Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κοριτσάρες, πάω να τις βάλω για νάνι και θα επανέλθω να πω και εγώ την ..αποψάρα μου επί παντός επιστητου. Μία αγωνία την έχετε τώρα, είμαι σίγουρη. Κοίτα μη φύγετε... :D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω ενα πτυχιο και δυο μεταπτυχιακα στην ψυχολογια, δουλεψα πανω στο αντικειμενο εναμιση χρονο (συν τα δυο χρονια της πρακτικης κατα τη διαρκεια των μαθηματων στο μεταπτυχιακο)

'Οπου και να πας αγάπη μου, μουρλοκομεία πάντα θα υπάρχουν... δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς δουλειά πάνω σ'αυτό τον τομέα:D:D.

Μόνο πάνω μου μπορείς να κάνεις άνετα κι άλλο διδακτορικό, δεν παίζομαι η γυναίκα:tongue:

Η Ελλάδα βέβαια δεν έχει πρόσφορο έδαφος (ακόμα) για τέτοιου είδους θέματα.

Στην Αυστραλία θα είσαστε στην άλλη του κόσμου και δεν είναι να πεις παίρνω το αεροπλάνο και σε 3 ώρες είμαι στο ελλαδιστάν.

Μάλτα είναι πιο κοντά.......και στην τελική αν δεν σας βγει η Μάλτα, επιστρέφεται Ελλάδα και προγραμματίζεται για μέρη μακρινά πιο μετά.. Αυστραλία που λέγαμε.

ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ ΜΟΥ ΩΙΜΕ!!!!

ευτυχώς διαθέτω άντρα ηλεκτρονικό, ο οποίος και το χειρούργησε σήμερα το απόγευμα. Είμαστε σε αναμονή αγοράς ζωτικών οργάνων για να συνεχιστεί η θεραπεία. Ως τότε τα πλένω με το χέρι (που λέει και το ανέκδοτο). Αχ ελπίζω να το φτιάξει γιατί δεν είμαστε για 700άρια καλοκαιριάτικα.

ευτυχώς διαθέτω άντρα ηλεκτρονικό, ο οποίος και το χειρούργησε σήμερα το απόγευμα. Είμαστε σε αναμονή αγοράς ζωτικών οργάνων για να συνεχιστεί η θεραπεία. Ως τότε τα πλένω με το χέρι (που λέει και το ανέκδοτο). Αχ ελπίζω να το φτιάξει γιατί δεν είμαστε για 700άρια καλοκαιριάτικα.

και γιατι δεν του λες ν'αφησει τα κατσαβιδια και να πλυνει κανα πιατο καλυτερα :tongue:

Διαφημίσεις

Τι 700 άρια παιδί μου................!!!!

το δικό μου το έχω 10 χρόνια σχεδόν, το'χα πάρεις από το Καρφούρ ένα Bluesky για 85.000 δρχ (τότε) και έχει βγει σκυλί μαύρο.

Αφού σκέφτομαι να του κάνω και επικήδειο αν ποτέ χαλάσει:tongue:

Βέβαια κάποια στιγμή χάλασε ο διακόπτης του, παρουσία 3 τεχνικών στο σπίτι (2 ηλεκτρονικοί -άντρας και κουμπάρος- και 1 μηχανικός -άλλος κουπάρος) και συνεδριάζανε πως να το φτιάξουνε.

εγώ είχα πάθει αμοκ γιατί συχαίνομαι το πλύσιμο όσο τίποτε και το πλυντήριο (60άρι) ήταν φουλ (στις 12 το βράδυ).

Και απλά τους σφύριξα "λιαν ευγενικά" ότι "είσαστε 3 τεχνικοί μέσα σ'αυτό το σπίτι αυτή τη στιγμή.......ή μου φτιάχνετε ΤΩΡΑ το πλυντήριο, ή θα υποστείτε τις συνέπειες:tongue::tongue:.... κάποιος από τους 3 σας θα πλύνει τα πιάτα απόψε!!!

