Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Καταρχην το θεμα με την καρδια σου ελπιζω να ηταν περαστικο και τυχαιο γεγονος..! Οσον αφορα το σπερμα, εφοσον εδωσε 2 φορες, στο εργαστηριο επιλεγουν το 'καλυτερο'.. οπότε δεν εχει να κανει. Κι εμεις 3 φιαλιδια ειχαμε και επελεξαν 'αυτο που επρεπε'. Εφοσον γονιμοποιηθηκε ενα 50% δεν ειναι καθολου ασχημο. Κι οσον αφορα τον αριθμο των εμβρυων.. δεν εχει να κανει τοσο με την ποσοτητα οσο με την ποιοτητα. Ειναι πχ. Καλυτερα να εχεις 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ παρα 6 βλαστοκυστες ΒΒ. Αν ξερεις απο ποιοτητες. Ωστοσο και οι μη αριστες βλαστοκυστες δινουν εγκυμοσυνες, απλως με μικροτερα ποσοστα. Και παντα.. με ενα καλο ενδομητριο. Ειναι προτιμοτερο να αργουμε μια εμβρυομεταφορα παρα να την κανουμε αμεσα με μετριο ενδομητριο.

Δε φτανει η αναμονη της χοριακης.. εχουμε και την αναμονη του υπερηχου..! Στην δικη σου περιπτωση χωρις λογο! Μιας φιλης της ειχε αργησει κι εκεινος το ραντεβου.. κι επειδη ηταν 'αυστηρος' για να του αλλαξει γνωμη, πηγε σε αλλον μεχρι να ερθει η μερα του ραντεβου με τον δικο της. Εγω μαλλον θα τον εβριζα!😂 Η δικια μου τοτε, Δευτερα ειχα 1500+ χοριακη, και μου ειπε να παω Πεμπτη.

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλέ και εγώ εδώ θα είμαι. Μέχρι τις 14 Αυγούστου.

Αντε τελικά όλο και κάποιες θα είμαστε..

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα από την αδειούχο Νίτσα!!!! lol lol lol ντοινγκ ντοινγκ ντοινγκ ντοινγκ

(emoticon που χοροπηδάει από τη χαρά του).

Λοιπόν σήμερα απόλαυσα ψώνια....Δεν είχε πουθενά κόσμο.

Πήγαμε super market και χασάπικο στις 18.00, αφήσαμε παιδιά στη μαμά μου και γυρίσαμε τακτοποιήσαμε.

Μας κάλεσαν οι κουμπάροι μας στο σπίτι τους αλλά προτίμησα να στείλω Γ.+Π. και να κάτσω σπίτι με την Ο. να ξεκουραστούμε!!!

Ωχ ωχ ωχ τι έχω να τραβήξω...Πριν φύγει ο Γ. την έκανε μπάνιο και της έβαλε πάνα. Η κιουρία την έβγαλε (προφανώς ζεσταινόταν), εγώ σιδέρωνα και την πήγαινα κάθε τόσο στην τουαλέτα. Τι κλάμα και κακό...Κάθεται για λίγο, αφού αποφασίσει ότι δεν θέλει τσίσα κλαίει η ρουφιάνα...Και τελικά που τα έκανε (τα τσίσα της) λέτε?

Στο σιφόνι του μπαλκονιού! (για να μην το καταλάβω) Oh yes.......

Καλα να περνατε και οσοι ακομα δεν εχετε φυγει υπομονη πλησιαζει η ωρα. Θα ξαναμπω με την πρωτη ευκαιρια να δω τι κανετε.

Φιλια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλά να περάσετε κι εσείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και πιο καλα από όλους να περάσει ο Μαριάκος!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα ειμαι κι εγω κοριτσακια εδω, θα φυλαω το καφε μας ως τις 26/08 που θα εχετε γυρισει για να σας παραδωσω τη σκυταλη και να φυγω κι εγω για να ξεκουραστω! :-) Ελπιζω να μπαινει και το μπουνιδακι μου που και που για να μην γινει το τοπικ μας "το ημερολογιο της Φαιης" :tongue:

εδω και το Μπουνίδιο!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχ "ημερολογιο Φαιης"...... αχαχαχαχαχαχ.......

ρε σας τρωω ολες..... ολο τον αυγουστο εδω θα ειμαι!!! ο τολ αδεια θα παρει Σεπτεμβρη... κι αμα... λεμε τωρα, αμα έχουμε λεφτα θα τη κανουμε κι εμεις.... αν οχι θα τριγυρναμε στα περίχωρα!!!!!

...Και τελικά που τα έκανε (τα τσίσα της) λέτε?

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.......

