Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

πωπω, τι μερα ειχες, χαιρομαι που πηγαν ολα καλα με τη βιοψια, αντε να δουμε τι θα σου πουν και για το θυροειδη, ευχομαι ολα καλα...

Εγω περναω τι χειροτερη μερα του χρονου, ειναι νεας εφιαλτης :(

Ποναω τρελα και δε μπορω να παιξω με τα μικρα, ο αντρας μου θα λειπει ολη μερα, η κορη μου λεει οτι της ποναει η κοιλια καθε φορα οπυ προτεινω κατι που δεν της αρεσει, δε θελει να παει στον παιδιτοπο ή στην παιδικη χαρα κι εγω δεν τα πηγαινω μην τυχον και λεει αληθεια για την κοιλια της. Ο αλλος ειναι μεσα στην ενεργεια, τωρα ειναι στη βεραντα και τρομοκρατει τις κοτες...

Η γκρινια της κορης μου ειναι απιστευτη, βγαζει παπα απ'τα ρουχα του οποιαδηποτε ημερα του χρονου, αλλα σημερα ειναι το κατι αλλο... Μεχρι στιγμης ειμαι γλυκομιλητη και υπομονετικη ( εγω ξερω τι τραβαω μεσα μου) αλλα αν δε με πιασουν τα παυσιπονα συντομα και δεν σταματησει αυτην την ηλιθια γκρινιαρικη φωνη που μου τρυπαει τον εγκεφαλο τη βλεπω να ξεχναει την οψη της τηλεορασης για κανα μηνα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

trav,

πω πω καλό κουράγιο ! είναι που δεν είσαι εσύ καλά και γι' αυτό και οι αντοχές σου είναι μειωμένες ....

Φαίη,

Είχες θέμα με τον θυρεοειδή ή τώρα το ανακάλυψες ? Μην ανησυχείς. Με την σωστή αγωγή λύνεται το πρόβλημα. Εύχομαι και σε σένα κοριτσάκι καλά αποτελέσματα. Μόνο να είναι καλός ο ενδοκρινολόγος σου !

Όχι. Σκάσε και κολύμπα.....:D

Ναι. Αυτό.

μη με κοροιδέψεις αλλά την ψαρόσουπα δεν την αυγοκόβεις;ή εννοείς ψάρι ως γεύμα και δεκατιανό αυγό;αυτό είναι οεπικίνδυνος συνδυασμός;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

κι εγω για το αυγο δεν το ηξερα...

στο μεταξυ ηρθε η καλη μου γειτονισσα και πηρε τα παιδακια μου να πανε να παιξουν με τα δικα της, ααααααχ, ανακουφιση...

βεβαιως προλαβαν να τριψουν φρυγανια σ'ολο το σπιτι πριν φυγουν, αλλα δε μ'ενδιαφερει καθολου για τα επομενα 15'. Βεραντουλα, καφε, ιντερνετ, μονο αυτα για λιγο... Σκεφτηκα βεβαια να κανω ενα ντουζακι χωρις να μπαινοβγαινει κανεις στο μπανιο γκρινιαζοντας, αλλα φοβαμαι μην καλομαθω και μου κακοφανει αυριο...

μη με κοροιδέψεις αλλά την ψαρόσουπα δεν την αυγοκόβεις;ή εννοείς ψάρι ως γεύμα και δεκατιανό αυγό;αυτό είναι οεπικίνδυνος συνδυασμός;

:shock::shock: Με έστειλες... Και δεν σε κοροιδεύω, απλά πρώτη φορά το ακούω για αυγόκομα στην ψαρόσουπα. Στην κοτόσουπα ξέρω. Τέλος πάντων. Αυτά τα δύο προκαλούν πολύ συχνά αλλεργίες, για αυτό και αποφεύγονται ως συνδυασμός.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

:shock::shock: Με έστειλες... Και δεν σε κοροιδεύω, απλά πρώτη φορά το ακούω για αυγόκομα στην ψαρόσουπα. Στην κοτόσουπα ξέρω. Τέλος πάντων. Αυτά τα δύο προκαλούν πολύ συχνά αλλεργίες, για αυτό και αποφεύγονται ως συνδυασμός.

βλέπεις με την ανταλλαγή απόψεων υπάρχει και η ανταλλαγή μαγειρικών!!!!!εγώ την αυγοκόβω την ψαρόσουπα...

