Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αυτααααααααααααααααααα

ΥΓ ευτυχως μαγειρευει ο συζυγος!

αυτο το προνομιο το 'χω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περισσεύει θέση;

ανάλογα.....τι δινεις;;;;

καλως μας ηρθες!!!!!!!!!!!!

Κορες σημερα λιωσαμε στη θαλασσα στην κυριολεξια.. Ημασταν εκει απο τις 5μιση και φυγαμε 9 και.... Ειχαμε ομως και καλη παρεα: Κελλυ και Μαρια (DEMS)!!!

ασε μας ρε.... ακου λεει λιωσανε στη θαλασσα....καθε μερα τα ιδια κ τα ιδια... δε βαριεστε;;; θαλασσα;; απαισια.....

εδω ρε σεις ελεος...... εβρεχε σημερα.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α να πω και το καλο;;;;

ο Κων σημερα δοκιμασε τα νευρα μου για τα καλα.....

αλλαζα σεντονια κι ανεβαινε πανω με τα παπουτσια....

πεταξε δυο φορες το μπεμπη απο το στρωμα....

χυνει το γαλα του το βραδυ ολο στο πατωμα... σφουγγαριζε ο μλκς, εγω δηλ.... εδω δε σφουγγαριζω τις καλες ωρες κ με εβαλε στις 10 το βραδυ να καθαριζω....

υστερα το ξαναχυνει πανω στο καναπε....

πινει κ κατσικισιο κ βρωμαει.....

ελεος δηλ.... εκτος τη γκρινια που εβρεξε κ δε βγηκαμε εξω για πολυ.....

α ρε λαμογια...... ε ρε λαμογια.....

ρε σεις ενα καλοκαιρι ειναι..... θα περασει.... δε θα περάσει;;; που θα πάει;;;;

κορίτσια καλησπέρα,

σορρυ που μπουκάρω έτσι στο θέμα αλλά χρειάζομαι βοήθεια.

ο μεγάλος μου γιος είναι 2,5 και μάλλον έχει φίμωση. χρειάζομαι καλό παιδοουρολόγο και καθότι άσχετη από αθήνα τα έχω δει όλα.

δεν ήθελα να γράψω δίπλα γιατί δεν ξέρω ποιος θα μου προτείνει ποιον και γιατί.

απ ότι βλέπω εσείς έχετε πολύ φιλικές σχέσεις μεταξύ σας και μπορώ να εμπιστευτώ τις προτάσεις σας.

pleaseeee help γιατί θα τρελλαθώ...

Επιτελους την πεισατε να γραψει! Καλως ηρθες μαρακι καιρος ηταν! Μου λειπουν οι ατακες του ευρυπιδβ!

Ζηλευω κι εγωκ κιουλτ που μαγειρευει(και οχι μονο) ο σ. καλα να περασετε!

αυγολεμονο φτιαχνω οπως η σεβη

με αρεσει που κανετε ονειρα για συνταξη λες και θα τηνπαρουμε ποτε!

Εμεις γινομαστε ολο και μεγαλυτερα αλητακια, να δω πως θα την μαζεψω!

Φιλια

Και εμείς περάσαμε καλά και πολύ χάρηκα που γνώρισα την Κέλλυ :D

Καλώς σας βρήκα :D

Και εμεις το ιδιο χαρηκαμε Μαρια μου. Τα παιδια σου ειναι αξιολατρευτα.....σας περιμενουμε κια αυριο καλως εχοντων. Και καλως ηρθες και εδω......(αν και εγω ειμαι μονιμα με το ενα ποδι οξω....τι καλωσοριζω......xaxaxa).........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα,

ο μεγάλος μου γιος είναι 2,5 και μάλλον έχει φίμωση. χρειάζομαι καλό παιδοουρολόγο και καθότι άσχετη από αθήνα τα έχω δει όλα.

απ ότι βλέπω εσείς έχετε πολύ φιλικές σχέσεις μεταξύ σας και μπορώ να εμπιστευτώ τις προτάσεις σας.

Πολύ φοβάμαι πως εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Εχω κορίτσια και δεν έχω ιδέαν για τη φίμωση....

Τι λες να πάρεις τον γιατρό σου να σε καθοδηγήσει?

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Αερικοοοοοοοο.

Αλητέψτε τώρα που μπορείτε. Φιλιά!

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

κορίτσια καλησπέρα,

Ουτε εγω ξερω, αλλα μπορω να ρωτησω την παιδιατρο μου αυριο, μηπως εχει καμια ιδεα.....ψυχραιμια κορη.....:-)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

καλημέρα όλη μέρα!

Μαρία καλώς ήρθες κ ας άργησες!

καιρός ήταν!

