Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

το δικο μου το προγραμμα εχει ως εξης..

6.30 ξυπναω εγω και ετοιμαζομαι μεχρις τις 7

7 ξυπναω τη Ζωη και την ετοιμαζω για να ερθει το σχολικο να την παρει 7.40

μετα παω στη δουλεια 8.30-4.30

φευγω τρεχοντας να παρω την μικρη απο τον σταθμο 5-5.30

μεχρι τις 9.30 ασχολουμαι με σπιτι και μικρη...

και μετα τις 9.30 νακανω μπανιο εγω, να φαω και να πω μια κουβεντα με τον συζυγο

αυτααααααααααααααααααα

ΥΓ ευτυχως μαγειρευει ο συζυγος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το δικο μου καθημερινο -πλην ελαχιστων εξαιρεσεων-:

Εγερτηριο στις 7

Ταϊσμα, αλλαγμα, πλυσιμο δοντια κλπ

Απο τις 8 ως τις 10 εχουμε "ωρα του παιδιου" που θα πει:

Πλαστελινες, ζωγραφικη, πισινα, παραμυθια και γενικα παιχνιδι

10 τρωμε τη φρουτοκρεμα και φερνουμε την κουζινουλα της tefal στην κουζινα για να μαγειρεψει και η Μαρω μαζι με τη μαμα

11 που εχουμε ξεμπερδεψει με τις μαγειρικες και τα στρωσιματα κρεβατιων την κανουμε για κουνιες ή για ψωνια και εξωτερικες δουλειες

1 ειμαστε στη βαση μας και τρωμε μεσημεριανο. Μετα το μεσημεριανο εχει μιση ωρα "ελευθερο χρονο" η καθε μια, στον οποιο εγω χαζολογαω στο ιντερνετ και η Μαρια ή θα παιζει με οσα παιχνιδια δεν βγαλαμε εξω το πρωι ή θα βλεπει κανενα dvd με παιδικα παραμυθακια.

2 με 4 ειναι η ωρα που παιρνουμε το μεσημεριανο μας υπνακο

Μολις ξυπνησουμε τρωμε γιαουρτι ή τραχανα (αν δεν μου εχει καλοφαει το μεσημερι) ή ρυζογαλακι και αφου αλλαξουμε βαζουμε babyradio και εχουμε μια ωρα μουσικης - χορου.

Μολις το ρολοϊ δειξει 6 (και πολλες φορες και νωριτερα) ξεχυνομαστε παλι εξω.. Ειτε θαλασσα τωρα το καλοκαιρι ειτε κουνιες ειτε παιδοτοπο ειτε οπουδηποτε

Αφου ξελυσσαξει εξω, ερχομαστε σπιτι και 9μιση - 10 το αργοτερο εχει μπανιαριστει, εχει πιει γαλα και εχει πεσει για νανακια.

Μολις πεσει για υπνο, σκουπιζω - σφουγγαριζω (μερα παρα μερα το σφουγγαρισμα), περναω και τα μπανια ενα χερι και μετα κανω μπανακι η ιδια και λιωνω στο νετ μεχρι αργαααα...

Αυτο ειναι το προγραμμα του καλοκαιριου! Το Χειμωνα και ειδικα με τον παιδικο, εχω ελευθερα τα πρωινα να κανω περισσοτερες δουλειες και στα μεγαλα κεφια να πιω εναν καφε με την ησυχια μου ή -ακομα πιο σπανια- να ξαναπεσω για υπνο αφου την παραλαβει το σχολικο.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

εμενα φαιη χειμωνα καλοκαιρι το ιδιο ειναι!!!!!

αστα να πανε δλδ!!!!!

και μένα το ίδιο!!

μόνο που δουλεύω σπαστά κι άτακτες ώρες και στα ενδιάμεσα της δουλειάς (μπες βγες)... έχω βάλει τα υπόλοιπα!! βράστα, με λίγα λόγια!!

θέλω να κερδίσω το τζόκερ και να πάω να ζήσω κάπου με θέα τη θάλασσα... αααααααχ.......

και μένα το ίδιο!!

μόνο που δουλεύω σπαστά κι άτακτες ώρες και στα ενδιάμεσα της δουλειάς (μπες βγες)... έχω βάλει τα υπόλοιπα!! βράστα, με λίγα λόγια!!

θέλω να κερδίσω το τζόκερ και να πάω να ζήσω κάπου με θέα τη θάλασσα... αααααααχ.......

κι εγώ μαζί σου ζούπυ !!!

Διαφημίσεις

κι εγώ μαζί σου ζούπυ !!!

καλοδεχούμενη λαβ μου!!:D

έτσι θα ήθελα να ζήσω το υπόλοιπο... - με... ισορροπία... και θέα τη θάλασσα...

πάω να μαγειρέψω γιατί δεν με βλέπω καλά... θα πάρω τους δρόμους...

το δικο μου το προγραμμα εχει ως εξης..