και επειδή θέλανε οπωσδήποτε να γλιτώσουν από τις τσιρίδες μου, με ένα απλό χαρτονάκι λύθηκε το ζήτημα

πλενε μαρι φάουσα πλένε! (μουαχαχα σορυ αλλα απο το πρωι 8ελω να πω την λεξη φάουσα και δνε εχω προκάμει)

άντε ρε εγώ ήθελα να με πεις εκείνο το ωραίο που πετάς πού και πού... το "ούγενες". Ψάρια δεν είναι αυτά? ωραία ακούγεται χαχαχα είμαι ανώμαλη το ξέρω

Harlow κορίτσι μου καλά τους έκανες. Εμένα ο δικός μου είναι περήφανο άτι (είναι ντροπή στο σπίτι του μάστορα να υπάρχει κάτι χαλασμένο) κατά συνέπεια σαν να παρακαλάει να χαλάσει κάτι για να έχει να ασχολείται. Και επειδή έχουμε σε λειτουργία μόνο τα βορινά διαμερίσματα αυτή την περίοδο, άπλωσε την πλυντηριάρα στην τραπεζαρία τη βέγκε και έτρεχαν τα νερά παντού. Αυτός βέβαια γούσταρε τρελά, και τώρα γίνεται ένας χαμός εδώ.

Κι εγώ στα Bluesky θα προσανατολιστώ. Τι κι αν είναι ενεργειακής κλάσης Ω? Χέστηκα, φτηνό να είναι και να πλένει. Για να δούμε...

άντε ρε εγώ ήθελα να με πεις εκείνο το ωραίο που πετάς πού και πού... το "ούγενες". Ψάρια δεν είναι αυτά? ωραία ακούγεται χαχαχα είμαι ανώμαλη το ξέρω

δεν εχω ιδεα τι σημαινει...απλα μ αρεσει ως λέξη

dZJip3.png

καλησπέρα κόρες!!

ποιον ελυτη αγαπη μου? για μενα αυτα ειναι 8ολοκουτλουρες που λειε και ο άδωνης μουαχαχαχαχ εγώ εδώ έπρεπε να γινω μανα για να καταλάβω οτι ΝΑΙ υπαρχουν κ άλλοι πλανητες στο συμπαν εκτός απο τοιν δικο μου...μουαχαχαχαχαχαχαχα (δις)

βρε συ μάρα... το ποστ της love είναι εξαιρετικό αλλά με το δικό σου γέλασα πολύ!!:D

τελικα επεστρεψα, οποια βαριεται να διαβαζει πολλα δε θα την παρεξηγησω, αλλα πρεπει να μιλησω γιατι βρισκομαι σε μεγαλο σταυροδρομι, το εχω παρει στραβα το ιδιο σταυροδρομι πολλες φορες και τωρα φοβαμαι παλι, οποτε ο,τι ιδεες ακουσω ευπροσδεκτες...

Και συγνωμη αν το μυνημα μοιαζει με βιογραφικο αλλα θελω να εξηγησω γιαιτ ειμαι τοσο αγχωμενη μην κανω ΠΑΛΙ λαθος...

travellingmum, καταχήν καλώς ήρθες! Δεν βρίσκω ότι έχεις κάνει λάθη, απλά έχεις περπατήσει πολλούς και διαφορετικούς δρόμους κι αυτό είναι σπουδαίο (από πολλές απόψεις)!

Από την άλλη, το να έχει κανείς πολλές εναλλακτικές... είναι πολλές φορές "μπερδευτικό".

Δεν ξέρω... Ξεκίνα τη σκέψη σου με το από... που θα ήθελες να ζήσεις και ποιά απασχόληση θα ήθελες να έχεις για κύρια, να βγάζεις δηλαδή απ' αυτή το ψωμί σου. Δες καταρχήν το απόλυτο θέλω σου (έχω την εντύπωση ότι δεν το έχεις ξεκαθαρίσει) και μετά το τι μπορείς.

Κοριτσάκια, έχω λιώσει στον ύπνο μιλάμε - με βλέπω να βρυκολακιάζω απόψε...:roll:

Διαφημίσεις

γειά σε όλες κορίτσια!

τι μου κάνετε? εμείς εδώ καλά, έχουμε πάρει τους δρόμους και τας παραλίας και μας βλέπει το σπίτι αργά το βράδυ !

