Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μάρα, θέλω πάνω στο τριαλαρομ να μπαίνει το "κείμενό" μου κι όταν το πατάς να σου βγαίνει το λινκ, όχι πάνω κάτω ή δίπλα δίπλα! μα τι ασχετίλα έχω... ήμαρτον...

φούμπι, το άγχος είναι κακός σύμβουλος! Αθήνα είσαι ή όχι?

ωχ, πρέπει να φύγω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koρίτσια καλημέρα και από εμένα....

Εύχομαι να είστε όλες και όλα τα μικρά καλά στην υγεία...

καλημέρα ντάλλια!

τί κάνει ο γιόκας σου;

εμεις φευγουμε το απογευματακι..πριν από λιγο η Ζωίτσα με μια μπαλα θαλασσης εκανε μια βουτια με το κεφαλι στο πατωμα, γδαρθηκε και εκανε μια καρουμπαλαρα...τι κανω τωρα? φευγω ή οχι?????? γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

ό,τι σου είπαν ήδη τα κορίτσια.

εγώ σήμερα έδωσα παραγγελιά για φαρμακείο διακοπών κ χιλιοτόνισα στον Σ για άρνικα.

πέφτουμε ή χτυπάμε στο ισιάδι! μάνα κ κόρη!:rolleyes:

να περάσετε τρέλα!

μαρή σεβη μπαχτσε εμένα λες ?

όχι καλή μου. την κάντυ!

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

καλημερα...απο τα νευρα μου χτες το βράδυ...επλυνα πάπλωμα...στην μπανιέρα....

περνάς λούκι!

ψυχραιμία! τράβα για καφέ στον δικηγόρο!:cool:

seboyla τον εχουν βαρε8ει τα συκώτια μου κ αυτόν...γενικα εχω βαρε8ει

ζουπυ καταλαβαινω τιλές.. αλλα προσπαθω να το κάνω και δεν μι βγαιν...τι ασχετη κ εγώ!

ξερει καμια ΠΩΣ να παρω το πάπλωμα απο την μπανιερα που το ξέπλυνα απο μαλακτικο και να το απλώσω? οκ με λεκάνη σιγουρα...αλλα πως σκατα μπαινει όλο....

dZJip3.png

Kαλησπέρα και από'μένα!

Σας διάβασα στα πεταχτά και επίσης στα γρήγορα γράφω γιατί τρέχουμε.

Ειρήνη όντως το βιτάμ κάνει θαύματα! Οι υπόλοιπες καλά μου είστε πουλάκια μου!

Η Μάρα τώρα... αγάπη πολύ φοβάμαι πως η ιστορία αυτή είναι μια χαμένη υπόθεση. Στη θέση σου θα πήγαινα στον τύπο με το παρτ τάιμ και θα προχωρούσα μπροστά. Χωρίς βέβαια να τον αφήσω τον προηγούμενο, τα δικηγόρια να κάνουν τη δουλίτσα τους όπως πρέπει. Φύγε πήγαινε στο παιδάκι σου. Στείλε το κινητό στο mail μου γιατί έχω μόνο της Αυλίδας το σταθερό. Την Κυριακή θα είμαστε προς τα'κει, να κανονίσουμε για ουζοκατάσταση ντάλα μεσημέρια ξέρεις;) Τα υπόλοιπα από κοντά!

όχι μόνο δεν έχουμε πάρει γραφείο αλλά πρέπει να φτιάξουμε ΟΛΟ του το δωμάτιο, όπως και μια γενικότερη ανακαίνιση στο σπίτι που έπρεπε να έχει τελειώσει αλλά ούτε καν έχει αρχίσει:rolleyes: λόγω κάποιων γενικότερων ανακατατάξεων (επαγγελματικών κυρίως) που μας στερούν ελεύθερο χρόνο... αλλά που θα πάει... θα γίνουν όλα, έστω και καθυστερημένα!!

Άστα να πάνε, ανακαίνηση θα ήθελα και εγώ να κάνω αλλά θέλει πολλά λεφτά για να γίνουν οι αλλαγές..Δυστυχώς όταν κάναμε το σπίτι δεν είχα σκεφτεί ότι κάποια στιγμή η οικογένεια θα μεγάλωνε...

