Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξερεις τι ΔΕΝ καταλαβαινω? ΓΙΑΤΙ οι μαναδες μας περιμενουν απο εμας να τους τα λεμε ΟΛΑ; δλδ... οκ το κατανοώ ειναι μαναδες και πονουν κλπ κλπ αλλά εχουμε πλεον το δικό ΜΑΣ μαγαζι πώς να το θέσω...

Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να της τα λέω όλα. Αλλά είναι πολύ επικριτική και επειδή μάλλον νομίζει ότι ακόμα είναι 5 χρονών και ανίκανη να παίρνω οποιαδήποτε σωστή απόφαση, γι'αυτό γίνεται αυτό.

Εντάξει, η δικιά μου έχει τραβήξει και πολλά γιατί όποιος θέλει κάτι από το σόι την μάνα μου παίρνει για να τρέξει να του κάνει τις δουλειές και πολλές από τις δουλειές μου, μου τις κάνει εκείνη, οπότε ξέρει τι γίνεται και μέσα στο σπίτι μου.

Οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές.

Δεν μπορώ από τη μια να την φορτώνω με πράγματα και από την άλλη να της λεω μην ανακατεύεσαι.

Αλλά την μαλακια την έκανε ο δικός μου και το παραδέχτηκε μετά σε μένα.

Ρε Μεταξάκι δεν ήταν τίποτε σημαντικό.

Ήθελα να αγοράσω κάτι και δεν ήθελα να της το πω μέχρι να το δει.

Της το ξεφούρνισε η μικρή, μετά ρωτάει αυτή τον άντρα μου.........το δίποδο της λέει ΟΧΙ (τελείως ηλίθιος δηλαδή) και μετά...............μπουρου μπορου η μάνα μου σε μενα.

Α! και κάτι άλλο η μάνα μου ΔΕΝ παίρνει από λόγια..........αυτό που θέλει να πει θα το πει και θα είναι και το μόνο σωστό κατά την άποψή της........άντε βγάλε άκρη.

Αυτό με τον πατέρα μου τώρα έσκασε. Εκείνη πήγε σήμερα στο νοσοκομείο και πήρε τα αποτελέσματα.

Απλά κάθε μεσημέρι πήγαινε σπίτι να ταϊσει το παιδί και τώρα εδώ και 2 μέρες δεν πατάει.... τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια!!!

Α κου κου ρου κου τελείως δλδ ! Δεν σχετίζεται το ένα με το άλλο -- γράψε λαθος !

Και πάλι όμως: αγνόησέ το.. θα έρθει από μόνη της !!

Επέτρεψέ μου να σου πώ ότι του λες μλκς του Η... ακούς εκεί "αποφασίζει η ίδια η Πούκι τί ώρα θα φάει και τί ώρα θα κοιμηθεί".... σιγά ρε ! Σε αυτή την ηλικία όλα τα βρεφάκια/παιδάκια (όπως θες, πες το) ΠΡΕΠΕΙ να έχουν σταθερό πρόγραμμα -ύπνου, φαγητού κοθ-....

κατά τα άλλα ΚΑΛΆ σου λέει ο Χριστιανός... ας βάλει και η μαμά σου λίγο νερό στα κρασί της τώρα που είναι και ο μπαμπάς παρών - έχει αναφαίρετο δικαίωμα να έχει γνώμη για το παιδί του (όχι στο τί θα φάει πχ σε άλλα όμως ναι)...

Συμφωνω 100% ........ΜΑΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ το παραπανω και χωνεψε το. Αυτα που λες οντως δεν στεκουν.......και εχει δικιο ο αντρας σου......για μενα καλο θα ηταν να την παρετε κοντα σας για να δειτε απο πρωτο προσωπο τι και πως και να φτιαξετε τις ισσοροπιες σας...

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Βρε Ρία,

Επέτρεψέ μου να σου πώ ότι του λες μλκς του Η... ακούς εκεί "αποφασίζει η ίδια η Πούκι τί ώρα θα φάει και τί ώρα θα κοιμηθεί".... σιγά ρε ! Σε αυτή την ηλικία όλα τα βρεφάκια/παιδάκια (όπως θες, πες το) ΠΡΕΠΕΙ να έχουν σταθερό πρόγραμμα -ύπνου, φαγητού κοθ-....