ερώτηση τώρα:αξίζει για ένα σ/κ η Λευκάδα;προς το τέλος του μήνα σκέφτεται ο Νίκος για ένα σ/κ Λευκάδα και μετά στο χωριό του στο Αγρίνιο άλλες 3 μέρες,τί λέτε;δεν έχω πάει Λευκάδα και δεν ξέρω το νησί καθόλου

io6Qp3.png

TyPTp2.png

βλέπεις με την ανταλλαγή απόψεων υπάρχει και η ανταλλαγή μαγειρικών!!!!!εγώ την αυγοκόβω την ψαρόσουπα...

ερώτηση τώρα:αξίζει για ένα σ/κ η Λευκάδα;προς το τέλος του μήνα σκέφτεται ο Νίκος για ένα σ/κ Λευκάδα και μετά στο χωριό του στο Αγρίνιο άλλες 3 μέρες,τί λέτε;δεν έχω πάει Λευκάδα και δεν ξέρω το νησί καθόλου

Και εγώ Λευκάδα φέτος. Βεβαίως και αξίζει. Εχει όμορφες θάλασσες, ωραίο νησάκι.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Travellingmum καλα κουραγια σημερα! Οντως δυσκολη μερα η σημερινη... Κι εμεις πριν λιγο ξαπλωσαμε και μολις ξυπνησει εχει μασα και φευγα για Εθνικο μπας και την παλεψει, μεσα στο σπιτι γκρινιαζει ακαταπαυστα..

Μεταξακι μου δεν το ειχα ψαξει ποτε το θεμα εις βαθος, οποτε οχι, δεν ειχα απο πριν καποιο θεμα.. Θελω να πω δεν ημουν σε αγωγη και απλα τωρα θα χρειαστω ρυθμιση. Τεσπα, βλεποντας και κανοντας!

Ρηνιω βασικα κι εγω δεν ηξερα πως αυγοκοβεται η ψαροσουπα.. Μεχρι τωρα δεν την αυγοκοβα.. Για τη Λευκαδα δεν ξερω να σου πω, δεν εχω παει, αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα! Κι εμεις τελος του μηνα θα φυγουμε, οποτε καλη μας υπομονη ως τοτε! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπέρα κορίτσια!!

ρε γμτ, νοιώθω τόσο κουρασμένη, σέρνομαι... μάλλον θέλω διακοπές long play...:rolleyes:

ρηνιώ μου, όντως η Λευκάδα έχει πολύ ωραίες παραλίες - εγώ βέβαια γενικότερα δεν ξετρελλάθηκα,

ίσως γιατί δεν μ' αρέσουν τα "ορεινά" νησιά, ίσως γιατί δεν παίρνεις πλοίο για να πας (λατρεύω τα πλοία!), ίσως και η παρέα να ήταν κάπως...

φαιάκο, μπράβο για τη βιοψία! για τον θυροειδή είχες ξαναμετρηθεί? μήπως απορρυθμίστηκε μετά την εγκυμοσύνη?

Διαφημίσεις

Ρενα εμενα η παιδιατρος μου διελυσε τον μυθο ψαρι/αυγο. Μια μερα την ρωτησα και μου λεει 'ή εχεις ευαισθησια σε ενα απο τα 2 ή και στα 2 ή δεν εχεις. Αν εχεις ΔΕΝ τα τρως αν ΔΕΝ εχεις ο συνδιασμος τους δεν θα σου κανει τπτ......τωρα τι να σου πω'.........

εμεις εδω δεν λεω αλλα......οπως τα ξερετε. Μπανια συνεχεια και ειμαστε καλα.

Φαιη εμεις θα τα πουμε απογευμα απο κοντα.......

Φιλακια

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Και εγώ Λευκάδα φέτος. Βεβαίως και αξίζει. Εχει όμορφες θάλασσες, ωραίο νησάκι.