Έχω σπίτι 120 τμ με ένα χώρο 30 σχεδόν άχρηστο...

εσείς??

διακοπές??

όχι δεν πήραμε ακόμη.σκέφτομαι ΙΚΕΑ...

διακοπές χλωμό το κόβω κατά πάσα πιθανότητα διότι το διάστημα Μαιος-Ιούλιος μας βγήκαν πολλά έξτρα έξοδα που δεν είχαμε υπολογίσει...

Οπότε στο εξοχικό των γονιών μου Χαλκιδική...

Στο ολότελα καλή και η παναγιώτενα

έντιτ : 1) για το άλλο που ρωτάω... θέλω να κάνω overwrite στην υπογραφή μου... πως αλλοιώς να το πω?

κατάλαβα τι θες αλλά δεν ξέρω τον τρόπο...

και εγώ απορία το είχα...

δίπλα κάπου έχει οδηγίες πάντως

επικοινώνησα με κάποιον που γράφει συμβουλευτικά εδώ στο φόρουμ αλλά θέλω να είμαι προετοιμασμένη τον σεπτέμβριο που θα ανεβούμε για τις αλλεργίες του να προλάβω να πάρω δύο γνώμες ...

foubi μου εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε αλλεργιόλογο και όχι παιδίατρο...

Διαφημίσεις

seboyla τον εχουν βαρε8ει τα συκώτια μου κ αυτόν...γενικα εχω βαρε8ει

ζουπυ καταλαβαινω τιλές.. αλλα προσπαθω να το κάνω και δεν μι βγαιν...τι ασχετη κ εγώ!

ξερει καμια ΠΩΣ να παρω το πάπλωμα απο την μπανιερα που το ξέπλυνα απο μαλακτικο και να το απλώσω? οκ με λεκάνη σιγουρα...αλλα πως σκατα μπαινει όλο....

Η απάντηση είναι να το αφήσεις να στραγγίξει γιατί θα είναι βαρύ έτσι και μετά λεκανίτσα και βεραντούλα.

Η ερώτησή μου όμως είναι..... ΜΑΡΗ ΧΑΖΙΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΠΛΥΝΕΣ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ????? νωρίς δεν είναι???χαχχαχαχαχαχαχχα:tongue::tongue::tongue:

μμμμ λευκη...στειλε μου το δικο σ να σ κανω αναπαντηση γιατι δεν το ξερω το δικο μου αποξω...... (χαζη ειμαι το ξέρω)

και ναι ρε χαζο εννοειται βουρ για το παρτ ταιμ...απλά ειμαι εγκλωβνισμενη μεχρι να παρω ιουνιο και ιουλιο.... ε με κάποιο τροπο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΥΡΩ! θελω διακοπες! θελω υπνο! θελω ξεκουραση! θελω θελω θελω θελω!

dZJip3.png

Η απάντηση είναι να το αφήσεις να στραγγίξει γιατί θα είναι βαρύ έτσι και μετά λεκανίτσα και βεραντούλα.

Η ερώτησή μου όμως είναι..... ΜΑΡΗ ΧΑΖΙΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΠΛΥΝΕΣ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ????? νωρίς δεν είναι???χαχχαχαχαχαχαχχα:tongue::tongue::tongue:

δεν θα μουχλιασει στην μπανιερα στραγιζοντας;

τα απλώματα ολα πλυθηκαν τελος χειμώνα και μπηκαν στις θηκες τους μετα σεα λεβαντικά τους...απλά ειχα ΤΟΣΑ νευρα χτες που δεν ειχα ΤΙ να κανω... το σπιτι το εκανα λαμπικο τις προάλλες... οποτε ανοιξα ντουλάπα και πηρα οτι βρηκα μπροστα μου και αρχιζα να του φερομαι...βιαια

dZJip3.png

συμφωνώ με Λευκή για το θέμα σου Μάρα!

άσε τους δικηγόρους να κάνουν τη δουλειά τους, πιες ένα καφέ ακόμα μαζί τους πριν πάς στο πουκίδιο-πρίξε τους τα ....στα τηλέφωνα, αλλά πήγαινε στο παιδί!

