Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Παλαντιν μου, γλυκια μου, συγγνωμη, τωρα συνειδητοποιησα οτι δε σου απαντησα :oops:

Οταν ερχεται να σε παρει πηγαινεις; Θεωρητικα δε θα επρεπε να καθεσαι μαζι της σ'αυτην την ηλικια μεχρι να κοιμηθει. Εχει δεδομενο οτι εκει ειναι η θεση σου, μαζι της, κι οταν ξυπναει και δεν εισαι της τη δινει κι ερχεται να σε παρει. Θα πρεπει λοιπον ν'αρχισεις να φευγεις απο το δωματιο πριν αποκοιμηθει, αυτη βεβαια θα σηκωθει να ερθει. Εσυ θα την ξαναπας στο κρεβατι της με ηρεμια, χωρις να μιλας, την χαιδευεις και φευγεις. Το ιδιο και τη νυχτα οταν σηκωνεται. Την πρωτη νυχτα θα το κανεις 100 φορες, τη 2η 80 μεχρι που θα ειναι ολα καλα...

Τωρα ολα αυτα στη θεωρια... Στην πραξη εμας μας κανουν ο,τι θελουν :-P

Κι επειδη δεν μπορουμε ν'ακολουθησουμε τη θεωρια σε τετοια ζητηματα, κανουμε απλως υπομονη. Ολα περνανε, ολα αλλαζουν... Ευχομαι να διαρκεσει λιγο η ταλαιπωρια σου.

Αν σ'ενδιαφερει η πιο πανω θεωρια πες μου να σου στειλω λινκς. Αν εισαι σαν εμενα... υπομονη..

Εγώ το έχω αποδεχτεί κορίτσια.

Κοιμάμαι πλέον στο διπλό μαζί και με τις 2.

Και μ΄άρέσειιιιιι. Σε λίγο καιρό, ούτως ή άλλως δεν θα θέλουν από μόνες τους, οπότε λέω να το ευχαριστηθώ. Να έχω τα κορμακια τους να τα χαιδευω τη νύχτα. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα μωρέ....

Γιατρέ μου έχω πρόβλημα???

ωραία, προς στιγμήν τρόμαξα λίγο με την θεωρία:P Λέω άμα την προτείνεις εσύ ειδικά, τότε έχω πρόβλημα. Μετά ηρέμησα λίγο. Κι εγώ σαν εσάς, δεν το θεωρώ απαραίτητα πρόβλημα, αλλά λιγο μου κακοφάνηκε που μετά από 2 μήνες συνεχόμενου ύπνου έχουμε πισωγύρισμα.

Ίσως εφαρμόσω την τακτική αργότερα, προς το παρόν θα κάνω λίγη υπομονή. Είχε πολλές προόδους σε 3 μήνες (κόψαμε τον θηλασμό εκτός σπιτιού, κατά την διάρκεια της νύχτας, και κοψαμε και πάνα) και δεν θέλω να την πιέσω καθόλου.

την κανω τωρα, εχουμε εξοδο, γιπιιιιι

Καλά να περάσετε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!

Ειμαστε καλα!

Σημερα ο μπαμπας μας δουλευε απογευμα και μας αφησε μοναχουλες.. Παρολαυτα εμεις, αφου παιξαμε με τις σαπουνοφουσκες, τις πλαστελινες και αφου καναμε κουνια και τσουληθρα στο μπαλκονι, πηραμε το λεωφορειο και πηγαμε οι δυο μας Πειραια -στο λιμανι - να χαζεψουμε τα καραβια.. Της αρεσε της μικρης πολυ! Μετα γυρισαμε και πηγαμε για "φαγητο" :lol: οι δυο μας.. Τουτεστιν κατσαμε σε ενα σουβλατζιδικο κοντα στο σπιτι μας και φαγαμε απο ενα ΚΑΛΑΜΑΚΙ :mrgreen: κοτοπουλο. Μετα πηραμε το δρομο για το σπιτι, αλλα χαζευαμε και οι δυο μας.. Ποτε μιλουσαμε με τα αστερακια, ποτε ψαχναμε το φεγγαρακι, ποτε κυνηγουσαμε καμμια γατουλα να τη χαϊδεψουμε, μετα μετρουσαμε τις ροδες απο τα παρκαρισμενα αυτοκινητα και το αποτελεσμα ηταν να μπουμε σπιτι στις 11 παρα 20.. Καναμε μπανιο, μασαζακι, φαγαμε και ενα γιαουρτι με μελι :shock: και ξαπλωσαμε μολις!

