Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εμεις φευγουμε το απογευματακι..πριν από λιγο η Ζωίτσα με μια μπαλα θαλασσης εκανε μια βουτια με το κεφαλι στο πατωμα, γδαρθηκε και εκανε μια καρουμπαλαρα...τι κανω τωρα? φευγω ή οχι?????? γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις φευγουμε το απογευματακι..πριν από λιγο η Ζωίτσα με μια μπαλα θαλασσης εκανε μια βουτια με το κεφαλι στο πατωμα, γδαρθηκε και εκανε μια καρουμπαλαρα...τι κανω τωρα? φευγω ή οχι?????? γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

βάζεις βιταμ και φευγεισσσσσσσσσσσσσσσσσ !!!

μαρή σεβη μπαχτσε εμένα λες ?

...

Θα συμφωνήσω με DALIA. Επίσης υπάρχει στο φαρμακείο μια αλοιφή για κτυπήματα και μελανιές (Arnica τη ζητάς)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

[/color]

εβαλαααααααααααααααα

Θα συμφωνήσω με DALIA. Επίσης υπάρχει στο φαρμακείο μια αλοιφή για κτυπήματα και μελανιές (Arnica τη ζητάς)

και απο αυτη εβαλααααααααααααααααα...την εχω παστωσει λεμε!

Καλησπέρα!

Περισσεύει θέση;

και βέβαια! καλώς ήρθες!!

Και το δικό μου όνειρο αυτό είναι. Με τον άντρα μου λέμε άμα βγούμε στη σύνταξη να μένουμε σε ένα μικρό σπιτάκι δίπλα στη θάλασσα (δεν το βλέπω εκέι που είναι οι τιμές). Εστω να έχουμε θέα στη θάλασσα...

μία από τα ίδια... ναι, έστω με θέα τη θάλασσα...

κορίτσια καλησπέρα,

σορρυ που μπουκάρω έτσι στο θέμα αλλά χρειάζομαι βοήθεια.

ο μεγάλος μου γιος είναι 2,5 και μάλλον έχει φίμωση. χρειάζομαι καλό παιδοουρολόγο και καθότι άσχετη από αθήνα τα έχω δει όλα.

δεν ήθελα να γράψω δίπλα γιατί δεν ξέρω ποιος θα μου προτείνει ποιον και γιατί.

απ ότι βλέπω εσείς έχετε πολύ φιλικές σχέσεις μεταξύ σας και μπορώ να εμπιστευτώ τις προτάσεις σας.

pleaseeee help γιατί θα τρελλαθώ...

καταρχήν ηρέμησε! ρώτα την παιδίατρό σου, τον παθολόγο σου ή όποιον άλλον γιατρό εμπιστεύεσαι! μετά, κάνε αναζήτηση δίπλα (φίμωση / παιδοουρολόγος) και κάτι θα βρεις - γιατί όχι, άνοιξε και νέο θέμα αν δεν υπάρχει! είναι πολλά τα μέλη που μπαίνουν, όλο και κάποιος θα ξέρει κάτι!

μπες να μας πεις!!

Εμεις γινομαστε ολο και μεγαλυτερα αλητακια, να δω πως θα την μαζεψω!

άστην βρε αερικό... τόχουν ανάγκη αυτό το αλήτεμα! από Σεπτέμβρη, θα κλαίμε όλες μαζί!!

Εμεις διακοπευουμε αλλα με εχει σκασει αυτο το παιδι παμε στην θαλασσα και αρνειται πεισματικα να την πλησιασει δοκιμασαμε τα παντα μηπως η πολυ δημοκρατια βλαπτει μηπως να τον βαλω με το ζορι?? Τι να κανω εχω σκασει που νιωθει ετσι ασχημα καθε μερα που παμε.

έχω περάσει ακριβώς τα ίδια! μην τον πιέζεις, θα χειροτερέψεις τα πράγματα!! θα έρθει η ώρα (κι ας αργήσει) που δεν θα μπορείς να τον βγάλεις από τη θάλασσα!!

ασε μας ρε.... ακου λεει λιωσανε στη θαλασσα....καθε μερα τα ιδια κ τα ιδια... δε βαριεστε;;; θαλασσα;; απαισια.....
Πάει... την κάνει σήμερα γι' άλλες πολιτείες και το καλτάκι... κλαψ κλαψ...

κι έχουμε και την Φάιη με την Ελλ κάθε μέρα μπίρι μπίρι με την θάλασσα.... ;)

:roll::rolleyes::lol::mrgreen:

έχεις τον νου σου... αλλά φεύγεις!

Koρίτσια καλημέρα και από εμένα....

Καλοκαίριασε, στο γραφείο δουλειά δεν, λόγω εποχής και ξαναπερνάω από το καφέ..

Εύχομαι να είστε όλες και όλα τα μικρά καλά στην υγεία...

υ.γ. zopiron πότε λές δίπλα να ανοίξουμε τα πρωτάκια 2011 ? λέω να ζητήσω στο ήδη υπάρχον αλλαγή τίτλου...