μην ασχολείσαι άλλο με τους απατεώνες, γιατί κ οι δύο είναι στο κόλπο.-

Διαφημίσεις

μπαχτσέ μου καλημέρα!

:tongue::tongue::tongue: εγώ ΕΓΩ είμαι ο μπαχτσές !!!!

ΤΗΑΝΚS A LOT DEAR

.....απλά χτες εξαφανιστηκαν..μυστηριωδώς κάτι μηχανηματα απο την δουλεια..ξεφορτώνουν λέμεεεεε μουαχαχαχαχ.

Ωραίος ο παίκτης !!

....... 2 του μηνα δεχτηκα και μια...πως να το πώ..απειλή; :shock::shock::shock:προειδοποιηση; τηλεφωνικά... απο τσιράκι αφεντικου Α τυπου μαράκι μην τα ψάχνεις τα πράγματα, βουλωσε το γιατι εχεις και οικογένεια και δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα... κρίμα είναι.... μην ανοιγεις μέτωπα με ανθρώπους που μπορουν να σε βρούν..κάτι τέτοιο...

Με ποιούς έχεις μπλέξει μαρή ??? Με την Αρχι-Μαφία ??? Ψτ... πες τους ότι κι εμείς έχουμε άκρες άντε τώρα μην τα πω στον καλό μου και στείλει κάτι καλοπαίδια και τους κάνουν μπλαβί στο ξύλο ... τα πήρα !!! :mad:

χτες ειχα μια συναντησηγια τη νεα δουλειά.. λογω κρισης και γενικοτερης φτώχιας ο τυπος δεν μπορει να μου δινει περισσότερα απο 750 το μήνα για παρτ ταιμ δουλειά...

Να πας... απ' το ολότελα..

...................

απο τα νευρα μου χτες το βράδυ...επλυνα πάπλωμα...στην μπανιέρα....

........

Αυτό που σου είπε και η Λευκή . Το αφήνεις να στραγγίξει αρκετές ώρες (ΔΕΝ ΜΟΥΧΛΙΑΖΕΙ) η μάνα μου πχ το αφήνει όλο το βράδυ , απλά να το γυρνάς ενδιάμεσα... :rolleyes:

ε νταξ αν και σημερα ΔΕΝ παρω κανα ψιλολοιδιον χρηματικον, φευγω το απογευμακαι γυριοζω ξανα δευτερα πρωί....πρεπει να παω οπος και δηποτε γιατι σημερα ψιλο τσακωθηκε ο Η με τη μάνα μου και μου εκανε παράπονα, ο Η, οτι δεν εχει λογο στα του παιδιου...επειδη του ειπε η μανα μου να μην την τραβαει πολύ δυνατά απο το χέρι οταν κάνουν μπάνιο

dZJip3.png

που σαι ωρη κάντυ!

ρε φιλος ειλικρινα δεν ξερω πως αλλαξαν τα πράγματα ετσι... τοσα χρονια στην δουλειά δεν ειχε γινει ΠΟΤΕ τπτ ανάλογο για κανεναν.. τωρα βεβαια θα μου πείς οτι το αφεντικο Α πριν κάνει αυτή την δουλειά, είχε μπουζουκάδικα..οποτε..το attitude παραμένει! μουαχαχαχχχαχχχχαχαχαχαχ

πηρα τηλ τον Β τωρα δας...μου λεει μαρακι 8α σε πάρω σε ενα διωρο να βρεθουμε να μην σε στειλω στο παιδι σου ρέστη (τον επιασαν οι μάυροι πόνοι!).

ρε μεταξάκι και όλες....δεν κανονιζουμε το απογευματακι, αργουτσικα καναν γκαφε? καμια σουμάδα? κάτι?

dZJip3.png

....

ρε μεταξάκι και όλες....δεν κανονιζουμε το απογευματακι, αργουτσικα καναν γκαφε? καμια σουμάδα? κάτι?

Αν μπορείς να έρθεις προς Πειραιά, ναι, βέβαια !!! Έχω τα τέκνα εδώ - δεν έφυγαν τελικά - αλλά θα μπορώ να τα κουμαντάρω με τον Μάκη μαζί

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...