Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ennooyusa να ερ8ει το παιδι εδώ μεταξάκι ουτως ώστε να λειτουργουμε ώς οικογένεια πλέον και οχι ώς σκορποχώρι με δυσδιάκριτα όρια...

το κατάλαβα dear τί εννοείς... απλά στο απομόνωσα, το έκανα bold για να το βλέπεις... μην σου πω να το κορνιζάρεις κιόλας και να το κοιτάς 24 ώρες το 24ωρο....

αλλιώς, ότι χτίζει ο ένας θα το γκρεμίζει ο άλλος και τώρα σιγά-σιγά η μικρή όσο θα πλησιάζει στα 2 να δεις που θα αρχίσει να δοκιμάζει τα όριά της και όριά σας, πολλά νέα πράγματα... ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα μωρά κι εκεί θέλει γερά... άσε να μην την πω την ρημάδα την λέξη !!! κατάλαβες ! ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τί εφτιαχνες μάνα μου και το 'καψες ????

Δλδ κάηκε εντελώς ή σώνεται η κατάσταση ????:(

μπα, γεμιστα ηταν στο φουρνο, βρωμοκοπανε. Κατι μου λεει οτι θα παιξει ψητο κοτοπουλο delivery

εγω παλι ρε παιδια, αν δεν ηταν ο αντρας μου τα παιδια μου θα ειχαν παρει τα βουνα... ειμαι σιγουρη

χααχαχαχχαχααχχα travelin!

μεταξια ο ναι καταλαβα τι εννοείς για αυτο και κανω..ασκησεις επι χάρτου. τα βαζω απο εδώ, τα βαζω απο εκεί και καοποια στιγμή 8α βρώ το ιδανικό σχήμα για όλους.... το παν ειναι να λυσω το ποιος 8α προσεχει την μικρά μεχρι να σχολάσουμε...αμα το βρώ αυτο.... ειναι τζετ...ολα απο αυτο ξεκινάνε...

dZJip3.png

τσα! ξαναγύρισα, για λίγο!!

χάρλοου, καλό κουράγιο με τον μπαμπά σου...

Toν ίδιο τρόπο εφαρμόζω και'γω...δεν συζητάω και δεν ζητάω γνώμες...και για να μην γίνονται παρεξηγήσεις όπως πράτω με τους γονείς, το ίδιο πράτω και με τα πεθερικά μου..

παρομοίως, παρομοίως! γιατί αλλοιώς... δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σ' ανέβει στο κρεβάτι... (αυτό ισχύει βέβαια και για γονείς και για πεθερικά!)

πρεπει να φυγουμε, πρεπει να οργανωθουμε, πρεπει να κανουμε restart... γιατι 8α γινουμε κωλος οικογενιακώς προσπαθω να βρώ τον τρόπο....οποια εχιε καμια ιδεα.. να σφυριξει...

ναι, αυτό...!

βέβαια, μέχρι τότε... κι ο άντρας σου θα πρέπει να σέβεται το έργο της μαμάς σου αλλά και η μαμά σου το γεγονός ότι ο άντρας σου θέλει να προσπαθήσει/συμμετέχει... (και γενικά μην αντιμετωπίζουμε τους άντρες μας σαν εξωγήινους... κι ας είναι μερικές φορές...:rolleyes:)

υ.γ. έφτιαξα ένα φαγητό μούρλια, σλουρπ!!!!!:tongue:

οκ, το κοτοπουλο ερχεται, εγω ειμαι με την τσαντα του γυμναστηριου στο χερι και περιμενω... σε 45' θα κανει την εμφανιση του ο Τζο, θα του πεταξω τα παιδια στη μουρη και θα εξαφανιστω...

Αυτο το 8ωρο μονη μου με τα παιδια την τελευταια εβδομαδα μου εκατσε πολυ βαρυ... Δεν το'χω καθολου το μαμαδιστικο... μα καθολου λεμε

Διαφημίσεις

Αγγελινα...μαρη σουρλουλου εσυ......η Αγγελινα ειναι αυτη.......:D:D:rolleyes:

μπερδεψουά τα μπουτιά κοπελιά???

λοιπόν αφού τάισα αρακά τη μικρή και αφού μου έριξε κάμποσο πάνω μου και άλλαξα ρούχα, επανέρχομαι.

Λοιπόν Μάρα τώρα που τα έκανες πιο λιανά τα πράγματα έχω να πως πως δίκιο έχει η μάνα σου, δίκιο έχεις κι εσύ. Αλλά δίκιο έχει και ο Η. Μπορεί να μην είναι ο σούπερ μπαμπάς, να μην τα θυμάται όλα κτλ κτλ, αλλά ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ και εντάξει, πρέπει να του αφήνετε (και η μαμά σου) το περιθώριο να είναι μπαμπάς με τον τρόπο του έστω. Και ναι οι γονείς σου κάνυν τόσα πολλά κτλ κτλ αλλά αυτό δεν αναιρεί εσάς από γονείς. Φυσικά και έχετε λόγο πάνω στο παιδί και εσύ αλλά και ο Η. και δεν πρέπει η μάνα σου να παρεξηγιέται. ΟΥΤΕ ΕΣΥ!

οκ, το κοτοπουλο ερχεται, εγω ειμαι με την τσαντα του γυμναστηριου στο χερι και περιμενω... σε 45' θα κανει την εμφανιση του ο Τζο, θα του πεταξω τα παιδια στη μουρη και θα εξαφανιστω...

