Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εγω ψιλοτρελλαινομαι αν δε δουλευω, παραλυω. Γι'αυτο μου την εχει δωσει λιγο τελευταια...

ω ναι, απαυτό.......γιατι νομιζεις οτι εκατσα στη δουλεια εως και 3 μερες πριν γεννησω...βαριομουν αφορητα στο σπιτι....γενικά βαριόμουν....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ τί λες ????? Η Μεταξία είναι αυτή !!! Εγώ δλδ... α γι' αυτό προχθές κάτι σου έγραψα και απάντησες στην Αγγελίνα????

Και λεω κι εγώ ... πάει... το 'χασε !

love4four=Μεταξία

πωπωπ φιλε.......τι εγινε?........μαλλον θελω μπανιο για να το ξεκαψω......:rolleyes:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

χαχαχα, δεν εννοω αυτο... βασικα δεν ξερω τι εννοω ακριβως.... το γαμο και για μετα να τον αφηνες ασχετο ειναι, τα παιδια θα υπηρχαν... Αλλα λεω... ξερω κι εγω... Οταν ακουω "ειναι μαμακιας", ή "ειναι ανευθυνος" με βαζει σε σκεψεις....

Ξεχασα να σας πω οτι εμεις εχουμε γενεθλιακια σημερα, το μεγαλο μου το παιδακι γινεται 5 χρονων :shock::shock::shock::shock::shock: Ποτε εινε αυτο καλε;

να σου ζησει!!!!!!!!!!!

κοιτα το μαμακιας φαινεται και απο πριν...αλλα επειδη δεν ειναι και σε τραγικη μορφη λες οκ χεστο σιγα τα λάχανα... το να εισαι υπευυνος θέλει και λίγο coaching Πώς να το πώ... εχει να κάνει και με το τι ευθυνες ειχες πριν τον γάμο και τα παιδιά.. και δεν ξέρω ποσο εισαι εσύ αλλα αγώ ανηκω σε μια αναφανδον ανευθυνη γενιά που πέρα απο το "που 8α παω το σάββατο" δεν ειχαμε και καμια άλλη τρελη στεναχώρια... οκ κατι ψιλοζορια πάντα επαιζαν αλλά τπτ τραγικο που να μας αναγκασει να γινουμε.. υποδειγμα υπευθυνοτητας

dZJip3.png

εγώ πάντως ως μαμά έχω ανακαλύψει ότι τα όρια της υπομονής μου δεν είναι αυτά που πίστευα... έχω τελικά πολύ πολύ μεγάλη υπομονή λέμε...

το πρωϊ πάλι ΔΕΝ ειμαι και η καλύτερη μαμά του κόσμου... μόνο αν με αφήσεις αγκαλιά με τα ζουζούνια μου κρεββατάδα να κάνουμε αγκαλίτσες...

δε μου λειπει η υπομονη, και ευτυχως προσποιουμαι καλα, αλλα ρε παιδια ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙ λεμεεεεεε... Παιζουμε καλα και αυτα νομιζουν οτι περναμε ολοι καλα, αλλα θελω να αυτοπυρπολυθω

συμφωνώ!

εντωμεταξύ, βρε λαβ μου... όταν λες αυτό το... μάνα μου... το λες (μαζί με τα υπόλοιπα λόγια σου) πολύ χαριτωμένα!! είσαι σκέτη γλύκα!!

:D:D:D:D Αααααχ τώρα σου κάνω "δοντάκια" που λένε και οι συνάδελφοι εδώ και με κοροϊδεύουν τα γαϊδούρια...

επειδή η άνω με την κάτω γνάθο δεν πατάνε στο ίσιωμα όταν γελάω-χαμογελάω κλπ είναι στραβά ! :confused:

Όταν είμαι χαρούμενη λοιπόν έτσι κάνω !

Και που να με δεις από κοντά !!!!! ε ????? thanks

Διαφημίσεις

Mara, εγώ που ζω μία ντεμί κατάσταση, μιας και η μαμά μου τις κρατάει καθημερινά μέχρι να γυρίσω από την δουλεια, σου λέω ότι έχουν δίκιο οι κοπέλες.

Και ο δικός μου κάνει τον κινέζο όποτε τον παίρνει.

Και τον παιρνει όποτε έιναι παρούσα η μαμα, ή η αδερφή, ή η φίλη ή κάποιος τελος πάντων που ξέρει ότι θα με βοηθήσει και ενδεχομένως - πιθανότατα δεν θα μιλήσω.

Και καταλαβαίνουμε όλες τι σημαίνει μιλήσω.......:evil:

Οταν όμως είμαστε οι 2 μας με τα παιδιά, να δεις τι ωραία ασχολείτε. Να ταισει, να μπανιάρει, να τις πάει τουαλέτα κλπ κλπ.

