Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

kalως την πολυταξιδεμένη μάνα ;) αγαπακι κατανοώ τι λές αλλά σε εμας ειναι λιγο αλλιώς η κατάσταση. η μαμα μου δεν ειναι απλά γιαγιά... είναι σχεδόν μαμά της πουκι8ρας ;)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalως την πολυταξιδεμένη μάνα ;) αγαπακι κατανοώ τι λές αλλά σε εμας ειναι λιγο αλλιώς η κατάσταση. η μαμα μου δεν ειναι απλά γιαγιά... είναι σχεδόν μαμά της πουκι8ρας ;)

αχ βρε μαρα μου, σ'αγαπω πολυ και φοβαμαι μη μου παρεξηγηθεις... αλλα ακου τι σκεφτομαι... η μαμα σου ειναι σχεδον μαμα, αλλα ο Η δεν ειναι σχεδον μπαμπας, ειναι εντελως μπαμπας (τωρα βεβαια αυτο εσυ μονο το ξερεις στα σιγουρα :tongue: )... Δεν ξερω βεβαια και πως λειτουργειτε σαν οικογενεια, το οποιο εχει να κανει και με τα ωραρια σας παρα πολυ,(απ'ο,τι εχω καταλαβει εσεις ειστε αθηνα και το παιδι σε αλλη πολη με τη μαμα σου; ) αλλα νομιζω οτι ο εντελως γονιος εχει ενα λογο παραπανω απο το σχεδον γονιο... Αλλιως πριν το καταλαβεις εχεις ενα παιδι που εμπιστευεται τη γιαγια του πιο πολυ απ'το μπαμπα του και νομιζει οτι οι αντρες ειναι... εκ περιτροπης γονεις και εχουν λογο μονο στις σημαντικες αποφασεις... Η ζωη ομως δεν ειναι σε ποιο σχολειο θα παει και αν θα μαθει πιανο ή μπαλετο... ειναι το μπανιο με το μπαμπα, ειναι το αν θα φαει τραχανα ή γιαουρτι, ειναι το οτι τελοσπαντων μπορει να με μεγαλωνει η γιαγια μου για τον α ή β λογο, αλλα οι γονεις μου ειναι το σημειο αναφορας μου...

Τωρα θελω και δε θελω να στο στειλω αυτο, γιαιτ αλλιως διαβαζεται από,τι θα στο λεγα, αλλα το στελνω γιατι ξερω οτι εισαι αστερακι και δε θα με παρεξηγησεις...

Δυστυχώς τα νεα απο τις εξετάσεις του μπαμπα μου δεν είναι καλά (ο νοών νοείτο).

Προς το παρόν έχω σβήσει από το hard drive του εγκεφάλου μου το συναισθηματικό κομμάτι γιατί αρνούμε να το επεξεργαστώ.......δεν προλαβαίνω λέμε.

Έχω πελαγώσει μόνο και μόνο με τα διαδικαστικά, εξετάσεις, νοσοκομεία, ενδεχόμενα χειρουργεία και θεραπείες.

Ποιός θα τρέξει? Τι θα γίνει με τη δουλειά? Με το παιδί που αρχίζει σχολείο το Σεπτέμβριο και θα πρέπει να το αρχίσουμε διαβάσματα?

ΧΑΙΡΕ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΑΡΟΧΕΣ" ΣΟΥ.

:-(:sad::-(

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

κοιτα, μπορει και να λεω εντελως ασχετα, ειμαι ΠΑΝΤΑ δυστυχως επηρεασμενη απο μια δουλεια που εκανα παλιοτερα για τα social services και ειδα οικογενειες να διαλυονται επειδη η μαμα με τη μαμα της νομιζαν οτι ειναι οι γονεις... Δε λεω οτι ετσι πραττεις εσυ, απλως εγω δε μπορω να το ξεπερασω... Μα το ιδιο σεναριο τοσες φορες... Ισως εγω να εχω φτασει και στο αλλο ακρο με ολα αυτα και εχω αποκλεισει τη μανα μου (βεβαια η δικη μου μανα ειναι και ενα ειδος ανθρωπου που δε θελω κοντα στα παιδια μου, αλλα αυτη ειναι αλλη ιστορια)..

Τεσπα, πολλα ειπα παλι και θα μεινουμε χωρις φαι, εφυγα..

Δυστυχώς τα νεα απο τις εξετάσεις του μπαμπα μου δεν είναι καλά (ο νοών νοείτο).

