Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Τσαπερδονες σε μία ώρα φεύγουμε διακοπές, πολλά φιλιά και να περνάτε καλά! Επιστρέφουμε 22/8

τι ωραίο μήνυμα βρε συ Palladin - κοριτσάρα, να περάσετε υπέροχα!!

καλημέρα σε όλους!!!

Καλά να περάσετε.

Το βλέπω. Από Σάββατο, εγώ και η Ell θα μείνουμε εδώ. Και η Φαίη νομίζω... Και αυτές οι δύο είναι γυρλούδες. Α, ρε μοναξιές.......:rolleyes:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Ταξιδομαμα,για να αυγοκοψεις θελει λεμονι στανταρ κι εννοειται το φαγητο σε πολυ χαμηλη φωτια για να μην σου γινει ομελετα το αυγο..Εγω πρωτα χτυπαω ασπραδια και μετα βαζω τον κροκο,μετα ζουμακι απο το φαγητο για να ερθει στην θερμοκρασια του φαγητου κι εννοειται το λεμονακι...Μιαμ,μιαμ!!

αυτό είναι το πλέον σωστό. χωριστά να χτυπάμε ασπράδι, κρόκο, τα χτυπάμε κ μαζί κ προσθέτουμε λεμόνι. για να βάλουμε ζουμάκι από τη σούπα, πρώτα έχουμε βγάλει από το μάτι την κατσαρόλα, να κρυώσει λίγο, γιατί αλλιώς...

μπράβο νοικοκυροκόριτσο!

μια άσχετη ερώτηση...ποιά μωρομάντηλα χρησιμοποιείς για την Πηνελόπη; θέλω να προμηθευτώ για τις διακοπές μας.

για το σπίτι...καλά κουράγια!

Γεια σας κορες!!

Λιωσαμε σημερα στον Εθνικο, η Μαρια με τη Στεφη ηταν ξυπολητο ταγμα στην κυριολεξια, αφου βγαλανε παπουτσια και σκαρφαλωνανε στα παιχνιδια που εχει στις κουνιες! Στο φευγα φυσικα μας ακουσε ολο το κεντρο γιατι η Μαρω ηθελε τη Στεφη.. Εν τελει μολις μπηκαμε στο τρενακι (στο μετρο δηλαδη) της περασε!

Αυριο και μεθαυριο θα παμε για μπανακι το απογευμα με το Κελλυδιο και τη Στεφουλα!

Ευχαριστω ολες σας για τις ευχες και τις συμβουλες! Ευχομαι να πιασουν και να μην ταλαιπωρηθω πολυ.. Σημερα στην ψηλαφιση επιασε κι εναν οζο, αλλα ειναι πολυ μικρος μου ειπε.. Θα δειξει με το υπερηχογραφημα!

Φιλακια πολλα και καλο βραδυ σε ολες! :D

αμάν βρε μπουμπού!

εύχομαι να μην είναι τίποτα.

να περνάτε όμορφα!

αν ξαναγεννιόμουν κ διάλεγα μαμά, θα ήσουν στο τοπ φάηβ μου!:)

Τσα σας διαβασα αλλα γραφω απο κινητο οποτε θα πω μονο γεια

γειά! καλά να περνάτε!

Τσαπερδονες σε μία ώρα φεύγουμε διακοπές, πολλά φιλιά και να περνάτε καλά! Επιστρέφουμε 22/8

να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε μπαταρίες, όμορφες αναμνήσεις γυρίζοντας σπιτάκι!

Ρένα, κι εγώ εδώ θα είμαι χρυσό μου. απλά για δουλειά 2 κ σήμερα.

χθες το απόγευμα το κοριτσάκι μου βρέθηκε με την ξαδερφούλα της που είναι κοντά σε ηλικία, την Ειρήνη, κουκλί, καραμελίτσα, έξυπνο, ευγενικό πλασμα...(όχι που είναι κόρη ξαδέρφου μου...)κ έπαιξαν πολύ καλά.

χόρεψαν, έπαιξαν, έφαγαν, τραγουδησαν μαζί, κ το κυριότερο η δικιά μου φέρθηκε ως κυρία! δεν έκανε καμιά ζημιά, δεν πείραξε κρύσταλλα, δεν γκρίνιαξε καθόλου, δεν πείραξε την Ειρήνη, δεν την ενόχλησε, δεν έκανε παλαβωμάρες-επικίνδυνα πράγματα.

γελούσε, τραγουδούσε, χόρεψε λιγάκι, έκανε αγκαλιές την Ειρήνη, θαύμαζε την Ειρήνη, έπαιζε κ μόνη της κ ανσαμπλ, έφαγε!