καλώς την Ντάλια! να σου πω... παίζεις με τον πόνο μου, έτσι??:tongue: νομίζω να ζητήσεις αλλαγή τίτλου και να το φρεσκάρεις τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη! αααχ τα παιδάκια μας, μεγαλώσανε...

να σας πω βρε κορίτσια, βοηθήστε την άσχετη : πως μπορώ στην υπογραφή μου... άλλο να βρίσκεται από κάτω (π.χ. τραγούδι, λινκ) κι άλλο να γράφω από πάνω (π.χ. διάφορα λόγια) αλλά όταν το πατάει κανείς να βγάζει το από κάτω?:confused::shock:

καταλάβατε τι εννοώ?:roll:

το ξέρω, είμαι τραγική...:rolleyes::tongue:

επειδή οι βραδυνές, ΔΕΝ... μήπως, οι πρωινές... μπορούν να βοηθήσουν?

Διαφημίσεις

να σας πω βρε κορίτσια, βοηθήστε την άσχετη : πως μπορώ στην υπογραφή μου... άλλο να βρίσκεται από κάτω (π.χ. τραγούδι, λινκ) κι άλλο να γράφω από πάνω (π.χ. διάφορα λόγια) αλλά όταν το πατάει κανείς να βγάζει το από κάτω?:confused::shock:

καταλάβατε τι εννοώ?:roll:

το ξέρω, είμαι τραγική...:rolleyes::tongue:

:confused::confused::confused:

δεν κατάλαβα!!!

ζουπι γραφείο πήρατε για τα διαβάσματα?

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

καλημερα...dems καλώς την, ζοπυ χελοου, αερικια σκασ και κολύμπα και ασε το παιδι να αλητέψει, φλεβαρουλα συγχαρητηρια για τις εξετάσεις, λευκή..πηζεις?, μαρκο....τι ασχημα που περνας γμτ!μουαχαχαχα, ελε ελπιζω να πάνε όλα καλά, κουλτε παιρνεις το παιδι και φευγετε σιγά το καρούμπαλο, νταλια χελλου λονγκ ταιμ νο σι ελπιζω να εισαι καλά, καντυ καντυ μου...τπτ το ιδιαίτερο καλό μου, απλά χτες εξαφανιστηκαν..μυστηριωδώς κάτι μηχανηματα απο την δουλεια..ξεφορτώνουν λέμεεεεε μουαχαχαχαχ. το οτι 8α πάει γρηγοροτερα εννοώ οτι αντι για αρχες σεπτ που θα καναμε ασφαλιστικά, 8α τα κανουμε τώρα κατακαλοκαιρο γιατι το κολπο όλο εχει πάρει οργιαστικές διαστάσεις και εξηγώ. όπως ξέυρετε: Αφεντικο Α = λοστ, Αφεντικο Β γελοιο και τσακωμένος με το αφεντικό Α...και στη μέση οι εργαζόμενοι... το αφεντικο Α θέλει τα περιοδικά ΑΛΛΑ δεν θέλει τις υποχρεώσεις των εργαζομένων. Αφεντικο Β τα εχιε πάρει κράνα γιατι άλλα το έταξε και ειπε και άλλα βλέπει... οταν δεν τσακώνονται τα ψιλοβρίσκουν... η κατάσταση ειναι τυπου φανταστητε ενα ζευγαρι γνωστών σας να τσακώνετε συνέχεια. η γυναικα του ζευγαριου να σας παιρνει τηλ και να σας λέει ποσο κρετίνος ειναι ο άντρας της...και μετά απο 1 μέρα να τους βλέπετε μαζι να κάνουν χαδάκια... για λεφτά ούτε λόγος και υφάκι τυπου και πολλά σας έδωσα απο το υστερημα μου (αφεντικο Β). Λεφτά μέχρι την δευτερα τουλάχιστον που θα ξαναστειλει το πρακτορείο δεν προβλέπονται. Χτες ανακοινωσα στον Β οτι οταν θα πάει να εισπράξει να ειναι και εργαζομενος μαζί του προκειμένου να ειμαστε σίγουροι οτι τα λεφτά 8α ερ8ουν στην ετερεία και δεν θα πάνε...κάπου αλλού (στο αφεντικο Α για παράδειγμα). 2 του μηνα δεχτηκα και μια...πως να το πώ..απειλή; προειδοποιηση; τηλεφωνικά... απο τσιράκι αφεντικου Α τυπου μαράκι μην τα ψάχνεις τα πράγματα, βουλωσε το γιατι εχεις και οικογένεια και δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα... κρίμα είναι.... μην ανοιγεις μέτωπα με ανθρώπους που μπορουν να σε βρούν..κάτι τέτοιο...

χτες ειχα μια συναντησηγια τη νεα δουλειά.. λογω κρισης και γενικοτερης φτώχιας ο τυπος δεν μπορει να μου δινει περισσότερα απο 750 το μήνα για παρτ ταιμ δουλειά... κακό δεν το βρίσκω... τουλαχιστον θα φερνω κανα ευρώ στο σπίτι μέχρι να ξεκαθαρισει η κατάσταση.