Προς το παρόν έχω σβήσει από το hard drive του εγκεφάλου μου το συναισθηματικό κομμάτι γιατί αρνούμε να το επεξεργαστώ.......δεν προλαβαίνω λέμε.

Έχω πελαγώσει μόνο και μόνο με τα διαδικαστικά, εξετάσεις, νοσοκομεία, ενδεχόμενα χειρουργεία και θεραπείες.

Ποιός θα τρέξει? Τι θα γίνει με τη δουλειά? Με το παιδί που αρχίζει σχολείο το Σεπτέμβριο και θα πρέπει να το αρχίσουμε διαβάσματα?

ΧΑΙΡΕ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΑΡΟΧΕΣ" ΣΟΥ.

Αχ, χαρλοου :-(

Διαφημίσεις

Στο θέμα με την μαμά και τον μπαμπά, συμφωνώ με την travelling.

Εγώ όμως έχω το ...ανάποδο πρόβλημα από την mara.

Εγώ θέλω να έχει άποψη, λόγο και να ασχολείτε αυτός με τα παιδια, αλλά αν είναι η μάνα μου εκεί, δεν.....:rolleyes:

Κάνει τον κινέζο......:rolleyes:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Εκτός από τα "καλά" μας νεα, έχουμε κι άλλα ΄....Μάρα σαν τα δικά σου ένα πράγμα.

Η μάνα μου είναι ολίγον ας πούμε πιεστική κλπ κλπ.

Γενικώς μουρμουράει και γκρινιάζει ότι κι αν της πεις.....όχι δεν το κάνεις αυτό σωστά κλπ.

Δεν της λέω λοιπόν πολλά πράγματα για να έχω την ησυχία μου.

Δεν ήθελα λοιπόν να της πω κάτι μέχρι μια συγκεκριμένη στιγμή, της το είπε η μικρή...μετά ρώτησε τον άντρα μου.....αυτός μαλακωδώς της είπε ψέμματα στη μούρη της και τώρα (με το δίκιο της ας πούμε), μουλάρωσε και δεν έρχεται σπίτι μου.

Αυτά μου λείπανε τώρα!!!!!

Εκτός από τα "καλά" μας νεα, έχουμε κι άλλα ΄....Μάρα σαν τα δικά σου ένα πράγμα.

Γενικώς μουρμουράει και γκρινιάζει ότι κι αν της πεις.....όχι δεν το κάνεις αυτό σωστά κλπ.

Δεν ήθελα λοιπόν να της πω κάτι μέχρι μια συγκεκριμένη στιγμή, της το είπε η μικρή...μετά ρώτησε τον άντρα μου.....αυτός μαλακωδώς της είπε ψέμματα στη μούρη της και τώρα (με το δίκιο της ας πούμε), μουλάρωσε και δεν έρχεται σπίτι μου.

Καταρχήν,

Harlow καλά κουράγια να ευχηθώ με τον μπαμπά σου... από όσα γράφεις, έχετε δρόμο μπροστά και, μάλλον, εσύ θα είσαι εκείνη που τρέξει για όλα, οπότε, ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ !

Τώρα στο θέμα που αναφέρεις με την μαμά σου, επειδή τυγχάνει και η δική μου μητέρα - ζωή να έχει- να είναι ολίτον σα την δική σου, είναι πολύ απλό: κάτσε και μίλα της, πες της όλη την αλήθεια δλδ ότι δεν της είπες τα καθέκαστα για να μην την ανησυχήσεις/πανικοβάλεις, για να την προφυλάξεις ένα πράγμα... πιστεύω πως θα καταλάβει... Και, εκτός αυτού, πες της στην τελική ότι "παίζονται" πολύ πιο σημαντικά πράγματα αυτή τη στιγμή (βλ υγεία του πατέρα) από το δικό της μουλάρωμα...