κατά τα άλλα ΚΑΛΆ σου λέει ο Χριστιανός... ας βάλει και η μαμά σου λίγο νερό στα κρασί της τώρα που είναι και ο μπαμπάς παρών - έχει αναφαίρετο δικαίωμα να έχει γνώμη για το παιδί του (όχι στο τί θα φάει πχ σε άλλα όμως ναι)...

άκουσέ τον λίγο... για σκέψου το μόνη σου να δεις...

εάν ήσουν εσύ στη θέση του Η με την πεθερά σου στον αντίποδα , για πες: θα ήταν όλα ΟΚ ή μήπως θα σφύριζες ωσάν την χύτρα ταχύτητος ???????

καταρχην, σου επιτρεπω να μου τα χώνεις οσο θές...μουαχαχαχαχ

το σχολιο η πουκι αποφασιζει ήτο ειρωνικό.. γιατι ειλικρινά θεώρησα ΠΟΛΥ παιδιάστικο το να με παιρνει τηλέφωνο και να μου λεει... η μανα σου μου την ειπε γιατι τράβηξα πολύ αποτομα το χερι της μικρής στην θαλασα. και ειλικρινά μεταξία.. το εχω δει...ειναι ΠΟΛΥ αποτομος, ΠΟΛΥ ατσουμπαλίδης και έχω κάποιες ενστασεις στο πώς μιλάει στην μικρη. δλδ οταν η μικρή κλαιει το θεωρώ λίγο κουλό να την κοιτάει αγριεμένος και να της λεει "οταν κλαις εισαι σαν καραγκιοζης' και 'μην μου κάνεις τέτοια εμενα γιατι δεν μασάω'. σε ενα 3χρονο ΙΣΩΣ να το δεχόμουν... αλλά σε ενα παιδι 13 μηνών, που ΔΕΝ σε βλέπει και πολύ και προσπαθεί να πάρει χαμπάρι τι γίνεται, ΝΟΜΙΖΩ (δεν το εχω ξεκαθαρισει ακομη στο κεφάλι μου) οτι δεν ειναι ενδεδειγμένη συμπεριφορά. Και ναι αν η πε8ερα μου του έλεγε "μην την τραβολογάς έτσι'' το ίδιο θα έλεγα ειλικρινά... βασικα νομιζω οτι ολα αυτα τα ψιλικοκο ειναι αποροια του "παραγνωριστηκαμε 7 νομα σε ένα δωμά' και πρέπει ισως να γινει κάτι..αυτο το κάτι ψάχνω και σε επιπεδο διαλογου αλλά και σε πρακτικό επίπεδο και δεν το βρίσκω. Και να σου πώ και κάτι άλλο στην τελική... πατέρας δεν είσαι μόνο στον χαβαλέ και στο μπάνιο στη θάλασα.. εισαι γενικά... δλδ οταν η μικρή ΔΕΝ θελει να κοιμηθεί για μεσημέρι και θέλει να παιξει, καημό το έχω να μου πει, 8α κάτσω εγώ μαζι της ή και με σένα αν θέλεις ή πηγαινε ξεκουράσου... εκεινος θα φάει, θα κάνει την σιέστα του την μεσημεριανή, οταν ξυπνησει θα κανει τα τηλεφωνήματα του...και μετά βράδιασε νάνι τώρα... τις προάλες στην θαλασα ειλικρινά ΖΗΛΕΨΑ εναν κύριο. ΜΟΝΟΣ του να φερνει βολτα ενα 9μηνο και ενα 3χρονο. τα έκανε μπάνιο, τα τάισε, τα έπαιξε, ολομόναχος (η συζυγος ηταν σπίτι και εκανε γενικη γιατι μολις εφτασαν για διακοπές κλπ κλπ). και λέω κοιτα ρε παιδι μου...εκεινος με 2 παιδιά και τα κουμαντάρει και ο δικός μου με ΕΝΑ παιδί και οταν πάει να την ταισει και εκεινη κάνει νάζια φωνάζει "ριαααααααααααααα ελα να την ταισεις εγώ δεν μπορώ"

