Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καταρχην, σου επιτρεπω να μου τα χώνεις οσο θές...μουαχαχαχαχ

το σχολιο η πουκι αποφασιζει ήτο ειρωνικό.. γιατι ειλικρινά θεώρησα ΠΟΛΥ παιδιάστικο το να με παιρνει τηλέφωνο και να μου λεει... η μανα σου μου την ειπε γιατι τράβηξα πολύ αποτομα το χερι της μικρής στην θαλασα. και ειλικρινά μεταξία.. το εχω δει...ειναι ΠΟΛΥ αποτομος, ΠΟΛΥ ατσουμπαλίδης και έχω κάποιες ενστασεις στο πώς μιλάει στην μικρη. δλδ οταν η μικρή κλαιει το θεωρώ λίγο κουλό να την κοιτάει αγριεμένος και να της λεει "οταν κλαις εισαι σαν καραγκιοζης' και 'μην μου κάνεις τέτοια εμενα γιατι δεν μασάω'. σε ενα 3χρονο ΙΣΩΣ να το δεχόμουν... αλλά σε ενα παιδι 13 μηνών, που ΔΕΝ σε βλέπει και πολύ και προσπαθεί να πάρει χαμπάρι τι γίνεται, ΝΟΜΙΖΩ (δεν το εχω ξεκαθαρισει ακομη στο κεφάλι μου) οτι δεν ειναι ενδεδειγμένη συμπεριφορά. Και ναι αν η πε8ερα μου του έλεγε "μην την τραβολογάς έτσι'' το ίδιο θα έλεγα ειλικρινά... βασικα νομιζω οτι ολα αυτα τα ψιλικοκο ειναι αποροια του "παραγνωριστηκαμε 7 νομα σε ένα δωμά' και πρέπει ισως να γινει κάτι..αυτο το κάτι ψάχνω και σε επιπεδο διαλογου αλλά και σε πρακτικό επίπεδο και δεν το βρίσκω. Και να σου πώ και κάτι άλλο στην τελική... πατέρας δεν είσαι μόνο στον χαβαλέ και στο μπάνιο στη θάλασα.. εισαι γενικά... δλδ οταν η μικρή ΔΕΝ θελει να κοιμηθεί για μεσημέρι και θέλει να παιξει, καημό το έχω να μου πει, 8α κάτσω εγώ μαζι της ή και με σένα αν θέλεις ή πηγαινε ξεκουράσου... εκεινος θα φάει, θα κάνει την σιέστα του την μεσημεριανή, οταν ξυπνησει θα κανει τα τηλεφωνήματα του...και μετά βράδιασε νάνι τώρα... τις προάλες στην θαλασα ειλικρινά ΖΗΛΕΨΑ εναν κύριο. ΜΟΝΟΣ του να φερνει βολτα ενα 9μηνο και ενα 3χρονο. τα έκανε μπάνιο, τα τάισε, τα έπαιξε, ολομόναχος (η συζυγος ηταν σπίτι και εκανε γενικη γιατι μολις εφτασαν για διακοπές κλπ κλπ). και λέω κοιτα ρε παιδι μου...εκεινος με 2 παιδιά και τα κουμαντάρει και ο δικός μου με ΕΝΑ παιδί και οταν πάει να την ταισει και εκεινη κάνει νάζια φωνάζει "ριαααααααααααααα ελα να την ταισεις εγώ δεν μπορώ"

μπας και ειμαι μπαιλντισμένη και τα βλέπω όλα λά8ος;

Ωραίααααα....

Η αλήθεια είναι ότι πώς να στο πω απλά: νοιώθω ότι "έχετε παραγνωσριστεί" που λέμε το τρίο εσύ με τον Η η Πούκι και η γιαγιά τελευταία... λόγω της κατάστασης... η μεν γιαγιά αναμφισβήτητα ξέρει τα χούγια του παιδιού αφού εκείνη ουσιαστικά την μεγαλώνει συν ότι όντως έχει λόγο πάνω στο παιδί αφού την έχετε ανάγκη, εσείς δε ως ζευγάρι πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή...