κι εγω ειχα επιχειρησει να κατουρησει ο Κων στη γλαστρα αλλα αρνιοτανε πεισματικα το νουμερο......

Πωπω με σκίσατε να σας διαβάσω! Λογοδιάρροια!

Ε λοιπόν ξεκινάνε και οι δικές μου διακοπες επιτέλους μετά από μίας εβδομάδας άδεια! Ο Λ είναι επίσημα αδειούχος... το πότε θα φύγουμε ασαφές αφού δεν έχω ετοιμάσει τίποτα :)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα από την αδειούχο Νίτσα!!!! lol lol lol ντοινγκ ντοινγκ ντοινγκ ντοινγκ

(emoticon που χοροπηδάει από τη χαρά του).

Λοιπόν σήμερα απόλαυσα ψώνια....Δεν είχε πουθενά κόσμο.

Πήγαμε super market και χασάπικο στις 18.00, αφήσαμε παιδιά στη μαμά μου και γυρίσαμε τακτοποιήσαμε.

Μας κάλεσαν οι κουμπάροι μας στο σπίτι τους αλλά προτίμησα να στείλω Γ.+Π. και να κάτσω σπίτι με την Ο. να ξεκουραστούμε!!!

Ωχ ωχ ωχ τι έχω να τραβήξω...Πριν φύγει ο Γ. την έκανε μπάνιο και της έβαλε πάνα. Η κιουρία την έβγαλε (προφανώς ζεσταινόταν), εγώ σιδέρωνα και την πήγαινα κάθε τόσο στην τουαλέτα. Τι κλάμα και κακό...Κάθεται για λίγο, αφού αποφασίσει ότι δεν θέλει τσίσα κλαίει η ρουφιάνα...Και τελικά που τα έκανε (τα τσίσα της) λέτε?

Γεια σου αδειούχα Νίτσα. Πολύ έξυπνη η μικρά. Το νου σου που αλλού θα κατουρήσει, γιατί η ευρηματικότητα τους είναι ανεξάντλητη...:D

DmXup2.png

Πωπω με σκίσατε να σας διαβάσω! Λογοδιάρροια!

Ε λοιπόν ξεκινάνε και οι δικές μου διακοπες επιτέλους μετά από μίας εβδομάδας άδεια! Ο Λ είναι επίσημα αδειούχος... το πότε θα φύγουμε ασαφές αφού δεν έχω ετοιμάσει τίποτα :)

Οταν μιλάμε, μιλάμε. Δεν βήχουμε μανδάμ....:tongue:

DmXup2.png

Καλημέρες.

Χθες το βράδυ, αποφασίσαμε να πάμε για ποτακι με τα αδέρφια μου που κατέβηκαν για λίγες μέρες πριν φύγουν για διακοπές.

Θα κοιμήζαμε τα παιδιά (4 τον αριθμό) και θα τα κρατούσε η μαμά μου. (Ήρωας!!)

Στολίστικα και εγώ και πήγα να κοιμήσω τις μικρές για να φύγουμε.

Και εκεί που κοίμιζα τις μικρές τι κάνει?

Ενα σεισμό ναααα με το συμπάθειο.

Και εννοείτε πως δεν πήγαμε πουθενα....

Τη βγάλαμε στο μπαλκόνι της μάνας μου.....:rolleyes:

DmXup2.png

Ενταξει, με πεισατε, εδω ειμαι κι εω, εχω διαβασει μονο την τελευταια σελιδα και φτανει για τωρα :D Μαρκαρω τη θεση μου και θα επιστρεψω αργοτερα, τωρα μ'εχουν πρηξει τα μικρα να τα παω στα ψαραδικα να δουν τα ψοφια ψαρια :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Βαζω λοιπον μανταλακι στη μυτη κι εφυγα... τα λεμε soon

Καλώς την λοιπόν.

χαχαχα. Τα ψώφια ψάρια? Τι βίτσιο είναι και αυτό?

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Μα προκαλείς κυρία μου. Θες και επιστημονική εξήγηση για την θεία κοινωνία...

Φάτη και εσύ την κάρτα σου, και εγώ παρέα.

Είδες που σου είπα?

Για το ροζουλι, έχεις ενα δίκιο. Για τα υπόλοιπα τα συνηθίζεις. Και εγώ στην αρχή μου φαινόταν κάπως, αλλά σε 2-3 μέρες έγινα expert! Ρώτα και τις άλλες να σου πουν. Τα καλύτερα!!! (μην ακούσω κιχ....:D:tongue:)

DmXup2.png

Πήγαμε αρχείο, πήγαμε αρχείο.

Αχ είμαι πολύ χαρούμενη. Πρώτη φορά πάω.:D

DmXup2.png

Καλημέρες.