Ταξιδιαρα μανα καλως μας ηρθες! :D

Κικιτσα καλο κουραγιο κοριτσαρα! Η φιλεναδα σου ειναι μια χαρα! :D

Αυριο δεν εχω ιδεα τι θα κανουμε.. Ξερω μονο πως δεν θα κατσουμε μεσα! Τι πρωτοτυπο... :rolleyes: Τη Δευτερα θα παω για εξετασεις αιματος γιατι μαλλον μου εχει πεσει ο σιδηρος.. Ζαλιζομαι, νυσταζω συνεχεια, εχω χασει και πολυ αιμα σε αυτη την περιοδο και λεω να το κοιταξω!

Αερικο δεν σου λεω τιποτα γιατι υποσχεθηκε η Ελλ να με φερει, οποτε θα 'ρθω δουλευει - δεν δουλευει ο Β! ;) Θα τα πουμε συντομα οποτε!! :D

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σημερα ο μπαμπας μας δουλευε απογευμα και μας αφησε μοναχουλες.. Παρολαυτα εμεις, αφου παιξαμε με τις σαπουνοφουσκες, τις πλαστελινες και αφου καναμε κουνια και τσουληθρα στο μπαλκονι, πηραμε το λεωφορειο και πηγαμε οι δυο μας Πειραια -στο λιμανι - να χαζεψουμε τα καραβια.. Της αρεσε της μικρης πολυ! Μετα γυρισαμε και πηγαμε για "φαγητο" :lol: οι δυο μας.. Τουτεστιν κατσαμε σε ενα σουβλατζιδικο κοντα στο σπιτι μας και φαγαμε απο ενα ΚΑΛΑΜΑΚΙ :mrgreen: κοτοπουλο. Μετα πηραμε το δρομο για το σπιτι, αλλα χαζευαμε και οι δυο μας.. Ποτε μιλουσαμε με τα αστερακια, ποτε ψαχναμε το φεγγαρακι, ποτε κυνηγουσαμε καμμια γατουλα να τη χαϊδεψουμε, μετα μετρουσαμε τις ροδες απο τα παρκαρισμενα αυτοκινητα και το αποτελεσμα ηταν να μπουμε σπιτι στις 11 παρα 20.. Καναμε μπανιο, μασαζακι, φαγαμε και ενα γιαουρτι με μελι :shock: και ξαπλωσαμε μολις!

τι τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Καλησπέρα από την αδειούχο Νίτσα!!!! lol lol lol ντοινγκ ντοινγκ ντοινγκ ντοινγκ

(emoticon που χοροπηδάει από τη χαρά του).

Λοιπόν σήμερα απόλαυσα ψώνια....Δεν είχε πουθενά κόσμο.

Πήγαμε super market και χασάπικο στις 18.00, αφήσαμε παιδιά στη μαμά μου και γυρίσαμε τακτοποιήσαμε.

Μας κάλεσαν οι κουμπάροι μας στο σπίτι τους αλλά προτίμησα να στείλω Γ.+Π. και να κάτσω σπίτι με την Ο. να ξεκουραστούμε!!!

Ωχ ωχ ωχ τι έχω να τραβήξω...Πριν φύγει ο Γ. την έκανε μπάνιο και της έβαλε πάνα. Η κιουρία την έβγαλε (προφανώς ζεσταινόταν), εγώ σιδέρωνα και την πήγαινα κάθε τόσο στην τουαλέτα. Τι κλάμα και κακό...Κάθεται για λίγο, αφού αποφασίσει ότι δεν θέλει τσίσα κλαίει η ρουφιάνα...Και τελικά που τα έκανε (τα τσίσα της) λέτε?