μπας και ειμαι μπαιλντισμένη και τα βλέπω όλα λά8ος;

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Αλλιως πριν το καταλαβεις εχεις ενα παιδι που εμπιστευεται τη γιαγια του πιο πολυ απ'το μπαμπα του και νομιζει οτι οι αντρες ειναι... εκ περιτροπης γονεις και εχουν λογο μονο στις σημαντικες αποφασεις... Η ζωη ομως δεν ειναι σε ποιο σχολειο θα παει και αν θα μαθει πιανο ή μπαλετο... ειναι το μπανιο με το μπαμπα, ειναι το αν θα φαει τραχανα ή γιαουρτι, ειναι το οτι τελοσπαντων μπορει να με μεγαλωνει η γιαγια μου για τον α ή β λογο, αλλα οι γονεις μου ειναι το σημειο αναφορας μου...

Μπραβο σου. ΠΟλυ ωραια το ειπες.......Γονεις ειναι η καθε μικρη λεπτομερεια και η καθε πονεμενη ή ευτιχισμενη στιγμη. Η στιγμη που οταν θα χυθει το γιαουρτι απο το πετο της θα το πιασει ο μπαμπας θα το γλυψει και θα της κανει χαζη γκριματσα και η Πουκι θα σκασει στα γελια. ΔΕΝ ειναι σε πιο σχολειο θα παει Μαρα μου. Αυτο μπορει να το αποφασισει και ο κηδεμονας. Αλλο γονιος και αλλο κηδεμονας. Ο αντρας σου εχει δικιο απολυτο. Μην τον αποπερνεις........

ΥΓ: Ξεροντας 2 πραγματα που εχεις γραψει για σενα και ποσο σε 'ποναει' που δεν εχετε το παιδι μαζι σας θα τολμησω να υποθεσω πως εισαι ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ τιγκα απο ολη την κατασταση και τα βγαζεις στο συζυγο. Δεν φταιει ομως. Καλα τα λεει ο αμοιρος.......

Δεν μπορώ από τη μια να την φορτώνω με πράγματα και από την άλλη να της λεω μην ανακατεύεσαι.

αει γεια σου...δεν μπορει η δικια μου να μου μεγαλώνει το παιδι, να του παρέχει τα πάντα επειδη εγώ ειμαι αφραγκη και οποτε λεει κάτι απλο πχ μην τραβολογάτε αγαρμπα το παιδι να τ ακουει απο πάνω....

dZJip3.png

Βρε Ρία,

άκουσέ τον λίγο... για σκέψου το μόνη σου να δεις...

εάν ήσουν εσύ στη θέση του Η με την πεθερά σου στον αντίποδα , για πες: θα ήταν όλα ΟΚ ή μήπως θα σφύριζες ωσάν την χύτρα ταχύτητος ???????

Μάρα ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ η Μεταξία. Μα πάρα πολύ σωστή. Προσυπογράφω λέξη προς λέξη, συμφωνώ ακόμα και με τα σημεία στίξης. Άκου την!

αυτο νταλια ξαναπέστο....δλδ οταν παει ο άλλος και ξεβρακώνεται στη μάνα του περι του τι συμβαινει γενικοτερα...ε χεσε με......ας πιω ενα τσαι να το βουλώσω....
΄

αλήθεια τώρα ????

όχι ρε συ δεν λες μην ανακατεύεσαι,είναι πολύ άσχημο αυτό, είναι κάτι που "χτίζεις" ...δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...

ο δικός μου με ΕΝΑ παιδί και οταν πάει να την ταισει και εκεινη κάνει νάζια φωνάζει "ριαααααααααααααα ελα να την ταισεις εγώ δεν μπορώ"

μπας και ειμαι μπαιλντισμένη και τα βλέπω όλα λά8ος;

Τωρα αυτο εμενα κατι......μου θυμιζει........

Διαφημίσεις

Μάρα ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ η Μεταξία. Μα πάρα πολύ σωστή. Προσυπογράφω λέξη προς λέξη, συμφωνώ ακόμα και με τα σημεία στίξης. Άκου την!