Αυτο το 8ωρο μονη μου με τα παιδια την τελευταια εβδομαδα μου εκατσε πολυ βαρυ... Δεν το'χω καθολου το μαμαδιστικο... μα καθολου λεμε

Trav,

Σε συγχαίρω για την ειλικρίνειά σου... και πίστεψέ με το έχεις το μαμαδίστικο -- αλλά όχι σε πολύ μεγάλες δόσεις !!!!! :rolleyes:

βασικα το μαμαδιστικο δεν ειναι κ αυτο υποκειμενικο; ενοοώ οτι οκ καποια μαμα ειναι πιο Mellow, Κάποια άλλη θελει και ενα μπρέικ για την παρτυ της για να μην σαλτάρει, κάποια αλλη δεν αντέχει λεπτο χωρίς τα παιδιά της, ατ δι εντ οφ δι ντει... αμα τα αγαπάμε....ε? ξέρω κ γω; εχω πιει και 4 πρασινα τσαγια και με επιασε ο στομάχις....και ο αλλος τηλεφωνο δεν εχει πάρει για να βρεθουμε...ξκαι το πάπλωμα...σαπιζει στην μπανιέρα... μουαχαχχαχαχαχαχ

dZJip3.png

ρε παιδια, αυτους τους αντρες που δεν κοιτανε τα παιδια, παντα το ειχα απορια, δεν τους ειχατε παρει χαμπαρι απο πριν; :shock:

Οχι καλή μου. Πως? Αφού τα παιδιά τα κάναμε μετά το γάμο.....:rolleyes:

Αλλά έχεις ένα δίκιο. Θα έπρεπε πρώτα να κάνουμε παιδιά, να βλέπουμε πως συμπεριφέρεται και μετά ο γάμος, αν και εφόσων....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Σε λίγο κλείνω παιδιά, πάω να ετοιμάσω ρούχα για το πσκ ο μικρός θα φύγει πρωί πρωί με την αδερφή μου για χαλκιδική και εγώ κατευθείαν από τη δουλειά, οπότε πρέπει να τα έχω έτοιμα.

Επίσης πρέπει να βάλω πλυντήρια διότι αυριο έρχεται η ολγα για φασινα και πρέπει να τα έχω πλυμένα για να σιδερωθούν/τακτοποιηθούν...

Το βράδυ πρέπει να πάω τον μικρό στο γήπεδο διότι ο μπαμπάς μας θα αργήσει πολύ σήμερα....

Γενικώς πολύ τρεχάλα σήμερα ( ευτυχώς όχι για άσχημα )

υ.γ. τι θα κάνω ρε παιδιά ο κούνελος αλλάζει τρίχωμα και έχει γεμίσει το σπίτι άσπρη τρίχα...το λυπάμαι ρε γμτ έτσι που έμαθε λεύτερο να το βάλω στο κλουβι...

Διαφημίσεις

...σιγά-σιγά η μικρή όσο θα πλησιάζει στα 2 να δεις που θα αρχίσει να δοκιμάζει τα όριά της και όριά σας, πολλά νέα πράγματα... ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα μωρά κι εκεί θέλει γερά... άσε να μην την πω την ρημάδα την λέξη !!! κατάλαβες ! ;)

συμφωνώ!

εντωμεταξύ, βρε λαβ μου... όταν λες αυτό το... μάνα μου... το λες (μαζί με τα υπόλοιπα λόγια σου) πολύ χαριτωμένα!! είσαι σκέτη γλύκα!!

εγώ πάντως ως μαμά έχω ανακαλύψει ότι τα όρια της υπομονής μου δεν είναι αυτά που πίστευα... έχω τελικά πολύ πολύ μεγάλη υπομονή λέμε...

το πρωϊ πάλι ΔΕΝ ειμαι και η καλύτερη μαμά του κόσμου... μόνο αν με αφήσεις αγκαλιά με τα ζουζούνια μου κρεββατάδα να κάνουμε αγκαλίτσες...

kala εγώ το πρωί μπορει να ριξω και κανενα καντηλι στο άσχετο.. οχι επειδη ειμαι νευριασμένη... αλλά έτσι μου βγαινει..και το ριχνω παρα πολύ ηρεμη ουσα..μεταξυ υπνου και ξυπνιου παραπατώντας για να παω για κατουρημα....

dZJip3.png

Οχι καλή μου. Πως? Αφού τα παιδιά τα κάναμε μετά το γάμο.....:rolleyes:

Αλλά έχεις ένα δίκιο. Θα έπρεπε πρώτα να κάνουμε παιδιά, να βλέπουμε πως συμπεριφέρεται και μετά ο γάμος, αν και εφόσων....

χαχαχα, δεν εννοω αυτο... βασικα δεν ξερω τι εννοω ακριβως.... το γαμο και για μετα να τον αφηνες ασχετο ειναι, τα παιδια θα υπηρχαν... Αλλα λεω... ξερω κι εγω... Οταν ακουω "ειναι μαμακιας", ή "ειναι ανευθυνος" με βαζει σε σκεψεις....

Ξεχασα να σας πω οτι εμεις εχουμε γενεθλιακια σημερα, το μεγαλο μου το παιδακι γινεται 5 χρονων :shock::shock::shock::shock::shock: Ποτε εινε αυτο καλε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...