ελπίζω να πιάσει ! ;)

αχ βρε μαρα μου, σ'αγαπω πολυ και φοβαμαι μη μου παρεξηγηθεις... αλλα ακου τι σκεφτομαι... η μαμα σου ειναι σχεδον μαμα, αλλα ο Η δεν ειναι σχεδον μπαμπας, ειναι εντελως μπαμπας (τωρα βεβαια αυτο εσυ μονο το ξερεις στα σιγουρα :tongue: )... Δεν ξερω βεβαια και πως λειτουργειτε σαν οικογενεια, το οποιο εχει να κανει και με τα ωραρια σας παρα πολυ,(απ'ο,τι εχω καταλαβει εσεις ειστε αθηνα και το παιδι σε αλλη πολη με τη μαμα σου; ) αλλα νομιζω οτι ο εντελως γονιος εχει ενα λογο παραπανω απο το σχεδον γονιο... Αλλιως πριν το καταλαβεις εχεις ενα παιδι που εμπιστευεται τη γιαγια του πιο πολυ απ'το μπαμπα του και νομιζει οτι οι αντρες ειναι... εκ περιτροπης γονεις και εχουν λογο μονο στις σημαντικες αποφασεις... Η ζωη ομως δεν ειναι σε ποιο σχολειο θα παει και αν θα μαθει πιανο ή μπαλετο... ειναι το μπανιο με το μπαμπα, ειναι το αν θα φαει τραχανα ή γιαουρτι, ειναι το οτι τελοσπαντων μπορει να με μεγαλωνει η γιαγια μου για τον α ή β λογο, αλλα οι γονεις μου ειναι το σημειο αναφορας μου...

Τωρα θελω και δε θελω να στο στειλω αυτο, γιαιτ αλλιως διαβαζεται από,τι θα στο λεγα, αλλα το στελνω γιατι ξερω οτι εισαι αστερακι και δε θα με παρεξηγησεις...

den pareksigoume ορε! προς 8εου! η αληθεια ειναι κάπου στη μέση...διοτι πολύ απλά δεν γινεται ο μπαμπας και η μαμα του πσκδ γιατι κακά τα ψέματα αυτό ειμαστε, ξαφνικά να έχει άποψη στο ΠΟΣΟ τραβηγμα αντέχει το χεράκι ενός παιδιου 13μηνών... και να πειραματιζεται με αυτό...εννοειται πως οταν ειμαστε εμεις εκει, εμεις το κάνουμε μπάνιο, με εμάς κοιμάται, εμεις το ταιζουμε κλπ κλπ...αλλά όταν κάτι βράδια την πιανουν τα δοντια της και πεταγεται μεχρι το ταβάνι ουρλιάζοντας...ε η μάνα μου ειναι εκει στον πονο της μέχρι να πάω εγώ ακόμη και αθημερόν...αυτό που πρπσπαθω να του πω ειναι οτι σε κάποια πράγματα ας την ακουμε την γιαγιά.. διοτι πολύ απλά η γιαγια ζει την καθημερινοτητα της και ξέρει κάποια χουγια της ας πουμε...

dZJip3.png

ξερεις τι ΔΕΝ καταλαβαινω? ΓΙΑΤΙ οι μαναδες μας περιμενουν απο εμας να τους τα λεμε ΟΛΑ; δλδ... οκ το κατανοώ ειναι μαναδες και πονουν κλπ κλπ αλλά εχουμε πλεον το δικό ΜΑΣ μαγαζι πώς να το θέσω...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Toν ίδιο τρόπο εφαρμόζω και'γω...δεν συζητάω και δεν ζητάω γνώμες...και για να μην γίνονται παρεξηγήσεις όπως πράτω με τους γονείς, το ίδιο πράτω και με τα πεθερικά μου..

υ.γ. μόλις έφυγαν από τη δουλειά ο σύζηγος με τον μικρό..ήρθαν και έφυγε ένα 2ωράκι...

βασικα ολα ξεκινανε απο το οτι ο Η, μαλακωδώς, νιωθει αποκλεισμένος απο το παιδι..και λεω μαλακωδώς γιατι έτσι είναι.... θωρει εαυτον αποκλεισμένο επειδη του εχω τονισει 54545465454 φορεσ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΘΗΝΑ οεο. και ειλικρινα δεν ξερω αν καμια φορά νιωθει ετσι απο αγαπη για το παιδι ή είναι καπριτσιο επειδη απλά δνε γινεται το δικό του...

dZJip3.png

Ρε Μεταξάκι δεν ήταν τίποτε σημαντικό.

Ήθελα να αγοράσω κάτι και δεν ήθελα να της το πω μέχρι να το δει.

Της το ξεφούρνισε η μικρή, μετά ρωτάει αυτή τον άντρα μου.........το δίποδο της λέει ΟΧΙ (τελείως ηλίθιος δηλαδή) και μετά...............μπουρου μπορου η μάνα μου σε μενα.