Χθες το βράδυ, αποφασίσαμε να πάμε για ποτακι με τα αδέρφια μου που κατέβηκαν για λίγες μέρες πριν φύγουν για διακοπές.

Θα κοιμήζαμε τα παιδιά (4 τον αριθμό) και θα τα κρατούσε η μαμά μου. (Ήρωας!!)

Στολίστικα και εγώ και πήγα να κοιμήσω τις μικρές για να φύγουμε.

Και εκεί που κοίμιζα τις μικρές τι κάνει?

Ενα σεισμό ναααα με το συμπάθειο.

Και εννοείτε πως δεν πήγαμε πουθενα....

Τη βγάλαμε στο μπαλκόνι της μάνας μου.....:rolleyes:

αυτό είναι απύθμενη γκαντεμιά!

Ενταξει, με πεισατε, εδω ειμαι κι εω, εχω διαβασει μονο την τελευταια σελιδα και φτανει για τωρα :D Μαρκαρω τη θεση μου και θα επιστρεψω αργοτερα, τωρα μ'εχουν πρηξει τα μικρα να τα παω στα ψαραδικα να δουν τα ψοφια ψαρια :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Βαζω λοιπον μανταλακι στη μυτη κι εφυγα... τα λεμε soon

Ωπα! Καλώς την! Τι έκπληξη είναι αυτή;

Αυτό που έλεγες για τα μηνύματα, ότι ειναι τα πρόσφατα πάνω ή κάτι τέτοιο, από κάπου φτιάχνει, εμένα είναι κι εδώ όπως στο φόρουμ (αν κατάλαβα τι εννοείς)

Όλοι καλά, ο σύζυγος, τα παιδιά; :D

κοπελιές παίζει και το σενάριο να καταπίνεις και να καταπίνεις αλλά σε κάποια φάση να γεμίσεις και να μην γίνετια να καταπιείς τίποτα άλλο. Εκεί τα βροντάς κάτω και φεύγεις. Εγώ αυτό έκανα τουλάχιστον όταν έπρεπε και ούτε γκομενικά παιζόταν ούτε τπτ. Όσο μεγάλη αξία εχει το να μείνεις να πολεμήσεις άλλη τόση έχει και το να παραδεχτείς το λάθος σου και να βρεις δύναμη να προχωρήσεις παρακάτω.;)

όλη η αλήθεια μαζεμένη σε λίγες λέξεις... ειδικά αυτά που έχω τονίσει...

Άσχετο : πείτε μου τώρα την δέρνεις ή δεν την δέρνεις ????

έχω ακριβώς απέναντί μου μια λελέγκω 1.80 - 60 κιλά άνθρωπο που όλη μα όλη την μέρα τρώει.... διάφορα... από τοστ, τυρόπιτα, σπανακόπιτα, σοκολάτες, παγωτά, μήλα, μπανάνες ό,τι καλούδια έχει ο Θεός !!!!

Και κάθεται τώρα , κάτι διαβάζει και μου λέει "ΠΩ ΠΩ μια μερίδα πατάτες τηγανητές έχει 300 κάτι θερμίδες !!!!"

Να σηκωθώ να την μπατσίσω ?????????????????

φαντάζομαι ότι την μπάτσισες!:rolleyes:

ΤΙ ΟΛΕΣ ΦΕΥΓΕΤΕ????????

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΔΩ??????????

Θα ειμαι κι εγω κοριτσακια εδω, θα φυλαω το καφε μας ως τις 26/08 που θα εχετε γυρισει για να σας παραδωσω τη σκυταλη και να φυγω κι εγω για να ξεκουραστω! :) Ελπιζω να μπαινει και το μπουνιδακι μου που και που για να μην γινει το τοπικ μας "το ημερολογιο της Φαιης" :tongue:

καλέ κι εγώ εδώ θα είμαι! για την ακρίβεια, θα πηγαινοέρχομαι μέχρι και τις αρχές Σεπτέμβρη (σπαστές διακοπές - έχει τα καλά του και τα κακά του);)

ο γιος μου πολύ καλύτερα, χθες δέκατα, σήμερα εντελώς απύρετος!:D

παρ' όλα ταύτα, η ωρλ μας είπε να τον προσέξουμε πολύ γιατί από τις αιματολογικές φάνηκε πως είναι βαρβάτη η λοίμωξη:cool:

έχει βρει εντελώς το κέφι του, άντε κράτα τον τώρα...:shock::confused:

καλές διακοπές σε όσες ήδη είναι ή σε όσες φεύγουν σήμερα αύριο!

καλό Σ/Κ να έχουμε!!

φιλιά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...