Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Culte, το κουκλί δεν μπορώ να το έχω. Τη μπριζολίτσα όμως???:D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι. Δεν σε πρόλαβα ε?

Καλή βδομάδα να έχουμε. Κανεις όμως και συ μια δουλεια βρε παιδάκι μου.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Μολις μπηκαμε! :oops::shock: Παω να μπανιαρισω και να βαλω για υπνο το σποριδιο! Δεν νομιζω να αντεξω πολυ γιατι εχω πιει 2 κρασους και επειδη δεν πινω συχνα με εχουν βαρεσει..

Φιλακια! :-D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαβαζω τα νεα σας ωρα πολυ τωρα που επιτελους επιασα σημα, Καλως ηρθες ταξιδιαρα στην αποδεκατισμενη παρεα μας.

Φαιακι τι κανετε διαβασα τα νεα σας, Κιουλτακι τι παιδι η Ζωη!!!!!Να εβλεπα υον Μαριο να τρωει παιδακι και τι στον κοσμο!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις ηρθαμε σημερα στο χωριο και ο Μαριος ξετρελαθηλε του αρεσαν οι αλλαγες τελικα πως θα γυρισει στην Αθηνα σκεφτομαι χαχαχα

η φύση ησυχάζει... κοιμάστε όλες??

φαίη μου, δεν μπόρεσα να το κάνω αυτό που μου είπες με τα σπυράκια, μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά...:oops:

η μπουνίτσα που είναι? παίρνει απουσία απόψε!

μάρσυ μου, χάρηκα πολύ που διάβασα νέα σου!

βρε κιουλτάκι, τι κόρη είναι αυτή!!!!!!!

εμείς (το ζωπυροζεύγαρο) βγήκαμε πάλι μόνοι μας σήμερα...:cool: ωραία ήταν...:rolleyes:

μάρκοοοοο!:D

ρουκουτού, καλόγρια-ψαθόπυργος = 1 - 0 !!

μου έχει λείψει η άκτιβ ρε παιδιά...

άντε, καλό μας ξημέρωμα!!

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι. Δεν σε πρόλαβα ε?

Καλή βδομάδα να έχουμε. Κανεις όμως και συ μια δουλεια βρε παιδάκι μου.

ναι ρε φούστη μου. με την τσίμπλα στο μάτι να βρεις άκρη.

κ δεν πίνω κ καφέ, γιατί είμαι νευρική από τη φύση μου...αν πιω κ καφέ θα γίνω Πάσαρης.

Μολις μπηκαμε! :oops::shock: Παω να μπανιαρισω και να βαλω για υπνο το σποριδιο! Δεν νομιζω να αντεξω πολυ γιατι εχω πιει 2 κρασους και επειδη δεν πινω συχνα με εχουν βαρεσει..

Φιλακια! :-D

12 παρά κ δεν κοιμάται η Μαρία;:shock:

με εκπλήσσεις!;)

μια στο τόσο, καλά κάνετε!

Χα χα ...

τα "κουλά" μας νέα σας τα είπα ????

Τελικά, τα τέκνα μου δεν έφυγαν για το χωριό με παππού + γιαγιά... έμεινε εδώ ο παππούς ΜΟΝΟΣ του να τα κρατήσει γιατί η πεθερούλα κατέβηκε στην κουνιάδα μου να την βοηθήσει...

θα περάσουμε μια εφιαλτική εβδομάδα... το βλέπω να μου σκάει στα μούτρα όμως... και το κακό είναι πως δεν υπάρχει κανένας άλλος να βοηθήσει... και θα σχολάω και στις 18:00... ουφ !!!

δεν λες μπράβο του που τα ανέλαβε ο άνθρωπος;

σιγά μην καθόταν μόνος του ο πατέρας μου να κρατησει την Χ.

ο πεθερός μου μπορεί κ να καθόταν, αλλά ο πατέρας μου μόνο για παιχνίδι.

γενικά την μάνα μου την επικουρεί σε ό,τι αφορά τις εγγονές, μόνος του ζαμέ των ζαμών!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...