Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλώς την!!!υπάρχουν πολλά κορίτσια που τα κατάφεραν με την πρώτη δοτρια είναι η αλήθεια...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία που τα κατάφερα με τη δεύτερη...και ήταν και εμένα αυτό το όριο μου κυρίως γιατί γονατισαμε οικονομικά.. 

Εγώ θα σου ευχηθώ να μην ζήσεις καμία άλλη αποτυχία και να πάνε όλα καλά σε αυτή τη προσπάθεια!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

δεν λες μπράβο του που τα ανέλαβε ο άνθρωπος;

σιγά μην καθόταν μόνος του ο πατέρας μου να κρατησει την Χ.

ο πεθερός μου μπορεί κ να καθόταν, αλλά ο πατέρας μου μόνο για παιχνίδι.

γενικά την μάνα μου την επικουρεί σε ό,τι αφορά τις εγγονές, μόνος του ζαμέ των ζαμών!

Μωρέ μπράβο του, χίλια μπράβο ! Εγώ για εκείνον ανησυχώ - ότι θα κουραστεί πολύ και ΕΑΝ τα καταφέρει !

Εεεεεμ, όταν φώναζα εγώ ή να κανονίσουμε διαφορετικά τις άδειές μας ή να βρω μια κοπέλα για 15 μέρες... ήμουν παρανοϊκή... τώρα θέλω να σε δω !

Εκείνα "ζάχαρη" θα την περάσουν, αφού τον κάνουν ότι θέλουν !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!

λογικά ο τελευταίος μήνας των διακοπών για κάποιος απλώς άλλος ένας μήνας!εμείς προς το παρόν στη μοναξιά του Δαφνίου (λίγο θέλω αλήθεια σας λέω να πηδήξω ΚΑΙ τη μάντρα και να χωθώ μέσα με τους υπόλοιπους!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:) και για διακοπές ούτε λόγος...για την ακρίβεια μισόλογαμήπως τέλος του μήνα πάμε Λευκάδα και στο χωρίο του Νίκου στο Αγρίνιο...εγω το μόνο που θέλω είναι βασικά να ξεκουραστεί ο Νικολάκης γιατί εγω ξεκούραστη είμαι...

για δουλειά ούτε λόγος τί που κοιτάω τί που δεν κοιτάω..προ 2 μήνου είχα αφήσει στα MEDIA MARKT Φαλήρου ένα βιογραφικό στην είσοδο με είχαν ειδοποιήσει για μια συνέντευξη και κατόπιν μου είπαν οτι θα γίνει και μια δεύτερη στα τέλη Αυγούστου περιμένω και ευελπιστώ...αποφάσισα πάντως οτι καιρός είναι να πάρω την επάρκεια του PROFICIENCY μπας και βρω κάνα δυο πιτσιρίκια να κάνω κάνα μάθημα πράγμα που απέφευγα τόσο καιρό..ποιά η γνώμη σας;

τα φιλιά μου σε όλες

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα και Καλό Μήνα!

Περάσαμε όλο το ΣΚ με μπάνια στη θάλασσα... Ακόμη και χθες που είχαμε επέτειο το γιορτάσαμε με μπανάκια. Ωραία ήτανε! Σήμερα θα πάμε προς το μεσημεράκι!!!

Αερικιά είσαι Ερέτρια?

Ρηνιώ, εγώ ψηφίζω ΝΑΙ δαγκωτό... Θέλω κι εγώ να το πάρω, πολύ όμως! Περιμένω να γράψω τον Παναγιωτάκη και θα πάω κι εγώ μαζί του.

Κικίτσα Καλές Διακοπές βρε! Έχεις και τη βάφτιση μπροστά...Χαρές μεγάλες σας περιμένουν.

Ζούπυ επιτέλους το ζωπυρόπαιδο ανάρρωσε!

Σεβούλα κι εσύ την Παρ. σταματάς με το κιουλτάκι?

ναι Νιτσα μου. Παρασκευή δουλεύω κ μετά ξάπλα. διακοπούλες 11-16 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.

η Ειρήνη δουλεύει Πέμπτη κ μετά αριβάρει Παρασκευή για διακοπούλες.

μια ερώτηση..για τα παιδιά για μετά τον ήλιο υπάρχει κρέμα για ενυδάτωση; ή αν αρπάξουν; προληπτικά ρωτάω.