Στο σιφόνι του μπαλκονιού! (για να μην το καταλάβω) Oh yes.......

:lol::lol::mrgreen:

Ενταξει, με πεισατε, εδω ειμαι κι εω, εχω διαβασει μονο την τελευταια σελιδα και φτανει για τωρα :D Μαρκαρω τη θεση μου και θα επιστρεψω αργοτερα, τωρα μ'εχουν πρηξει τα μικρα να τα παω στα ψαραδικα να δουν τα ψοφια ψαρια :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Βαζω λοιπον μανταλακι στη μυτη κι εφυγα... τα λεμε soon

'

καλώς την!

να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου! :)

Εγω ηθελα να χωριστουμε με το Τζο, να παρει ο καθενας απο ενα παιδι, να κανουμε απο δυο-τρεις δουλιτσες και να τελειωνουμε μια που βραζει ο τοπος εξω.

Αλλα οοοοοοχιιιι... Δεν αντεχει τους αποχωρισμους :rolleyes: Κι ετσι παμε ολοι μαζι με την ταχυτητα του μικροτερου :shock:

Που ειναι το emoticon της ζεστης; Μολις μπηκαμε μεσα κι αρχισαν τα μικρα να θελουν αυτο ή εκεινο πριν καλα-καλα βγαλουμε εγω κι ο πατηρ παπουτσια. Αν υπαρχει Θεος ας εχει καλα το STAR και το μπομπ σφουγγαρακι... Εστειλα και τον μεγαλο στον κηπο να πιει μια μπυρα (του ειπα οτι την αξιζει κιολας) και βασιλευει ησυχια για τουλαχιστον 10 λεπτα. Ααααχχχχχ....

κάτι μου θυμίζει η περιγραφή...:P αν εξαιρέσεις την μπύρα. εγώ του κάνω καφέ ή του σερβίρω κόκα κόλα!;):rolleyes:

Ειμαστε καλα!

πολλά μάκια στην αγαπούλα μανούλα!:)

Αυριο δεν εχω ιδεα τι θα κανουμε.. Ξερω μονο πως δεν θα κατσουμε μεσα! Τι πρωτοτυπο... :rolleyes: Τη Δευτερα θα παω για εξετασεις αιματος γιατι μαλλον μου εχει πεσει ο σιδηρος.. Ζαλιζομαι, νυσταζω συνεχεια, εχω χασει και πολυ αιμα σε αυτη την περιοδο και λεω να το κοιταξω!

Φιλακια σε ολες!! :D

να πας για εξετάσεις κ όλα να είναι τέλεια.

εμείς καλά, η μικρή καλύτερα, έχει κολλήσει με τα φορέματα-μου τα έλεγε η ελλ, αλλά δεν το φανταζόμουν -χαρά μεγάλη.

σήμερα έκανε χαρές στο χωριό με παππού, γιαγιά. έβαζε κ τσιρίδες για τεστάρισμα ορίων. με έχει δει ως βούτυρο στο ψωμί της η κιουρία, αλλά θα την στρώσω.

εμείς δεν μπήκαμε εεταα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ στην 3η επιλογή μου έχω περισσότερα μόρια από άλλες εγώ είμαι επιλαχούσα κ οι άλλες με τα λιγότερα μόρια έχουν επιλεγεί για τον συγκεκριμένο σταθμό.:confused::confused::confused::confused::confused:

ακόμα δεν το έχω καταλάβει πώς λειτουργεί.;)

περιμένω τώρα τέλη Αγούστου για αποτελέσματα από δημοτικό παιδικό σταθμό.

αλλιώς μας βλέπω να ξηλωνόμαστε για ιδιωτικό

φιλούρες.