αυτή την στιγμή είμαι εγκλωβισμένη. θέλω να φυγω να πάω στο παιδι αλλά δεν γίνεται καθώς απο μέρα σε μέρα περιμένω λεφτά... για να μου τα βάλουν σε τράπεζα δεν παιζει μου λένε και δεν καταλαβαίνω το γιατί... πάντως οτι χρηματα ερχονται στο μαγαζι ερχονται σε χαρτοσακούλες... υποτιθετε οτι σημερα ειχαμε ραντεβου στην επιθεώρηση με τον εργοδοτη..εμεις πηγαμε..εκείνος λοστ... η επιθεώρηση λέει δεν μπορει να κάνει κάτι άλλο και 8α ετοιμάσει μυνησεις απο σεπτεμβριο (και αν, έτσι αργα που πάνε). ο δικηγορος μου λεει να κάνω υπομονή, πως θα αργησει αλλά θα βγάλουμε άκρη.

νιώθω εγκλωβισμένη.... θελω να φυγω για πουκισταν...δεν μπορώ αλλο να καθομαι εδώ.....το περιφημο ραντεβου με τον αφεντικο Β εγινε...και ελεγε ΟΛΟ μλκιες... μου ειπε πως αυτο που σκεφτεται ειναι με κάποιο τρόπο να πάρει εκείνος τους τίτλους και μετά λέει ολοι μαζι να κάνουμε μια ΑΕ και να τα δουλευουμε..κολεκτίβα κατάσταση... του εξηγησα οτι το ΙΔΙΟ προβλημα πουε χω με τον Α εχω και μαζι του οποτε και δεοντολογικά να το δεις απλά δεν γινεται να 'συμμαχησω' με τον εναν για να ριχτεί ο άλλος και να διεξω σε κατ αποδειξη αλμόγιο εμπιστοσύνη...εδώ δεν μου δινει τον μισ8ό μου, θα κάνουμε και μαγαζί...; γενικά ακουω πιπες απο παντου.. εχω πηξει στη μλκια...εχω πηξει στην υποσχετική και στην μλκια... απο τα νευρα μου χτες το βράδυ...επλυνα πάπλωμα...στην μπανιέρα....

dZJip3.png

:confused::confused::confused:

δεν κατάλαβα!!!

ζουπι γραφείο πήρατε για τα διαβάσματα?

όχι μόνο δεν έχουμε πάρει γραφείο αλλά πρέπει να φτιάξουμε ΟΛΟ του το δωμάτιο, όπως και μια γενικότερη ανακαίνιση στο σπίτι που έπρεπε να έχει τελειώσει αλλά ούτε καν έχει αρχίσει:rolleyes: λόγω κάποιων γενικότερων ανακατατάξεων (επαγγελματικών κυρίως) που μας στερούν ελεύθερο χρόνο... αλλά που θα πάει... θα γίνουν όλα, έστω και καθυστερημένα!!

εσείς??

διακοπές??

έντιτ : 1) για το άλλο που ρωτάω... θέλω να κάνω overwrite στην υπογραφή μου... πως αλλοιώς να το πω?

2) τι περνάς κι εσύ ρε μάρα κορίτσι μου...

αυτό βρε θέλω να κάνω :

Το παλιό μας θέμα για αναζήτηση

διαβάζεις αυτό που λέει αλλά αν το κλικάρεις, βγαίνει λινκ από κάτω!

υ.γ. δανείστηκα ένα κομμάτι της υπογραφής μέλους για παράδειγμα

Διαφημίσεις

αχ κορίτσια είμαστε ολίγον τι καμένοι απ τους παιδιάτρους της περιοχής και δυστυχώς δεν εμπιστεύομαι κανέναν... επίσης είμαι άσχετη από αθήνα...

επικοινώνησα με κάποιον που γράφει συμβουλευτικά εδώ στο φόρουμ αλλά θέλω να είμαι προετοιμασμένη τον σεπτέμβριο που θα ανεβούμε για τις αλλεργίες του να προλάβω να πάρω δύο γνώμες ...

είμαι ρε κορίτσια πολύ αγχωμένη γιατί έχει ταλαιπωρηθεί το μικρό μου απ τη μέρα που γεννήθηκε με τις βλακείες των γιατρών και δεν έχω περιθώρια για ακόμα ένα λάθος...

όποια εμπειρία ή γνώμη μου μεταφέρετε είναι κάτι που θα με βοηθήσει να πάω πιο προετοιμασμένη οπότε όλες είναι ευπροσδεκτες...

ευχαριστωωωωω

κατι έκανα τώρα...... λοιπον νομιζω οτι ειναι το εξής..πας στις ρυθμίσεις υπογραφής...εκει που εχει το κουτι που γράφεις ενα ενα μπουτον με το σηματάκι του γιου τιουμπ...ΝΟΜΙΖΩ οτι το πατας και "αγκαλιάζει το λινκ" που εχεις βάλει και γράφεις διπλα απο εκει που λέει youtube το μυνηματάκι σου

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...