Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

to fxaristh8hke to μικράκι! εμεις ειχαμε πάει χριστουγεννα οταν ειχε ερ8ει εδώ.. ηταν πολύ σκεφτικη σε ολη τη διάρκεια της επίσκεψης.. μάλλον αποκωδικοποιουσε τι εβλεπε; απο σεπτεμβριο 8α κανουμε άλλη μια..επαναληπτική επισκεψη..και μακαρι να κατσει να πάμε ολες μαζι!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σέβη την καλημέρα μου...στα φαρμακαία έχει η BEPANTHOL κάτι φανταστικές ενυδατικές μια απλή θα σου κάνει για μετά το μπάνιο...μόλις ξεπλύνεις το παιδί απο τα αλάτια πέρασέ του την ενυδατική είναι καλό για το δερματάκι αλλά και για σένα μετά τον ήλιο εγω βάζω μια απλή ενυδατική σώματος μετά το καθημερινό μπάνιο χειμώνα-καλοκαίρι άσε δε που παρατείνει και το μαύρισμα!!!!!(Ναόμι Κάμπελ ως τον Οκτώβρη :tongue::tongue:)

εγκώ είμαι μελακρινό από μόνο μου, ντεν τέλω άλλο...:rolleyes:

ευχαριστώ ρηνιώ μου.

καλημέρα κ καλό μήνα.

σεβη μου,..και 4 και 5 μαζι..οτι τους φωτισει ο παναγα8ος κανουν τα δόντια!

4 μαζί ρε! ήμαρτον! μονίμως με το χέρι στο στόμα σαν κατσαβίδι!:tongue:

Έτσι ακριβώς!!!

Ρε κορίτσια η Ο. δεν έχει ουρήσει από το πρωί επειδή δεν θέλει να κάτσει τουαλέτα-γιογιό... Όλο κλαίει!

Τι να κάνω γμτ?:confused:

να το πάρεις αγκαλιά το κορίτσι κ να της εξηγήσεις ότι πρέπει να κάνει τσίσα, αρκεί να κάνει. αλλά θα πάρετε κ μια κούκλα που αγαπάει για να κάνει κ αυτή.

άμα δεν θέλει τουαλετα, βάλτην να κάνει όπου θέλει, να διαλέξει αυτή πού θέλει ν ακάνει τσίσα. βρες κατι να την δελεάσεις. παιχνίδι, λόγια...

Καλημερα κοριτσακια!!

Εχθες πηγαμε Αττικο οπως σας ειχα πει! Περασαμε πολυ ωραια, ειδαμε τα φλαμινγκο, τους παπαγαλους, τις στρουθοκαμηλους, τις καμηλοπαρδαλεις, τις ζεβρες, τα λιονταρια (στα οποια εχουν ενα τζιπ που καθεσαι και σκαει το λιονταρι μουρη με μουρη στο παρμπριζ, γα-μα-το).. Μετα πηγαμε στο δασος των ελευθερων μαϊμουδων, εκει την καταβρηκα γιατι σκαρφαλωναν επανω μας και καθοντουσαν στους ωμους μας αφηνοντας μας να τις χαϊδεψουμε! Το Μαρακι βεβαια τα εκανε επανω του και εκλαψε αλλα της περασε ευκολα! Επειτα χαζεψαμε τις παπιες, τους λυκους και για τελος αφησαμε τα ζωακια της φαρμας.. Μπηκαμε στην κουνελοχωρα, ειδαμε τις κατσικουλες και καταληξαμε στην παιδικη χαρα απεναντι απο τα αλογακια. Καναμε κουνια και στο φευγα ταϊσαμε τις χελωνιτσες. Ηταν απλα τελεια!

ζουλεύω!:(

Μετα πηγαμε Ραφηνα για μασα και ευτυχως που μου εκοψε και ειχα παρει μαζι μου μια πλαστελινη, μια σφραγιδα και αυτοκολλητα, οπου τα εδωσα στη μικρη και απασχοληθηκε κι ετσι μας αφησε να φαμε μια μπουκια με την ησυχια μας.. Ηπιαμε και ενα μισοκιλο ροζε και με κοπανησε! :lol:

Σημερα το πρωι παρολο που κοιμηθηκε στις 00:00 η Μαρω, στις 06:50 ηταν ορθια... :roll: Το αποτελεσμα ηταν να εχουμε που και που γκρινια αν και σε γενικες γραμμες ειναι ησυχη.. Πηγαμε εδωσα αιμα για τις εξετασεις, αυριο θα τις παρω..