μάρα, όντως το γιαούρτι με το ψάρι δεν είναι καλός συνδυασμός , γίνεται ένα ψιλοματσάκι στο στομάχι.(φαντάσου σαν καψής - κανέλλη στο δελτίο)

λευκή ευχομαι γρήγορα να φτιάξει το πλυντήριο γιατί είναι όντως μεγάλο πακέτο το να μη δουλεύει (εγώ η ακαμάτρα πλέον δε θέλω να πλένω ούτε κούπα στο χέρι)

εμένα εδώ έχει ψιλοσαλτάρει η τηλεόραση. εκεί που είναι κλειστή ανοίγει απο μόνη της και δείχνει χιονάκια. θέλω να πιστεύω ότι πάτησε ο μικρός κανα κουμπάκι περίεργο γιατι αλλιώς που να βρίσκω τους γκοστμπαστερς νυχτιάτικα?

Τσα! Ήρθα και εγω. Ξεκινώ λέγοντας ότι δεν ξέρω τι σημαίνει ούτε το ούγενες ούτε το φάουες, αλλά δεν χαλιέμαι κιόλας.

Συνεχίζω περί πλυντηρίων. Διαφωνώ για την ενεργειακή κλάση, καις πολύ ρεύμα αρα βλάπτεις την τσέπη σου και κυρίως το περιβάλλον. Και η πιο φτηνή μάρκα έχει ενεργειακή κλάση Α++, οπότε ψάχτο. Βεβαίως βεβαίως προτιμότερο είναι να επισκευαστεί και να φας τα 700 ευρώ σε ...σουβλάκια. Ή καλαμάκια, όπως τα προτιμάτε...

Συνεχίζω με το γιαούρτι και το ψάρι. Αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί. Οπως και το αυγό. Νόμος γλυκιά μου Mara!

Σειρά της travellingmum. Που ανάθεμα και αν κατάλαβα.

Αυτό που κατάλαβα είνα ιότι θέλεις να φύγεις. Και προτιμάς την Αυστραλία. Αρα το τι επαγγελματικό προσανατολισμό θα ακολουθήσεις τον καθορίζει αυτό. Ομως ο άντρας σου δεν ψήνετε. Προφανώς θέλει κάτι πιο ευρωπαικό, πιο κοντινό. Οπότε καλό θα ήταν να έχεις και αυτό στα υπόψιν πριν καταλήξεις.

Τέλος, επειδή τα παιδάκια σου μεγαλώνουν, σε λίγο όπου πας, μάλλον πολύ δύσκολα θα ξαναφύγεις από εκεί. Στα παιδιά δεν αρέσουν αυτές οι αλλαγές και θα αντιδράσουν. Να είσαι σίγουρη για αυτό. Οπότε άλλος ένας προβληματισμός για σένα. Σε άγχωσα περισσσότερο? Το ξέρω.

Βάλε προτεραιότητες.

Αν ήμουν εγώ, πρώτα θα έβαζα τα παιδιά μου. Που θα είναι καλύτερα για αυτά?

Μετά τον σύζυγο. Που θα είναι καλύτερα για αυτόν?

Και τέλος εμένα? Που θα ήταν καλύτερα για μένα? Αν 2 από τα 3 συγκλίνουν έχεις την λύση. Αν όχι, τότε έχεις πρόβλημα... Το ξαναπιάνεις με δεύτερες επιλογές. Αν και εκεί δεν βρεις άκρη, τότε πρέπει να βάλεις προτεραιότητες. Πχ, για μένα θα υπερίσχυαν τα παιδιά.

Το εγώ μου δεν το αφήνω τελευταίο για κανέναν άλλο λόγο παρά γιατί χρειάζομαι τα υπόλοιπα για να αποφασίσω μιας και είμαι αναποφάσιστη ούτως ή άλλως.

Όπου εγώ βάλε εσύ, αυτός ό άλλος.

Τι λέω Χριστέ μου βραδυάτικα και δεν με σταματάτε?:rolleyes:

travelling, βάλε προτεραιότητες....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

παροντες κι εμεις!!!!!

κλασσικα με πολυ τρεξιμο.... μια κατασταση non stop....

αλλα που θα παει;;; Αύγουστος μπήκε!!!!! θα τελειωσει καποια στιγμη... δε θα ταελειωσει;;; να αρχισω 30 κ σημερα η θα τραβηξει πολυ η βαλιτσα κ θα απογοητευτω;;;;;;;;;;;;;;

κατα τ' άλλα όλα οκ!!!!! λαμογια μονιμα τσακωνονται.... εγω μονιμα να μη ξερω πως σκατα να τους χειριστω.... γενικα μια μονιμη παρακρουση!!!......;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...