ενίοτε το κάνω κ εγώ, να της τα λέω χαρτί κ καλαμάρι.

το έχω από μικρή.

η μάνα μου ήταν το καλύτερό μου ακροατήριο.

όταν δεν το κάνω από μόνη μου, με περνάει από λέηζερ κ βρίσκει ρε φούστη μου τί έχω κρυμμένο;):rolleyes:

πολλές από τις δουλειές μου, μου τις κάνει εκείνη, οπότε ξέρει τι γίνεται και μέσα στο σπίτι μου.

Οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές.

Δεν μπορώ από τη μια να την φορτώνω με πράγματα και από την άλλη να της λεω μην ανακατεύεσαι.

κ αυτό σωστό κ μου συμβαίνει κ εμένα. κάθε μέρα στο σπίτι μας για να έρθουν να πάρουν το παιδί κ μετα να τους πεις "δεν σου λέω" ή να κάνεις το μουγγαφόν, όταν σε ρωτάει;

ειναι ΠΟΛΥ αποτομος,

μοιάζουν

ΠΟΛΥ ατσουμπαλίδης

μοιάζουν

και έχω κάποιες ενστασεις στο πώς μιλάει στην μικρη.

μοιάζουμε

δλδ οταν η μικρή κλαιει το θεωρώ λίγο κουλό να την κοιτάει αγριεμένος και να της λεει "οταν κλαις εισαι σαν καραγκιοζης' και 'μην μου κάνεις τέτοια εμενα γιατι δεν μασάω'.

μοιάζουν λέμε

σε ενα 3χρονο ΙΣΩΣ να το δεχόμουν... αλλά σε ενα παιδι 13 μηνών, που ΔΕΝ σε βλέπει και πολύ και προσπαθεί να πάρει χαμπάρι τι γίνεται, ΝΟΜΙΖΩ (δεν το εχω ξεκαθαρισει ακομη στο κεφάλι μου) οτι δεν ειναι ενδεδειγμένη συμπεριφορά.

μοιάζουμε!

Και ναι αν η πε8ερα μου του έλεγε "μην την τραβολογάς έτσι'' το ίδιο θα έλεγα ειλικρινά...

μοιάζουμε

ΜΟΝΟΣ του να φερνει βολτα ενα 9μηνο και ενα 3χρονο. τα έκανε μπάνιο, τα τάισε, τα έπαιξε, ολομόναχος (η συζυγος ηταν σπίτι και εκανε γενικη γιατι μολις εφτασαν για διακοπές κλπ κλπ). και λέω κοιτα ρε παιδι μου...εκεινος με 2 παιδιά και τα κουμαντάρει και ο δικός μου με ΕΝΑ παιδί και οταν πάει να την ταισει και εκεινη κάνει νάζια φωνάζει "ριαααααααααααααα ελα να την ταισεις εγώ δεν μπορώ"

μπας και ειμαι μπαιλντισμένη και τα βλέπω όλα λά8ος;

μαρή αυτόν που είδες με τα 2 πιτσιρίκια τον πέρασες για Θεό, γιατί απλά δεν ρώτησες τη γυναίκα του. για ρώτα την πρώτα τη γνώμη της κ με τά τα ξαναλέμε. η καθεμιά ξέρει τα καλά κ στραβά του δικού της δίποδου.

είσαι θολωμένη κ δεν βλέπεις καθαρά.

Γονεις ειναι η καθε μικρη λεπτομερεια και η καθε πονεμενη ή ευτιχισμενη στιγμη. Η στιγμη που οταν θα χυθει το γιαουρτι απο το πετο της θα το πιασει ο μπαμπας θα το γλυψει και θα της κανει χαζη γκριματσα και η Πουκι θα σκασει στα γελια. ΔΕΝ ειναι σε πιο σχολειο θα παει Μαρα μου. Αυτο μπορει να το αποφασισει και ο κηδεμονας. Αλλο γονιος και αλλο κηδεμονας. Ο αντρας σου εχει δικιο απολυτο. Μην τον αποπερνεις........

απόλυτο δίκιο δεν έχει.

βρε ελλ, απόλυτο δίκιο ο Η;:confused:

η μάνα της τί έχει απόλυτο άδικο;

αει γεια σου...δεν μπορει η δικια μου να μου μεγαλώνει το παιδι, να του παρέχει τα πάντα επειδη εγώ ειμαι αφραγκη και οποτε λεει κάτι απλο πχ μην τραβολογάτε αγαρμπα το παιδι να τ ακουει απο πάνω....

το πας με λάθος τρόπο.

λειτουργείς ενοχικά κ απογυμνώνεις τον μπαμπά από το ρόλο του.

έτσι δεν βγαίνει για κανέναν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...