Λυσαξατε ουγενες να γραφετε! 8α τα διαβασω μετά γιατι τώρα δεν προκάμω μαζευω τα υπαρχοντα μου απο το γραφειο. το σκ ηταν ονειρο, η πουκι8ρα τσαλαβουτάει και οταν φευγουμε απο την 8άλασα την πιάνει νευρικος κλονισμός. εχει γινει η μασκώτ της παραλίας με αποτέλεσμα κά8ε 15 λεπτά να αλάζει αγγκαλιές, ξαπλώστρες, παρέες και κουβαδάκια με τα άλλα παιδάκια. παραλιγο να τσακωθω και με μια παρακειμενη μανουλα... το μωράκι της 9 μηνων κουκλάκι το μαναρι μου, το τάιζε ρε παιδιά παγωτό.. ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ κυπελάκι παγωτό και μάλιστα παρφέ.. ετσι όπως τα λέγαμε της λέω ρε φιλη..δεν φοβάσαι μην σου κρυώσει; δεν φοβάσαι τα κοματάκια απο τα ξηροκάρπια..και τι μου απαντάει; πρέπει να μα8αινει το παιδι.. εσυ δεν ντρέπεσαι ολοκληρη γαιδάρα να την εχεις ακόμη με την φρουτοκρεμα; κοκκινισα απο ντροπή.. ενιωσα λες και φερομαι στο παιδι μου άσχημα.. αλλά δεν μιλησα γιατι λεω ασε τώρα μην ακουστουμε ΚΑΙ εδώ.. τεσπα η κεθεμια προφανώς ξέρει για το παιδι της. αλλα νεα δεν εχω εκτος του οτι ο νεο μπος 8ελει σημερα να βρεθουμε εκτος εταιρείας να μιλησουμε λέει για το τι 8α γινει απο σεπτέμβριο και θέλει λέει ακουσον άκουσον την άποψη μου για τε τεκταινόμενα... αντε να δουμε

μετα 8α παω σπιτι με την γκαστρομενοκουμπάρα-νονα να της δώσω πράγματα για την δικια της κοράκλα. ΠΟΣΟ χαιρομαι που αφορετα πραγματάκια και χρησιμα πραγματάκια 8α καταληξουν σε άλλο ένα μωράκι! να θυμηθώ να αποστειρώσω το θηλαστρο και να πλύνω λίγο το κάλυμα του πορτ μπεμπέ. πρεπει να βρώ και το manuαλ της κουνιας και της αλλαξιέρας για να το δώσω σοτν άντρτα της να έρ8ει αυριο να τα λύσει και να τα πάρει εμενα αχρειαστα μου είναι, η μικρή οποτε έρχεται αθηνα κοιμάται αγκαλίτσα μας... για αλλαξλερα ουτε λόγος, φτυσμενη την έχει εδώ και αιώνες... κατα τα άλλα, με το τρεχα πισω απο το πουκι και πηγαινε ατερμονες καροτσαδες εχω κάνει..κορμαρα μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ναι Νιτσα μου. Παρασκευή δουλεύω κ μετά ξάπλα. διακοπούλες 11-16 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.

η Ειρήνη δουλεύει Πέμπτη κ μετά αριβάρει Παρασκευή για διακοπούλες.

μια ερώτηση..για τα παιδιά για μετά τον ήλιο υπάρχει κρέμα για ενυδάτωση; ή αν αρπάξουν; προληπτικά ρωτάω.

νομιζω η φρεζιντερμ εχει μια απρε σολειγ....δεν ξερω κιολας γιατι η πουκι ειναι μονιμως παστωμένη

dZJip3.png

Καλώς την Μάρα που πάει και χώνει τη μύτη της σε ξένες και τ' ακούει κι από πάνω...χεχεχε

Μα και 'συ? Τι μιλάς? Δεν πα να του 'δινε και καραμέλες!!! λέμε τώρα... Τ' άκουσες κι από πάνω... Απορώ ρε παιδιά, παιδίατρους δεν συμβουλεύονται?!

Μάρα τα μαζεύεις και τέρμα? ή βγαίνεις σε "άδεια"? Το νέο μπος δεν μπορεί να πλερώσει κάνα μισθό? Θα σας μαζέψει που θα σας μαζέψει. Δεν τον ρωτάτε...κάνα μπικικίνι θα πέσει?

Εγώ έχω λαλήσει με την Όλγα. Την έχω βάλει 4 φορές για τσίσα από τις 10.15 και δεν κάνει τίποτα...Θα μου τ' αμολήσει σε κανένα καναπέ κι άντε τρέχα μετά...