αχ, χθες ένιωσα ότι πάμε καλύτερα!:cool:

Καλά να περάσετε.

Το βλέπω. Από Σάββατο, εγώ και η Ell θα μείνουμε εδώ. Και η Φαίη νομίζω... Και αυτές οι δύο είναι γυρλούδες. Α, ρε μοναξιές.......:rolleyes:

Έλα κι εγώ μαζί σου θα είμαι! Θα καθόμαστε σε όλα τα τσατ και θα λέμε τι άσχημες είναι οι θάλασσες και σιγά την πανσέληνο και τέτοια. (όσα δεν φτάνει η αλεπού δλδ:tongue:)

Παλ καλά να περάσεις!!!

Πολλά φιλιά και στις υπόλοιπες!

Έλα κι εγώ μαζί σου θα είμαι! Θα καθόμαστε σε όλα τα τσατ και θα λέμε τι άσχημες είναι οι θάλασσες και σιγά την πανσέληνο και τέτοια. (όσα δεν φτάνει η αλεπού δλδ:tongue:)

Παλ καλά να περάσεις!!!

Πολλά φιλιά και στις υπόλοιπες!

Χαχαχα. Καλό. Ναι έτσι θαλέμε. Τι χάλια που περνάνε όσοι πάνε διακοπές.

Ειδικά σε ξενοδοχεία που έχουν πάει Άγγλοι.....;):D

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Καλά να περάσετε !!! Να γεμίσεις το μυαλό σου με όμορφες εικόνες να τις έχεις παρακαταθήκη για τον χειμώνα που θα ΄ρθει !!!!

Καλές διακοπέεεεεεεεεες !!!!

Γεια σου βρε Αερικούλι !!!! Μας λείπεις... κλαψ:(

Καλά να περάσετε.

Μπαααα, κι εγώ ακόμη έχω μέλλον μπροστά, Υ ΠΟ ΜΟ ΝΗ

.....

Ναι μωρέ τί σου είναι τώρα η παραλία, ο ήλιος, η θάλασσα, το ραχάτι.... λεπτομέρειες !!!

Αχ αχ αχ η πλάκα είναι που με παίρνουν πολλά παιδιά να ρωτήσουν εάν έχουν βγει τα αποτελέσματα... και τα περισσότερα από αυτά κάπου είναι διακοπές... και μου μιλάνε και από πίσω ακούω αυτό το "πλαφ-πλαφ" της θάλασσας !!!! :rolleyes:

καλησπερες!!!!!!!!!!!!

μια από τα ίδια εδω.....

με ενα μεσημερι σκέτη κόλαση.....

Δεν ξερω αν σε παρηγορει αλλα κι εδω σημερα γινεται της εκδιδομενης γυναικος το κιγκλιδωμα.... Η Μαρια εχει δωσει ρεσιταλ μακακιας, μου ερχεται να το κανω ασηκωτο και να καλεσω και την προνοια απο μονη μου.... ΓΚΡΙΝΙΑ ρε φιλε, γκρινια και κλαψα, ΕΛΕΟΣ! :evil:

Γεια σου και 'σενα Κρις! Σε επαιρνα τηλ. εχθες, αλλα δεν το σηκωσες, θα ξαναπροσπαθησω σημερα! :)

Καλα να περασετε Παλ! Ριξε καμμια βουτια σε αυτα τα υπεροχα νερα και για εμας! ;)

Να γινεις κι εσυ γυρλου! :D Καλοκαιρι ειναι ρε Ρενιω... Κριμα να κλειστουμε μεσα.. Αν το καλοσκεφτεις, ουτε μηνας και μπαινουμε Φθινοπωρο! Εξω λοιπον γιατι χανομαστεεεεε!! :lol:

αμάν βρε μπουμπού!

εύχομαι να μην είναι τίποτα.

να περνάτε όμορφα!

αν ξαναγεννιόμουν κ διάλεγα μαμά, θα ήσουν στο τοπ φάηβ μου!:)

:oops::oops: Ευχαριστω Σεβουλα μου!! :D:D:D

χθες το απόγευμα το κοριτσάκι μου βρέθηκε με την ξαδερφούλα της που είναι κοντά σε ηλικία, την Ειρήνη, κουκλί, καραμελίτσα, έξυπνο, ευγενικό πλασμα...(όχι που είναι κόρη ξαδέρφου μου...)κ έπαιξαν πολύ καλά.