Αρα και ο δικός σου αν το παιδί καταφέρεται και το πάρετε κοντά σας, πιστεύω θα ασχολείται.

(Βέβαια μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Και περιμένεις και θαύματα. Μία γαιδουριά την έχουν όλοι, έτσι μάθανε....)

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

δε μου λειπει η υπομονη, και ευτυχως προσποιουμαι καλα, αλλα ρε παιδια ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙ λεμεεεεεε... Παιζουμε καλα και αυτα νομιζουν οτι περναμε ολοι καλα, αλλα θελω να αυτοπυρπολυθω

ελα νταξ τωρα κ εσυ χαλαρωσε δεν ειναι ΤΟΣΟ τραγικα τα πράγματα....ε και λογικο ειναι μετα απο 64654654 ωρες παιχνιδι να βαρε8εις....

dZJip3.png

χαχαχα, δεν εννοω αυτο... βασικα δεν ξερω τι εννοω ακριβως.... το γαμο και για μετα να τον αφηνες ασχετο ειναι, τα παιδια θα υπηρχαν... Αλλα λεω... ξερω κι εγω... Οταν ακουω "ειναι μαμακιας", ή "ειναι ανευθυνος" με βαζει σε σκεψεις....

Ξεχασα να σας πω οτι εμεις εχουμε γενεθλιακια σημερα, το μεγαλο μου το παιδακι γινεται 5 χρονων :shock::shock::shock::shock::shock: Ποτε εινε αυτο καλε;

Χρόνια του Πολλά !!!! Να σας ζήσει το παιδί !

πωπωπ φιλε.......τι εγινε?........μαλλον θελω μπανιο για να το ξεκαψω......:rolleyes:

Εσύ Ell τρέχα για κάνα μπάνιο γιατί δεν έχεις βουτήξει και τώρα τελευταία :shock::shock: και ανεβάζει θερμοκρασία ο εγκέφαλος !!!! :cool::cool::cool: χα χα

(Βέβαια μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Και περιμένεις και θαύματα. Μία γαιδουριά την έχουν όλοι, έτσι μάθανε....)

λες κι ο αντρας μου ετσι να λεει για μενα;; Με βαζεις σε σκεψεις, γιατι μια ψιλογαιδουρια σε σχεση με τη φροντιδα των παιδιων οταν ειμαστε κι οι δυο μαζι την εχω, δε μπορω να πω... :tongue:

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Χιλιόχρονο.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

:D:D:D:D Αααααχ τώρα σου κάνω "δοντάκια" που λένε και οι συνάδελφοι εδώ και με κοροϊδεύουν τα γαϊδούρια...

επειδή η άνω με την κάτω γνάθο δεν πατάνε στο ίσιωμα όταν γελάω-χαμογελάω κλπ είναι στραβά ! :confused:

Όταν είμαι χαρούμενη λοιπόν έτσι κάνω !

Και που να με δεις από κοντά !!!!! ε ????? thanks

καμιά φορά κουνάει και την ουρά:lol::lol::lol::lol:

Mara, εγώ που ζω μία ντεμί κατάσταση, μιας και η μαμά μου τις κρατάει καθημερινά μέχρι να γυρίσω από την δουλεια, σου λέω ότι έχουν δίκιο οι κοπέλες.

Και ο δικός μου κάνει τον κινέζο όποτε τον παίρνει.

Και τον παιρνει όποτε έιναι παρούσα η μαμα, ή η αδερφή, ή η φίλη ή κάποιος τελος πάντων που ξέρει ότι θα με βοηθήσει και ενδεχομένως - πιθανότατα δεν θα μιλήσω.

Και καταλαβαίνουμε όλες τι σημαίνει μιλήσω.......:evil:

Οταν όμως είμαστε οι 2 μας με τα παιδιά, να δεις τι ωραία ασχολείτε. Να ταισει, να μπανιάρει, να τις πάει τουαλέτα κλπ κλπ.

Αρα και ο δικός σου αν το παιδί καταφέρεται και το πάρετε κοντά σας, πιστεύω θα ασχολείται.

α καλα θαυματα δεν περιμενω ποτέ και για τπτ (σχεδον). επλιζω η κα8ημερινοτητα να τον βαλει σε μια...άλλη διαδικασία...ολα 8εμα συνηθειας και ρουτινας είναι καμιά φορά... 8α δειξει μολις το καταφερω και την επαναπατρισω την μικρή... το καλό ειναι πως οποτε ερχεται αθηνα δεν ζοριζεται και δεν ψάχνετε γυρω γυρω να δει που ειναι οι υπολοιποι, το σπιτι κλπ κλπ αλλά πάει και κάνει ντου κανονικα σε κουζινες, γυαλικά, στο δωμάτιο της κλπ κλπ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...