Ρηνιω βασικα κι εγω δεν ηξερα πως αυγοκοβεται η ψαροσουπα.. Μεχρι τωρα δεν την αυγοκοβα.. Για τη Λευκαδα δεν ξερω να σου πω, δεν εχω παει, αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα! Κι εμεις τελος του μηνα θα φυγουμε, οποτε καλη μας υπομονη ως τοτε! :)

ρηνιω, εξαρταται απο που πας. Ειναι πανεμορφη η Λευκαδα, αλλα πουθενα δεν αξιζει να πας για δυο μερες αν κανεις 8 ωρες να φτασεις πχ

ρηνιώ μου, όντως η Λευκάδα έχει πολύ ωραίες παραλίες - εγώ βέβαια γενικότερα δεν ξετρελλάθηκα,

ίσως γιατί δεν μ' αρέσουν τα "ορεινά" νησιά, ίσως γιατί δεν παίρνεις πλοίο για να πας (λατρεύω τα πλοία!), ίσως και η παρέα να ήταν κάπως...

QUOTE]

σας ευχαριστώ κατ'αρχάς!

απο Αθήνα θα φύγουμε...ο Νίκος λέει πρώτα Λευκάδα και μετά στο χωριό το θέμα είναι οτι κανόνισε να μη δουλεύει απο Σαβ. 27 ως Τετάρτη 31...για ένα σ/κ όμως κι αυτό κουτσουρεμένο αξίζει η Λευκάδα;εγω νομίζω πως όχι αλλά δε θέλω να δημιουργήσω και θέμα...εμ να μη δουλεύω,εμ να θέλει να φύγουμε λίγες μέρες,εμ να κάνω θέμα για το πως τα προγραμμάτισε;γι'αυτό ρωτάω...αξίζει για 2 μέρες;κι αν ναι προς τα που να επικεντρωθω;

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ρηνιώ ούτε εγώ την αυγοκόβω την ψαρόσουπα αλλά γενικά δε θεωρούμαι και η τοπ μαγείρισσα

ζοπ και trav καλά κουράγια σήμερα

εγώ σκέφτομαι ότι το απόγευμα έχω φασίνα και σιδέρωμα και μου χαλάει η διάθεση!

κι εγω για το αυγο δεν το ηξερα...

στο μεταξυ ηρθε η καλη μου γειτονισσα και πηρε τα παιδακια μου να πανε να παιξουν με τα δικα της, ααααααχ, ανακουφιση...

...

Είδες ????? Υπάρχει και Θεός !!!:P

καλησπέρα κορίτσια!!

ρε γμτ, νοιώθω τόσο κουρασμένη, σέρνομαι... μάλλον θέλω διακοπές long play...:rolleyes:

....

Δεν είσαι η μόνη, δεν είσαι η μόνη... κι εγώ σέρνομαι στα πατώματα κι ας κάνω τα εντελώς βασικά όμως....

πω πω κορίτσια να σας εξομολογηθώ ότι αυτό το 18:00 το χθεσινό -και το αυριανό και μέχρι τις 12 του μηνός γενικώς- μου έκατσε πολύ βαρύ / έχω ξε-συνηθίσει !!!

Ρενα εμενα η παιδιατρος μου διελυσε τον μυθο ψαρι/αυγο. Μια μερα την ρωτησα και μου λεει 'ή εχεις ευαισθησια σε ενα απο τα 2 ή και στα 2 ή δεν εχεις. Αν εχεις ΔΕΝ τα τρως αν ΔΕΝ εχεις ο συνδιασμος τους δεν θα σου κανει τπτ......τωρα τι να σου πω'.........

Αυτό μου το έχει πει κι εμένα η δική μου παιδίατρος... μάλιστα έχει τύχει μέρα που να έχουν φάει τα παιδάκια μου και ψάρι και αυγό... ευτυχώς, χωρίς παρατράγουδα

εμεις εδω δεν λεω αλλα......οπως τα ξερετε. Μπανια συνεχεια και ειμαστε καλα.

Μπράβο σας ! Πολύ χαίρομαι ! Εσείς δεν θα φύγετε καθόλου για διακοπούλες ???

Φαιη εμεις θα τα πουμε απογευμα απο κοντα.......

Φιλακια

Και δεν περνάει η ώρα οεο - πού είναι η Μάρα ? Η Σέβη ????? Η Λευκή ????

Ρηνιώ μου,

Μην νομίζεις ότι σε αγνοώ... απλά, δεν έχει φτάσει η χάρη μου μέχρι την Λευκάδα... ότι έχει ωραίες παραλίες ξέρω μόνο που θέλουν όμως από λίγο εώς πολύ περπάτημα/σκαρφάλωμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...