Ξαναπάω! ουφ......

to sifoni ειναι μεγαλειώδης λυση..μπράβο της! μυαλό ξουράφι..

νιτσακι κάτι λέει οτι 8α πεσει σημερις.. τα πραγματα μου τα μαζευω γιατι ουσα εδώ 1552465 ωρες την ημέρα εχω διάφορα... απο χαζολοιδια που μου εχουν στειλει οι εταιρείες μέχρι ενσημα κλπ κλπ..οποτε κάθε σεζον κάνω και μια..κα8αριοτις :P αλλά μου φαινεται οτι 8α ειναι η τελευταια....μουαχαχαχα

και οχι δεν χωθηκα σε καμιας την μυτη... καναμε τα παιδια μας μπάνιο μαζι και επαιζαν...ε και πιασαμε το μπιρι μπιρι...και μετα την ειδα με την παγωτουμπα και σοκαριστηκα..ΤΟΣΟ κρυο πράγμα; και με τα ξηροκάρπια μέσα... τεσπα...τι να πω.. ειπαμε εγω θα δώσω στερεά τροφη στην πουκι οταν πάει σοχλειο μουαχαχαχα

υγ. η ερμη η πουκι... ΟΛΟ το στομα πρησμένο... τα ουλα ενοοώ.. βγαζει ΜΑΖΙ 4 δοντια..κλαψ!

dZJip3.png

Στέρεες τροφές εγώ έδωσα στο έτος πάνω και στα 2 μου παιδιά -συμβουλή παιδιάτρου. Αλλά πάντα κομματάκια και μαλακές τροφές, αρχικά.

Ααααα σας είπα? δεν σας είπα...Το Σαβ. το βράδυ πήγαμε στους γονείς μου. Του Π. του κουνιόταν το δοντάκι του -κάτω- και τον δούλευε ο πατέρας μου. Γυρνάμε σπίτι, τους βάζουμε για ύπνο και τον βλέπω σε κπ φάση στο διάδρομο. Του λέω Πήγαινε για ύπνο γρήγορα. Μου λέει με κλάμα Μαμάαααααα μου έφυγε το δόντι κι έπεσε στο πάτωμα.......

Και να έχουμε πέσει στα πατώματα με τον Γ. να ψάχνουμε το δόντι. Το βρήκαμε και πήγανε χθες το πετάξανε σε μία ταράτσα. Και καλά για να φυτρώσει πιο γερό.

Το πήρε σχετικά ψύχραιμα αν σκεφτείτε ότι ήταν κ προετοιμασμένος. Πήγε βουρτσίστηκε, έφαγε κανονικά και όλα καλά!

Διαφημίσεις

αντιηλιακό φρέζυ ντερμ της έχω κι εγώ κ εννοείται ότι της βάζω πριν βουτήξει κ μετά στην παραλία, παρόλο που την ντύνω αμέσως κ της βάζω καπελάκι. ως τώρα δεν μου άρπαξε, αλλά να ξέρουμε για παν ενδεχόμενο.

κ η δικιά μου τίγκα στα σάλια. έχουν ξεμυτίσει τα 2 πάνω μαζί κ μάλλον βγαίνουν κ 2 κάτω. 4 μαζί γίνεται ρε παίδες; γι' αυτό έχει σαλτάρει η αγαπούλα μου κ βάζει ολόκληρο το χέρι στο στόμα στυλ ανασκαφές!

Μάρα, δεν το ανοίγουμε για άλλες μανάδες ρε!

τα λέω εγώ για να με ακούω! κι εγώ παρασύρομαι. ενίοτε με συγκρατεί ο Σ! τέρας ψυχραιμίας ο αγάπης! κάποια στογμή μου λέει θα με παραλάβει από το αυτόφωρο...

τί θκατά ποινικολόγος είναι, αν δεν βγάλει τη μάνα του παιδιού του από της φυλακής τα σίδερα;

Σέβη την καλημέρα μου...στα φαρμακαία έχει η BEPANTHOL κάτι φανταστικές ενυδατικές μια απλή θα σου κάνει για μετά το μπάνιο...μόλις ξεπλύνεις το παιδί απο τα αλάτια πέρασέ του την ενυδατική είναι καλό για το δερματάκι αλλά και για σένα μετά τον ήλιο εγω βάζω μια απλή ενυδατική σώματος μετά το καθημερινό μπάνιο χειμώνα-καλοκαίρι άσε δε που παρατείνει και το μαύρισμα!!!!!(Ναόμι Κάμπελ ως τον Οκτώβρη :tongue::tongue:)

io6Qp3.png

TyPTp2.png

aloha ρινουλα!