υ.γ. ταξιδιάρα είσαι φίλη της μααν; στείλε μάκια μούκια από εμένα κ πες της να περάσει καμιά γύρα από εδώ. καιρό έχω να διαβάσω νέα της.:)

Καλημέρες.:D

Εμέις θα πάμε θαλασσίτσα πρωι πρωι για να πιάσουμε καλή θεση!

Σήμερα θα πάω από Πατραικό (Ψαθόπουργο για όσες ξέρουν).

Χθες το Ιόνιο είχε πολύ κύμα. Νόμιζα πως ήμουν στη Χαβάη.....

Οπότε λέω να μην το ρισκάρω και σήμερα τόσο δρόμο.

Το απόγευμα θα μπω να δω τι κάνατε εσείς όλη μέρα....

Zopiron, Ell και λοιποί που είδατε το θέμα με τα ζώα, όποιος πρόλαβε έγραψε. Καθότι κλειδώθηκε.

Αντε να κλειδωθει και κάνα άλλο (βλέπε θεία κοινωνία). Ή παιδικοι σταθμοί. Αν και εκεί τα πράγματα είναι πιο ...ήρεμα να το πω.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα.

επειδή έχει αέρα δεν πάμε για μπάνιο, αλλά για ψαράκι εμείς κ για μπιφτέκι η μικρή, καθότι την πειράζουν τα θαλασσινα.

φιλούρες κ να περνάτε πολύ πολύ όμορφα!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! :D

Εμεις σημερα ξυπνησαμε 8 παρα 10! Φαγαμε πρωινο και βγηκαμε στο μπαλκονι οπου και πλατσουρισαμε στην πισινουλα μας! Σημερα βεβαια το καναμε λιγακι "υπερπαραγωγη" το ζητημα καθως ειχαμε βαλει και την τσουληθρα μας μεσα και ετσι το Μαρακι κατεληγε στο τελειωμα της τσουληθρας να κανει βουτια!! :lol: Ξετρελαθηκε το πιτσιρικακι μου! :D Επισης προσπαθουσαμε να πιασουμε τις φουσκες που εβγαζε το μηχανημα με τις σαπουνοφουσκες αλλα εκαναν κι εκεινες βουτια, πριν προλαβουμε να τις αγγιξουμε. Γενικα, ηταν ενα χαλαρο και ομορφο πρωινο. Μετα φαγαμε φρουτα και πηγαμε απο τη μαμα μου για μεσημεριανο. Φαγαμε ψαρακι με πατατουλες στο φουρνο και σαλατα και αφου αδειασαμε το πιατακι μας μας σερβιρε και λιιιιιγο παγωτακι η θεια μας! :D Πριν λιγο γυρισαμε και πεσαμε για νανακια κατευθειαν!

Το απογευμα λεμε να παμε Αττικο! Και μιας που θα εχουμε μαζι και το μπαμπα μας, λεμε να κατσουμε Ραφηνα για φαγητο οι τρεις μας. Να εχει ξε-λυσσαξει η μικρη με τα ζωακια πρωτα και να φαει κι εκεινη τιποτα.

Αυτα τα ολιγα απο εμας!

Ρενακι καλο μπανακι!

Σεβακι καλες μασες!! :D

Καλο υπολοιπο Κυριακης σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Το απογευμα λεμε να παμε Αττικο! Και μιας που θα εχουμε μαζι και το μπαμπα μας, λεμε να κατσουμε Ραφηνα για φαγητο οι τρεις μας. Να εχει ξε-λυσσαξει η μικρη με τα ζωακια πρωτα και να φαει κι εκεινη τιποτα.

Αυτα τα ολιγα απο εμας!

Εισαι βλαμμενο!.......η μεγαλη γυρναει 6 η ωρα σπιτι της και δεν εχω αμαξι........χαζο βλαμμενο, χαζο χαζο χαζζοοοοοοοοοοοοοοοοο...............