χόρεψαν, έπαιξαν, έφαγαν, τραγουδησαν μαζί, κ το κυριότερο η δικιά μου φέρθηκε ως κυρία! δεν έκανε καμιά ζημιά, δεν πείραξε κρύσταλλα, δεν γκρίνιαξε καθόλου, δεν πείραξε την Ειρήνη, δεν την ενόχλησε, δεν έκανε παλαβωμάρες-επικίνδυνα πράγματα.

γελούσε, τραγουδούσε, χόρεψε λιγάκι, έκανε αγκαλιές την Ειρήνη, θαύμαζε την Ειρήνη, έπαιζε κ μόνη της κ ανσαμπλ, έφαγε!

αχ, χθες ένιωσα ότι πάμε καλύτερα!:cool:

Ειδες βρε τι παιδι εχεις? Οχι, για να μη λες!! ;)

Κορες σημερα το νευρικο μου συστημα ειναι υπο καταρρευση... Ο μπαμπας μας σημερα εχει ρεπο μετα απο πολυυυυυυυ καιρο.. Και ειπε να σηκωθει το πρωι εκεινος με τη μικρη.. Περαν του οτι με αφησαν και κοιμηθηκα ως τις 11 (που ειναι καλο), σηκωθηκα με νευρα και πονοκεφαλο γιατι η Μαρια μας εχει τιναξει τα νευρα στο Θεο με τη γκρινια.. Ανευ λογου και αιτιας ετσι? Την πηρα πριν απο λιγο και πηγαμε βολτιτσα με το καροτσι ως το Σ/Μ και το μαναβικο... Πηραμε και ενα καινουριο σετακι κουβαδακια να τα εχουμε αποκλειστικα για τη θαλασσα αφου τα προηγουμενα τα εχουμε παρει εργολαβεια στις κουνιες και αυτα που ειχαμε για τις κουνιες τα εχουμε μονιμα μες στην πισινα (για ονομα δηλαδη.....)! Πηραμε και ροδακινα και κερασια και γυρισαμε.. Τωρα τρωει φρουτοκρεμα και θα τη βαλω για υπνο, να μου ξυπνησει νωρις και να παμε να λιωσουμε στη θαλασσα..

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Να γινεις κι εσυ γυρλου! :D Καλοκαιρι ειναι ρε Ρενιω... Κριμα να κλειστουμε μεσα.. Αν το καλοσκεφτεις, ουτε μηνας και μπαινουμε Φθινοπωρο! Εξω λοιπον γιατι χανομαστεεεεε!! :lol:

Θα περιγράψω την χθεσινή ημέρα.

Σηκώθηκα 6:30 για να προλάβω να μαγειρέψω και να πιω και έναν καφέ με ησυχία πριν ξυπνήσουν οι κοριτσάρες μου.

Εφυγα για δουλειά κατά τις 8:30. Γύρισα σπίτι 6 παρά τέταρτο. Εβαλα τηγάνι για πατάτες κολοκύθια μελιτζάνες κλπ τελείωσα 7παρά τέταρτο. Εφαγα και κατευθείαν έβαλα σίδερο. Τελειωσα στις 9:00.

Εβαλα τα σιδερωμένα στη θέση τους, συμμάζεψα λίγο, έκανα ενα ντουζ πήγε 9:30.

Ετοίμασα τις μικρές για ύπνο, με πήρε 10:30.:rolleyes:

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

DmXup2.png

:oops: Εχεις και τη δουλεια εσυ, μου ειχε διαφυγει τελειως....

Να σου πω.. Αμα αφηνες καμμια δουλεια να παει πισω (π.χ. το σιδερωμα) και πηγαινατε σε καμμια παιδικη χαρα? Ή για μπανιο? Ισως λεω και κουταμαρες, μη με παιρνεις στα σοβαρα!

Απλα σκεφτομαι πως μες στο σπιτι δεν την παλευω με τιποτα κι εχω ενα, οχι δυο οπως εσυ! Εδω το Χειμωνα και παλι βγαινουμε καθημερινα, ποσο μαλλον τωρα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ειδες βρε τι παιδι εχεις? Οχι, για να μη λες!! ;)

είδα κ γούρλωσα ματάκια από χαρά!:shock::D

Κορες σημερα το νευρικο μου συστημα ειναι υπο καταρρευση... Ο μπαμπας μας σημερα εχει ρεπο μετα απο πολυυυυυυυ καιρο.. Και ειπε να σηκωθει το πρωι εκεινος με τη μικρη.. Περαν του οτι με αφησαν και κοιμηθηκα ως τις 11 (που ειναι καλο),

δεν είναι καλό, είναι τρίκαλο!:eek:;)

ούτε ΣΚ δεν το έχω κάνει. ποτέ!:(

το πολύ 9 είμαστε στο πόδι ΣΚ!