Αγγελινα...μαρη σουρλουλου εσυ......η Αγγελινα ειναι αυτη.......:D:D:rolleyes:

αει γεια σου...δεν μπορει η δικια μου να μου μεγαλώνει το παιδι, να του παρέχει τα πάντα επειδη εγώ ειμαι αφραγκη και οποτε λεει κάτι απλο πχ μην τραβολογάτε αγαρμπα το παιδι να τ ακουει απο πάνω....

...και εμένα θα με πείραζε μάρα και πολύ.

σου λέει ο άλλος μπαμπας είμαι ρε γμτ υπάρχει περίπτωση να θέλω το κακό του ????

θεωρώ ότι οι παππούδες που κρατάνε τα εγγόνια τους το κάνουν μόνο από αγάπη και όχι επειδή περιμένουν κάτι από τα παιδιά τους.Πρέπει να υπάρχει ο διαχωρισμός και για το καλό του παιδιού.Άλλο η μαμά/μπαμπάς και άλλο γιαγια/παππούς

εμ ρε έλλη μου.... νταξ δεν ειπα να γινει η Σουπερ Νταντά, αλλά το να ταισεις ενα παιδι είναι ωραίο πράγμτα..και για σενα και για εκείνο αλλά και στα πλαισια του "ο ενας γονιος σκατζάρει" τον άλλον. δλδ ΠΩ΅Σ απο τη μια το παιζεις αρχια ατραγωδία οτι εισαι αποκλεισμένος και απο την άλλη στην γαμω παραλία πινεις ανέμελος το ουζο σου θεωρώντας οτι οκ αφου εβαλα την μικρη στην θαλασα το καθηκον μου τελείωσε και ας κάτσει η άλλη τώρα 3 ωρες με το κουβαδοφτυαρο και εγώ ας παιξω ένα τάβλι. παιξτο το γμμημενο... αλλά κάνε ενα διάλλειμα

dZJip3.png

εμ ρε έλλη μου.... νταξ δεν ειπα να γινει η Σουπερ Νταντά, αλλά το να ταισεις ενα παιδι είναι ωραίο πράγμτα..και για σενα και για εκείνο αλλά και στα πλαισια του "ο ενας γονιος σκατζάρει" τον άλλον. δλδ ΠΩ΅Σ απο τη μια το παιζεις αρχια ατραγωδία οτι εισαι αποκλεισμένος και απο την άλλη στην γαμω παραλία πινεις ανέμελος το ουζο σου θεωρώντας οτι οκ αφου εβαλα την μικρη στην θαλασα το καθηκον μου τελείωσε και ας κάτσει η άλλη τώρα 3 ωρες με το κουβαδοφτυαρο και εγώ ας παιξω ένα τάβλι. παιξτο το γμμημενο... αλλά κάνε ενα διάλλειμα

Και αυτο κατι μου θυμιζει......δεν θα επεκταθω.........

...και εμένα θα με πείραζε μάρα και πολύ.

σου λέει ο άλλος μπαμπας είμαι ρε γμτ υπάρχει περίπτωση να θέλω το κακό του ????

θεωρώ ότι οι παππούδες που κρατάνε τα εγγόνια τους το κάνουν μόνο από αγάπη και όχι επειδή περιμένουν κάτι από τα παιδιά τους.Πρέπει να υπάρχει ο διαχωρισμός και για το καλό του παιδιού.Άλλο η μαμά/μπαμπάς και άλλο γιαγια/παππούς

βασικα η μαμα μου φημιζεται για τους τρόπους της, οποτε το "κανω παρατηρηση" μεταφραστε το σε κάτι τυπου "αγαπη μου σε παρακαλώ αν μπορεις μην της τραβας το χεράκι αποτομα θα πονέσει'. πάμε παρακάτω

μπαμπας ειναι, το λατρευει το παιδι του αλλά κάποιες φορες ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κάνει μαλακίες... γιατι ρε παιδια πως να το κάνουμε είναι μαλακία να βουτάς το δάχτυλο στην μπυρα και να το πιπιλιζει η μικρή.. εκτός αν εχω γινει αυτη που κοροδευα: μαλακισμένη υστερικιά...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...