Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Έκανα την επαναληπτική και βγήκε 1500.

Την Δευτέρα ήταν 344.

Καλή είναι;;

Συγχαρητηρια κοριτσι μου.. αψογη!! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!❤

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Το παρακανε ο γιατρος σου! Θα μπορουσες να πας ανετα πχ την Δευτερα για υπερηχο, για να δειτε οτι ο σακος ειναι ενδομητριος και να τσεκαρετε για εμβρυικα στοιχεια. Σε 2 εβδομαδες μαλλον θα ακουσεις κατευθειαν και καρδια. Με τσατιζουν οι γυναικολογοι που δεν καταλαβαινουν την αγωνια μας..!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πήγαμε αρχείο, πήγαμε αρχείο.

Αχ είμαι πολύ χαρούμενη. Πρώτη φορά πάω.:D

πρωτη φορα βλεπω τοοοοοσο αμεση αντιδραση, καλε δεν ειχα προλαβει να τελειωσω τη φραση μου καλα και πηγαμε αρχειο :D:D:D

Μεταξυ μας, νομιζω οτι ο πραγματικος λογος που εφαγα καρτα ειναι οτι εθιξα το χρωμα του cafe:tongue:

ναι λοιπον, ψοφια ψαρια, καθε σαββατο:shock: Το ζησα και σημερα αυτο...

Εγω ηθελα να χωριστουμε με το Τζο, να παρει ο καθενας απο ενα παιδι, να κανουμε απο δυο-τρεις δουλιτσες και να τελειωνουμε μια που βραζει ο τοπος εξω.

Αλλα οοοοοοχιιιι... Δεν αντεχει τους αποχωρισμους :rolleyes: Κι ετσι παμε ολοι μαζι με την ταχυτητα του μικροτερου :shock:

Που ειναι το emoticon της ζεστης; Μολις μπηκαμε μεσα κι αρχισαν τα μικρα να θελουν αυτο ή εκεινο πριν καλα-καλα βγαλουμε εγω κι ο πατηρ παπουτσια. Αν υπαρχει Θεος ας εχει καλα το STAR και το μπομπ σφουγγαρακι... Εστειλα και τον μεγαλο στον κηπο να πιει μια μπυρα (του ειπα οτι την αξιζει κιολας) και βασιλευει ησυχια για τουλαχιστον 10 λεπτα. Ααααχχχχχ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωπα! Καλώς την! Τι έκπληξη είναι αυτή;

Αυτό που έλεγες για τα μηνύματα, ότι ειναι τα πρόσφατα πάνω ή κάτι τέτοιο, από κάπου φτιάχνει, εμένα είναι κι εδώ όπως στο φόρουμ (αν κατάλαβα τι εννοείς)

Όλοι καλά, ο σύζυγος, τα παιδιά; :D

hello... μια χαρα ειμαστε, εσεις;

Το ψαχνω λιγο να το αλλαξω και δεν βρηκα ακομα... αν θυμηθεις πως γινεται πεσ'μου κι εμενα της ασχετης:-P

edit: ΤΟ ΒΡΗΚΑ :D

Που ειναι το emoticon της ζεστης; Μολις μπηκαμε μεσα κι αρχισαν τα μικρα να θελουν αυτο ή εκεινο πριν καλα-καλα βγαλουμε εγω κι ο πατηρ παπουτσια. Αν υπαρχει Θεος ας εχει καλα το STAR και το μπομπ σφουγγαρακι... Εστειλα και τον μεγαλο στον κηπο να πιει μια μπυρα (του ειπα οτι την αξιζει κιολας) και βασιλευει ησυχια για τουλαχιστον 10 λεπτα. Ααααχχχχχ....

χαχα δεν υπάρχεις:P

την ήπιε την μπύρα; γιατί εμένα ακόμα και τώρα με καίει, δεν μου αρέσει. (οι μαργκαρίτες βέβαια δεν με καίνε, τις κατεβάζω άνετα:rolleyes:)

Εμείς καλά, ετοιμαζόμαστε για διακοπές. Θέλω να εκμεταλλευτώ και τις γνώσεις σου μια που ήρθες, αλλά σε αφήνω να πάρεις μια ανασα πρώτα:P

Τώρα τα είδα. Εμ το μπερδέψατε με το τσατ ρε, καλά σας έκαναν χαχαχαχα

άσπλαχνη, σνιφ!