Φούμπι μου, ιδέα δεν έχω για φίμωση. ρώτα παιδίατρο. κουράγιο κ ψυχραιμία!

Χριστίνα, άσε το παιδί να αλητέψει! τώρα που μπορεί!

Μπουνίτσα, τα λαμόγια σου έχουν πολλά κοινά με την Χρύσπα κ εσύ μου θυμίζεις εμένα στα όρια...καλά κουράγια μάνα!

Ζούπη, δεν έχω ιδέα να σε βοηθήσω. τραγική κ εγώ!

μάκια σε όλες τις τσούπρες!

Kαλημερα διαβαζω τα νεα σας συχνα, Φαιη χαρηκα για τα αποτελεσματα των εξετασεων, Ντεμη καλωςηρθες στην παρεα μας, Φουμπι δυστυχως δεν ξερω παιδοουρολογο για να εγγυηθω γιαυτον μακαρι να παει καλα η φιμωση.

Εμεις διακοπευουμε αλλα με εχει σκασει αυτο το παιδι παμε στην θαλασσα και αρνειται πεισματικα να την πλησιασει δοκιμασαμε τα παντα μηπως η πολυ δημοκρατια βλαπτει μηπως να τον βαλω με το ζορι?? Τι να κανω εχω σκασει που νιωθει ετσι ασχημα καθε μερα που παμε.

Χθες στην πλατεια ειχε χορευτικα συγκροτηματα και ο Μαριος καταενθουσιαστηκε με το χασαπικο και το ζειμπεκικο κοιταγε τους χορευτες σαν υπνωτισμενος και ηθελε να μπλεχτει στα ποδια τους, πολυ γελιο.

Σας φιλω ολες καλη δυναμη και να περνατε καλα οπου κι αν ειστε!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην παρέα!

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλωσορίσματα :D

...Μου λειπουν οι ατακες του ευρυπιδβ!

Ο Ευριπίδης έχει βρει καινούργιο "κοσκινάκι". Δοκιμάζει τις αντοχές μας. Λέει κάτι τελείως κουλό και μόλις δει ότι είμαστε έτοιμοι να εκραγούμε λέει "πλάκα σας έκανα" και γελάει.

...

...

Ποιος σου είπε ότι έχει φίμωση, γιατρός; αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω το δικό μου παιδίατρο.

...

Εμεις διακοπευουμε αλλα με εχει σκασει αυτο το παιδι παμε στην θαλασσα και αρνειται πεισματικα να την πλησιασει δοκιμασαμε τα παντα μηπως η πολυ δημοκρατια βλαπτει μηπως να τον βαλω με το ζορι?? Τι να κανω εχω σκασει που νιωθει ετσι ασχημα καθε μερα που παμε.

...

Το ίδιο είχαμε και εμείς με τον Ευριπίδη μέχρι 3 ετών. Μετά τον στείλαμε κολυμβητήριο και τώρα έχει βγάλει λέπια :lol:

Σας αφήνω γιατί κλαίει η Ιφιγένεια.

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

geia sas... dinw stigma zwhs giati trexo...ta pragamta phgan poly pio grhgora ap oso fantazomastan.... oses eixate to kinhto moy, to exo energopoihsei ksana..apla epeidh dne 8a mporw na mpainw syxna, 8a sas pairnw kai kana thl mhn tyxon kai nomizete oti apo8ana..moyaxaxaxaa

Κάτσε ρε Μάρα,

Πετάς έτσι μια κουβέντα και εξαφανιζόλ μετά !!!! Τί έγινε πολύ γρήγορα ???? :shock::shock::shock:

είναι είναι!! κάπως λέω να το μαζέψω φέτος, θα δούμε!!!

να σας πω βρε κορίτσια, βοηθήστε την άσχετη : πως μπορώ στην υπογραφή μου... άλλο να βρίσκεται από κάτω (π.χ. τραγούδι, λινκ) κι άλλο να γράφω από πάνω (π.χ. διάφορα λόγια) αλλά όταν το πατάει κανείς να βγάζει το από κάτω?:confused::shock:

καταλάβατε τι εννοώ?:roll:

το ξέρω, είμαι τραγική...:rolleyes::tongue:

Δεν κατάλαβα μία, που λένε βρε ζοπ... μήπως από την επεξεργασία υπογραφής βρεις ένα τρόπο ???? χα χα καλό ε ???? λες και δεν θα έχεις, ήδη, προσπαθήσει... :rolleyes:

Καλησπέρα!

Περισσεύει θέση;

Με κάποιες γνωριζόμαστε από κοντά, με κάποιες τα έχουμε πει μόνο ιντερνετικά, για τις υπόλοιπες...