καλά αποτελέσματα μικρούλα μου!

Σεβουλα μου.. Της Μαριας της βαζω αντιηλιακο της la roche posay.

αυτή χρησιμοποιούσα κι εγώ για μένα μέχρι το 2010. μετά άλλαξα δερματολόγο κ έχω για μένα την attache. κ η λα ρος ποζέυ καλή είναι πάντως, από τις πολύ καλές.

Την παστωνω πριν φυγουμε απο το σπιτι και ανανεωνω οσο χρειαστει στην παραλια.

τα ίδια κάνω κι εγώ. θέλει μισή ώρα πριν.

Πριν απο αυτο της ειχα παρει ενα της avene, κι αυτο πολυ καλο.. Μετα τη θαλασσα και το μπανακι στο σπιτι της βαζω αυτη που μας ειχες συστησει εσυ ;) Της frezyderm την baby liquid talc.

μωρέ το βάζω πιο πολύ μετά το απλό μας μπάνιο. ιδίως τις περιοχές όπου βγάζει κοκκινάκια από ιδρώτα. κ όντως είναι πολύ καλό.

είπα μήπως έχετε κάποιο πιο εξειδικευμένο άφτερ σαν. έχω γίνει ψείρας..;)

Αυτα τα ολιγα κορες!

Φιλακια σε ολες!!

μάκια του!

κ τώρα να σας πω τα δικά μας χαζά...στο εεταα στην 3η μου επιλογή η τελευταία που μπήκε σε μόρια έχει 44,47 μόρια.

εγώ πόσα έχω; 44,46. τώρα μπορείτε να κατουρηθείτε από τα γέλια!

εγώ ακόμα δεν συνήλθα...

γκαντεμόφατσα που πήρα στο λαιμό μου το σπλάχνο μου!:(:rolleyes:;):shock::mad::confused::tongue::cool:

κ τώρα να σας πω τα δικά μας χαζά...στο εεταα στην 3η μου επιλογή η τελευταία που μπήκε σε μόρια έχει 44,47 μόρια.

εγώ πόσα έχω; 44,46. τώρα μπορείτε να κατουρηθείτε από τα γέλια!

εγώ ακόμα δεν συνήλθα...

γκαντεμόφατσα που πήρα στο λαιμό μου το σπλάχνο μου!:(:rolleyes:;):shock::mad::confused::tongue::cool:

ελα ρε κοριτσι..4η ειχες βαλει? μενεις εκτος δλδ?????

στις άλλες επιλογές μου δεν μπήκα επίσης λόγω μορίων. εκείνα ήταν εντελώς ψηλά κ εγώ πάλι κοντή!

ούτε η νύφη της Θεοπούλας τέτοιο ύψος.

στην τρίτη επιλογή μου όμως ήμουν μια ανάσα ρε φούστη μου.

κ τώρα μαθαίνω από τα παιδιά δίπλα...ότι στην γενική κατάταξη που μπάινουν όλες οι επιλαχούσες -όχι βάσει επιλογών σταθμών, όπου δήλωσε η καθεμιά, αλλά βάσει μορίων- θα καλέσουν από εεταα, αν αδειάσει κάποια θέση.

εκεί είμαι 14η περίπου.

κουκουρούκου δηλαδή.

σε αναμονή του δημοτικού παιδικού σταθμού τέλη Αυγούστου.

Διαφημίσεις

...και μιας και έχουμε πει και δυο κουβέντες παραπάνω ίσως θα έπρεπε να διαθέτουμε και μια δόση χιούμορ ενίοτε, όχι μόνο ορθόδοξο καθωσπρεπισμό;)

άιντε καλό μήνα:P

...και μιας και έχουμε πει και δυο κουβέντες παραπάνω ίσως θα έπρεπε να διαθέτουμε και μια δόση χιούμορ ενίοτε, όχι μόνο ορθόδοξο καθωσπρεπισμό;)

αν και το θέμα έχει ανοιχτεί από κει, δεν έχω πρόβλημα να σου απαντήσω κι από δω...

χαρακτήρισες την Θεία Κοινωνία... ως κανιβαλισμό και τα παιδιά κανιβαλάκια... δεν διέκρινα ίχνος χιούμορ ούτε στο πρώτο σου αυτό μήνυμα ούτε στο δεύτερο σημερινό - διευκρινιστικό προς την mother's heart αν δεν κάνω λάθος...