σεβη μου,..και 4 και 5 μαζι..οτι τους φωτισει ο παναγα8ος κανουν τα δόντια!

Έτσι ακριβώς!!!

Ρε κορίτσια η Ο. δεν έχει ουρήσει από το πρωί επειδή δεν θέλει να κάτσει τουαλέτα-γιογιό... Όλο κλαίει!

Τι να κάνω γμτ?:confused:

Καλημερα κοριτσακια!!

Εχθες πηγαμε Αττικο οπως σας ειχα πει! Περασαμε πολυ ωραια, ειδαμε τα φλαμινγκο, τους παπαγαλους, τις στρουθοκαμηλους, τις καμηλοπαρδαλεις, τις ζεβρες, τα λιονταρια (στα οποια εχουν ενα τζιπ που καθεσαι και σκαει το λιονταρι μουρη με μουρη στο παρμπριζ, γα-μα-το).. Μετα πηγαμε στο δασος των ελευθερων μαϊμουδων, εκει την καταβρηκα γιατι σκαρφαλωναν επανω μας και καθοντουσαν στους ωμους μας αφηνοντας μας να τις χαϊδεψουμε! Το Μαρακι βεβαια τα εκανε επανω του και εκλαψε αλλα της περασε ευκολα! Επειτα χαζεψαμε τις παπιες, τους λυκους και για τελος αφησαμε τα ζωακια της φαρμας.. Μπηκαμε στην κουνελοχωρα, ειδαμε τις κατσικουλες και καταληξαμε στην παιδικη χαρα απεναντι απο τα αλογακια. Καναμε κουνια και στο φευγα ταϊσαμε τις χελωνιτσες. Ηταν απλα τελεια! Μετα πηγαμε Ραφηνα για μασα και ευτυχως που μου εκοψε και ειχα παρει μαζι μου μια πλαστελινη, μια σφραγιδα και αυτοκολλητα, οπου τα εδωσα στη μικρη και απασχοληθηκε κι ετσι μας αφησε να φαμε μια μπουκια με την ησυχια μας.. Ηπιαμε και ενα μισοκιλο ροζε και με κοπανησε! :lol:

Σημερα το πρωι παρολο που κοιμηθηκε στις 00:00 η Μαρω, στις 06:50 ηταν ορθια... :roll: Το αποτελεσμα ηταν να εχουμε που και που γκρινια αν και σε γενικες γραμμες ειναι ησυχη.. Πηγαμε εδωσα αιμα για τις εξετασεις, αυριο θα τις παρω.. Κατα τα αλλα καλα.. Ο μπαμπας μας δουλευει απογευμα σημερα και σχολαει στις 20:00 οποτε θα τη βγαλουμε τα δυο μας σε τιποτα κουνιες.. Αργουν ακομα οι διακοπες μας αλλα δεν θελω να την κρατησω μες στο σπιτι οσο μας μενει καλοκαιρι ακομα με τιποτα!

Ρηνιω... να το κανεις κουκλα μου! Ο,τι κανει κανεις για καλο ειναι! ;)

Σεβουλα μου.. Της Μαριας της βαζω αντιηλιακο της la roche posay. Την παστωνω πριν φυγουμε απο το σπιτι και ανανεωνω οσο χρειαστει στην παραλια. Πριν απο αυτο της ειχα παρει ενα της avene, κι αυτο πολυ καλο.. Μετα τη θαλασσα και το μπανακι στο σπιτι της βαζω αυτη που μας ειχες συστησει εσυ ;) Της frezyderm την baby liquid talc.

Μαρα μη δινεις σημασια ρε παιδι κι εσυ! :lol: Γοργονακι το Πουκιδιο ε? Μπραβο σας!! :D

Νιτσακι το Αερικο ειναι στην Ερετρεια, οποτε κανονισε να βρεθειτε γιατι στανταρ θα εχει πεταξει καντηλες! :lol:

Μεταξακι μου.. παλι καλα που ειναι και ο πεθερος.. Ευχομαι να μην τα φτυσει ο ανθρωπος! :)

Ζουπυ δεν πειραζει που δεν το εκανες.. Εφοσον το παιδι ειναι απυρετο και ευδιαθετο, τα σπυρακια θα υποχωρησουν! ;)

Αυτα τα ολιγα κορες!

Φιλακια σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...