ΠΑΡΤΕ την ευθύνη λοιπόν πάνω σας... να δεις που ο Η και ο κάθε Η θα αναλάβει τις ευθύνες του και δεν θα πετάει ένα "δεν μπορώ" με την 1η ευκαιρία... πρέπει να καθήσετε μαζί να τα ξεκαθαρίσετε αυτά τα πράγματα -- είναι σημαντικά, δεν είναι παίξε/γέλασε...

Όσο για το περιστατικό με το τράβηγμα του χεριού μπορεί εκείνη την στιγμή να άσκησε κατά λάθος παραπάνω πίεση, να το είδε η μαμά σου και κάπως έτσι να ειπώθηκε ότι ειπώθηκε... ο Η απ την άλλη, λόγω ενοχών, σου λέει "Και σιγά που θα μου κάνει κουμάντο στο παιδί μου" κλπ κλπ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

΄

όχι ρε συ δεν λες μην ανακατεύεσαι,είναι πολύ άσχημο αυτό, είναι κάτι που "χτίζεις" ...δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...

Η μάνα μου δεν "χτίζεται" Ντάλια...............αυτό που θα πει, αυτό είναι.

Εκεί είναι που δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε.

δλδ δεν ξερω ίσως να ειμαι λάθος... ισως λογω γενικα της καταστασης να ειμαι πιο... πολεμοχαρής απ οσο πρέπει... αλλά μάλλον οι μαμαδες ειναι αλλιώς με τους μπαμπάδες,... άλλα είδη. δλδ ας πουμε δεν με εχει ρωτησει αυτους τους μήνες καθόλου κάτι σημαντικο πχ "τοπαιδι ειναι οκ απο εμβολια; υπολειπεται κάτι; το εχεις τσεκάρει;". μου εχει εμπιστοσυνη σε αυτα; δεν του κοβει; το εχει ξεχάσει; τι να πώ... εχω κ εγω μεγάλες απαιτησεις και οι μπαμπάδες απλά δεν είναι έτσι; τι να πω΄...μπερδευτηκα πάλι

dZJip3.png

Αγγελινα...μαρη σουρλουλου εσυ......η Αγγελινα ειναι αυτη.......:D:D:rolleyes:

Καλέ τί λες ????? Η Μεταξία είναι αυτή !!! Εγώ δλδ... α γι' αυτό προχθές κάτι σου έγραψα και απάντησες στην Αγγελίνα????

Και λεω κι εγώ ... πάει... το 'χασε !

love4four=Μεταξία

μαρα, εχεις δικιο, αν ο γλυκος σου διαλεγει να ειναι μπαμπας part time, τοτε πες του αυτα που μας λες τωρα, οχι οτι ειναι drama queen. αν ειναι να παρετε το παιδι στην αθηνα και να μη σηκωνει το χερακι του, τοτε ειναι εντελως δικη σου αποφαση.

Αλλα μηπως ειναι ετσι ακριβως επειδη δεν το εχει το παιδι;

ρε παιδια, αυτους τους αντρες που δεν κοιτανε τα παιδια, παντα το ειχα απορια, δεν τους ειχατε παρει χαμπαρι απο πριν; :shock:

Διαφημίσεις

δλδ δεν ξερω ίσως να ειμαι λάθος... ισως λογω γενικα της καταστασης να ειμαι πιο... πολεμοχαρής απ οσο πρέπει... αλλά μάλλον οι μαμαδες ειναι αλλιώς με τους μπαμπάδες,... άλλα είδη. δλδ ας πουμε δεν με εχει ρωτησει αυτους τους μήνες καθόλου κάτι σημαντικο πχ "τοπαιδι ειναι οκ απο εμβολια; υπολειπεται κάτι; το εχεις τσεκάρει;". μου εχει εμπιστοσυνη σε αυτα; δεν του κοβει; το εχει ξεχάσει; τι να πώ... εχω κ εγω μεγάλες απαιτησεις και οι μπαμπάδες απλά δεν είναι έτσι; τι να πω΄...μπερδευτηκα πάλι