είπα λοιπόν πως θεωρώ το σχόλιό σου προσβλητικό για τους χιλιάδες πιστούς (μεταξύ αυτών κι εγώ) και μου απαντάς πως... διαθέτω μόνο ορθόδοξο καθωσπρεπισμό?

μπορεί και να είναι έτσι, μπορεί να πάσχω και από έλλειψη χιούμορ...

αλλά από την άλλη, θα μου επιτρέψεις να σου πω...

αυτή η στεγνή μου προσωπικότητα... που λες... παράξενο μεν αλλά... μου έχει καθορίσει πως όταν ξεπερνάω τα όρια (για οποιονδήποτε λόγο, με οποιονδήποτε τρόπο) να ζητάω απλά συγνώμη...

πάλι τα ίδια ρε κόρες; δεν κουραστήκατε;

τί διευκρινίζετε που δεν έχει διευκρινιστεί ήδη; τί είναι η Θεία Κοινωνία; κ τί σημαίνει για την καθεμιά;

σας επαναφέρω στην τάξη.

ο καθένας με την προίκα του, αλλιώς το κουβαδάκι του κ στη δική του παραλία στα θέματα θρησκείας.εγώ το κατάλαβα μετά από πολλές καρτες.

κ κατάλαβα ότι υπάρχουν κ θα υπάρχουν μέλη που ενώ ξέρουν πώς δυναμιτίζεται το κλίμα, αδιαφορούν γράφοντας αυτό που σκέφτονται, όπως το σκέφτονται.

Δεν έχω κανέναν λόγο να ζητήσω συγγνώμη από εσένα ή οποιονδήποτε άλλον που απλά δεν εννόησε τι εννοούσα. Από την κοπέλα ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν ήταν ο σκοπός μου να την στεναχωρήσω, αλλά να δείξω πως η τυφλή προσήλωση και το να παίρνουμε τοις μετρητοίς αυτά που μας σερβίρουν αμφιβόλου ποιότητας όργανα του κλήρου, οδηγούν σε πολλές ερμηνείες αν μη τι άλλο.

Διαφημίσεις

δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου να μπω στην θρησκευτική ανάλυση / ποιός είναι πορωμένος, από ποιόν, κατά ποιό τρόπο, σε τι ποσότητα και γιατί...

κατά τ' άλλα, νομίζω πως ότι είχα να πω, το είπα... από κει και πέρα, ο καθένας μας άγεται και φέρεται όπως νομίζει... κανένα πρόβλημα με μένα!

καλό μας μεσημέρι!!

άντε ρε κορίτσια!

πλάκα κάνετε;

εγώ έγραψα για να σας μονιάσω, όχι για να σας τσιτώσω.

δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, αντίθετα μας ενώνουν τόσα πολλά!

υ.γ. ειλικρινά δεν διάβασα ούτε πρόκειται για θέματα θρησκείας, γιατί πολύ απλά πορώνομαι πολύ εύκολα.

αν ψάξουμε τη λέξη πόρωση θα καταλάβουμε ότι αυτό σημαίνει φθορά, διάβρωση. τυχαίο δεν νομίζω.

κ όπως λέει κ η Χρύσπα μου ο(χ)τώωωωωωωωω! έλα να ευθυμήσουμε!

4 μέρες κ κάτι λεπτά!

εμενα μου ειχαν ταξει πως απο'δω θα περναμε καλα χωρις ολα αυτα, αυτα ειναι για το φορουμ :-(

Ρεεεναααα, ψευτικες οι υποσχεσεις σου :tongue:

Κι εγω που ηρθα μεσημεριατικα να ζητησω συμβουλες επαγγελματικου προσανατολισμου :rolleyes: Ωχ, παλι μαλωνουν....μισο, παω να πεταξω κανα δυο παιχνιδια στη σκαλα κι ερχομαι :D:D:D

Ρηνιώ,

Να τα κάνεις τα μαθήματα για το proficiency... μην το συζητάς ! Και, βέβαια, πού ξέρεις ? Μπορεί αργότερα να σου χρειαστεί όχι μόνο στην οποιαδήποτε δουλειά, αλλά και για εσένα την ίδια... αυτό που γράφεις... να διδάσκεις εσύ Αγγλικά εάν το αγαπάς !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...