6.30 ξυπναω εγω και ετοιμαζομαι μεχρις τις 7

7 ξυπναω τη Ζωη και την ετοιμαζω για να ερθει το σχολικο να την παρει 7.40

μετα παω στη δουλεια 8.30-4.30

φευγω τρεχοντας να παρω την μικρη απο τον σταθμο 5-5.30

μεχρι τις 9.30 ασχολουμαι με σπιτι και μικρη...

και μετα τις 9.30 νακανω μπανιο εγω, να φαω και να πω μια κουβεντα με τον συζυγο

αυτααααααααααααααααααα

ΥΓ ευτυχως μαγειρευει ο συζυγος!

Σου το έχω ξαναπεί, αλλά δεν βαριέμαι να θαυμάζω τον άντρα σου για τις μαγειρικές του ικανότητες! σπάνιο είδος!

κ από ότι διαβάζω σας έχουν φάει οι αποστάσεις...

Το δικο μου καθημερινο -πλην ελαχιστων εξαιρεσεων-:

Εγερτηριο στις 7

Ταϊσμα, αλλαγμα, πλυσιμο δοντια κλπ

Απο τις 8 ως τις 10 εχουμε "ωρα του παιδιου" που θα πει:

Πλαστελινες, ζωγραφικη, πισινα, παραμυθια και γενικα παιχνιδι

10 τρωμε τη φρουτοκρεμα και φερνουμε την κουζινουλα της tefal στην κουζινα για να μαγειρεψει και η Μαρω μαζι με τη μαμα

11 που εχουμε ξεμπερδεψει με τις μαγειρικες και τα στρωσιματα κρεβατιων την κανουμε για κουνιες ή για ψωνια και εξωτερικες δουλειες

1 ειμαστε στη βαση μας και τρωμε μεσημεριανο. Μετα το μεσημεριανο εχει μιση ωρα "ελευθερο χρονο" η καθε μια, στον οποιο εγω χαζολογαω στο ιντερνετ και η Μαρια ή θα παιζει με οσα παιχνιδια δεν βγαλαμε εξω το πρωι ή θα βλεπει κανενα dvd με παιδικα παραμυθακια.

2 με 4 ειναι η ωρα που παιρνουμε το μεσημεριανο μας υπνακο

Μολις ξυπνησουμε τρωμε γιαουρτι ή τραχανα (αν δεν μου εχει καλοφαει το μεσημερι) ή ρυζογαλακι και αφου αλλαξουμε βαζουμε babyradio και εχουμε μια ωρα μουσικης - χορου.

Μολις το ρολοϊ δειξει 6 (και πολλες φορες και νωριτερα) ξεχυνομαστε παλι εξω.. Ειτε θαλασσα τωρα το καλοκαιρι ειτε κουνιες ειτε παιδοτοπο ειτε οπουδηποτε

Αφου ξελυσσαξει εξω, ερχομαστε σπιτι και 9μιση - 10 το αργοτερο εχει μπανιαριστει, εχει πιει γαλα και εχει πεσει για νανακια.

Μολις πεσει για υπνο, σκουπιζω - σφουγγαριζω (μερα παρα μερα το σφουγγαρισμα),

κι εγώ το ίδιο! έχω πολλή σκόνη...:(

περναω και τα μπανια ενα χερι και μετα κανω μπανακι η ιδια και λιωνω στο νετ μεχρι αργαααα...

αυτό δεν το έχω κάνει επίσης ποτέ. δηλαδή δεν κάνω μπάνιο ποτέ αφού πέσει η Χ.

...κάνουμε άκρα του τάφου σιωπή.

κάθε μέρα μαρή κάνεις τα μπάνια; εγώ 2 φορές την εβδομάδα κ είμαι κ περίεργη με τη χλωρίνη...την αγαπάω!μπορεί κ 3!

..άρα είμαστε στα ίδια;;):rolleyes:

Αυτο ειναι το προγραμμα του καλοκαιριου! Το Χειμωνα και ειδικα με τον παιδικο, εχω ελευθερα τα πρωινα να κανω περισσοτερες δουλειες και στα μεγαλα κεφια να πιω εναν καφε με την ησυχια μου ή -ακομα πιο σπανια- να ξαναπεσω για υπνο αφου την παραλαβει το σχολικο.

αχ, να μας την πάρουν κ τη δικιά μας να ησυχάσουμε από το σούρτα φέρτα στις γιαγιάδες...

ζούπη μου το σπαστό πρέπει να είναι πολύ μανίκι!

ζούπη μου το σπαστό πρέπει να είναι πολύ μανίκι!

είναι είναι!! κάπως λέω να το μαζέψω φέτος, θα δούμε!!!

να σας πω βρε κορίτσια, βοηθήστε την άσχετη : πως μπορώ στην υπογραφή μου... άλλο να βρίσκεται από κάτω (π.χ. τραγούδι, λινκ) κι άλλο να γράφω από πάνω (π.χ. διάφορα λόγια) αλλά όταν το πατάει κανείς να βγάζει το από κάτω?:confused::shock:

καταλάβατε τι εννοώ?:roll:

το ξέρω, είμαι τραγική...:rolleyes::tongue:

Καλησπέρα!