να ξυπνήσω εγώ κ να πιώ καφέ ήσυχα με τον Σ ή μόνη μου για μισή ώρα ούτε με σφαίρες! για 15 λεπτά κ πολύ μας είναι!:P

σηκωθηκα με νευρα και πονοκεφαλο γιατι η Μαρια μας εχει τιναξει τα νευρα στο Θεο με τη γκρινια.. Ανευ λογου και αιτιας ετσι? Την πηρα πριν απο λιγο και πηγαμε βολτιτσα με το καροτσι ως το Σ/Μ και το μαναβικο... Πηραμε και ενα καινουριο σετακι κουβαδακια να τα εχουμε αποκλειστικα για τη θαλασσα αφου τα προηγουμενα τα εχουμε παρει εργολαβεια στις κουνιες και αυτα που ειχαμε για τις κουνιες τα εχουμε μονιμα μες στην πισινα (για ονομα δηλαδη.....)! Πηραμε και ροδακινα και κερασια και γυρισαμε.. Τωρα τρωει φρουτοκρεμα και θα τη βαλω για υπνο, να μου ξυπνησει νωρις και να παμε να λιωσουμε στη θαλασσα..

Φιλακια σε ολες! :D

να κάνετε κ καμιά βουτιά για μας!

το παιδί έχει άποψη. μη μου το στενοχωρείς!:cool:

Θα περιγράψω την χθεσινή ημέρα.

Σηκώθηκα 6:30 για να προλάβω να μαγειρέψω και να πιω και έναν καφέ με ησυχία πριν ξυπνήσουν οι κοριτσάρες μου.

7 παρά 15 ξυπνάω κ δεν προλαβαίνω παρά μόνο να πάρω φαγητό, νερό, φρούτα κ τσιγάρα για τη δουλειά. πίνω ένα γαλόκαφο (γάλα με καφέ) στα γρήγορα κ αλλάζω Χ (1 παιδί, μα τί παιδί), δίνουμε γάλα με Σ (ένας ετοιμάζει, άλλος είναι δίπλα της όσο πίνει, γιατί είμαστε αγκαλίτσες...), συνεννοούμαστε με γιαγιάδες κ φεύγει το παιδί με παππού-γιαγιά κατά τις 8.

μετά εμείς πλένουμε μπουκάλια, πιπίλες, κούπες, ντυνόμαστε κ φεύγουμε πάντα τρέχοντας για να φτάσω εγώ 8.30 στη δουλειά.

πότε προλαβαίνεις να μαγειρέψεις; τί ώρα αφήνεις τις κοριτσάρες;:confused:

Εφυγα για δουλειά κατά τις 8:30. Γύρισα σπίτι 6 παρά τέταρτο.

ίδια ώρα γυρίζουμε. μερικές φορές γυρίζω 5 κ 20:-o

Εβαλα τηγάνι για πατάτες κολοκύθια μελιτζάνες κλπ τελείωσα 7παρά τέταρτο. Εφαγα και κατευθείαν έβαλα σίδερο. Τελειωσα στις 9:00.

Εβαλα τα σιδερωμένα στη θέση τους, συμμάζεψα λίγο, έκανα ενα ντουζ πήγε 9:30.

Ετοίμασα τις μικρές για ύπνο, με πήρε 10:30.:rolleyes:

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

ταίζω Χ, αλλάζω Χ (ρολόι είνα ιτο πουλάκι μου στο θέμα κακά), αν έχω φαγητό, θα πρέπει να σιδερώσω. αν δεν έχω σίδερο, θα έχω πλυντήριο πιάτων ρούχων, αν δεν έχω τίποτα από τα δύο, φεύγουμε βόλτα για να γυρίσουμε 9-9.30 μάξιμουμ, γιατί συνήθως αν είμαστε σπίτι 8.30 κάνουμε μπάνιο με το πάσο μας, αλλιώς 9.30 μπάνιο, γάλα, λίγο χάιδεμα, αγκαλίτσες, νάνι στις 10, βαριά 10.30.

οπότε σφουγγαρίζω μέσα έξω, τρώω ....νάνι!

ήταν πάντα τόσο συνεργάσιμες οι τσούπρες σου;

να έχω ελπίδες ότι θα ησυχάσει κάποια στιγμή μεγαλώνοντας κ η δικιά μου;:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...