Α! και κάτι άλλο η μάνα μου ΔΕΝ παίρνει από λόγια..........αυτό που θέλει να πει θα το πει και θα είναι και το μόνο σωστό κατά την άποψή της........άντε βγάλε άκρη.

Αυτό με τον πατέρα μου τώρα έσκασε. Εκείνη πήγε σήμερα στο νοσοκομείο και πήρε τα αποτελέσματα.

Απλά κάθε μεσημέρι πήγαινε σπίτι να ταϊσει το παιδί και τώρα εδώ και 2 μέρες δεν πατάει.... τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια!!!

ξερεις τι ΔΕΝ καταλαβαινω? ΓΙΑΤΙ οι μαναδες μας περιμενουν απο εμας να τους τα λεμε ΟΛΑ; δλδ... οκ το κατανοώ ειναι μαναδες και πονουν κλπ κλπ αλλά εχουμε πλεον το δικό ΜΑΣ μαγαζι πώς να το θέσω...

μάρα μου βασικά δε νομίζω ότι φταίνει οι μανάδες...

είναι πόσο θα της αφήσει το ζευγάρι να κάνουν κουμάντο στο δικό του μαγαζί...

οπου σημερα του ειπα το εξης συνταρακτικο

εκεινος: δεν εχω λόγο στο παιδι...

εγω: τι εννοείς

εκεινος: ενοοώ οτι δεν με αφηνει κανεις να κάνω αυτο που θέλω και να αποφασισω για το παιδι

εγω. και γιατι να αποφασίσεις εσυ ή η μάνα μου

εκεινος. εμ ποιος να αποφασίσει

εγω. εγώ.. ή η ίδια η πουκι..δεν καταλαβα δλδ...

εκεινος. παυση

εγώ. οταν λειπω εγώ, αποφασίζει η πουκι αν θελει να φάει τι θέλει να φάει και τι ώρα θα κοιμηθεί... κατα τα άλλα εδώ και ενα χρονο οι γιαγιαδες εχουν ΓΡΑΠΤΩΣ οδηγίες για ΟΛΑ. Απο υπνο μεχρι φαγητό... οποτε του λέω τι σκάς

εκεινος. δλδ εγώ δεν έχω άποψη;

εγώ. προς το παρόν τι άποψη να εχεις; για το αν 8α φαει τραχανά ή γιαουρτι; θα ήθελα να εχεις άποψη αργοτερα σε καιρια θεματα όπως ποτε θα ειμαστε έτοιμοι να ερ8ει αθήνα ή σε θεματα που εχουν να κάνουν πχ με την μόρφωση της αυριο μεθαυριο... με το φαγητο και τον ύπνο της.. χεστηκαμε που κλάναμε

εκεινος. εχεις νευρα;

εγώ. οχι..καθόλου

εκεινος. τοτε γιατι προσπαθεις να με αποκοψεις απο το παιδι μου

(κάνει παράπονα ο Χριστιανός... γιατί τον αγνοείς και προσπερνάς τόσο απλά τα λόγια του ????)

εγω. Η, εισαι drama queen και αυτη την στιγμή δεν δυναμαι να σε ακολουθησω....

Βρε Ρία,

Επέτρεψέ μου να σου πώ ότι του λες μλκς του Η... ακούς εκεί "αποφασίζει η ίδια η Πούκι τί ώρα θα φάει και τί ώρα θα κοιμηθεί".... σιγά ρε ! Σε αυτή την ηλικία όλα τα βρεφάκια/παιδάκια (όπως θες, πες το) ΠΡΕΠΕΙ να έχουν σταθερό πρόγραμμα -ύπνου, φαγητού κοθ-....

κατά τα άλλα ΚΑΛΆ σου λέει ο Χριστιανός... ας βάλει και η μαμά σου λίγο νερό στα κρασί της τώρα που είναι και ο μπαμπάς παρών - έχει αναφαίρετο δικαίωμα να έχει γνώμη για το παιδί του (όχι στο τί θα φάει πχ σε άλλα όμως ναι)...

άκουσέ τον λίγο... για σκέψου το μόνη σου να δεις...

εάν ήσουν εσύ στη θέση του Η με την πεθερά σου στον αντίποδα , για πες: θα ήταν όλα ΟΚ ή μήπως θα σφύριζες ωσάν την χύτρα ταχύτητος ???????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...