οχι, δεν ειναι ετσι... ατυο μονο στην ελλαδα και σε μουσουλμανικα κρατη συμβαινουν ακομα...:P:p

Για τριξ'του τα δοντια, και σ'αυτον και στη μανα σου, δεν ειναι το παιδι περιουσια κανενος. Αντε μην τα παρω τωρα.

Ωραίααααα....

Η αλήθεια είναι ότι πώς να στο πω απλά: νοιώθω ότι "έχετε παραγνωσριστεί" που λέμε το τρίο εσύ με τον Η η Πούκι και η γιαγιά τελευταία... λόγω της κατάστασης... η μεν γιαγιά αναμφισβήτητα ξέρει τα χούγια του παιδιού αφού εκείνη ουσιαστικά την μεγαλώνει συν ότι όντως έχει λόγο πάνω στο παιδί αφού την έχετε ανάγκη, εσείς δε ως ζευγάρι πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή...

ΠΑΡΤΕ την ευθύνη λοιπόν πάνω σας... να δεις που ο Η και ο κάθε Η θα αναλάβει τις ευθύνες του και δεν θα πετάει ένα "δεν μπορώ" με την 1η ευκαιρία... πρέπει να καθήσετε μαζί να τα ξεκαθαρίσετε αυτά τα πράγματα -- είναι σημαντικά, δεν είναι παίξε/γέλασε...

Όσο για το περιστατικό με το τράβηγμα του χεριού μπορεί εκείνη την στιγμή να άσκησε κατά λάθος παραπάνω πίεση, να το είδε η μαμά σου και κάπως έτσι να ειπώθηκε ότι ειπώθηκε... ο Η απ την άλλη, λόγω ενοχών, σου λέει "Και σιγά που θα μου κάνει κουμάντο στο παιδί μου" κλπ κλπ...

συφμωνω με μια διορθωση: κουαρτετο ειναι..ξεχασαμε και την πε8ερα... ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ απο εκεί.....παράδειγμα που μου μετεφερε η αδερφη μου ο..αυτοπτης μάρτυρας.

πουκι με γιαγιαδες και αδερφη μου παραλία. Τελος πάντως χεζεται μετά την φρουτόκρεμα και την αλλάζει η μάνα μου. συνειδητοποιει οτι εχει λιγο πιο μακρυά την κρέμα την αντηλιακη να κάνει ριφρές. λέει στην πεθερά μου. στακα μισο να φέρω την κρέμα και επιστρέφοντας βλέπει πουκι καθισμενη στον κώλο στην ΑΚΡΗ της ξαπλώστρας και πε8ερά μου ανεμελη να κουτσομπολεύει με την διπλανη.

μανα μου. βρε βαλε λιγο το παιδι πιο δώθε θα πέσει

πε8ερα μου. ε κ αμα πεσει, στην άμμο θα πέσει, τι 8α πάθει, παιδι ειναι 8α πεσει και 8α χτυπησει και σταματα να μου κάνεις παρατηρησεις

μανα μου....αλλαξε την πουκι και την εβαλε μεσα στην πισινα της να πλατσουρισει με τα παπια... και ηπιε μισο ουζο παρακαλώ για να μην μιλήσει... go figure...