Είμαι η Μαρία, γεννημένη το 1970, παντρεμένη από το 2003, μαμά του Ευριπίδη (2006) και της Ιφιγένειας (2010).

Σας παρακολουθώ καιρό και όλο έλεγα να γράψω, αλλά δεν μου καθόταν. Τώρα που έπεσαν οι ρυθμοί λόγω καλοκαιριού, βρήκα την ευκαιρία.

Τα λέμε (ελπίζω :) )

Καλώς το το Μαράκι... ε για να κάνεις παρέα με Φαίη και Ελλ, δεν μπορεί, πρέπει κι εσύ να ανήκεις στις Αλλοπρόσαλλες !!! :tongue:

α να πω και το καλο;;;;

ο Κων σημερα δοκιμασε τα νευρα μου για τα καλα.....

αλλαζα σεντονια κι ανεβαινε πανω με τα παπουτσια....

πεταξε δυο φορες το μπεμπη απο το στρωμα....

χυνει το γαλα του το βραδυ ολο στο πατωμα... σφουγγαριζε ο μλκς, εγω δηλ.... εδω δε σφουγγαριζω τις καλες ωρες κ με εβαλε στις 10 το βραδυ να καθαριζω.... (ο εφιάλτης σου λέμε) υστερα το ξαναχυνει πανω στο καναπε.... (εις διπλούν όμως)

πινει κ κατσικισιο κ βρωμαει.....

ελεος δηλ.... εκτος τη γκρινια που εβρεξε κ δε βγηκαμε εξω για πολυ.....

α ρε λαμογια...... ε ρε λαμογια.....

ρε σεις ενα καλοκαιρι ειναι..... θα περασει.... δε θα περάσει;;; που θα πάει;;;;

Δεν με λες βρε κορίτσι,

Ειλικρινά, τί σε κάνει να πιστεύεις ότι ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ θα είναι Παναγίες τα λαμόγια εντός οικίας ?????? :cool:

Πάρτε με στον γάμο σας να σας πω "Και του χρόνου" !!!

κορίτσια καλησπέρα,

Καλώς όρισες κι εσύ foubi !!!

Δυστυχώς, δεν έχω ιδέα από παιδο-ουρολόγο. Αν δεν βρεις κάποιον να ρωτήσω την παιδίατρό μας ???

Επιτελους την πεισατε να γραψει! Καλως ηρθες μαρακι καιρος ηταν! Μου λειπουν οι ατακες του ευρυπιδβ!

Ζηλευω κι εγωκ κιουλτ που μαγειρευει(και οχι μονο) ο σ. καλα να περασετε!

αυγολεμονο φτιαχνω οπως η σεβη

με αρεσει που κανετε ονειρα για συνταξη λες και θα τηνπαρουμε ποτε!

Εμεις γινομαστε ολο και μεγαλυτερα αλητακια, να δω πως θα την μαζεψω!

Φιλια

Αερικό,

ΔΕΝ θα την μαζέψεις... αυτά είναι τα παρελειπόμενα των διακοπών-των αργιών κλπ κλπ...

Kαλημερα διαβαζω τα νεα σας συχνα, Φαιη χαρηκα για τα αποτελεσματα των εξετασεων, Ντεμη καλωςηρθες στην παρεα μας, Φουμπι δυστυχως δεν ξερω παιδοουρολογο για να εγγυηθω γιαυτον μακαρι να παει καλα η φιμωση.

Χθες στην πλατεια ειχε χορευτικα συγκροτηματα και ο Μαριος καταενθουσιαστηκε με το χασαπικο και το ζειμπεκικο κοιταγε τους χορευτες σαν υπνωτισμενος και ηθελε να μπλεχτει στα ποδια τους, πολυ γελιο.

Σας φιλω ολες καλη δυναμη και να περνατε καλα οπου κι αν ειστε!!!!!!

Μάρκο μου,

Αυτό με την πολύ δημοκρατία το έχω σκεφτεί κι εγώ...:-(

Καλημέρα σε όλες !!!

Πάει... την κάνει σήμερα γι' άλλες πολιτείες και το καλτάκι... κλαψ κλαψ...

κι έχουμε και την Φάιη με την Ελλ κάθε μέρα μπίρι μπίρι με την θάλασσα.... ;)

Φιλάκιααααααα !!!!!!!!!!!!

Koρίτσια καλημέρα και από εμένα....

Καλοκαίριασε, στο γραφείο δουλειά δεν, λόγω εποχής και ξαναπερνάω από το καφέ..

Εύχομαι να είστε όλες και όλα τα μικρά καλά στην υγεία...

υ.γ. zopiron πότε λές δίπλα να ανοίξουμε τα πρωτάκια 2011 ? λέω να ζητήσω στο ήδη υπάρχον αλλαγή τίτλου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...