Διαφημίσεις

χαχα δεν υπάρχεις:P

την ήπιε την μπύρα; γιατί εμένα ακόμα και τώρα με καίει, δεν μου αρέσει. (οι μαργκαρίτες βέβαια δεν με καίνε, τις κατεβάζω άνετα:rolleyes:)

Εμείς καλά, ετοιμαζόμαστε για διακοπές. Θέλω να εκμεταλλευτώ και τις γνώσεις σου μια που ήρθες, αλλά σε αφήνω να πάρεις μια ανασα πρώτα:P

άσπλαχνη, σνιφ!

ρε palladin, "τον μεγαλο" εννοω τον αντρα μου, δεν εδωσα μπυρα στο μωρο :D:D:D χαχα, καλη φαση... Μη λες τετοια και μου'ρθει η εισσαγγελια στην πορτα καρφωτη:shock:

Για πε...

ρε palladin, "τον μεγαλο" εννοω τον αντρα μου, δεν εδωσα μπυρα στο μωρο :D:D:D χαχα, καλη φαση... Μη λες τετοια και μου'ρθει η εισσαγγελια στην πορτα καρφωτη:shock:

Για πε...

ααααααααα ζντόινκ!

ε, καλά, νόμιζα ότι θα έπινε καμιά γουλίτσα ο μικρός. (εγώ έπινα λίγο κρασί από τον μπαμπά μου, λες από εκεί να μου έμεινε το κουσούρι; )

Λοιπόν, την μικρή την κοιμίζω σε ημίδιπλο στρώμα στο πάτωμα, στο δωμάτιό της. Έχουμε κάνει νυχτερινό αποθηλασμό, και δεν θηλάζει ούτε για να αποκοιμηθεί, θηλάζει στο σαλόνι και μετά πάμε στο δωμάτιο, ξαπλώνω δίπλα της, και κοιμάται.

Από τότε που κάναμε νυχτερινό αποθηλασμό, 2 μήνες τώρα, σταμάτησε να ξυπνάει νύχτα και κοιμάται συνήθως 10:30 - 6 σερί (στις 6 ξημερώνει, οπότε ξαπλώνω δίπλα της, θηλάζει και ξανακοιμάται και συνεχίζω κι εγώ εκεί)

Έχει λίγες μέρες τώρα, που μάλλον συνειδητοποίησε ότι εγώ κοιμάμαι με τον μπαμπά της στο διπλό, και άρχισε πάλι να ξυπνάει μέσα στη νύχτα, και να σηκώνεται κλαίγοντας και να έρχεται στην κρεβατοκάμαρα να με πάρει να πάω μαζί της:rolleyes:

Πες μου ότι είναι μια σύντομη φάση και θα περάσει:rolleyes:

Κόρες σόρυ που δε σας διαβάζω, αλλά είμαι σε κατάσταση τρέλλας.

Τα παιδιά μου αποφάσισαν να με παιδέψουν λίγο ακόμα, δε μου έφταναν όλα τα άλλα, και είναι η γκρίνια τους σε δυσθεώρητα ύψη.

Χθες κοιμήθηκα 03:00...Σήμερα βγήκε η μάνα μου, οπότε έχω εκεί δουλειά...άύριο πακετάρισμα τα τελευταία...από Δευτέρα καθάρισμα...

Ποια είπε ότι πάει διακοπές να απολογηθεί ΑΜΕΣΑ:twisted:

Το ζωπυρόπαιδό πως είναι?

Κέλυ?Καιρό έχω να ακούσω νέα σου.

΄Που πήγατε αρχείο καλέ? Λινκ πλιζζζζζζζζζζ

Τράβελινγκ καλώς την:D

Παλιοπαλαντίν εγνωρίζεστε με την τράβελινγκ, έχετε συναντηθεί και σε εμένα κουβέντα? Θα το σκεφτώ πολύ να σου ξαναχαρίσω την καταπληκτική μου παρέα:tongue:

Φαιάκο το Μαράκι?

Κιουλτάκι είστε καλύτερα ε? Σας πήραν στον ΕΕΤΑΑ?

Ο Φώτης, η Λευκή? Όλες καλά?το Νιτσάκι?

Σχωρνάτε με πλιζ που δε σας διαβάζω αλλά καταλαβαίνετε ότι είμαι ντιπ φουλ από χρόνο, ούτε στο τσατ δε μπαίνω στο φβ.:(

Wktmp2.png

qIogp3.png

αχ Κική κουράγιο, είναι ΠΟΛΥ δύσκολη φάση, αλλά θα περάσει κι αυτή, θα τελειώσει και η μετακόμιση, θα γίνει καλά και η μαμά σου και θα χαλαρώσετε πάλι.