πρεπει να φυγουμε, πρεπει να οργανωθουμε, πρεπει να κανουμε restart... γιατι 8α γινουμε κωλος οικογενιακώς προσπαθω να βρώ τον τρόπο....οποια εχιε καμια ιδεα.. να σφυριξει...

dZJip3.png

και περι ευθύνης. καλώς η κακώς την ευθυνη την έχω εγώ... όπως εχω ξαναπει, οτι τρώει η μικρη, οτι κάνει, οτι αυτώνει, απο μένα περνάει και ΕΥΤΥΧΩΣ η μανα μου το εχει καταλαβει και μου τηλεφωνει συνεχώς για το οτιδηποτε..ακόμη και για ενα 37.2... απο το αν θα φαει γιαουρτι μεχρι αν θα πάρει ντεπον για τα δοντια και ποσο ντεπον..απλά λογω..αποστασης το..προτζεκτ το υλοποιεί η μαμά μου....και ΟΧΙ επειδη η μανα μου θελει να κάνει την έξυπνη..αλλα επειδη εμπιστοσυνη στην άλλη ΔΕΝ υπάρχει.. αντι για 3 cc δεπον 8α δώσει... 13....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

δλδ ας πουμε δεν με εχει ρωτησει αυτους τους μήνες καθόλου κάτι σημαντικο πχ "τοπαιδι ειναι οκ απο εμβολια; υπολειπεται κάτι; το εχεις τσεκάρει;". μου εχει εμπιστοσυνη σε αυτα; δεν του κοβει; το εχει ξεχάσει; τι να πώ... εχω κ εγω μεγάλες απαιτησεις και οι μπαμπάδες απλά δεν είναι έτσι; τι να πω΄...μπερδευτηκα πάλι

ο δικός μου κοντεύει τα 6 και ουδέποτε ρώτησε γι'αυτά...

απλά μας έχουν εμπιστοσύνη βρε...

πρεπει να φυγουμε, πρεπει να οργανωθουμε, πρεπει να κανουμε restart... γιατι 8α γινουμε κωλος οικογενιακώς προσπαθω να βρώ τον τρόπο....οποια εχιε καμια ιδεα.. να σφυριξει...

έτσι όπως τα περιγράφεις mara επιβάλεται και όχι πρέπει...

υ.γ. δεν ξέρω το ιστορικό για να δόσω ιδέες αν μπορώ

Περί ευθύνης....

Φυσικά και θα την έχεις εσύ, εννοείται, μανούλα είσαι... αλλά πρέπει να αναλάβει ευθύνες ΚΑΙ ο Η... μην κοιτάς που τώρα η Πούκι είναι μακριά... όταν με το καλό έρθει εδώ κι εσύ να έχεις 1.002 στο μυαλό σου + την φροντίδα του παιδιού... ξέρεις πόσες φορές θα σου γυρίζει το μάτι τούμπα εάν ο Η είναι αμέτοχος ??????

ΟΚ, με τα εμβόλια ούτε ο δικός μου το έχει αλλά θα μου πει πήγαινε ξάπλωσε πχ μια ώρα το μεσημέρι της Κυριακής να κάτσει εκείνος με τα παιδιά ή μπορεί και μόνος του να τα κάνει μπάνιο, να τα ταΐσει και όλα τα σχετικά...

μαμωτο μαμωτο μαμωτο τα πηρα με τον αντρα και τη μανα της μαρας κι εκαψα το κ***φαι :(

Τί εφτιαχνες μάνα μου και το 'καψες ????

Δλδ κάηκε εντελώς ή σώνεται η κατάσταση ????:(

ennooyusa να ερ8ει το παιδι εδώ μεταξάκι ουτως ώστε να λειτουργουμε ώς οικογένεια πλέον και οχι ώς σκορποχώρι με δυσδιάκριτα όρια...γιατι τώρα που το σκέφτομαι και ο Η ισως να μην συμμετέχει πολύ γιατι ειτε δεν ξέρει πώς είτε επειδη.δεν ξέρει πώς...λογω αποστασης, λογω του οτι δεν βλεπει το παιδι, δεν υπάρχει αυτο που λέμε τριβη και καθημερινοτητα που σε διδάσκει και κάποια πράγματα και..αυτοματοποιησε... γιατι οκ γαιδουρι δεν ειναι...καλομαθημενος γαιδαρος απλά είναι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...