Χαιρετισματα στην Βιβη........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ναι εμαστε καλααααααααααααα...οχι δεν μας πηραν! στην πρωτη μας επιλογη περασαμε παλι όμως με τα λεφτα του μπαμπααααααααααααααα ;)

μας ελειψες κικιτσα...οι ετοιμασιες της βαφτισης πώς πανε???

Ετοιμασίες???εχμ...κλείνω ότι βρω μπροστά μου, απλά!

Καλωσορίζω τη Νέα είσοδο της ταξιδιάρας μάνας... ομολογουμένως εσύ έλειπες από δω (και κανα δυο τρεις ακόμα) και νομίζω πως θα ολοκληρωθεί αυτό το καφέ :) Θα είμαστε πλήρεις χαχαχαχαχα

Λοιπόν τα πάντα είναι στο αυτοκίνητο. Το παιδί είναι ταϊσμένο - κουρασμένο (ξυπνήσαμε στις 10.00 σήμερα [κλείστε το στόμα θα μπει μύγα] έτσι για να το θυμόμαστε ως ανάμνηση για τις επόμενες μέρες πως είναι να κοιμάσαι μέχρι αργά το πρωί) εμείς είμαστε ίδιοι ψόφιοι. Πάω να φτιάξω καφέ και φεύγουμεεεεεεεεεε :)

Να περνάτε όμορφα ό,τι κι αν κανετε!

Καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαστε καλα!

\ :D

Ε με τα καλαμάκια σας!

Εγώ πακετάρω τα τελευταία. Έχω παρκάρει παιδιά, αύριο μεθαύριο καθαρίζω το καινούριο και ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να έχω τελειώσει επιτέλους!

Παλ θα πάτε πουθενά διακοπές?

Κέλυ?Εσείς?

Αυτάααααα

Θα σας δω οσονούπω!Σμουτς!

Wktmp2.png

qIogp3.png

χαίρετε, πέρα ως πέρα!!

ο γιος μου εντελώς απύρετος, εντελώς ζωηρός:shock:, αρκετά ανόρεκτος (εντάξει, δεν ανησυχώ, θα επανακάμψει - είναι παμφάγο στα κανονικά του:roll:)

αλλά παρατήρησα πως στο σώμα του (κυρίως από το λαιμό μέχρι και κάτω στη κοιλιά και λίγο στη πλάτη) έχει πολλά μικρά σπυράκια... στην αρχή νόμιζα πως είναι δροτσίλα, μου φαίνεται όμως τελικά πως είναι αλλεργία...

τα φάρμακα που παίρνει, τα έχει ξαναπάρει πολλές φορές... είναι δυνατόν τώρα να του έκαναν αλλεργία?:confused:

από διατροφή, απλά πράγματα, τίποτα ενοχοποιητικό...

και τα κινητά των γιατρών δεν πιάνουν...

Διαφημίσεις

Ζοπ... μηπως περασε αιφνιδιο εξανθημα το παιδι? Ειναι η ιωσουλα που μετα την πτωση του πυρετου, κανει εξανθηματα στο σωμα.. Δεν θελει να κανεις κατι, θα υποχωρησουν μονα τους..

Απλα τσεκαρε σε παρακαλω αν ασπριζουν κατω απο πιεση (μπορεις να τα πιεσεις με καποιο ποτηρι). Αν "εξαφανιζονται" δηλ. αν απο κοκκινα γινονται λευκα ή στο χρωμα του δερματος, ολα οκ.. Αν οχι, δεν ειναι καλο.. Δεν θελω να σε τρομαξω και γι' αυτο δε σου λεω παραπανω αλλα τσεκαρε το καλου κακου (ειμαι σιγουρη πως θα ασπριζουν, μη φοβασαι ;))

Ελλακι, θα ξαναπαμε Αττικο ρεεεε.. Ειναι μεγαλο ετσι κι αλλιως, με μια φορα δεν θα το χορτασουμε! Την επομενη παμε ΜΑΖΙ! ;)

Κικιτσα για αλλη μια φορα χαρα στο κουραγιο σου κουκλα μου! Καλο ξεμπερδεμα, ευχομαι να μπειτε στο καινουριο σας σπιτι αυτη την εβδομαδα! :)

gM4vp2.png

Γυρίσαμε.