Με την travellingmum έχουμε συναντηθεί μεγαλειοτάτη (:P), όχι όμως θεσσαλονίκη, σε ένα άλλο εξωτικό και μαγευτικό μέρος!!!! (λέμε τώρα)

Κιουλτάκι είστε καλύτερα ε? Σας πήραν στον ΕΕΤΑΑ?

ναι εμαστε καλααααααααααααα...οχι δεν μας πηραν! στην πρωτη μας επιλογη περασαμε παλι όμως με τα λεφτα του μπαμπααααααααααααααα ;)

μας ελειψες κικιτσα...οι ετοιμασιες της βαφτισης πώς πανε???

Διαφημίσεις

Καλωσορίζω τη Νέα είσοδο της ταξιδιάρας μάνας... ομολογουμένως εσύ έλειπες από δω (και κανα δυο τρεις ακόμα) και νομίζω πως θα ολοκληρωθεί αυτό το καφέ :) Θα είμαστε πλήρεις χαχαχαχαχα

Λοιπόν τα πάντα είναι στο αυτοκίνητο. Το παιδί είναι ταϊσμένο - κουρασμένο (ξυπνήσαμε στις 10.00 σήμερα [κλείστε το στόμα θα μπει μύγα] έτσι για να το θυμόμαστε ως ανάμνηση για τις επόμενες μέρες πως είναι να κοιμάσαι μέχρι αργά το πρωί) εμείς είμαστε ίδιοι ψόφιοι. Πάω να φτιάξω καφέ και φεύγουμεεεεεεεεεε :)

Να περνάτε όμορφα ό,τι κι αν κανετε!

Οποια είπε καλά να πάθουμε που πήγαμε αρχείο, να της καει το βιντεο..:tongue:

Zopiron χαίρομαι που ο μικρός επιτέλους είναι καλά. Καλό κυνήγι τώρα.

Palladin μπύρα στο μωρό ωρε? Πως σου ήρθε? Από ουίσκι και πάνω του δίνει.

Κική κουράγιοοοοοοοοοοοο.

Travelling θα δεις εδώ είναι ωραία. Λέει η καθεμία τον πόνο της, τη μαλ@@ια της και γενικώς δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλα είμαστε μία ευχάριστη στμόσφαιρα!

Οταν χειμωνιάσει δε που θα μαζευτούμε όλες στο μαντρί θα γίνει το έλα να δεις.

Αερικό καλά να περάσετε. Σε περιμένουμε πίσω...

Εμείς εδώ. Φυλάμε Θερμοπύλες...

Σήμερα πήγαμε θάλασσα Καλόγρια αν έχετε ακουστά....

Από τις 11 φύγαμε στις 6 γυρίσαμε.

Αυτά για την ώρα.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

δε θα πας πουθενα δηλαδη rkt;;; Τουλαχιστον ειστε κοντα στη θαλασσα και ξεφευγετε. Περασατε καλα;

Εγω 8+σημερα :D:D:D

Θα πάω, πως δεν θα πάω. Φεύγω στις 15. Εχω καιρό ακόμα γιαυτό το λέω. Πάντως ναι θάλασσα έχουνε μπόλικη εδώ γύρω. Τι σόι παραθαλάσσια πόλη είμαστε???

Εσύ που πας με το καλό?

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

καλα μωρε, και γκρινιαζεις κιολας, εγω ειπα "κριμα το rktάκι, να το παρω μαζι μου αν θελει να κανει κανενα μπανακι". 15 ειναι η καλυτερη εποχη για μενα. Η θαλασσα ζεστη, ο πολυς ο κοσμος σπιτι του, ασε που μεχρι να καταλαβεις οτι επεστρεψες απο τις διακοπες τσουπ φτανει ο σεπτεμβρης, μαντρωνεις και τα μικρα στα σχολεια και ολα καλα (εμαθες οτι τωρα θα ειναι ανοιχτοι οι σταθμοι ως τις 21.30; Δε θα χρειαζεται να τα βλεπουμε καθολου τα παιδια μας, γιουπιιιιιιιι) :tongue::tongue::tongue::tongue:

Και για που βαλατε πλωρη;

Εμεις θα παμε Μαλτα, ειναι ψιλοδιακοπες, ψιλοεπαγγελματικο και ψιλοερευνητικο μπας και μας κατσει τιποτα καλο και παμε εκει μονιμα. Εχω και φιλους εκει που δεν εχω 4 χρονια τωρα (και ουτε εχω γνωρισει το μωρακι τους) οποτε I can't wait.

Λεγε-λεγε, που θα πας; Ποσο ειπαμε ειναι τωρα τα κοριτσια;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...