Περισσεύει θέση;

Με κάποιες γνωριζόμαστε από κοντά, με κάποιες τα έχουμε πει μόνο ιντερνετικά, για τις υπόλοιπες...

Είμαι η Μαρία, γεννημένη το 1970, παντρεμένη από το 2003, μαμά του Ευριπίδη (2006) και της Ιφιγένειας (2010).

Σας παρακολουθώ καιρό και όλο έλεγα να γράψω, αλλά δεν μου καθόταν. Τώρα που έπεσαν οι ρυθμοί λόγω καλοκαιριού, βρήκα την ευκαιρία.

Τα λέμε (ελπίζω :) )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Μαρακι καλως ηρθες (επιτελους!!) :D:D

Φυσικα και θα τα λεμε! ;)

Κορες σημερα λιωσαμε στη θαλασσα στην κυριολεξια.. Ημασταν εκει απο τις 5μιση και φυγαμε 9 και.... Ειχαμε ομως και καλη παρεα: Κελλυ και Μαρια (DEMS)!!!

Μολις βραδυασε ο Β πηρε τη Στεφουλα και τη Μαρω και τις εκανε βολτα στην παραλια κι ετσι καταφερα με την Κελλυ να ριξουμε και μια βουτια κανοντας νυχτερινο μπανιο! Στο τελος μαζεψαμε τις μικρες απο μια βαρκα στην οποια τις ειχε ανεβασει ο Β και εκαναν πως κοιμουνται! :lol: Ηταν πολυ ομορφα! Και φυσικα θα παμε και αυριο!!

Μπηκαμε σπιτι 10 και κατι ψιλα, μπανιαρισα, εντυσα και τωρα ταϊζει ο μπαμπας..

Οποτε λεω να παω να ξε-αλατιστω κι εγω και μετα να χαλαρωσω!

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

:oops: Εχεις και τη δουλεια εσυ, μου ειχε διαφυγει τελειως....

Να σου πω.. Αμα αφηνες καμμια δουλεια να παει πισω (π.χ. το σιδερωμα) και πηγαινατε σε καμμια παιδικη χαρα? Ή για μπανιο? Ισως λεω και κουταμαρες, μη με παιρνεις στα σοβαρα!

Απλα σκεφτομαι πως μες στο σπιτι δεν την παλευω με τιποτα κι εχω ενα, οχι δυο οπως εσυ! Εδω το Χειμωνα και παλι βγαινουμε καθημερινα, ποσο μαλλον τωρα!

Εμένα δεν λέει να μου διαφύγει....

Αλλά ήρέμησε. Εγώ είμαι "τυχερή". Εχω βοήθεια από την μαμα μου, οπότε τις πάμε τις βόλτες μας. Απλά τώρα κανει διακοπές και πρέπει να τα κάνω όλα μόνη μου.

καλοδεχούμενη λαβ μου!!:D

έτσι θα ήθελα να ζήσω το υπόλοιπο... - με... ισορροπία... και θέα τη θάλασσα...

πάω να μαγειρέψω γιατί δεν με βλέπω καλά... θα πάρω τους δρόμους...

Και το δικό μου όνειρο αυτό είναι. Με τον άντρα μου λέμε άμα βγούμε στη σύνταξη να μένουμε σε ένα μικρό σπιτάκι δίπλα στη θάλασσα (δεν το βλέπω εκέι που είναι οι τιμές). Εστω να έχουμε θέα στη θάλασσα...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλησπέρα!

Περισσεύει θέση;

Με κάποιες γνωριζόμαστε από κοντά, με κάποιες τα έχουμε πει μόνο ιντερνετικά, για τις υπόλοιπες...

Είμαι η Μαρία, γεννημένη το 1970, παντρεμένη από το 2003, μαμά του Ευριπίδη (2006) και της Ιφιγένειας (2010).

Σας παρακολουθώ καιρό και όλο έλεγα να γράψω, αλλά δεν μου καθόταν. Τώρα που έπεσαν οι ρυθμοί λόγω καλοκαιριού, βρήκα την ευκαιρία.

Τα λέμε (ελπίζω :) )

Καλώς μας ήρθες DEMS.

Όλοι οι καλοί χωράνε....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Μαρακι καλως ηρθες (επιτελους!!) :D:D

Φυσικα και θα τα λεμε! ;)

Κορες σημερα λιωσαμε στη θαλασσα στην κυριολεξια.. Ημασταν εκει απο τις 5μιση και φυγαμε 9 και.... Ειχαμε ομως και καλη παρεα: Κελλυ και Μαρια (DEMS)!!!

...

Και εμείς περάσαμε καλά και πολύ χάρηκα που γνώρισα την Κέλλυ :D

Καλώς μας ήρθες DEMS.

Όλοι οι καλοί χωράνε....

Καλώς σας βρήκα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...