Οι μικρές μου δεν ήθελαν να κοιμηθούν οπότε τώρα παίζουν και κατά τις 8:00 θα πάνε για ύπνο μια και καλή.

Ο σύζυγος εκείνη την ώρα θα φύγει για ψάρεμα, οπότε θα είμαι μόνη και ήσυχη και θα ψάχνω παρέα...:roll:

DmXup2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! :D

Εμεις σημερα ξυπνησαμε 8 παρα 10! Φαγαμε πρωινο και βγηκαμε στο μπαλκονι οπου και πλατσουρισαμε στην πισινουλα μας! Σημερα βεβαια το καναμε λιγακι "υπερπαραγωγη" το ζητημα καθως ειχαμε βαλει και την τσουληθρα μας μεσα και ετσι το Μαρακι κατεληγε στο τελειωμα της τσουληθρας να κανει βουτια!! :lol: Ξετρελαθηκε το πιτσιρικακι μου! :D Επισης προσπαθουσαμε να πιασουμε τις φουσκες που εβγαζε το μηχανημα με τις σαπουνοφουσκες αλλα εκαναν κι εκεινες βουτια, πριν προλαβουμε να τις αγγιξουμε. Γενικα, ηταν ενα χαλαρο και ομορφο πρωινο. Μετα φαγαμε φρουτα και πηγαμε απο τη μαμα μου για μεσημεριανο. Φαγαμε ψαρακι με πατατουλες στο φουρνο και σαλατα και αφου αδειασαμε το πιατακι μας μας σερβιρε και λιιιιιγο παγωτακι η θεια μας! :D Πριν λιγο γυρισαμε και πεσαμε για νανακια κατευθειαν!

Αυτα τα ολιγα απο εμας!

Ρενακι καλο μπανακι!

Σεβακι καλες μασες!! :D

Καλο υπολοιπο Κυριακης σε ολες!! :D

τί ωραία που περνατε!

χαίρετε, πέρα ως πέρα!!

αλλά παρατήρησα πως στο σώμα του (κυρίως από το λαιμό μέχρι και κάτω στη κοιλιά και λίγο στη πλάτη) έχει πολλά μικρά σπυράκια... στην αρχή νόμιζα πως είναι δροτσίλα, μου φαίνεται όμως τελικά πως είναι αλλεργία...

τα φάρμακα που παίρνει, τα έχει ξαναπάρει πολλές φορές... είναι δυνατόν τώρα να του έκαναν αλλεργία?:confused:

από διατροφή, απλά πράγματα, τίποτα ενοχοποιητικό...

και τα κινητά των γιατρών δεν πιάνουν...

κ η δικιά μου είχε βγάλει μετά τον πυρετό κ μετά την αντιβίωση σπυράκια. στην αρχή στο πρόσωπο, γύρω από το στόμα, αργότερα στο σώμα ψηλά, μετά πιο κάτω, στα πόδια μέχρι που έφυγαν όλα σιγά σιγά!

μην ανησυχείς σε παρακαλώ. είναι φυσιολογικό. ρώτα κ παιδίατρο.

Γυρίσαμε.

Οι μικρές μου δεν ήθελαν να κοιμηθούν οπότε τώρα παίζουν και κατά τις 8:00 θα πάνε για ύπνο μια και καλή.

Ο σύζυγος εκείνη την ώρα θα φύγει για ψάρεμα, οπότε θα είμαι μόνη και ήσυχη και θα ψάχνω παρέα...:roll:

κ εμείς γυρίσαμε κ προσπαθώ να χωνέψω. έφαγα του σκασμού. γαριδομακαρονάδα για 2 άτομα!;)

η μικρή μου ήταν κυρία στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μέχρι που της έσκασε το μπαλόνι κ μετά δεν την έκανε κανείς καλά. φύγαμε άρον άρον...

δεν προλάβαμε να φάμε ούτε τους λουκουμάδες μας με το παγωτό....:rolleyes:

πάλι καλά, γιατί θα με πήγαιναν στα επείγοντα.:tongue:

για απόγευμα σιδέρωμα κ να ετοιμάσω σνιτσελάκια κοτόπουλου για μέσα στην εβδομάδα-κατάψυξη.

πάω για τζούρα καφέ από Σ, τσιγάρο κ στρώνομαι.

Ρένα κ τη δικιά μου την βλέπω να κοιμάται νωρίς καθότι μεσημεριανό ύπνο πήρε στο αμάξι για μισή ώρα...;)

εδώ θα είμαι κ εγώ κ θα κάνουμε παρέα!:)

Sevoula, μην με ξεχάσεις, γιατί όλες οι άλλες δεν βλέπω να είναι εδώ.....

DmXup2.png

Γεια σας κοριτσια,

τι νεα??Φυγατε ολες για διακοπες,καλα να περνατε και αντε..να ερθει κι η δικια μας ωρα γιατι εχω απηυδισει...

Εχω καιρο να μπω στο καφε,με βολευει το τσατ μιας και μπαινω συνηθως αργαμισι και πετυχαινω μονο τις βραδυνες παρουσιες...Περαν αυτου ομως ο χρονος μου ειναι περιορισμενος αρκετα...ειναι και η μετακομιση που βρισκεται προ των πυλων και ειλικρινα δεν εχω κουραγιο να γραψω αν και σας διαβαζω συχνα-πυκνα...

Την Τριτη μπαινει η κουζινα,Τεταρτη ευελπιστω να εχουν ξεμπερδεψει υδραυλικοι,πλακας,ηλεκτρολογος,την Πεμπτη να το καθαρισω και μεχρι την αλλη Τριτη να πακεταρω ωστε να ερθουν τα φορτηγα του πατερα μου και να μετακομισουμε....δεν αντεχω αλλο την αναμονη,μου εχουν σπασει τα νευρα....

Κανονικα επρεπε να εχω ηδη μπει μεσα αλλα να ναι καλα τα μαστορια με τις αιωνιες μακακιες τους που με πηγαν πισω....Και σκεφτειτε οτι ημουν και πισω απο τον κωλο τους να ελεγχω,να διπλοτσεκαρω,να υπενθυμιζω....μια δουλεια αφησα που δεν την ελεγξα και με εφτασε εδω που με εφτασε......

Τελοσπαντων..να μην σας πρηζω και εσας με ολο αυτο το σπαστικο...

Στις 16-08 λοιπον φευγουμε για το χωριο και θα κατσουμε μεχρι 29 να κανουμε κανενα μπανιο κι εμεις και η μικρη,να χαλαρωσουμε λιγακι γιατι φετος 1 Σεπτεμβρη καθε κατεργαρης στον παγκο του...επιστροφη στα θρανια...οποτε επιβαλλεται να παω χαλαρη γιατι αλλιως θα τα σφαξω τα μαθητουδια και δεν κανει...:tongue:

Η μικρη μεγαλωνει,εχει γινει απαιτητικη πλεον,τις ωρες που ειμαι μαζι της παρολο που εχουμε και την βοηθεια του μπαμπα δεν με αφηνει σε χλωρο κλαρι...εννοειται θελει τις βολτες της και τα παιχνιδια της...Απο υγεια ευτυχως καλα ειμαστε,μετρηθηκαμε κιολας 86 ποντους το καμαρι και 12 κιλα γαιδουροπουλο....τον Σεπτεμβρη μας περιμενει η παιδιατρος για τσεκαρισμα και εχουμε και προληπτικη γενικη αιματος....

Γενικα σε δουλεια να βρισκομαστε....

Αυτα τα ολιγα απο εμας...φιλια σε ολες οπου κι αν ειστε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...